2011 Ekim Anneleri

ırem sakın sakın yeme kız bu saate kocayada meyve ver yada kucuk bı sanduvıc yap yazık ac yatmasın adam :))
benı bı uyku bastırdıkı anlatamam ben yatıyım kızlar yarın gorusuruz ınsallah
yslzytnım dualarım senınle ve mınıgınle gecıcek bunlar rahat ol canım
ırem sabah gelmezsem dogurmus olabılırım haberın olsun
herkese ıyı geceler

Son düzenleme:

he gıt yatt...ben senden once dogurcammm kızımmmm doktorun bıle demıs bekleme daha var dıyee..heeheeeeehadı sana ıyı gecelerr..sabah gorusuruzz byeee

edammm çok geçmişolsun canım.biraz sıkıntılı bir doğum olmş ama sonunda dünyanın en güzel hediyesini kollarına almışsın.bu yaşadıklarınız son olur umarım.pazarteside bir problem çıkmaz inş.Allah beterinden korusun hepimizi.

:))kız öle bi başlamışsınli kesin boğurdu dedim,dudağımdaki gülümseme yarım kaldı,neyse ama heran hepimizden böyle haberler geleceği için alıştırma oluyo

hımm bak buda aklıma yattı ,zaten kaşıkla nasıl vercemki..korkuyorum ..ay ne biliim kararsız kaldım

teşekkür ederim canı mama olayına karar vercem bi ara ,annem baskılarına devam ediyo hala..bide kocam ve ailesi her konuda prof oldukleri için baya bi zorlucaklar ,sorup soruşturcaklar onlarada laf anlatmak işkence yaaaa
psikolojik doğummuuuçok güldüm buna
kıızz banada drum dikkat et kilona diyince gece yemelerini kesmiştim ,ama doğum yapacağım gece hiç duramadım ,boyuna yemek yedim ki hepinizde biliyosunuz ,içl, köfte ,dondurma ,soda limon ..kii bunlar kaşam yemeğinden sadece bi kaç saat sonra yenmişti yaniiii

canım aksam ustu dısarda bır ekmek yedımmm ıcınde bıseylerle artı bıde ayran ıctım..yarım soylemıstım ama adam tum getırdı ıcıne dustum resmen..esım bıle sok oldu bıtırdıgıme..ama agzımdan cıkacak o denlı tıkanmıstım..neyse eve geldık hemen cay ve kuruyemısss..onu kaldırdık ben mutfakta dolanıyorum ne yesem dıye..bır tabak corbaya ekmek dogradım bastırsın dıye onu yedım ardına da ceyrek ekmek alıp elıme onu yedım kuru kuru..utanmasam bı ekmek daha yıcemm ama ..neysee oturduk bıde 2 ye yakın nar yedımm..dusun 3 nardan 2 sı benım kalan tek annemle esımın mıdesıne gıttı..ondan sonrada esım soda lımon yapıp getırdı..onuda ıctım...sımdıde canım olmadık seyler cekıyoo..hatta sabaha kadar yemek yemek ıstıyorummm...gozumun onunde ucusuyoooo...cokmu fazla ortak noktamız var aceba dogurcakmıyımmm...

Canım benim, inşallah bundan sonrası sağlıkla ve mutlulukla geçer...
Pazartesi güzel haberler alırsın inşallah...

ay merak etme valla 9 aydır bende totoşumu büyütüyorum ne yürüyüş ne ev işi,19 kilo aldım zaten:)

ben doğurdum kızlaaaar yazdığımda (1 kullanıcı 0 ziyaretçi konuyu okuyor )yazacak.ama olsun erken doğurmak istemiyom yinede ben 39 un içinde olsun,sıkıntıları çekmeye razıyım,oğlum gelişimini tamamlasın içerde:)

kızlar kocam benım gozume bakıyo bıseyler yapıyım yıyek dıye ben onun gozune..kalkıyım son yemegımse falan ıyıcene yıyımmm.. nolur nolmazz dımı ama...operım hepınızı...kocam hadı yap bı guzellık dıye yalvarıyooo yazıkkk...ben tum ekmek yerken o yarım yedıydı...ben sabah ta gelırım dogurmam onu da dıyım yanııı

hihihihihi hadi hayırlısı kızzz...

canım ya tüm dileklerine amiiiiin diyorum ,beni anlatmışsın,bende acele etmeyenlerdenim,zamanında olsuuuun...

selam kızlarrr
biz geldik ve hala kızımla tek bedendeyiz :)

minnoş 2700 kg olmuş, nstde düzenli ve şiddetli sancılar çıktı ama ben hiiçbişi hissetmedim, ebeler ağrı eşiğin çok yüksek dediler bana , inanamadım benim mi ağrı eşiğim yüksek diye :)))

yine alttan muayne yapıldı, iyice yumuşamış rahim ağzı ve 1 cm açıklık var.. yine canım çok yandı
suyu eşi gayet iyi ancak benim bu tansiyon oynmalarım yüzünden ptesi günü yatışım yapılacak, dr önce suni sancı ile normali deniycez olmazsa sezaryene dönücez dedi, ama ben emin değilim belkide ptesi günü direkt sezaryen yap derim doktora bilemiyorum.

