ya ne bilim her kafadan ses çıkıyor bende yolmak isterim o adetlileri dogdugu gün hiç yoktu sonraki gün çıktı herkes adetli hemşire vardı onlarmı baktı falan dediler dünde komşum sütün bereketli ondan dedi dr sıcaktan yıkayın sürekli dedi insan afallıyo
göbegi sürekli bezinin üstünde zaten ilaç verdiler fısfıs sabah akşam sıkıp temizliyorum
kız allah iyiğini versinnnn çatladım gülmektennnnnnnkurt adamla vampir haaaa
ivit yarında dizleri sonra dirsekleri boynu kulak memeleri 40 ından sonra burnu agzıyerim onu bennnnnnnnnnnnnn
valla bende arada göbegim gitti diye üzülüyorum manyakmıyım neyimkız göbük gitmişşşşşşşşş ay ne güzel ya imrendim valla. mamoşlar da emzirmeden öyle . geçer o da zamanla. ay göbeksiz olmayı özlemişm ben
o ne kızz ,ayak değil paletmiş mübarek seninkilerr ,ama bak ayakkabı mağazalarında çok şanslısındır sen ,hem en sona o numaralar kalıyo ve çok ucuz oluyooo
yaa sorma bende acayip ağlıyodum ama geçti şükür ,hatta eşimle başbaşa bikaçkez dışarı çıktık hava alayım diye ,her defasında bize bişey olursa elvin napar diye ağladım ,hızlı gitme leynn dedim herüfee
bu arada doğum gününde öyle yapan herüfüneşööle yapasım geldii,ben olsam çizgi filmlerdeki kızlar gibi ,iki taraftan fışkıran musluk gibi ağlardımm ,oda boğulurduuu
hahahha ben sabahın dördünde zannettim ne bilim anam hamileyiz gönekten ekranı görmedim diyip sıyırasım geldi işin içinden :)))
valla bende arada göbegim gitti diye üzülüyorum manyakmıyım neyim53: ne güzel seviyodum aseriyodum hemen alınıyodu hahahaha yok ya bi tokat patlatın kendime gelem
yaaa tabiiiii sona kalıyo ucuz oluyo ama psikolojisi bir aralar çok kötüydü kızzzzben lisedeyken ayakkabı alıcam magazaya giriyodum 41 numara ayakkabı varmı diye sorunca adam ne bilsin kendime alacagımı erkek reyonuna ilerliyoduk bende saf saf benim istediğim model yok deyip çıkıyodum şimdi moda oldu buyuk ayakkabı eskiden bulamıyoduk ayy ne maceralarım var benim şu ayaklarımlaaaa
eşim dogum gunumun akşamı tabi 11 de sarıldı bana tv izledik ama koca gun boşa gittisonra bana kalkıp pasta istermisin dedi 2 gün önce yemiştik
istemem dedim zat,i paralar suyunu çektiohh canıma değsin daha hediye bile alamadı bu ay çok açıldık çünkü bana diyo ki sana çok güzel şık bir hediye almam lazımdı ama alamadım bende hemen atladım bana hediye alma bir dahaki ay kartını yada para ver gidip üzerime olan kıyafet alayım
yoksa totoş açıkta kalacak hiç bişiyiö olmuyo paltomu bile anneme verdim yaaaaa yepyeniydi dahaaa pantıllar zati kalçadan yuları çıkmıyo heyttt maşallahhhhheşimde tmm dedi gidip magazayı boşaltayım hahahhahahhahahah
yawwrum yaaaaboyun çok uzun değil ama niye okadar büyüdü ayaklarınn..bak bence sen sezon sonu al ,bi sonraki seneye yatırım yap ..
bana herüf ne doğum hediyesi aldı ne doğum günüüübu ara maaşını aldı ama kredi kartları belimizi büktü nerdeyse 2500 tl bilmiyorum bu ay alırmı ,para mara kalmadıı... telefon alır belkim bozuldu yaa...kıyafet içinde networkten 300 tl lik hediye çekim var onu kullanmayı düşünüyorum ,gerçi oradar çok pahalı 2-3 parça anca alırım oda outlettenn...:44::44:
kız eşimle anlaşma yaptık 40 ı dolmadan resim paylaşmıcaz diye yoksa ben hergün 30-40 resim paylaşırdımkızz utanmasan bretpitt ve angelina gibi resim iiçin telif hakkı isteyecenn ..bendede var o minnak ayaklardannn bikeremtabiiii biz saf gibi koduk 2. gün resmini dşimdi nazlanamıyoz ..kızz bi seninkinemi nazar değiyooooo
ay o pipisi ömrümü yidi kızzz altını degişirken ayrı bir bezlede pipiyi tutuyorum yüzümüze işemesin diye bezin adını şemsiye koyduk bütün gün şemsiyesi nerde diye dolanıyozay ne bilim o sabahın dördü diyo baksana :))
pipiyi unutmayalım lütfen. ayyyyyy oğlum doğsun çiş yapsın pipisini seveym yaaaaaaa
valla daha tartılmadım acep ne durumdayım kiiiiicanım sabah 4 te değil ,sabah 4. leventte dedim:)))hani semt varyaa
ooo maşşallah kızzz...yaa ben hep topu yani elvinde dahil 9 kilo verdim daha yaaaaayani şu an 70 kiloyum ,ya herkeş doğursunda hep beraber adam gibi bi diyet yapalım sütümüzüde azaltmadan?? varmıki böyle bişey acebaaa:26::26:
benım oglumunkıd 12 gunlukken dusmustu ben hergun yıkıyodum valla 2 dk suruyo zaten mıs gıbı kokuyo.
