2011 Ekim Anneleri

kızz utanmasan bretpitt ve angelina gibi resim iiçin telif hakkı isteyecenn ..bendede var o minnak ayaklardannn bikerem tabiiii biz saf gibi koduk 2. gün resmini dşimdi nazlanamıyoz ..kızz bi seninkinemi nazar değiyooooo

kız göbük gitmişşşşşşşşş ay ne güzel ya imrendim valla. mamoşlar da emzirmeden öyle . geçer o da zamanla. ay göbeksiz olmayı özlemişm ben
valla bende arada göbegim gitti diye üzülüyorum manyakmıyım neyim53: ne güzel seviyodum aseriyodum hemen alınıyodu hahahaha yok ya bi tokat patlatın kendime gelem

yaaa tabiiiii sona kalıyo ucuz oluyo ama psikolojisi bir aralar çok kötüydü kızzzz ben lisedeyken ayakkabı alıcam magazaya giriyodum 41 numara ayakkabı varmı diye sorunca adam ne bilsin kendime alacagımı erkek reyonuna ilerliyoduk bende saf saf benim istediğim model yok deyip çıkıyodum şimdi moda oldu buyuk ayakkabı eskiden bulamıyoduk ayy ne maceralarım var benim şu ayaklarımlaaaa

eşim dogum gunumun akşamı tabi 11 de sarıldı bana tv izledik ama koca gun boşa gitti sonra bana kalkıp pasta istermisin dedi 2 gün önce yemiştik
istemem dedim zat,i paralar suyunu çekti ohh canıma değsin daha hediye bile alamadı bu ay çok açıldık çünkü bana diyo ki sana çok güzel şık bir hediye almam lazımdı ama alamadım bende hemen atladım bana hediye alma bir dahaki ay kartını yada para ver gidip üzerime olan kıyafet alayım
yoksa totoş açıkta kalacak hiç bişiyiö olmuyo paltomu bile anneme verdim yaaaaa yepyeniydi dahaaa pantıllar zati kalçadan yuları çıkmıyo heyttt maşallahhhhh eşimde tmm dedi gidip magazayı boşaltayım hahahhahahhahahah

merhaba canlarım ben geldimmmm.oğluşumla çok mutluyuz inanılmaz bişey doyamıyorum ana.bugün annemler gitti çok ağladım yine yanlız kaldık,biraz daha kalsalar iyi olcaktı ama ne yapalım.bende de oğlumdada çok gaz var çaresini bilen var mı

anneler merabalar..off şu lohusa hatunlar nası daimi giriosunuz şuraya varsa bi sırrı verin..
gelen giden çocuk bi türlü nete fırsatım olmuo ya benim burayı özlüyorum arada bi bakıp çıkıyorum..yazamıyorum
of gene ağlıo bak benimki..nisem yaa..gelirim birazdan heralde..

sezeryan olan kızlarrrr
korkuyomm suni sancıdann
direkt sezeryanmı olsam, kocişde sezeryan ol hiç bpşa sancı çekme diyo

yawwrum yaaaaboyun çok uzun değil ama niye okadar büyüdü ayaklarınn..bak bence sen sezon sonu al ,bi sonraki seneye yatırım yap ..

bana herüf ne doğum hediyesi aldı ne doğum günüüübu ara maaşını aldı ama kredi kartları belimizi büktü nerdeyse 2500 tl bilmiyorum bu ay alırmı ,para mara kalmadıı... telefon alır belkim bozuldu yaa...kıyafet içinde networkten 300 tl lik hediye çekim var onu kullanmayı düşünüyorum ,gerçi oradar çok pahalı 2-3 parça anca alırım oda outlettenn...:44::44:

