2011 Ekim Anneleri

ne güzel canım bebeğin büyüdü o zaman senin? yardımcım var saolsun kayınvalidemdeyim annemi kaybettim ama saolsun ii kayınvalidemde herşeye koşuyor 2 aydır burdayım yatıyorum sürekli:))

ne güzel canım bebeğin büyüdü o zaman senin? yardımcım var saolsun kayınvalidemdeyim annemi kaybettim ama saolsun ii kayınvalidemde herşeye koşuyor 2 aydır burdayım yatıyorum sürekli:))

kIZIM 2008 de doğdu şimdi 3 yaşında zaten size baktıkça imrenir oldum herhalde 2.yi yapmam yakındır bu forumda takılmaya devam edersem :))

Allah rahmet eylesin .. annenin mekanı cennet olsun canım

kayınvalidenkonusunda çok şanslısın o zaman maşallah diyelim

maşallah canım abla olmuş kızınız,, forumu sorma gitsin zatenkatılan çıkamıyor ben ilk zamanlar saçma bulmuştum şimdi ayrılamıyorum:) teşk. canım yarım melek olur gelir umarım yanıma anneciğim, maşallah diğer annemede 4 yıl oldu değişmedi hiç,

İnşallah resimlerini görmek isterim hemen yükle olur mu :)))

erkek kız cinsiyeti neydi

Canim yegeninin bu durumu anne karnindayken belli miydi peki? Yani Allah korusun bizde de böyle bir risk var mi?
canım ablamın ılk bebegıydı..sureklı kontorllerıne gıttı.ama ablem erken dogum yaptı 7,5 aylıktı..o aya kadarda gobek derısı olusmamıs..garıp gelıyor sımdı bılınce hangı ayda gelısımın tamamlandıgını..ama onunkı tamamlanmamıs ıste..ve bunu da dememısler belkıde farketmedıler bılemıyorum nasıl farkedılmezzz....ablamın evde suyu gelıpte hastaneye gıttıgınde hemen doguma almıslar cunku hemen gelmıs bebek..gobek derısı olusmayınca ıc organları sarka sarka dogmus yegenım..ablam bebegı haaya kaldırdıklarında bu benım cocougum olamazz dıye bayılmıs zaten...haftalarca yogun bakımda bebegın kakasını yapmasını bekledıkkk..yasaması buna baglıydı..cok sukur ıyı oldu..
n oldu kuzumm asmışın gene suratınıı...
Kimse konuşmayınca da hiç vakit geçmiyor.. Ben sizleri gizli gizli takip edince ayıp mı oluyor ki acep?
kımse konusmuyorsa sen konuscaksın ..olmaz oleeee gızlı takıp falan ajanmısın yoksam sennnnnnnn
Ben yatiyorum cok uykum var, bu gece suyum falan gelse de su doktor sezeryana karar vermeden bi pirtlativersem kizimi Herkese iyi geceler tatli rüyalarrr
he gece suyum gelsede pırtlatıversemmm..su aralar hepımız aynı dertten muzdarıbız zaarrr

gece bende uyuyamadım bır sure ama sırtımın ortasında oyle bır acı vardıkı ınlettı durdu benı..bıde kötu ruya gordummm ıyıceden tırstımmm...uykum kactı..sabah namazdan sonrada guc bela dalmısım ..

ve kızlarrr ben henuz dogurmadımm..dun gece burdan cıkınca makarna yaptım ve bol yesıllık salata..ama ıcıne dusucem resmen yaparken ..neyse tabaklara koyupta 2 catal alınca ıstahım kacıverdı..yemedım bıraktım cok az salata yedım yattım...acıkmam kocıse yaramıs olcakkı sıldı supurdu..
karnım cok agrıyor..alt tarafları ozellıkle..belımdede agrı var...ve kasıklarıma ara ara hafıf hafıf dokunan sancı...ama dogurmuyorum..
bugun pazar gelen gıden olmazzz...sınemmm doguruyum deme bakk heeee..küserimmmmmmm

he gıt yatt...ben senden once dogurcammm kızımmmm doktorun bıle demıs bekleme daha var dıyee..heeheeeeehadı sana ıyı gecelerr..sabah gorusuruzz byeee
hıcte bıkere sende benı yalnız bırakma bak yslzytn benı beklıyodu sozde bı gun gerıdeydı benden bıraktı gıttı bıde sende gıdersen ben naparım
onca yemekten sonra masalah sana canım
hakkında hayırlısı olsun canım yarın melegını kucagına alıcaksın deemek umarım hersey yolundagıder
Mavipatikler ogluna cok gecmis olsun canim...

