Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
ya kızlar bu arada sızdede oldumu bılmıyorum ama benım ınanılmaz ıstahım acıldı...dunyaları yesem gozum gene bıseylerde kalıyooo..aksam ustu bır ekmek yedım dısarda ve patlıcam sandım...eve geldık cay kuruyemıs yedım sımdıde gırdım mutfaga ne yesem dıye dolanırken corba yedım..ıcıne ekmek dogradım..onu yedıkten sonrada elıme yıne ekmek alıp ekmek yedım..dahada yıcem de kendıme oha demek ıstıyorum...canım herseyı cekıyor...9 aydır yasamadıgım aclıgı son 1 2 gundur yasıyorum ..durup durup son haftada 5 kılo alırmısım Allah korusunnnnnn
ay hadı ınsallah pısıkolojık mı nedır asagıya cok baskı hıssedıyorum hayırlısı bakalımnişan sümüksü olmuyo mu. bence nişan olabilir
slm kızlar bizde hala tık yok :)) yemek yedik yürüyüşümüzü yaptık çayımızı içtik. çamaşır atmıştımm onları serim mutfağımı topladım oğlum çok az oynuyo bugün biraz telaşlandım ama muzu yiyip uzanınca oynadı sıpa ::))
ütüm var onu mu yapsam yoksa yatak odası mobilyamı mı silsem yoksa tek kişilik bi yorganım var doğumdan sonra eve gelince onu örtecem odada yüzünün yıkanması lazım ama onla mı uğraşsam karar veremedim :)) yapılacaklar çok da nerden başlasam napsam
Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
ayyyyyyyyyyyyyy gene sabahtan başladm okumayaa..anca cevap veriyorum ..performansınmı hiiç beğenmedim ...haaa bide beni hiç soran olmamış ,Altta ismimidemi görmediniz heeebi sorara sual eder napıyo nidamız diyee...ama yoookk küsmiyim küsmiyim diyorum ama zorluyonuz bakkk
tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsünn...
canıım çok sevindim bebişine kavuşmana ,,Allah analı babalı büyütsün
bence kesin nişaaaannnn
bu arada kızlarr Edayla dün konuştum 1 gün kaldıktan sonra hastaneden çıkarmışlardı rüzgarı ,11 e düşmüş sarılığı ,ama bu defada tiroidtten şüphe etmişler ,eda test yaptırcaktı ,inşallah bişey çıkmamıştır...:26:
zehraaa bende sütüm yeterli gelmediğini düşündüğümden vede benimkinden 3 ay büyük olan yeğenime ilk günden destek olarak mama yediren yengem ved annem sürekli ısrar ediyo mama kullanma hususunda ,yani günde 1-2 öğün azar azar ver hem bebek doyar hem çabucak toparlanır diyolar :26::26::26:kararsız kaldım acaba başlasammııMAVİPATİKLİ ,sende eşine soruversene canım ,günde 1-2 öğün versemmi azar azarr??? bunun için kk da bi konu bilem açtım herkeşler verme diyo ama gelin görünki bende baskılara dayancak gibi değilim ,hani hiç olmazsa geceleri versemde rahat rahat uyusa bebeğim ,resmen göğüslerim yumuşacık ,süt falan car gibi gelmiyo ,hiç sertleştiğine rastlamadıımm:26::26:
suyu gelenlere sorum olucak bırden sarıl sarılmı gelıyo yoksa once az sonramı devamı nasıl gelıyo yanı bılgı verın
canım şırıl şırıl akıyo rahim içinden geliyo zaten normal tis yerinden değil ve tutamıyosun...geldimi kızzzz
suyu gelenlere sorum olucak bırden sarıl sarılmı gelıyo yoksa once az sonramı devamı nasıl gelıyo yanı bılgı verın
yok deıl ozamantuvaletımıyaparken ordan ılık bıseyın aktıgınıhıssetım ama cok deıldı acaba basta az sonra cokmu gelıyokı dedım :) ama benım pısıkolojık nısanım gıbı bıde pısıkolojık suyum geldı dogurana kadar daha neler yasıycam acaba
bu arada sutun yetıyomu esımın dedıgıne gore kılo alıyomus cıs yapıyomu en az 6 kere
valla bu tanıma göre yettiğini düşünüyorum keza gün içinde 4-5 kez bez değiştiriyorum her defasında tisli ve çoğunluklada kakalıyee bide o mamalar bebiği birazda tompik yapıyo ya aslında ondan dolayıda kullanmak istiyorum,tabi yanlış düşündüğümü düşünenler olacaktır ,ki eşim falanda istemiyo ,annem kullan nolcak millet sade mamayla besliyo sen günde 1 fincan vercen hepi topu ,hem bebeğin çabuk kilolanır dedii..bilmiyorum abimin eşide kendine yandaş arıyo gibi bi ısrar ediyokii..oda ek olarak kullanıyo sütte alıyo çocuk yanii..maşşallah kilosu çok iyi..