benimkiside almadı yaaaa

kızz utanmasan bretpitt ve angelina gibi resim iiçin telif hakkı isteyecenn ..bendede var o minnak ayaklardannn bikerem tabiiii biz saf gibi koduk 2. gün resmini dşimdi nazlanamıyoz ..kızz bi seninkinemi nazar değiyooooo
kız eşimle anlaşma yaptık 40 ı dolmadan resim paylaşmıcaz diye yoksa ben hergün 30-40 resim paylaşırdım
ay ne bilim o sabahın dördü diyo baksana :))

pipiyi unutmayalım lütfen. ayyyyyy oğlum doğsun çiş yapsın pipisini seveym yaaaaaaa
ay o pipisi ömrümü yidi kızzz altını degişirken ayrı bir bezlede pipiyi tutuyorum yüzümüze işemesin diye bezin adını şemsiye koyduk bütün gün şemsiyesi nerde diye dolanıyoz
valla daha tartılmadım acep ne durumdayım kiiiii

sağolun bacılarrrr göbüş indi ama geriye kaç kilo kaldı acep:26: hastanede beni gören 5 günlük logusa olduguma inanmamıştı maşallahhhhh
eşimde gizlice diyetmi yapıyosun diyo ben dimiştim zati anam 48 kilo ben çok kilo almam alsamda gider diye çok merak ediyorum kaç kiloyum aceppppp

ay benimkide almadı kiiiiiiidogum yaptıgım gun anneminlafıyla çiçek almıştı o kadarcıkkk ama bununla kalmam bennnnnn
sezeryan olan kızlarrrr
korkuyomm suni sancıdann

canım ben sezeryan oldum biliyorsun dr asiye hanım anestezi uzmanıda fatih beydi ve 4 günde toparlandım sadece sırtım agrıyor dikişlerim süper şuanda agrımıyor bile spinali hissetmedim desem yeri korkacak hiç bişi yok asiye hanım ve ekibi gerçekten iyi iş çıkardılar annem bile asiye hanımı istememişti şimdi hergün ona dua ediyor eger açılman falan olmazsa sakın korkma ama açılman olurda normal dogurma şansın varsa o şansı tepme derim ben

canım acı elma yağı varmış onu sürüyomuşsun karnına ,bide esra erolun kimyonlu bi tarifi var kızlar buraya yazmıştı ama internettedevardır bi ara bakalım ..

sezeryan olan kızlarrrr
korkuyomm suni sancıdann

canım sezeryanda bence korkulacak bişey yok ama kişden kişiye değişiyo,misal ameliyat yeri iyileşmeyen ,iltalaplananlar var ,bide epiduralde bel ağrısı kalan lar varr,genel anestezi oldum ben çok güzeldi...tabi en iyisi normal doğum ,sancı çekmediğim için bu konuda yorum yappamciimmm

sanseee canomm
ben zaten spinal olamam cesaret edemem genel anestezi isterim ama korkuyorum
mesela ameliyathanede narkozdan önce neler oluyo anlatsanıza bana
ayık şekilde gidip sedyeye yattıkdan sonra bayılana kadar neler oldu sanse

