2011 Ekim Anneleri

Allah yardımcın olsun napsın onlar da sabırsızlanıyo .. inşallah sağ salim kucağına alırsın bir ömür mutlu olursun bebişinle

heveslendim ya ben de yapıcam 2. yi

Allah yardımcın olsun napsın onlar da sabırsızlanıyo .. inşallah sağ salim kucağına alırsın bir ömür mutlu olursun bebişinle

heveslendim ya ben de yapıcam 2. yi

Allah razı olsun canım..rabbım cumlesıne nasıp etsın mutlu huzurlu bebıklı bır yuva ınsaallah...

inşallah canım dr aradık getirin bakalım dedi

goturun kalbınız rahatlasın..bızım topıcte bır cok arkadasın bebegınede oldu..sterıl tutmaya calıs..gazlı bezle o kısmı kapatabılırsın..bız tenturtuyot suruyoduk bırde..bakalım senınkı ne dıcek..gecmıs olsun..

ya kızlar bu arada sızdede oldumu bılmıyorum ama benım ınanılmaz ıstahım acıldı...dunyaları yesem gozum gene bıseylerde kalıyooo..aksam ustu bır ekmek yedım dısarda ve patlıcam sandım...eve geldık cay kuruyemıs yedım sımdıde gırdım mutfaga ne yesem dıye dolanırken corba yedım..ıcıne ekmek dogradım..onu yedıkten sonrada elıme yıne ekmek alıp ekmek yedım..dahada yıcem de kendıme oha demek ıstıyorum...canım herseyı cekıyor...9 aydır yasamadıgım aclıgı son 1 2 gundur yasıyorum ..durup durup son haftada 5 kılo alırmısım Allah korusunnnnnn

çok abartılı bi akıntı değil göbek deliği hala ıslak gibi duruyor steril tutmaya çalışıyorum ama yine aynı kızımda böyle olmamıştı canım skıldı biraz pazartesi götürücem bakalım

neyse kızlar ben kacar.. bıraz bulasıgım var onları halledeyım ıffet ın yenı bolum baslayana kadar...kocıste geldı zaten ..optumm sızı.. gelmezsem doguruyorum demektır..dua edın olurmuuuuuuuuuuuuuuuu

sarı renkte 16 günlük inşallah önemli değildir

cocuk cerahına gostermesınde fayda var dedı canım. sen yazınca hatırladım benım oglumdada hem gobek varken hemde dustugunde olmustu batıkon ve krem surmustuk ama ıltıhap olabılır yanı korkma ama goster

YAZINI OKUDUM ÇOK ETKİLENDİM Ya ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI HERKESİN BAŞINA SANCI BENİ ÇOK KORKUTUYOR:)
amin cnm çok sağol bende normal doğumdan çok korkuyordum ama normal doğum yaptım allah sabrını ve cesaretini veriyo darısı başına
canım ne güzel normal olarak doğum yapmışsın,
dilerim ben ve geri kalanlarda rahat bir şekilde bir avazda normal olarak doğum yaparız.
allah analı babalı büyütsün ve bol bol sütün olsun,
amin cnm inş. darısı başınıza artık
teşekkürler cnm çok sağol allah dayanma gücünü veriyo merak etme bide ne kadar korksanda önce kendine güven
sağol tatlım teşekkürler
evet izledim baya ilginçti hem sancı çekiyorum hem neler olduğunu merak ediyorum

canım bende doğuma gitmeden önceki son kahvaltıda yaşadım yiyorum yiyorum doymuyorum saatlerce kahvaltı masasında kaldım sonra bi komşumuz kek poğça yapıp getirmişti bi güzel onuda yemiştim dahada yicektimki sancılarım başladı hemen hastaneye gittm yarım saat içinde dğum yaptım ebelerede diyorum çok yedim kusucam bastırmayın falan o gün hiç acıkmamıştım.kahvaltıdada 2 simit ve 3 dilim ekmek yeiştim

