- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
slm bacılarrrrrrrrrrrrrsaat 10 da kalktım oglumu doyurdum altını deiştim üstünü değiştim ütü yaptım sağı solu toparladım yemegimi ocaga koydum arada kahvaltıya benzer bişi yaptım şimdi bizim böcük uyandı aldım kucagıma baktım nazlı aglıyo dedim agla anamm çıglıgı nasıl bastııı dayadım memeyi agzınaaa kaşları yukarı kaldırıp hahaaa istediğimi aldım edalarıla emiyo çok tatlııı beeeeeeeeeeeee resmini paylasamıyom ama bunu yollim didimmm
Eki Görüntüle 274015
oy yerım ben o ayakları mınnak mınnakbılıyomusun o ayaklar nekadar buyurse buyusun sen onlara her baktıgında bu halını goruceksın oglum bılıyosun 3 yasında ama hala benım en sevdıgım yerı bana gore hala mınnak olan ayakları
yorganlar duruyo valla. ütü yaptım gece 12de toz aldım kafayı sıyırdım iyice ben yaaa. hayır şimdi yapıyorum böyle doğumda ev kalabalık olacak batacak ben de sinir krizleri geçirecemay hadı ınsallah pısıkolojık mı nedır asagıya cok baskı hıssedıyorum hayırlısı bakalım
hosgeldın canım once yorgaı hallet bence o cıksın ardan dıgerlerı sureklı yapılan seyler zaten :)
kıloları aynı demek zamanında dogarsa 3.300 fılan olurlar heralde e bu bence ıdıeal hayırlısı tabı
yıne bıseyler yedım canım cok sıkılıyo ısde yok off ye ye nereye kadar
İyi akşamlar kızlar hazır oğlum uyuyorken 09.10.2011 de başlıyan doğum hikayemi ve sonrasını sizinle paylaşmak istedim...
9 unda pazar günü öğlen saçlarımı kestirmeye niyetlenip ümraniyeden kalkıp teee taksimdeki kuaförüme gittik eşimle, saçlarımı kestirdim kendimi çok yormadan azcık gezip akşam üstü eve döndük...22.00 da wc ye gittim tuvaletimi yaptım tam kalkıcam kontrol edemediğim bir şekilde suyum geldi kanlıydı 15 dk oyalandım baktım suyun gelmesi kesilmiyor hemen duşumu alıp eşimle hastanenin yolunu tuttuk... nöbetçi doktor zehrayıda doğurtan doktordu hatta sancı çektiğimiz oda da aynıydı, muayne etti suyum azalmıştı açıklık 1 cm di yatışım yapıldı saat 00.00 de suni sancı verilmeye başlandı ve lavman yapıldı... suni verilmeye başlandığı andan itibaren neredeyse 10 dk da bir sancım olmaya başladı açılmam 05:30 da 9 cm e ulaştı ama o saate kadar gelen devamlı ıkınma isteğim yerleri tırmalatıcak kadar olan sancım beni perişan etti hatta sonrasında yüzümün her yerinde ıkınmaktan kan çıkmıştı dışarı nokta noktaneyse 05:30da ebeler doktora haber verdiler ve doğumhaneye alındım.. doktorum var gücümle ıkınmamı bebeğin kafasına dokunduğunu çok az kaldığını söyleyip durdu, ama bir terslik vardı oğlum bir türlü gelmiyordu 2 ebe 4 koldan var gücüyle göbeğime baskı yapıyorlardı nefesim kesiliyordu ama oğlum gelmiyordu çünkü kafası dik olarak değil yan olarak gelmeye çalışıyormuş arkada olan çatım dar olduğu için çıkamamış yavrum doktor kalp atışlarının çok zayıfladığını hemen ameliyathanenin hazırlanmasını söyledi ebelere... 9 cm açıklıkla ameliyathaneye indirdiler beni genel anestezi ile sezeryanım gerçekleşti 10.10.2011 06:15 te oğlum dünyaya gelmiş ..ben kendime geldiğimde odamdaydım oğlumda yanımdaydı 2730 gram 51 cm olduğunu söylediler...