heh geri geldim..
ya lohusalık sendromları sizde yaşıyosunuz dimekki zaman zaman..bi ben deilim..
bu gün annem sabah kalkmış gidiodu anneme karışma demişim bozulmuş o da sabah bi bakım valizini toplamış ist.a geri dönüyorum dio..off daha hiç bişe diyemeden ağlamaya başladım kocamda ağlıyo benimle anneme noldu diorum o da sen bana karışma dedin beni istemedin dio..allahım dedim benmiyim lohusa sen misin( tabi içimden) yalvar yakar salya sümük en sonunda caydırdık kararından..hala moralim bozuk ona..aklıma geldikçe ağlyasım gelio..
bu arada COTURNIX canım ben suni sancıyla doğum yaptım..çok kuru bi sancı yani nası diim ağrın sıfırken birden tavan yapıo eğer açılmaya müsaitsen devam ediyolar deilsen sezaryana dönüolar..hee boş sancı nie çekiim diosun ki bende senin gibi düşünüodum..ama ilk başta verilen doz o kadar yakmıyo canını...sonlarda harap bitap düşüosun..o zamnda epidural istersin...bence normal doğum gibisi yok..o anı yaşamak inanılmaz..bebeğinin gelişi onu dünyaya getirdiğini hissetmek..bütün acıların herşey bitio onu göğsüne bıraktıklarında..herşeye değer bence..eğer bi zorunluluğun yoksa sezayan için gözün gibi baktığın evladına doğmadan anestezi verdirtme derim ben...
bu arada kilo konusunda ipi elimden bırakmam son haftalar coşmuş bi insan olarak kilo rekoru kırdım!!! 65 le başlaığım yolculuğum 89.8 le bitti bugün 8.gün doğum yapalı 11 kilosu gitti baalım sonum nolcak..sonra totoları beraber eritiriz burda herkez bi doğursunda..
bu arada canom kız maşallah oğluşun ayaklarını benim oğlanın ki gibi kocamanlar yaa..benim çocuğunda elleri ayakları kocaman..oğlum benim hıgkk demiş burnumdan düşmüş ama ayakları babası gibi kocaman 46 giyiyo kocacım palet gibi.

canım sedyeye yatırdılar ,ellerimi ayaklarımı cırtlayıp bağladılar ,hani ameliyat esnasında ayılırsamn falan,sonra zaten açılmış olan damar yoluma bi serum bağladılar ,hemşire seruma ilaç enjekte ettii...bende hissettim boğazıma doğru sıcak sıcak bişeyler..gidiyom ben dedim ...veee uyandııımm..hepsü buu:))

ilk resim doguma inerken

Eki Görüntüle 274044

ikinci resim ise dogumdan çıktıktan hemen sonra çekilen resim

Eki Görüntüle 274045
ayy ne güzel yaa ben acil doğuma gittiğim için hiiç aklımızagelmedi bunlarr .. bu arada şuan elvini emziriyoruumm zeynepçim işin sırrı bu ,tek elle yazıcan diğer elle bebeği emzircen

Selam kızlar nasılsınız?
Kipracım ben de suni sancıdan korkuyorum korkum boşuna çekmiş olmak.Bilsem ki sonunda normal olcak dayanırım.Ama deneyin diyordunuz yani. Bir de şu sancı nasıl oluyor çok merka ediyorum.benim 3-4 gündür karnım acayip ağrıyor.özlellikle sabahları 3 saat kesintisiz gibi bir şey..off doğursam da rahatlasam.

canım zaten senin durumuna göre suniye devam edilip edilmiyceğine karar veriolar boşuna çektiğin sancı öle çooook büyük bi sancı değil en fazla sancıda 100 leri görüosun..eğer açılman veya yumuşaman olmuyosa devam etmiyolar sezaryana dönüyolar...benimde aklımda hep bunlar vardı boşuna sancı çekiceğime direk sezaryan oliim diodum direk sezaryan olucaktıysam neden 40.haftamı bekledim diodum vs vs kafam çorba gibiydi..bide benim taa 38.haftadan beri 2 cm açıklık vardı gelişmiyodu bi türlü açıklığım ümidimi yitirmiştim sezaryan olucam die gittim resmen hastaneye..ama hiç öle olmadı herşey çok güzel ilerledi ve oğlumu normal doğumla aldım göğsüme..o anı muhakkak yaşamalısınız o ıkınmayla çocuğunuzun ağlaması doğar doğmaz halini muhakkak görün derim..

ben sordum kız nası girionnus die zeynep diil nidamm...
bu arada sen toplam kaç kilo almıştın nida??9 u gitmiş..çok mu almıştın kilo??

Muhteşem bir andır eminim..Allah hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah.o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam..NAsıl olcak,kime benziyor,o kokusu nasıl..ayy çok duygulanıyorum ağlamak geliyor hep içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…