Elifcim cok sevindim normal dogurmana senin adina, hepsi gecti gitti simdi ne güzel...

Nida naber? Uyuyor mu Elvin?
saol canım

bende dogurmadım merak etme ama agrı var azcık asagıda yururken senın daha az gunun kalmıs ama bellı olmaz aynı gun dogursak mesela yarın ıy olur dımı
boyle yemeye devam edersen korkarım yakında fıl olucaksın tamambende cok yıyorum ama dun yedıklerın bı haylı fazla can bogazdan gelır olsun belkı dogum sınyalıdır enerjı depoluyosundur
bu arada herkese gunaydın
gece turlu turlu ruyalar gordum sabah oglumun mızmızlanmasıyla uyandım 2 gun once patlayan balonu ıstıyo benden neyse evı topladım toz aldım mob yaptım kocayı uyandırdık kahvaltı hazırladı bıze yedık mutfagı topladım oturduk bıraz sımdıde burdayım
esım evdeyken gezesım gelıoyo nedense ama gıdıcek bı yer yok gorumcem ve annem var annem yorgun dınlenıyo kadıncagız hasta bıde dun temızlık yaptı gıdemem cok yoruluyo bız gıdınce evde cok batıyo
gorumcemde gecen gıttıgımde benı uyuz ettı onada gıdesım yok sanırsam bu gunu nereye gıtsek dıye dusunerek gecırıcez
guzel bı gun olsun ınsallah henuz benım enerjım nesem gelmedı bıraz ahmetlerımle ılgılenıyım gelırım

tamam tamam aglama bırakmıcam senı yalnızzz:13:
kız gece yemedımm..ıstahım kactı..70 kıloluk filim bennn...ama dogumdan sonra cok fit bır anne olucamm bı keremmmm
bugun benımde bogazımda sıkıntı var..agrıcak dıye aklım ıkıyoo..lımonlu cay ıctım ama pek yumusatmadı...antıbıyotık daha dun bıttı el ınsaf dıyesım gelıyo kendıme yanı..bı yerede gıdesım yok..zaten el evınde yasıyoruz el memleketlerınde kıme gıodeyım kımım var...belkı yuruyuse cıkarız ıkındıden sonra...zaten marketten bıseyler alınacak dun yorgunluktan bı kısmını tasıyabıldık bı kısmı kaldı..yüzüm de şiş bugun..gecen kontrolde kan sonuclarına bakıp bacaklarımı ınceledı boyle Allah Allah der gıbı..ama benım hıc sıslıgım falan yoktu..ama yuzum sısıyor bu gunlerde...üfff sıkıldımmm yaaa bennn hersey aynııı hergun aynıı

Meltem sıkı birseyler giyin hemen, dikkat et kendine.

Sinem bugün hava cok kapalı, biz de dün aksam nereye gidelim diye düsündük durduk, uluda gittik oradan da antarese gectik. Gidecek bir yer akliniza gelirse yaz da biz de oraya gidelim :)

valla bu aralar sıfayı kapmazsam ıyı olucak..dıkkat etmem lazım ..yenı kalktım hastalıktan zaten ..
bugun burasıda kapalı..keyfımde yok..bı yerlerım sancıyıp duruyo..bu psıkozdan kurtulmam lazımmm artık...esım gelecek 12 gıbı yavastan kahvaltıyı hazırlasam ıyı olur..öptum kızlar sızı..dua edın n olur bıran evvel kurtulalım sıkıntılarımızdan ..ben sıze sabah namazlarımda dualar edıyorummm..sızde bana edın ..hadı ben gıtımmm..

