2011 Ekim Anneleri

slm bacılarrrrrrrrrrrrr saat 10 da kalktım oglumu doyurdum altını deiştim üstünü değiştim ütü yaptım sağı solu toparladım yemegimi ocaga koydum arada kahvaltıya benzer bişi yaptım şimdi bizim böcük uyandı aldım kucagıma baktım nazlı aglıyo dedim agla anamm çıglıgı nasıl bastııı dayadım memeyi agzınaaa kaşları yukarı kaldırıp hahaaa istediğimi aldım edalarıla emiyo çok tatlııı beeeeeeeeeeeee resmini paylasamıyom ama bunu yollim didimmm

selam kızlar oglanla babası dısarı cıktı bende fırsat bu fırsat evı sıldım supurdum toz aldm mutfagı banyoy temızledım yıkandım camasır attım makıneye oh ev mıs ben mıs :) aradım gezıp namaza gıdıceklerdı meger anneme gıtmısler annem bıze gel dedı ama bakalım halım yok pek ama gıdebılırım cılt bakımı yaptım sımdıde kaslarıma fılan bı bakıcam sonrada komsu katolog yollamıs ona bakıcam sonra camasır asar ararım kocayı plan yaparız yada anneme gıderım
opuyorum sızı yıne ugrarım buralardayım

msj tekrarı ............

Son düzenleme:

oy yerım ben o ayakları mınnak mınnak bılıyomusun o ayaklar nekadar buyurse buyusun sen onlara her baktıgında bu halını goruceksın oglum bılıyosun 3 yasında ama hala benım en sevdıgım yerı bana gore hala mınnak olan ayakları

günaydın mı desem tünaydın mı desem. bana günaydın galiba... sabah 8 de kalktım aslında. komşumla yürüyüşe çıktık. geldik eşim kahvaltıya bişey istemişti onu yaptım attım fırına. piti yedik ama benim çok uykum vardı geri yattım on buçuk gibi ahanda şimdi kalkıyorum çok garip bi rüya gördüm hayrolsun inş.

doğum yapan var mı acep . geçmişi az kurcaladım kimseyi göremedim. biraz daha okuyayım

ben her altını değiştirdiğimde ayaklarını öpüyorum kızzz yumuşacıklarrrr allahım çok güzel bir duguymuş annelikkkkkk

bu arad bizim göbüş hala düşmedi nedenini bulduk biz uşagı yıkadıgımız için düşmüyormuş
ama dün akşam baktımda sankim 2-3 güne düşecek gibi duruyor çocuk dr muz yıkayabilecegimizi söylemişti
çünkü bebişin heryerinde beyaz baslı minik sivilceler çıktı kimisi sıcaktan diyor kimisi adetli biri baktı diyor
emince daha çok çıkıyor inşallah gecerr

yorganlar duruyo valla. ütü yaptım gece 12de toz aldım kafayı sıyırdım iyice ben yaaa. hayır şimdi yapıyorum böyle doğumda ev kalabalık olacak batacak ben de sinir krizleri geçirecem ( yapmasam daha iyi yani zaten kirliydi der geçerim ama duramıyorum ki

canım ya çok geçmiş olsun ve de hayırlı. zor olmuş son ana kadar nasıl fark etmediler ki çatı darlığını. Allahım yarabbim ya. neyse inş. p.tesi sonucunuz da güzel çıkar da hepsi geçti gitti dersin

:))kız öle bi başlamışsınli kesin boğurdu dedim,dudağımdaki gülümseme yarım kaldı,neyse ama heran hepimizden böyle haberler geleceği için alıştırma oluyo

hahahah de mi. ama öyle sandım :)))sen de söylersin kızlaaaaaaaaaar doğurdum diye yakında.

oh maş. bana yakın birini buldum :)) gerçi NİDA erken doğurmayaydı arkadaşım kilo konusunda beni yalnız bırakmazdı :))

hakkınızda hayırlısı olsun inş.

inş. normale döner bebeğinin suyu da normal kolay bir doğum yaparsın.
komşularım benim de senin gibi inan. bi kere evlendikten 2-3 ay sonra hoş geldine geldiler sonra ben bi iki onların sohbetlerine katıldım baktım bana göre değiller yani ne bileyim uyuşmadık. şimdi bi komşum var o da yeni evli çocuğu yok daha bi onla aramız iyi sabah yürüyüşe falan çıkıyoruz çaya gidiyoruz sıkılınca. bi kişi olsa yeter inan fazlasına gerek yok.
diğer komşu da davetiye göndermişti gitmemiştik düğüne. yüzyüze bakıyoruz ayıp oluyo dedik gittik ama çok sıkıcıydı :)) bi daha da gitmeyiz herhalde.