bende bu ara oyleyım kendıme hayret edıyorum sureklı bırseler atıstırmak ıstıyorum habıre yıyorum yanı bıde ne yıyecegımıde bılmıyorum cerez ıyı fıkır bende cerez yıyım bıraz
neyse kızlar ben kacar.. bıraz bulasıgım var onları halledeyım ıffet ın yenı bolum baslayana kadar...kocıste geldı zaten ..optumm sızı.. gelmezsem doguruyorum demektır..dua edın olurmuuuuuuuuuuuuuuuu
bende kalkıyım esımle oturayım bıraz gorusuruz
Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim

masallah mınıgıne rabbım analı babalı buyutsun ınsallah kutlarım senı canım

ayyyyyyyyyyyyyy gene sabahtan başladm okumayaa..anca cevap veriyorum ..performansınmı hiiç beğenmedim ...haaa bide beni hiç soran olmamış ,Altta ismimidemi görmediniz heeebi sorara sual eder napıyo nidamız diyee...ama yoookkküsmiyim küsmiyim diyorum ama zorluyonuz bakkk

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsünn...

canıım çok sevindim bebişine kavuşmana ,,Allah analı babalı büyütsün

bence kesin nişaaaannnn

bu arada kızlarr Edayla dün konuştum 1 gün kaldıktan sonra hastaneden çıkarmışlardı rüzgarı ,11 e düşmüş sarılığı ,ama bu defada tiroidtten şüphe etmişler ,eda test yaptırcaktı ,inşallah bişey çıkmamıştır...:26:

zehraaa bende sütüm yeterli gelmediğini düşündüğümden vede benimkinden 3 ay büyük olan yeğenime ilk günden destek olarak mama yediren yengem ved annem sürekli ısrar ediyo mama kullanma hususunda ,yani günde 1-2 öğün azar azar ver hem bebek doyar hem çabucak toparlanır diyolar :26::26::26:kararsız kaldım acaba başlasammııMAVİPATİKLİ ,sende eşine soruversene canım ,günde 1-2 öğün versemmi azar azarr??? bunun için kk da bi konu bilem açtım herkeşler verme diyo ama gelin görünki bende baskılara dayancak gibi değilim ,hani hiç olmazsa geceleri versemde rahat rahat uyusa bebeğim ,resmen göğüslerim yumuşacık ,süt falan car gibi gelmiyo ,hiç sertleştiğine rastlamadıımm:26::26:

Son düzenleme:
slm kızlar bizde hala tık yok :)) yemek yedik yürüyüşümüzü yaptık çayımızı içtik. çamaşır atmıştımm onları serim mutfağımı topladım oğlum çok az oynuyo bugün biraz telaşlandım ama muzu yiyip uzanınca oynadı sıpa ::))

ütüm var onu mu yapsam yoksa yatak odası mobilyamı mı silsem yoksa tek kişilik bi yorganım var doğumdan sonra eve gelince onu örtecem odada yüzünün yıkanması lazım ama onla mı uğraşsam karar veremedim :)) yapılacaklar çok da nerden başlasam napsam

maş. oğluna. çatı kontrolü gıcık bi olay ben de dün yaptırdım baya gerildim

ben de ilk 3 ay kilo verdim bu aldıklarım 3 aydan sonrakiler :))

maş. oğluna canım kiloları aynı bizimkilerin. doktora bakma sen ne zaman geleceğini Allah bilir.

maş. Elif ne güzel normal doğurmuşsun. biraz zor olmuş ama güzel olmuş :)) kendi doğumunu da izledin ha helal sana ben bayılırdım herhalde :))
epidural ben tek doz veriliyo zannediyodum demek fazladan verilebiliyo. aklımda bulunsun da sakıncalı değildir inş.

elifcim doğum hikayen çok güzelmiş.tekrar gzün aydın.Allah sudenaza uzun sağlıklı ömür versin .

Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
canım seninde gözün aydın.rabbim analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…