şu anda doğması anne karnında durmasından çok dha iyi , bir anönce doğması gerekli ki bu tansiyon oynamalarından etkilenmesin diyor dr.

eğer istersem bekleyebileceğeimide söyledi ama kordon dolanması, kakasını yemesi, tansiyon vs risklerimiz oldukça fazla.
Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize inşallah.. şu son günleri hayırlısıyla atlatıp alalım minnoşları kucağımıza.

canım aynı gün doğum yapıcaz allah kısmet ederse bende pazartesi yatışım gerçekleşecek ama benim 41 haftalık oluyorum plesenta işlevini yitirmiş artık bebeği besleyemiyor normal olsun çok istiyorum aynı senn gibi doktorda bana dediki önce suni sancı vercez lavma yapıcazzz duruma göre seyredicez olmadı sezeryan dediii ama bende o sancıyı çekipte sonra sezeryan olmaktan korkuyorummm hakkımızda hayırlısı olsun eşimde hiç sancı çekme drek sezeryan ol diyo ama çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı dediğim gibi kendine ii bakkkk

suyun mu azalmış. aboooo bu su azalması neden oluyo acaba?? sezeryan mı olacan yani sen şimdi. hakkınızda hayırlısı olsun inş.
sen de doğuracan yakında ben kaldım

Ay bilmiyorum ya neden oluyorsa, ama cidden gözümle gördüm gecen haftaya göre cok azalmis bebegimin suyu. Gerci okudugum kitaplardan birinde tüm su 1,5 saatte kendini yenileyebilir yaziyordu, ins cogalir tekrar.

Ne güzel komsularsiniz ya, ben evlenip geleli 11 ay oldu apartmanda 10 daire var sadece bir komsum saolsun benimle baglantida, o da benden bir yil önce evlenmis 5 aylik bir oglusu var, digerlerinin hepsi moron gibi, selami bile zor aliyorlar

Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim

Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin, darisi basimiza ins

İyi akşamlar kızlar hazır oğlum uyuyorken 09.10.2011 de başlıyan doğum hikayemi ve sonrasını sizinle paylaşmak istedim...

Canim ya cok cok gecmis olsun, Allah´tan acil sifalar diliyorum minik yavruna da, bu günler geride kalsin, mutlu mesut günleriniz gelsin tez vakitte ins...

Canim yegeninin bu durumu anne karnindayken belli miydi peki? Yani Allah korusun bizde de böyle bir risk var mi?

Mavipatikler ogluna cok gecmis olsun canim...

Elifcim cok sevindim normal dogurmana senin adina, hepsi gecti gitti simdi ne güzel...

Nida naber? Uyuyor mu Elvin?

Kimse konuşmayınca da hiç vakit geçmiyor.. Ben sizleri gizli gizli takip edince ayıp mı oluyor ki acep?

Ben yatiyorum cok uykum var, bu gece suyum falan gelse de su doktor sezeryana karar vermeden bi pirtlativersem kizimi Herkese iyi geceler tatli rüyalarrr

benim eşimde sezaryenden yana, boşuna kendine işkence etme cizdirip aldıralım bebişi diyor, benimde aklıma yatıyor ama korkuyorum, ama suni sancıdanda korkuyorum, keşke başka bir yolu olsa,

yatmıştım burun tıkanıklığından uyuyamadım şu anda tansiyonumda yine yüksek
pofffffffff

sağol tatlım bana 2 doz epidural verildi 3. dozuda alacaktım ama açılmam hızlandığı için o beklemem gereken 1 saatin sonunda doğumhaneye indirildim bende ne bel ağrısı ne bi yan etki hiçbişey yapmadı...
kuzuyu aldım ya kucağıma hepsine değdi valla
elifcim doğum hikayen çok güzelmiş.tekrar gzün aydın.Allah sudenaza uzun sağlıklı ömür versin .

canım seninde gözün aydın.rabbim analı babalı büyütsün.
amin cnm çok sağol
suyu gelenlere sorum olucak bırden sarıl sarılmı gelıyo yoksa once az sonramı devamı nasıl gelıyo yanı bılgı verın
cnm benim çok şiddetli gelmedi ama sürekli geldi bide çok rahat ayırt edebilirsin merak etme
sağol cnm dediğin gibi drum ve hastanem çok iyiydi drum sürekli takipteydi epiduralim yapılırken bile ameliyattan çıkıp yanıma geldi sağolsun

ay ne heyecanlısınızdır şimdi allah hayırlısıyla kavuştursun kuzularını....
Mavipatikler ogluna cok gecmis olsun canim...

Elifcim cok sevindim normal dogurmana senin adina, hepsi gecti gitti simdi ne güzel...

Nida naber? Uyuyor mu Elvin?

soğol tatlım sancı kısmı biraz zorlu geçti ama dediğin gibi geçti gitti sonucu herşeye değer allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
edacım tekrar tebrik ederim tatlım ve çok geçmiş olsun üzülme hepsi geçecek allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…