:))kız öle bi başlamışsınli kesin boğurdu dedim,dudağımdaki gülümseme yarım kaldı,neyse ama heran hepimizden böyle haberler geleceği için alıştırma oluyo
ay merak etme valla 9 aydır bende totoşumu büyütüyorum ne yürüyüş ne ev işi,19 kilo aldım zaten:)
ben doğurdum kızlaaaar yazdığımda (1 kullanıcı 0 ziyaretçi konuyu okuyor )yazacak.ama olsun erken doğurmak istemiyom yinede ben 39 un içinde olsun,sıkıntıları çekmeye razıyım,oğlum gelişimini tamamlasın içerde:)
selam kızlarrr
biz geldik ve hala kızımla tek bedendeyiz :)
minnoş 2700 kg olmuş, nstde düzenli ve şiddetli sancılar çıktı ama ben hiiçbişi hissetmedim, ebeler ağrı eşiğin çok yüksek dediler bana , inanamadım benim mi ağrı eşiğim yüksek diye :)))
yine alttan muayne yapıldı, iyice yumuşamış rahim ağzı ve 1 cm açıklık var.. yine canım çok yandı
suyu eşi gayet iyi ancak benim bu tansiyon oynmalarım yüzünden ptesi günü yatışım yapılacak, dr önce suni sancı ile normali deniycez olmazsa sezaryene dönücez dedi, ama ben emin değilim belkide ptesi günü direkt sezaryen yap derim doktora bilemiyorum.
şu anda doğması anne karnında durmasından çok dha iyi , bir anönce doğması gerekli ki bu tansiyon oynamalarından etkilenmesin diyor dr.
eğer istersem bekleyebileceğeimide söyledi ama kordon dolanması, kakasını yemesi, tansiyon vs risklerimiz oldukça fazla.
Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize inşallah.. şu son günleri hayırlısıyla atlatıp alalım minnoşları kucağımıza.
inş. normale döner bebeğinin suyu da normal kolay bir doğum yaparsın.Ay bilmiyorum ya neden oluyorsa, ama cidden gözümle gördüm gecen haftaya göre cok azalmis bebegimin suyu. Gerci okudugum kitaplardan birinde tüm su 1,5 saatte kendini yenileyebilir yaziyordu, ins cogalir tekrar.
Ne güzel komsularsiniz ya, ben evlenip geleli 11 ay oldu apartmanda 10 daire var sadece bir komsum saolsun benimle baglantida, o da benden bir yil önce evlenmis 5 aylik bir oglusu var, digerlerinin hepsi moron gibi, selami bile zor aliyorlar
Canim yegeninin bu durumu anne karnindayken belli miydi peki? Yani Allah korusun bizde de böyle bir risk var mi?
Kimse konuşmayınca da hiç vakit geçmiyor.. Ben sizleri gizli gizli takip edince ayıp mı oluyor ki acep?
seni seviyoruuuuuuuummmmmmNida naber? Uyuyor mu Elvin?
anaaaa kocaman kız bu ayaklaarrrrrslm bacılarrrrrrrrrrrrrsaat 10 da kalktım oglumu doyurdum altını deiştim üstünü değiştim ütü yaptım sağı solu toparladım yemegimi ocaga koydum arada kahvaltıya benzer bişi yaptım şimdi bizim böcük uyandı aldım kucagıma baktım nazlı aglıyo dedim agla anamm çıglıgı nasıl bastııı dayadım memeyi agzınaaa kaşları yukarı kaldırıp hahaaa istediğimi aldım edalarıla emiyo çok tatlııı beeeeeeeeeeeee resmini paylasamıyom ama bunu yollim didimmm
Eki Görüntüle 274015
hiç bırakırmıyım kıızzz...sen mutlu ol diye 25 i bulurdum beenn kesiiinnnoh maş. bana yakın birini buldum :)) gerçi NİDA erken doğurmayaydı arkadaşım kilo konusunda beni yalnız bırakmazdı :))
.