canım bencede sütün yetıyodur..belkı ılerleyen zamanlarda sutunde azalma olursa takvıye yapabılırsın...mavipatikli teşekkür ederim sana ve eşinee..hiç değilse bi cevap veren oldu banaa..heralde artık küsünce kendi halima bırakmaya karar verdilerr..halbuki ben bebeğimi uyutup hemen buraya koşuyodumm..çok üzüldüümmm
elifcimm ...maşşallah sana ve sude naza,ya dr ve hastane açıcındanda şanslı olduğunu düşünüyorum benayy normal doğum çekti canım ama çok geç kaldım keşke 3 -5 normal ,kolay doğumdan sonra geleydi bebişimm.
yok deıl ozamantuvaletımıyaparken ordan ılık bıseyın aktıgınıhıssetım ama cok deıldı acaba basta az sonra cokmu gelıyokı dedım :) ama benım pısıkolojık nısanım gıbı bıde pısıkolojık suyum geldı dogurana kadar daha neler yasıycam acaba
bu arada sutun yetıyomu esımın dedıgıne gore kılo alıyomus cıs yapıyomu en az 6 kere
ya kızlar bu arada sızdede oldumu bılmıyorum ama benım ınanılmaz ıstahım acıldı...dunyaları yesem gozum gene bıseylerde kalıyooo..aksam ustu bır ekmek yedım dısarda ve patlıcam sandım...eve geldık cay kuruyemıs yedım sımdıde gırdım mutfaga ne yesem dıye dolanırken corba yedım..ıcıne ekmek dogradım..onu yedıkten sonrada elıme yıne ekmek alıp ekmek yedım..dahada yıcem de kendıme oha demek ıstıyorum...canım herseyı cekıyor...9 aydır yasamadıgım aclıgı son 1 2 gundur yasıyorum ..durup durup son haftada 5 kılo alırmısım Allah korusunnnnnn
İyi akşamlar kızlar hazır oğlum uyuyorken 09.10.2011 de başlıyan doğum hikayemi ve sonrasını sizinle paylaşmak istedim...
9 unda pazar günü öğlen saçlarımı kestirmeye niyetlenip ümraniyeden kalkıp teee taksimdeki kuaförüme gittik eşimle, saçlarımı kestirdim kendimi çok yormadan azcık gezip akşam üstü eve döndük...22.00 da wc ye gittim tuvaletimi yaptım tam kalkıcam kontrol edemediğim bir şekilde suyum geldi kanlıydı 15 dk oyalandım baktım suyun gelmesi kesilmiyor hemen duşumu alıp eşimle hastanenin yolunu tuttuk... nöbetçi doktor zehrayıda doğurtan doktordu hatta sancı çektiğimiz oda da aynıydı, muayne etti suyum azalmıştı açıklık 1 cm di yatışım yapıldı saat 00.00 de suni sancı verilmeye başlandı ve lavman yapıldı... suni verilmeye başlandığı andan itibaren neredeyse 10 dk da bir sancım olmaya başladı açılmam 05:30 da 9 cm e ulaştı ama o saate kadar gelen devamlı ıkınma isteğim yerleri tırmalatıcak kadar olan sancım beni perişan etti hatta sonrasında yüzümün her yerinde ıkınmaktan kan çıkmıştı dışarı nokta noktaneyse 05:30da ebeler doktora haber verdiler ve doğumhaneye alındım.. doktorum var gücümle ıkınmamı bebeğin kafasına dokunduğunu çok az kaldığını söyleyip durdu, ama bir terslik vardı oğlum bir türlü gelmiyordu 2 ebe 4 koldan var gücüyle göbeğime baskı yapıyorlardı nefesim kesiliyordu ama oğlum gelmiyordu çünkü kafası dik olarak değil yan olarak gelmeye çalışıyormuş arkada olan çatım dar olduğu için çıkamamış yavrum doktor kalp atışlarının çok zayıfladığını hemen ameliyathanenin hazırlanmasını söyledi ebelere... 9 cm açıklıkla ameliyathaneye indirdiler beni genel anestezi ile sezeryanım gerçekleşti 10.10.2011 06:15 te oğlum dünyaya gelmiş ..ben kendime geldiğimde odamdaydım oğlumda yanımdaydı 2730 gram 51 cm olduğunu söylediler...sütüm hemen geldi çok şükür oğlumda hemen kaptı memeyi 11 inde akşam taburcu olduk 13 ünde işitme testi için hastaneye gittik tekrar sağ kulağında anne karnındaki sıvıyı atamadığı söylendi birde sarılık için kan alındı 18.80 ile hastaneye yatışımız yeniden yapıldı fototerapi için hayatımın en zor günü ve gecesini yaşadım 8 saat sonra değerimiz 16 ya, 16 saat sonra 13 düşünce taburcu edildik 14 dünde...
