oğluşuna maçallah subahanallah
her şey güzel artk zamanını bekleyecen
çatı içinde geçmiş olsun,
ama dinlen lekelenme olabilir
selam annısleerrrrr..ve anne adaylarıı...
ben geldımmmmm....4 e dogru evden cıktık 6 gıbıı eve geldık..gezdık ...yemek yedık(evde yemek yoktu)...alısverıs yaptık ve eve kendımızı zor attık..cok yoruldukkk...kocıs maca gıttı...bende az bıraz takıp yapıp geldımmm...bugun herzamankınden farklı olarak alt tarafımda baskı var..bılhassa ayaga kalktıgımda karnımın alt tarafı yırtılır gıbı acıyor..en son boyle oldugunda dr kanala gırmıs o esnada cok agrı olur demıstı..sanırım ıyıceden yerlestı assagıya...karnım agrıdıkca ıcten ıcede sevınıyorum vakıt yaklasıyor dıye..
ben sevınedurayım..ev sahıbımız adam esıme hayırlı olsun kızın olmus demısesımde eve geldı kızım nerde dıyo...anlamaya calısıyorum bı yandan ne dıyo bu adam dıye dedı dogurmussun kızım nerde... ahhh ahh dedımmm mıllet dogurmadan dogurttu benı...artık aılem yetmez gıbı konu komsu bıle meraklısı oldu dogumumun...
amannn sinemmmm kızzzz oglun 3 kıloyu gecmıs gozun aydın..demıstım sana 3 cıvarındadır dıye..kız 2 hafta daha dogurmazsan 3 ,5 u da bulur sana dıyım...zeitgeist9 canım sen bızden de acelecısın ..37 deymıssın daha ..ayıp oluyooo bak bız dogurmadık daha dımı ama
bu arada ben emzıgı hastane cantama koydum..bencede cankurtaran emzık..4 tane yegenım var ıcad eden adama duacıyızzz aılecekkk...sallama olayına gelınce bebek yenı dogdugunda belkı yatagına attıgınızda uyuyacak sıkıntı olmıcak ama ılerde bunada muhtac kalabılırsınız..buyudukce gece sabahlara kadar agzı kapanmadan sureklı aglayan bır bebegınız olursa her yolu denersınız yanlıslıgına dogruluguna bakmadann...bunuda unutmayın...o an tek sussun da dursun dıye her yolu muba sayarsınız...ben hıc bırseye olmıcak gozuyle bakmıyorummm..sımdı kasım annelerıne baktımda sunı almayın sezo olun dıyolar bırbırlerıne vucuda civa yukluyolarmıs sunı sancı verdıklerınde...hepımız dr olmusuz,bu denlı bılınclı olmak (yada cok fazla sey bılmek bence ıyı degıl)ınsan basına gelecegı seylerı bılmedıgı zaman cesaretı daha cok oluyor...gecende ebe bıle dedı bazı anne adayları o kadar cok kafa yoruyorkı bu dogum meselesıne dedı kendılerını kaybedıyorlar..sankı ılk kendılerı doguracakmıs gıbı davranıyolar dedı..bu tabıatın kanunu..Allah ımkansız bırseyı kulu ıcın ıstermı ızın verırmı buna dedı..takdır ettım kadını...ınsan bıldıkce endıselerı de artıyorr..
senin miniğine de maaşallaahh
bana da bir iki haftan var daha dedi, gerçi dün iki haftan var dediği bi gebe gece doğuruyorum diye aramış sabah doğmuş minik yaramaz. hadi dedim inşllh benim de öyle olurr
akrepler biraz fena oluyomuş ben de 20 sinden önce gelse diyorum ama kısmet artık ne yapalım
meme başının yara olmaması için sütle silmek ve hava almasına izin vermek çok önemliymiş doğru söylüyosun dikkat etmek lazım.