70 kılomusun kız ne fılı ben dogumdan sonra 70 olmaya razıyım :))) bırakma benı tabıkıne bırlıkte doguralım
yuzde sısmenın dogumun habercısı oldugunu duymustum tabı dogruysa .umarım bogazın yıne sısmez canımya cok cektın zatı
benım ılk gebelıgımde dogumdan sonra odemım olmustu bunda cok erken basladı odemım tek umıdım kılomun odemden kaynaklanıyo olması ve dogumdan sonra gecmesı

valla hayatım zaten alısverıs merkezlerındeyız hep esımde sevmez baskada bu sogukta gıdıcek yer yok esını ıkna edersen yada sevıyosa yuruyuse cıkabılırsınız ırem dıyınce canım cektı ama bızımkı bakkala arabayla gıdelerden yurumez yanı onun dısında alısverıs merkezlerı var malum ben bıze yakın toptancı var ostımde yanı oraya gıdebılırım belkı cok uygun fıyatlar toptancı ama perekandemı denıyo :) oyle satıyo oraya ugramaya dusunuyorum cıkarsak baska fıkrım yok

saol canım hoşgeldin bu arada sende aramıza gerçi sona kimsecik kalmadı ama işte 3-5 kişi takılıyoruz:))

hoşbuldum canımm, ben uzun süredir sürekli takip ediyordum ama sohbetlerinize ancak katılabildim...
evett çoğu kişi kavuşmuş bebişine. Alla geride kalan bekleyen herkese nasip etsin :)))

kızlar günaydın,
güzel bir hafta sonu diliyorum.
10.10 da kalktım ve kahvaltıyı ancak yaptım,
garip bir gece geçirdim,
kızım sürekli kasıldı, tetikte durmaya çalıştım,
şimdi 1 oynadı rahatladım.
biraz geçmişe bakayım, görüşmek üzere.

inşllh geçmiştir sırtındaki ağrı, rüyanda hayra çıksın inşallah. ben bi iki haftadır her gece sabaha karşı bi uyanıp dolanıyorum yeni adetim bu. sinir bozucu ama napalım sabredicezz..

kızlar ben de çıkıyorum,
dışarı çıkma durumum var.
yarın doğum yapacak arkadaşlar,
allah yardımcınız olsun,
dilerim bir avazda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Herkese günayydıınn. Ben de hala beklemedeyim hanımlar. Kızım bugün pek fırıldak, topaç gibi dönüyor sanki içimde. Bir hareketlilik bir hareketlilik sormayın. Yürürken bile ayy vayyy ahhh diyorum, canımı yakıyor kuzum.

Hafif bel ağrım ve kasık ağrılarım var. Pek yoruldum şimdiden yaa sürekli uyumak istiyorum ben. Ablamlar gelecek, onları bekliyoruz eşimle. Yarım saate bizde olurlar herhalde.

Genetikerin sen de ankaradaymışsın, bilmiyodum. niyeyse almanyada old. zannediyordum. rumuzundan heralde.

galiba sezaryene karar vericem ben
korkuyorum sancı çekmekten ve sürekli açılma kontrolü yapacaklar.

ben nisa hastanesinde yapıcam doğumu.
sen medical lpark fatihde yapıcan sanırım, ben ffatihde oturuyorum medical parka .çok yakın
leyla hanıma ve şyule hanıma gitmiştim ilk medicalde sonra nisaya döndüm.

bal böcüğümü 07.10.2011'de saat 15'te normal doğumla kollarıma aldım....
3 kilo 70 gr doğdu minik meleğim :))
çok duygulandım okurken yaa sağlıkla buyut melegini
Merhaba Perşembe gunü saat 12:07 de meleğimi kucağıma aldım 3550gr doğdu bugun taburcu oldum suan evdeyim
hayırlı olsun canım sağlıkla buyut
canım biraz zor olmuş dogumun allahım yardımcınız olsun sakın kendini üzme inşallah yarın güzel haberler alacaksın seni aramayı çok istedim ama knt yok arayamadım dualarımız sizinleee
heyttt maşallah kızzz o nasıl bir iştah mubarekkkk az ye yoksa normal dogum yolları sana kapalıarada ananla kocanada bişiler bırak aç kalacaklar

hakkınızda hayırlısı olsun canım bebişine maşallah kocaman olmuş sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…