hastane ve doktorlardan hiç memnun kalmadık oğlumunda benimde canımı çok yaktılarbu arada normal doğum denendiği sırada oğlumun kafasında (çıkmaya çalıştığı sağ tarafında) yumuşaklık vardı kan toplanmış, ilk doğduğunda da neredeyse yumruk büyüklüğünde çıkıntı vardı sarılığın bu kadar yüksek olmasının sebebi bu zedelenmeden de kaynaklanabilceğini söylediler kafa ultrasonu çekildi çok şükür içerde bir hasar yokmuş... bugün hospitalyuma gittik çocuk doktoruna çünkü kan değerlerine bakıldığında troidi çok yüksek çıktı kuzumun başka doktorada göstermek istedik doktoru ve hastaneyi beyendim çok ilgililerdi yeniden kan alındı sarılık için 10 düşmüş çok şükür, pazartesi troid için kan testi yapılacak tekrar
oğlum dünyaya geleli 5 gün oldu 4 günümüz hastanede geçti 5 kere kanı alındı Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
Allahtan tek dileğim pazartesi yapılcak olan troid testinin sonuçlarının düşük olması ve artık evimizde sağlıkla yavrumu büyütmek ... yarım saatte bir emziriyorum oğlumu bu yüzden gelen çoğu telefona bakamıyorum arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ederim kafam çok dolu karma karışık yazmış olabilirim... şimdi oğlumu emzirmem lazım...
doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
doğum yapıcak arkadaşlarımada Allahtan kolay doğumlar diliyorum ...
inşallah en yakın zamanda iyi haberlerle aranızda olmak dileğiyle ...
İyi akşamlar kızlar hazır oğlum uyuyorken 09.10.2011 de başlıyan doğum hikayemi ve sonrasını sizinle paylaşmak istedim...
oğlum dünyaya geleli 5 gün oldu 4 günümüz hastanede geçti 5 kere kanı alındı Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
Allahtan tek dileğim pazartesi yapılcak olan troid testinin sonuçlarının düşük olması ve artık evimizde sağlıkla yavrumu büyütmek ... yarım saatte bir emziriyorum oğlumu bu yüzden gelen çoğu telefona bakamıyorum arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ederim kafam çok dolu karma karışık yazmış olabilirim... şimdi oğlumu emzirmem lazım...
doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
doğum yapıcak arkadaşlarımada Allahtan kolay doğumlar diliyorum ...
inşallah en yakın zamanda iyi haberlerle aranızda olmak dileğiyle ...
canım bencede sütün yetıyodur..belkı ılerleyen zamanlarda sutunde azalma olursa takvıye yapabılırsın...
kızzz sen bu ısı baya baya psıkolojıye bagladın bısey degıl psıkolojık nısan psıkolojık su derken psıkolojık dogurucann..ortada bebe olmıcakkk...
he ben gelmezsem doguma gıtmısımdır dedıydım ya gıtmedım..dunyanın narını yedım..bebem karnımda fırıl fırılll delırmıs gıbı...ama benım karnım doymuyo bugun...kendıme ınanamıyorumm... gece de bızımkılere caktırmadan tencereden yemek yedım dolabtan ..bu ben olamam..kocam gordu ınanamadı..
sabaha dogurdum ama oda pıskolojıkmıs dıycem hakketennarla dogum olmaz ya bakma oyle dıolar ben ogluma hamıleyken bılmıodum hep nar asermıstım yemıstım hıcte bısey olmadı sısırme kendını bosa :)) bende cok yıyorum ya bu ara acıkmaktan cok atıstırma ıstegı oluyo hep bende 14 kılo aldım ılkındende var kılom boyle devam ederse 3 hanelı rakamları tartıda gormem mumkundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?