bu arada oğluna da çok üzüldüm ciddi bi şeyi yoktur inşlhh geçmiş olsunn canımm
Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
amin cnm çok sağol bende normal doğumdan çok korkuyordum ama normal doğum yaptım allah sabrını ve cesaretini veriyo darısı başına
amin cnm inş. darısı başınıza artık
teşekkürler cnm çok sağol allah dayanma gücünü veriyo merak etme bide ne kadar korksanda önce kendine güven
sağol tatlım teşekkürler
evet izledim baya ilginçti hem sancı çekiyorum hem neler olduğunu merak ediyorum
maş. oğluna. çatı kontrolü gıcık bi olay ben de dün yaptırdım baya gerildim
normal sanırım biraz okudum da çatı olayında çoğu kişi geriliyo sanırım
yok deıl ozamantuvaletımıyaparken ordan ılık bıseyın aktıgınıhıssetım ama cok deıldı acaba basta az sonra cokmu gelıyokı dedım :) ama benım pısıkolojık nısanım gıbı bıde pısıkolojık suyum geldı dogurana kadar daha neler yasıycam acaba
bu arada sutun yetıyomu esımın dedıgıne gore kılo alıyomus cıs yapıyomu en az 6 kere
ayy çok güldümm yaabi de psikolojik doğumu yaşadın mı tamamdır
benim eşimde sezaryenden yana, boşuna kendine işkence etme cizdirip aldıralım bebişi diyor, benimde aklıma yatıyor ama korkuyorum, ama suni sancıdanda korkuyorum, keşke başka bir yolu olsa,
yatmıştım burun tıkanıklığından uyuyamadım şu anda tansiyonumda yine yüksek
pofffffffff
ay ne heyecanlısınızdır şimdi allah hayırlısıyla kavuştursun kuzularını....
QUOTE]
aminn cnmmm ayyy ne heyecanı kızsss korkudan başım ağrıyo uyuyamadımmmmmmm belirsizlik insanı mafedior ne normal doğuma adapte olabiliyosun nede sezeryanaaaa
saol canım maşşalh bu arada bebeğine büyümüş melek:)gunaydın canım demek evınde tadılat var bunu bılmıyodum rabbım kolalık versın .ızmır sıcaktır zaten daha cok soguk gelmemıstır hersey gecer bıter sıcak yuvanda bebgınle olursun bunun ıcıın canını sıkma saglık olsun gerısı gelır
hiç takma canım yaa emzirelim hele bi gidecek hepsi. ben de 14 kilo aldım zayıflıkltan ölüodum eskiden düşün:)bu arada son kilo durumları nedir kızlar??? ben yazayım moral olsun size((
56-57 gibi hamile kaldım. şu an ( tartılıp geliyorum) 77 kiloyum. totalde 20
canım sana da yusuf ada geçmiş olsun bir dr kızı olarak söylemem ne kadra doğru bilmiorum ama kantaron yağı sür dikişine ben hazırladım bile:)hayırlı sabahlar kızlar.. ay ne vefalıyım bakın uykusuz olmama rağmen size bi uğrayım dedimhazır kayınvalidemde yokken, gerçi gelir bugün yarın... neyse keyifleri iyi gördüm, herkesin doğurası var maşallh sabredin kızlar az kaldı inş. evet son dönemler çok sıkıntılı geçiyor ama geçecek sonuçta inş
Yusuf Kerem uyuyor, babamızı da markete yolladık.. kayınvalidem iki gündür burdaki kardeşinde, görümcemin kızı var yanımızda ama rahatız.. çekirdek aile kıvamı çok hoş gerçektenama bunaldım ben yaa, alışmışız eşimle hep başbaşa olmaya... neyse sağlık olsun..
öyle olmuş... hassas olduğu için.. korkma bişi olmaz dediler rahatladım azcık
ama huzurluyduk çok şükür.. bi saat uyudum uyumadım ama yavrum sağlıklı olunca saatlerin uykusunu feda edebilirim dedim:)))
allah anneli babalı büyütsün bebeişini:)merhabalar herkese öncelikle hakkımızda dua eden tebrik eden herkese çok teşekkür ederimboram canım oğlum dünyaya geldi 3kilo 400 gram 49cm misler gibiii ben spinal sezo oldum ameliyat cok basarılı geçti yanlız bende omuzlarda ağrı kaldı doktorum kahve ve çikolata bol tüketmemei söyledi umarım işe yarar :26: doğuran arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlarda bi avazda kurtulun inş ben en büyük hazineme 8yıl sonra tüp bebekle kavuştum allah bekleyen isteyen herkese evlat nasip etsin inş. resim nasıl eklenir bilmiyorum bende eklemek isterdim neyse biraz uğraşayım belki bulurum
canım öncelikle zeytinyağı sür kantaron yağı sür meme ucuna inan ii gelio mutlaka dene, lansinoh bunlardan daha basit bir yağ imiş, ayrıca benim kuzen mama verdi süt yok bebek emmiyo ama azimle 1 hafta önce bebeği 3 aylık oldu bu aradaartık mamayı bıraktı emiyo bebek, pes etme inş emecek bebğin:)Doğum yapanlar arttıkça topik ıssızlaşmış. Sinem, İrem, Maral, Golge, Ayten, Filiz hala doğurmayanlar sanırım
İrem canım ben ne pek yürüyüş yaptım ne de öyle özel bir şeyler yedim, içtim. Arada duşta sıcak su tutuyordum ama, ki zaten sıcak suyla duş almayı severim senin az kaldı bence İremcim bu haftanın sonuna doğru gelecektir inşallah bebeğin
Bizden haberler bu kadar şimdilik kızlar. .