selam kızlaarr ...gerçi çoğunuzla küsüm ama neyseeelohusalık bunalımınamı girdim nedirr bi size nazlanıyom ,ee sizde hamileliğinin son günlerindekilerr vede hamileliğini tamamlamış olan lohusalarsınız ,dolayısıylaa hiiç nazım geçmiyo sizee..herkes birbirinden nazlı bu topikte başka topikleremi baksam nee etsemmm
bugün evde yalnız kaldım beeeeennnnnnnnnn:84::84::84: bursadaki teyzem hafta içi açık kalp ameliyatı oldu,annemle kayın validem haftaya gitceklerdi ama benim herüf bacanağınında orda olduğunu duyuncaa(eniştem malatyadan geldi) annemide alıp gitti bursaya ,kaynanamda pek hevesliydi gitmeye ama düğün meraklısı olduğundan sabah sabah teee 4. levente gitmişşş ,gelince çok üzüleceeekk:ooohhhh senmisin düğün düğü koşturann ama ben yalnız kaldım işte anca 9-10 gibi gelirler akşam ..bende bu arada elvini emzir,uyut ,yemek yee,ve ütü yap uğraşcam ..he bide uyursam değimeyin keyfimee
seni seviyoruuuuuuuummmmmm
anaaaa kocaman kız bu ayaklaarrrrrkokuyodurda bunlar şimdi ..kocaman adam olmuş senin oğlaaann
ben her altını değiştirdiğimde ayaklarını öpüyorum kızzz yumuşacıklarrrr allahım çok güzel bir duguymuş annelikkkkkk
bu arad bizim göbüş hala düşmedi nedenini buldukbiz uşagı yıkadıgımız için düşmüyormuş
ama dün akşam baktımda sankim 2-3 güne düşecek gibi duruyor çocuk dr muz yıkayabilecegimizi söylemişti
çünkü bebişin heryerinde beyaz baslı minik sivilceler çıktı kimisi sıcaktan diyor kimisi adetli biri baktı diyor
emince daha çok çıkıyor inşallah gecerr
slm bacılarrrrrrrrrrrrrsaat 10 da kalktım oglumu doyurdum altını deiştim üstünü değiştim ütü yaptım sağı solu toparladım yemegimi ocaga koydum arada kahvaltıya benzer bişi yaptım şimdi bizim böcük uyandı aldım kucagıma baktım nazlı aglıyo dedim agla anamm çıglıgı nasıl bastııı dayadım memeyi agzınaaa kaşları yukarı kaldırıp hahaaa istediğimi aldım edalarıla emiyo çok tatlııı beeeeeeeeeeeee resmini paylasamıyom ama bunu yollim didimmm
Eki Görüntüle 274015
selam kızlaarr ...gerçi çoğunuzla küsüm ama neyseeelohusalık bunalımınamı girdim nedirr bi size nazlanıyom ,ee sizde hamileliğinin son günlerindekilerr vede hamileliğini tamamlamış olan lohusalarsınız ,dolayısıylaa hiiç nazım geçmiyo sizee..herkes birbirinden nazlı bu topikte başka topikleremi baksam nee etsemmm
bugün evde yalnız kaldım beeeeennnnnnnnnn:84::84::84: bursadaki teyzem hafta içi açık kalp ameliyatı oldu,annemle kayın validem haftaya gitceklerdi ama benim herüf bacanağınında orda olduğunu duyuncaa(eniştem malatyadan geldi) annemide alıp gitti bursaya ,kaynanamda pek hevesliydi gitmeye ama düğün meraklısı olduğundan sabah sabah teee 4. levente gitmişşş ,gelince çok üzüleceeekk:ooohhhh senmisin düğün düğü koşturann ama ben yalnız kaldım işte anca 9-10 gibi gelirler akşam ..bende bu arada elvini emzir,uyut ,yemek yee,ve ütü yap uğraşcam ..he bide uyursam değimeyin keyfimee
anaaaa kocaman kız bu ayaklaarrrrrkokuyodurda bunlar şimdi ..kocaman adam olmuş senin oğlaaann
