2011 Ekim Anneleri

sorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..

hatta şöle gösteriim şu anı..

ayy gözlerim dolduu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben 62 ile başladım 79-80 gibi tamamladım yani 18 kilo

ooo... ii hiç bişe almamışın bacım sen ya o iştaha :) ama ii ki yakın değildik hamilelikte yoksa obez usta gibi olurduk valla
ben 65 le başladım 89.8 le bitirdim.. yapcak bişe yok..ama şimdi 11 kilo gitti bugün 8.günüm oğlum 3520 doğdu..bakalım 40 çıkarana kadar nolcam..

ahhhh canım benim maşallahhhhh...Ne kadar güzel bir bebek ve fotoğraf..
Allah ömür boyu güzellikler nasip etsin.

ayy suniyimi deniyim ki acebaa
off çok zor bi karar
doktorumda hiç yönlendirmiyo herşeyi tamamen benim kararıma bıraktı buda inanılmaz ikilem yaşatıyo bana
deseki direkt sezeryan
yada suni sancı en azından paşapaşa gidip yatıcam, offffffff çok zor çok

Burda herkes doğum yaptı, heralde ben en geriden gelenlerdenim. Sizin hikayeleri okuya okuya bi hal oluyorum, her yolu deniyorum ama nafile... Hala evde oturuyorum neyapsam da doğursam acep yaaa??

ayy gözlerim dolduu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama çok güzeldi nidaa....kocamda ordaydı..o da salya sümüktü dr beni bıraktı onu sakinleştirmeye çalıştı..
ebelerin hepsi bizde böle koca istiyoruz hiç böyle baba görmedik dediler hıçkıra hıçkıra ağlıosun yaa o ağladıkça için gidio o an..allahım herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu...

canım biliyorum çokzor ama az daha sabret bak sen daha 39+1 desin ben 40+3 te doğum yaptım..o ana kadar normal için direndim..ama sonu çok güzel inan!!

selam kızlar,geçmişi okudum ama cevap yazamadım,evde kadın var temizlik yapılıyo misler gibi,oğluşum anneannesini bekledi,temizliği bekledi,bide salı günü randevum var doktorumuzla,onuda beklerse çok akıllı olcak benim oğluşannem yoruldu kadının arkasında dönmekten ona üzülüyorum.yarın bütün gün dinleniriz artık.bu arada kasılmalarım bu gün ve dün gece çok oldu ama düzenli değil,gece uyuyamadım hiç azıcık kestiricem galiba.öpüyom hepinizi...

aslında çektiğin suni sancılar boşuna değil açılmayı sağlıycak,sağlamazsa bile en azından beyin sancılarla memişlere süt üretmesi için mesaj göndericek.madem doğması daha iyi artık erteleme bence canım,allahım gönlüne göre bi doğum nasip etsin.hepimize inşallah

ahhhh canım benim maşallahhhhh...Ne kadar güzel bir bebek ve fotoğraf..
Allah ömür boyu güzellikler nasip etsin.

teşekkür edreriz tiyzesiii allahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..

canım biliyorum çokzor ama az daha sabret bak sen daha 39+1 desin ben 40+3 te doğum yaptım..o ana kadar normal için direndim..ama sonu çok güzel inan!!

canım benim tansiyon problemimden dolayı artık bebeğin doğması gerekiyor, yoksa onun içinde benim içinde sağlık sorunları olacak,

amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.

Yavrum benim maşallahhh...NAsılda uyumuş öyle Allah bize de göstersin o günleri hayırlısıyla.

Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin inş. çok tatlı yaaa maaşallah ne kadar masum oluolar...

canım benim tansiyon problemimden dolayı artık bebeğin doğması gerekiyor, yoksa onun içinde benim içinde sağlık sorunları olacak,

amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.

hmm anladım canım bence suniyi dene zaten olmazsa kesiolar direk sezaryana alıolar..ağrı eşiğin düşükmüş..epidurali denersin..4cm den sonra epiduarli yapıolar..

harbiden benim yanımda olanlar kilo alıyolar zaten ,kaynım görümcem falan az yalvarmadı yapma şu yemekleri diye ,onları evde yapıyodum yemekleri ,şimdi sadece kendi evimde yiyorum ,kocamı ve kendimi şişiriyorum yaa şu 60 ı bi görsem dahada bişicikler istemem:18::18:bu arada ben 1 ay erken geldiği için mutluyum aslında ,son ay ben manyak bişi olurdum Allah muhafaza ..valla Rabbim dağına göre kar veriyo hee

o ne biçim dr bee..benimki hep normal diyodu ,aceleye gelmeseydiikkk:44::44::44:,amaaaann bende korkuyodum normalden zaten iyi olduu

anam anam yerim seni ben yaa çok tatlısın,maşşallah sana

Yavrum benim maşallahhh...NAsılda uyumuş öyle Allah bize de göstersin o günleri hayırlısıyla.
amin canım..biran evvel yaşatsın bu duyguyu sağlıkla inş.göğsüme bi yatıo süt kokusuyla o kadar güzel ki..sarılıp koklarken aşık oluyorum inan..yüzüne bakıp allahım bunu ben doğurdum diip kendine gururlanma payı biçiosun..
Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin inş. çok tatlı yaaa maaşallah ne kadar masum oluolar...

amin canımm..çok güzeller ya..mis kokulular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…