2011 Ekim Anneleri

evet canım sabırsızlanıyorum vallaha, 37 deyim ama oğlan 3.250 oldu daha durursa 4 e yaklaşacak nasıl doğurucam onu düşünüyorum :))) tosbikimm benimm
hamileliği birlikte geçirdiğimiz birkaç arkadaş sezeryanla aldılar bebişlerini, burdan da okuyorum sürekli doğum öyküleri iyice sabırsızlanıyorum :)) bir de dediğin gibi sürekli daha doğurmadın mı diye sormuyolar mı sanki günüm geçti de

hemem hemen aynı gozukuyor dogum zamanımız bakalım artık nezaman gelırler. akrep tanıdıgım yok ama ben terazıyım onun ıcın cok ıstedım terazı olsun dıye kı terazı olsun dıye ayarlanmıs bı gebelık bu koca bılmıyo tabı bunu
cıddı bısey yok alnı sısmıs bıraz burnu kızarmıs ama emınım cok acımıstır sımdı uyudu mınnosum gecmıs olsun dılegın ıcın saol cnm
canım sende saol gecmıs olsun dılegın ıcın o benım hala mınnak oglum 2.yı boyle sevebılırmıyım bılmıyorum ımkansız gelıyo bırını daha boyle sevmek eger oyle olucaksa ynı onuda cok sevıceksem boyle ne buyuk bı guc annelık [/QUOTE]

hahaa ayarlama yaptın demek kocişinden habersizz süpersinn
annelik tuhaf bir şey ben ilk kez tadıcam ama eminim ikisini de ayrı ayrı çook seveceksin Allah uzun sağlıklı ömürler versin miniklerine:))

Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim

maşaallaahh. Tebrik ederim Sağlıklı ömürler dilerim..

bugüne kadar korktuğumun bile farkında değildim, çatı kontrolünü yaparken doktor çok mu korkuyosun sen deyince şok oldum, hayır normal doğum istiyorum ben tabi ki korku var ama abartılacak kadar değil dedim. çok kastın kendini dedi, şimdi o böyle söyleyince biraz cesaretm kırılır gibi oldu ne bileyim, ama hala başka alternatifleri getirmiyorum aklıma normal doğum en iyisi diye telkin ediyorum kendimi bakalım hayırlısı..

herkeşlerr uyuyoo sanırımm. maşaallaahh
ben yine dikildim ayağa her gece bu saatlerde uyku olayım bitiyo, kocişim de horul horul uyuyoo maşşallahh. böyle de olmaz ki canım bi saattir yokum yatakta farketmemiş bilem gidip bi korkutsam mı doğuruyom diyee

aynı bende senn gibi cnmmm olmuşken bu kadar beklemişken oluru varsa neden normal olmasın diyorum ama o sancıyı çekipte bide olmaması var iki türlü işkence gibi geliyorrr senn gibi szeryanda mantıklı geliyor ama işin içinden çıkamıyorum bu belirsizlik beni mafetti uyuyamadımdaaaaa
cnm sende dikkat et tansiyonunaa tansiyonla ilgili bi ilaç kullanıyomuydunnnn bu arada hangi hastanede yapıcaksın doğumu

saol canım maşşalh bu arada bebeğine büyümüş melek:)

bu arada son kilo durumları nedir kızlar??? ben yazayım moral olsun size ((

56-57 gibi hamile kaldım. şu an ( tartılıp geliyorum) 77 kiloyum. totalde 20
hiç takma canım yaa emzirelim hele bi gidecek hepsi. ben de 14 kilo aldım zayıflıkltan ölüodum eskiden düşün:)
canım sana da yusuf ada geçmiş olsun bir dr kızı olarak söylemem ne kadra doğru bilmiorum ama kantaron yağı sür dikişine ben hazırladım bile:)

allah anneli babalı büyütsün bebeişini:)

canım öncelikle zeytinyağı sür kantaron yağı sür meme ucuna inan ii gelio mutlaka dene, lansinoh bunlardan daha basit bir yağ imiş, ayrıca benim kuzen mama verdi süt yok bebek emmiyo ama azimle 1 hafta önce bebeği 3 aylık oldu bu aradaartık mamayı bıraktı emiyo bebek, pes etme inş emecek bebğin:)
yok canım ya ne sallaması uyuyorsa hiç alma bence

Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
maşallah allah anneli babalı büyütsün:)

zeynepkaygin,
usengec
günaydın kızlar bir biz varız erkenden,heyecan bastı beni şimdiden erkenden uyandım yarın doğumum

zeynepkaygin,
usengec
günaydın kızlar bir biz varız erkenden,heyecan bastı beni şimdiden erkenden uyandım yarın doğumum

günaydın kızlarrr benide uyku tutmuyorrrr aaa sendemi yarın doğumm sennki nasıl olcak ne dedii doktorrrr

ne güzel canım istediğin gibi gider umarım herşey,bebeğini sağ salim alırsın kucağına

ben de bu mantıktayım kızlar ya çekip acıyı doğuramazsam diyorum bide oğluşumun tosun olma ihtimali eklenince iice korkuyorum şimdi 3250 falan,

zeynepkaygin,
usengec

günaydınn

Allah Analı babalı büyütmeyi nasip etsin süper bişey bu yaa minicik ellerini yarın hissedeceksin Harika

Son düzenleme:

nddp maşallah kilosu çok iyiymiş kızım da 3,450 doğmuştu

ve normal doğum ebe buraları hadi parçala demişti çok iyiydi bi bağırdım tek bağırışta kızım geldi (11 saat sancı çektim orası ayrı tabi )

.. muhteşem bişey ya

inşallah sizin doğumunuz çok kolay olur

evet canım senindemi ???? sez olacak tabi tosun olma benim de panik ihtimalimden dolayı.. senin

ayyyyy kız hangi hastahanede olcaksın su bişi nişan geldimi senden bende ne sancı ne su nede nişan varrr 41 haftalığım resmenn benm bebekte 3280 dedi doktor inşallah sancıyı çekipte bi avazda kurtuluruzzzz sabah sekizde yatışım olcak benm medical park fatih sanada dua edicemmm

saol canım inş herşey yolunda gider aslında cesaretliyim korkum yok sadece merak var bir an önce yarın olsun ve kavuşalım,bravo bu arada sana imreniyorum bu şekilde doğum yapanlara:))

saol canım inş herşey yolunda gider aslında cesaretliyim korkum yok sadece merak var bir an önce yarın olsun ve kavuşalım,bravo bu arada sana imreniyorum bu şekilde doğum yapanlara:))

ben de hep sezeryan istiyodum annem ikna etmişti beni

normal doğum olursa hemen kalkarsın ayağa diye ... annemin sayesinde doktorlar sezeryan dediler yok dedim

nasıl dedim onu da bilmiyorum ... nasip herşey olsun sağlıklıca doğsun da ..

gönlünüze göre olsun inş fazla ağrın sızın olmaz yardımcın da olursa yanında gerisi kolay sana bebişini sevmek kalıyor

saol canım ben izmirdeyim artık, maş senin günün bile geçmiş inş bugece suyun falan gelirde doğal yoldan olur ben sezeryan olcağım drum da tosunun rahatı ii bu 41 ekadar çıkmaz ve en az 600-700 g alır dedi bende korktum tabi dr u tanımasam beni korkutmak için yaptı diyeceğim ama güveniyorumda,bende dua edicem sana canım benim 11.30 -12.00 gibi olacak:) allah yanımızda olsun ve kucağımızı boş bırakmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…