Kimse konuşmayınca da hiç vakit geçmiyor.. Ben sizleri gizli gizli takip edince ayıp mı oluyor ki acep?

ayıp oluyo ya :))) sen de konuş ki şu son demlerimiz de neşeli geçsin hiç değilse.

selam kızlaarr ...gerçi çoğunuzla küsüm ama neyseee lohusalık bunalımınamı girdim nedirrbi size nazlanıyom ,ee sizde hamileliğinin son günlerindekilerr vede hamileliğini tamamlamış olan lohusalarsınız ,dolayısıylaa hiiç nazım geçmiyo sizee..herkes birbirinden nazlı bu topikte başka topikleremi baksam nee etsemmm

bugün evde yalnız kaldım beeeeennnnnnnnnn:84::84::84: bursadaki teyzem hafta içi açık kalp ameliyatı oldu,annemle kayın validem haftaya gitceklerdi ama benim herüf bacanağınında orda olduğunu duyuncaa(eniştem malatyadan geldi) annemide alıp gitti bursaya ,kaynanamda pek hevesliydi gitmeye ama düğün meraklısı olduğundan sabah sabah teee 4. levente gitmişşş ,gelince çok üzüleceeekk:ooohhhh senmisin düğün düğü koşturannama ben yalnız kaldım işte anca 9-10 gibi gelirler akşam ..bende bu arada elvini emzir,uyut ,yemek yee,ve ütü yap uğraşcam ..he bide uyursam değimeyin keyfimee

Nida naber? Uyuyor mu Elvin?
seni seviyoruuuuuuuummmmmm

anaaaa kocaman kız bu ayaklaarrrrr kokuyodurda bunlar şimdi ..kocaman adam olmuş senin oğlaaann

geçmiş olsun canım

babası 43 anası 41 numara ayakkabı giyerse oglunun ayaklarıda buyuk olur ayrıcaaaaaa oglumun ayakları süt kokuyo teyzesiiiiiiii
valla tuzladık uşagı inşallah kokmaz buyuyünce yaaaaaaaaa

sen gel beni gör evde kızzz logusalık bana hiç yakışmadııııı ota b.ka aglıyom ben tv de ana baba evlat sahnelerine aglıyorum
eşim izlediğim diziden zap yapınca aglıyorum uşak gecenin köründe ağlıyosa aglıyorum hayır yarın öteki gün eşime kalkıp
gözünün üstünde kaş var diye aglamaktan korkuyorum çok alıngan oldum beaaaaa eşim dogum gunumde izin yaptı
birlikte tv izleriz dedik anaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan akşam 5 e kadar borsayı takip etti akşamda maç vardı hani kavgada edemiyosun
gece yastıkla bogacaktım daaa oglumun hatrı var

oda neeee adetli birimi bakmışşş..?? kız benim bebeminde çenesşnde beyaz beyaz sivilceler var ,hele yanağında 1-2 tane kızarıklık var ,tam otrasında sivilce ,bugün totoşundada vardııı ama ben onların sütüm yağlı ve besleyici olduğundan oldupunu dğşşünüyorum ,yani bence bu daha mantıklı bi açıklama diiimii??:26::26:yolarım yoksa o adetlilerii

bu arada biz,m göbüş 6. gün düştü canım ya,üstelik biz hastaneden çıktığı günde dahil ,gün aşırı yıkadık kızımı ,göbüşünün bezin altında kalmamasına dikkat ediyosun değilmii??:26:bide %70 alkol sürüp kuruluyosuun???