hiç bırakırmıyım kıızzz...sen mutlu ol diye 25 i bulurdum beenn kesiiinnn
Eki Görüntüle 274040
bir tenede artistik üçgen vücut resmi paylaşayımmben kiloyu nereme aldıgımı buldum mamoşların adeti 2.5 3 kilo vardır yaaa
koca memişliydim şimdi lakapta takamıyom o kadar buyukler yaniii
geçmiş olsun canım
babası 43 anası 41 numara ayakkabı giyerse oglunun ayaklarıda buyuk olurayrıcaaaaaa oglumun ayakları süt kokuyo teyzesiiiiiiii
valla tuzladık uşagı inşallah kokmaz buyuyünce yaaaaaaaaa
sen gel beni gör evde kızzz logusalık bana hiç yakışmadııııı ota b.ka aglıyom ben tv de ana baba evlat sahnelerine aglıyorum
eşim izlediğim diziden zap yapınca aglıyorum uşak gecenin köründe ağlıyosa aglıyorum hayır yarın öteki gün eşime kalkıp
gözünün üstünde kaş var diye aglamaktan korkuyorumçok alıngan oldum beaaaaa eşim dogum gunumde izin yaptı
birlikte tv izleriz dedik anaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan akşam 5 e kadar borsayı takip etti akşamda maç vardı hani kavgada edemiyosun
gece yastıkla bogacaktım daaa oglumun hatrı var
ya ne bilim her kafadan ses çıkıyor bende yolmak isterim o adetlileri dogdugu gün hiç yoktu sonraki gün çıktı herkes adetli hemşire vardı onlarmı baktı falan dediler dünde komşum sütün bereketli ondan dedi dr sıcaktan yıkayın sürekli dedi insan afallıyooda neeeeadetli birimi bakmışşş..?? kız benim bebeminde çenesşnde beyaz beyaz sivilceler var ,hele yanağında 1-2 tane kızarıklık var ,tam otrasında sivilce ,bugün totoşundada vardııı ama ben onların sütüm yağlı ve besleyici olduğundan oldupunu dğşşünüyorum ,yani bence bu daha mantıklı bi açıklama diiimii??:26::26:yolarım yoksa o adetlilerii
bu arada biz,m göbüş 6. gün düştü canım ya,üstelik biz hastaneden çıktığı günde dahil ,gün aşırı yıkadık kızımı ,göbüşünün bezin altında kalmamasına dikkat ediyosun değilmii??:26:bide %70 alkol sürüp kuruluyosuun???
Allah iyiliğini versin emi :))) yarın da dizlerini görmek istiyoruz . ama çok şirin ayağını yerim ben. :))))
sabah dörtte düğün müüü yuhhhhhh vampir ve kurt adam mı evleniyo o saatte ne düğünü
kız herkesler doğurma derdinde . yalnız bıraktınız bizi buralarda biz nedek asıl ben küstüm
canım arkadaşım biliyorudum
canım sabah 4 te değil ,sabah 4. leventte dedim:)))hani semt varyaasabah dörtte düğün müüü yuhhhhhh vampir ve kurt adam mı evleniyo o saatte ne düğünü
kız herkesler doğurma derdinde . yalnız bıraktınız bizi buralarda biz nedek asıl ben küstüm
Eki Görüntüle 274040
bir tenede artistik üçgen vücut resmi paylaşayımmben kiloyu nereme aldıgımı buldum mamoşların adeti 2.5 3 kilo vardır yaaa
ya ne bilim her kafadan ses çıkıyor bende yolmak isterim o adetlileri dogdugu gün hiç yoktu sonraki gün çıktı herkes adetli hemşire vardı onlarmı baktı falan dediler dünde komşum sütün bereketli ondan dedi dr sıcaktan yıkayın sürekli dedi insan afallıyo
göbegi sürekli bezinin üstünde zaten ilaç verdiler fısfıs sabah akşam sıkıp temizliyorum
kız allah iyiğini versinnnn çatladım gülmektennnnnnnkurt adamla vampir haaaa