adetlı bakması yalan ya temız tut kuru tut bepanten plus sur ısılık gıbıyse gecer canım yunde yapar bu arada benım ogluma yun yelen gıyduremedım bu yuzden
evet gelen gıden batacak ev ama dıp kose temız ya bı kalksam 2 saate eskı halıne getırırım dıye dusunuyorum hem bence sende duramazsın :)) bendensınn
kafanı dınle bosver gıtsınler yemegını ye al bebegını yanna v ızle dınlen ıs yapma uzat azcık ayaklarını kaprıslı lohusam benım
oy masallah gıtmıs kız gobus darısı basımıza
bende bı suslendım bı suslendım ay kendıı sevıyorum tatlım dıye sımdı kocayı arıycamannemde durcaksa oraya gıdıcem gelıcekse yemek yapıcam baska bıyere gıdıceksek hazırlanıcam bakalım ne dıycek ben kacıyorum kıslar sanırsam hersey tele baglı
ay benimkide almadı kiiiiiiiyawwrum yaaaaboyun çok uzun değil ama niye okadar büyüdü ayaklarınn..bak bence sen sezon sonu al ,bi sonraki seneye yatırım yap ..
bana herüf ne doğum hediyesi aldı ne doğum günüüübu ara maaşını aldı ama kredi kartları belimizi büktü nerdeyse 2500 tl bilmiyorum bu ay alırmı ,para mara kalmadıı... telefon alır belkim bozuldu yaa...kıyafet içinde networkten 300 tl lik hediye çekim var onu kullanmayı düşünüyorum ,gerçi oradar çok pahalı 2-3 parça anca alırım oda outlettenn...:44::44:
sezeryan olan kızlarrrr
korkuyomm suni sancıdann
direkt sezeryanmı olsam, kocişde sezeryan ol hiç bpşa sancı çekme diyo
canım acı elma yağı varmış onu sürüyomuşsun karnına ,bide esra erolun kimyonlu bi tarifi var kızlar buraya yazmıştı ama internettedevardır bi ara bakalım ..merhaba canlarım ben geldimmmm.oğluşumla çok mutluyuz inanılmaz bişey doyamıyorum ana.bugün annemler gitti çok ağladım yine yanlız kaldık,biraz daha kalsalar iyi olcaktı ama ne yapalım.bende de oğlumdada çok gaz var çaresini bilen var mı
sezeryan olan kızlarrrr
korkuyomm suni sancıdann
direkt sezeryanmı olsam, kocişde sezeryan ol hiç bpşa sancı çekme diyo
canım sedyeye yatırdılar ,ellerimi ayaklarımı cırtlayıp bağladılar ,hani ameliyat esnasında ayılırsamn falan,sonra zaten açılmış olan damar yoluma bi serum bağladılar ,hemşire seruma ilaç enjekte ettii...bende hissettim boğazıma doğru sıcak sıcak bişeyler..gidiyom ben dedim ...veee uyandııımm..hepsü buu:))sanseee canomm
ben zaten spinal olamam cesaret edemem genel anestezi isterim ama korkuyorum
mesela ameliyathanede narkozdan önce neler oluyo anlatsanıza bana
ayık şekilde gidip sedyeye yattıkdan sonra bayılana kadar neler oldu sanse
ayy ne güzel yaa ben acil doğuma gittiğim için hiiç aklımızagelmedi bunlarr .. bu arada şuan elvini emziriyoruummilk resim doguma inerken
Eki Görüntüle 274044
ikinci resim ise dogumdan çıktıktan hemen sonra çekilen resim
Eki Görüntüle 274045
Selam kızlar nasılsınız?
Kipracım ben de suni sancıdan korkuyorum korkum boşuna çekmiş olmak.Bilsem ki sonunda normal olcak dayanırım.Ama deneyin diyordunuz yani. Bir de şu sancı nasıl oluyor çok merka ediyorum.benim 3-4 gündür karnım acayip ağrıyor.özlellikle sabahları 3 saat kesintisiz gibi bir şey..off doğursam da rahatlasam.
canım sedyeye yatırdılar ,ellerimi ayaklarımı cırtlayıp bağladılar ,hani ameliyat esnasında ayılırsamn falan,sonra zaten açılmış olan damar yoluma bi serum bağladılar ,hemşire seruma ilaç enjekte ettii...bende hissettim boğazıma doğru sıcak sıcak bişeyler..gidiyom ben dedim ...veee uyandııımm..hepsü buu:))
ayy ne güzel yaa ben acil doğuma gittiğim için hiiç aklımızagelmedi bunlarr .. bu arada şuan elvini emziriyoruummzeynepçim işin sırrı bu ,tek elle yazıcan diğer elle bebeği emzircen
canım zaten senin durumuna göre suniye devam edilip edilmiyceğine karar veriolar boşuna çektiğin sancı öle çooook büyük bi sancı değil en fazla sancıda 100 leri görüosun..eğer açılman veya yumuşaman olmuyosa devam etmiyolar sezaryana dönüyolar...benimde aklımda hep bunlar vardı boşuna sancı çekiceğime direk sezaryan oliim diodum direk sezaryan olucaktıysam neden 40.haftamı bekledim diodum vs vs kafam çorba gibiydi..bide benim taa 38.haftadan beri 2 cm açıklık vardı gelişmiyodu bi türlü açıklığım ümidimi yitirmiştim sezaryan olucam die gittim resmen hastaneye..ama hiç öle olmadı herşey çok güzel ilerledi ve oğlumu normal doğumla aldım göğsüme..o anı muhakkak yaşamalısınız o ıkınmayla çocuğunuzun ağlaması doğar doğmaz halini muhakkak görün derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?