Allah iyiliğini versin emi :))) yarın da dizlerini görmek istiyoruz . ama çok şirin ayağını yerim ben. :))))

sabah dörtte düğün müüü yuhhhhhh vampir ve kurt adam mı evleniyo o saatte ne düğünü
kız herkesler doğurma derdinde . yalnız bıraktınız bizi buralarda biz nedek asıl ben küstüm

hiç bırakırmıyım kıızzz...sen mutlu ol diye 25 i bulurdum beenn kesiiinnn

canım arkadaşım biliyorudum

bir tenede artistik üçgen vücut resmi paylaşayımm ben kiloyu nereme aldıgımı buldum mamoşların adeti 2.5 3 kilo vardır yaaa
koca memişliydim şimdi lakapta takamıyom o kadar buyukler yaniii

kız göbük gitmişşşşşşşşş ay ne güzel ya imrendim valla. mamoşlar da emzirmeden öyle . geçer o da zamanla. ay göbeksiz olmayı özlemişm ben

o ne kızz ,ayak değil paletmiş mübarek seninkilerr ,ama bak ayakkabı mağazalarında çok şanslısındır sen ,hem en sona o numaralar kalıyo ve çok ucuz oluyooo

yaa sorma bende acayip ağlıyodum ama geçti şükür ,hatta eşimle başbaşa bikaçkez dışarı çıktık hava alayım diye ,her defasında bize bişey olursa elvin napar diye ağladım ,hızlı gitme leynn dedim herüfee
bu arada doğum gününde öyle yapan herüfüne şööle yapasım geldii,ben olsam çizgi filmlerdeki kızlar gibi ,iki taraftan fışkıran musluk gibi ağlardımm ,oda boğulurduuu

ya ne bilim her kafadan ses çıkıyor bende yolmak isterim o adetlileri dogdugu gün hiç yoktu sonraki gün çıktı herkes adetli hemşire vardı onlarmı baktı falan dediler dünde komşum sütün bereketli ondan dedi dr sıcaktan yıkayın sürekli dedi insan afallıyo
göbegi sürekli bezinin üstünde zaten ilaç verdiler fısfıs sabah akşam sıkıp temizliyorum

kız allah iyiğini versinnnn çatladım gülmektennnnnnnkurt adamla vampir haaaa

ivit yarında dizleri sonra dirsekleri boynu kulak memeleri 40 ından sonra burnu agzı yerim onu bennnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
sabah dörtte düğün müüü yuhhhhhh vampir ve kurt adam mı evleniyo o saatte ne düğünü
kız herkesler doğurma derdinde . yalnız bıraktınız bizi buralarda biz nedek asıl ben küstüm
canım sabah 4 te değil ,sabah 4. leventte dedim:)))hani semt varyaa

ooo maşşallah kızzz...yaa ben hep topu yani elvinde dahil 9 kilo verdim daha yaaaaayani şu an 70 kiloyum ,ya herkeş doğursunda hep beraber adam gibi bi diyet yapalım sütümüzüde azaltmadan?? varmıki böyle bişey acebaaa:26::26:

ay ne bilim o sabahın dördü diyo baksana :))

pipiyi unutmayalım lütfen. ayyyyyy oğlum doğsun çiş yapsın pipisini seveym yaaaaaaa

benım oglumunkıd 12 gunlukken dusmustu ben hergun yıkıyodum valla 2 dk suruyo zaten mıs gıbı kokuyo.
adetlı bakması yalan ya temız tut kuru tut bepanten plus sur ısılık gıbıyse gecer canım yunde yapar bu arada benım ogluma yun yelen gıyduremedım bu yuzden
evet gelen gıden batacak ev ama dıp kose temız ya bı kalksam 2 saate eskı halıne getırırım dıye dusunuyorum hem bence sende duramazsın :)) bendensınn
kafanı dınle bosver gıtsınler yemegını ye al bebegını yanna v ızle dınlen ıs yapma uzat azcık ayaklarını kaprıslı lohusam benım

oy masallah gıtmıs kız gobus darısı basımıza
bende bı suslendım bı suslendım ay kendıı sevıyorum tatlım dıye sımdı kocayı arıycamannemde durcaksa oraya gıdıcem gelıcekse yemek yapıcam baska bıyere gıdıceksek hazırlanıcam bakalım ne dıycek ben kacıyorum kıslar sanırsam hersey tele baglı

hahahha ben sabahın dördünde zannettim ne bilim anam hamileyiz gönekten ekranı görmedim diyip sıyırasım geldi işin içinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…