ivit yarında dizleri sonra dirsekleri boynu kulak memeleri 40 ından sonra burnu agzıyerim onu bennnnnnnnnnnnnn
benım oglumunkıd 12 gunlukken dusmustu ben hergun yıkıyodum valla 2 dk suruyo zaten mıs gıbı kokuyo.ben her altını değiştirdiğimde ayaklarını öpüyorum kızzz yumuşacıklarrrr allahım çok güzel bir duguymuş annelikkkkkk
bu arad bizim göbüş hala düşmedi nedenini buldukbiz uşagı yıkadıgımız için düşmüyormuş
ama dün akşam baktımda sankim 2-3 güne düşecek gibi duruyor çocuk dr muz yıkayabilecegimizi söylemişti
çünkü bebişin heryerinde beyaz baslı minik sivilceler çıktı kimisi sıcaktan diyor kimisi adetli biri baktı diyor
emince daha çok çıkıyor inşallah gecerr
evet gelen gıden batacak ev ama dıp kose temız ya bı kalksam 2 saate eskı halıne getırırım dıye dusunuyorum hem bence sende duramazsın :)) bendensınnyorganlar duruyo valla. ütü yaptım gece 12de toz aldım kafayı sıyırdım iyice ben yaaa. hayır şimdi yapıyorum böyle doğumda ev kalabalık olacak batacak ben de sinir krizleri geçirecem( yapmasam daha iyi yani zaten kirliydi der geçerim ama duramıyorum ki
canım ya çok geçmiş olsun ve de hayırlı. zor olmuş son ana kadar nasıl fark etmediler ki çatı darlığını. Allahım yarabbim ya. neyse inş. p.tesi sonucunuz da güzel çıkar da hepsi geçti gitti dersin
hahahah de mi. ama öyle sandım :)))sen de söylersin kızlaaaaaaaaaar doğurdum diye yakında.
oh maş. bana yakın birini buldum :)) gerçi NİDA erken doğurmayaydı arkadaşım kilo konusunda beni yalnız bırakmazdı :))
hakkınızda hayırlısı olsun inş.
inş. normale döner bebeğinin suyu da normal kolay bir doğum yaparsın.
komşularım benim de senin gibi inan. bi kere evlendikten 2-3 ay sonra hoş geldine geldiler sonra ben bi iki onların sohbetlerine katıldım baktım bana göre değiller yani ne bileyim uyuşmadık. şimdi bi komşum var o da yeni evli çocuğu yok daha bi onla aramız iyi sabah yürüyüşe falan çıkıyoruz çaya gidiyoruz sıkılınca. bi kişi olsa yeter inan fazlasına gerek yok.
diğer komşu da davetiye göndermişti gitmemiştik düğüne. yüzyüze bakıyoruz ayıp oluyo dedik gittik ama çok sıkıcıydı :)) bi daha da gitmeyiz herhalde.
ayıp oluyo ya :))) sen de konuş ki şu son demlerimiz de neşeli geçsin hiç değilse.
kafanı dınle bosver gıtsınler yemegını ye al bebegını yanna v ızle dınlen ıs yapma uzat azcık ayaklarını kaprıslı lohusam benımselam kızlaarr ...gerçi çoğunuzla küsüm ama neyseeelohusalık bunalımınamı girdim nedirr bi size nazlanıyom ,ee sizde hamileliğinin son günlerindekilerr vede hamileliğini tamamlamış olan lohusalarsınız ,dolayısıylaa hiiç nazım geçmiyo sizee..herkes birbirinden nazlı bu topikte başka topikleremi baksam nee etsemmm
Eki Görüntüle 274040
canım sabah 4 te değil ,sabah 4. leventte dedim:)))hani semt varyaa
ooo maşşallah kızzz...yaa ben hep topu yani elvinde dahil 9 kilo verdim daha yaaaaayani şu an 70 kiloyum ,ya herkeş doğursunda hep beraber adam gibi bi diyet yapalım sütümüzüde azaltmadan?? varmıki böyle bişey acebaaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?