yok canım ya ne sallaması uyuyorsa hiç alma bencekızlar emzik vermeye başladınızmı yada bebeginizi sallayarakmı uyutuyorsunuz her gelen
bana hata yaptıgımı emziğe ve sallamaya alıştırmamı söylüyorlar yok rahat edemezmişim
yok uyutamazmışım falan falan ogluşum emerken uyuyor bazen yatagına bırakıyorum
kendi kendine uyuyor ben emziğe ve sallamaya alıştırmak istemiyorum :26::26::26::26:
ayrıca daha önce kanayan gögsümü ogluma veriyorum emiyor emmeyi bırakınca gögsümden süt akıyo
nasıl durdurabilirim bilen biri söylesin
maşallah allah anneli babalı büyütsün:)Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
zeynepkaygin,
usengec
günaydın kızlar bir biz varız erkenden,heyecan bastı beni şimdiden erkenden uyandım yarın doğumum
ne güzel canım istediğin gibi gider umarım herşey,bebeğini sağ salim alırsın kucağınaselam kızlarrr
şiddetli sancılar çıktı ama ben hiiçbişi hissetmedim, ebeler ağrı eşiğin çok yüksek dediler bana , inanamadım benim mi ağrı eşiğim yüksek diye :)))
eAllah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize inşallah.. şu son günleri hayırlısıyla atlatıp alalım minnoşları kucağımıza.
ben de bu mantıktayım kızlar ya çekip acıyı doğuramazsam diyorum bide oğluşumun tosun olma ihtimali eklenince iice korkuyorum şimdi 3250 falan,aynı bende senn gibi cnmmm olmuşken bu kadar beklemişken oluru varsa neden normal olmasın diyorum ama o sancıyı çekipte bide olmaması var iki türlü işkence gibi geliyorrr senn gibi szeryanda mantıklı geliyor ama işin içinden çıkamıyorum bu belirsizlik beni mafetti uyuyamadımdaaaaa
cnm sende dikkat et tansiyonunaa tansiyonla ilgili bi ilaç kullanıyomuydunnnn bu arada hangi hastanede yapıcaksın doğumu
zeynepkaygin,
usengec
günaydın kızlar bir biz varız erkenden,heyecan bastı beni şimdiden erkenden uyandım yarın doğumum
günaydın kızlarrr benide uyku tutmuyorrrr aaa sendemi yarın doğumm sennki nasıl olcak ne dedii doktorrrr
ne güzel canım istediğin gibi gider umarım herşey,bebeğini sağ salim alırsın kucağına
ben de bu mantıktayım kızlar ya çekip acıyı doğuramazsam diyorum bide oğluşumun tosun olma ihtimali eklenince iice korkuyorum şimdi 3250 falan,
zeynep bu yorumunu şimdi gördüm
Allah Analı babalı büyütmeyi nasip etsin süper bişey bu yaa minicik ellerini yarın hissedeceksin Harika
evet canım senindemi ???? sez olacak tabitosun olma benim de panik ihtimalimden dolayı.. senin
nddp maşallah kilosu çok iyiymiş kızım da 3,450 doğmuştu
ve normal doğum ebe buraları hadi parçala demişti çok iyiydi bi bağırdım tek bağırışta kızım geldi (11 saat sancı çektim orası ayrı tabi )
.. muhteşem bişey ya
inşallah sizin doğumunuz çok kolay olur[/B]
ama ama o benim yorumumdu sanki:)))))
saol canım inş herşey yolunda gider aslında cesaretliyim korkum yok sadece merak var bir an önce yarın olsun ve kavuşalım,bravo bu arada sana imreniyorum bu şekilde doğum yapanlara:))
saol canım ben izmirdeyim artık, maş senin günün bile geçmiş inş bugece suyun falan gelirde doğal yoldan olur ben sezeryan olcağım drum da tosunun rahatı ii bu 41 ekadar çıkmaz ve en az 600-700 g alır dedi bende korktum tabi dr u tanımasam beni korkutmak için yaptı diyeceğim ama güveniyorumda,bende dua edicem sana canım benim 11.30 -12.00 gibi olacak:) allah yanımızda olsun ve kucağımızı boş bırakmasın:)ayyyyy kız hangi hastahanede olcaksın su bişi nişan geldimi senden bende ne sancı ne su nede nişan varrr 41 haftalığım resmenn benm bebekte 3280 dedi doktor inşallah sancıyı çekipte bi avazda kurtuluruzzzz sabah sekizde yatışım olcak benm medical park fatih sanada dua edicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?