Muhteşem bir andır eminim..Allah hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah.o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam..NAsıl olcak,kime benziyor,o kokusu nasıl..ayy çok duygulanıyorum ağlamak geliyor hep içimden.
ben sordum kız nası girionnus die zeynep diil nidamm...
bu arada sen toplam kaç kilo almıştın nida??9 u gitmiş..çok mu almıştın kilo??
sorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
canım ben 62 ile başladım 79-80 gibi tamamladım yani 18 kilo
ahhhh canım benim maşallahhhhh...Ne kadar güzel bir bebek ve fotoğraf..sorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
heh geri geldim..
ya lohusalık sendromları sizde yaşıyosunuz dimekki zaman zaman..bi ben deilim..
bu gün annem sabah kalkmış gidiodu anneme karışma demişim bozulmuş o da sabah bi bakım valizini toplamış ist.a geri dönüyorum dio..off daha hiç bişe diyemeden ağlamaya başladım kocamda ağlıyo benimle anneme noldu diorum o da sen bana karışma dedin beni istemedin dio..allahım dedim benmiyim lohusa sen misin( tabi içimden) yalvar yakar salya sümük en sonunda caydırdık kararından..hala moralim bozuk ona..aklıma geldikçe ağlyasım gelio..
bu arada COTURNIX canım ben suni sancıyla doğum yaptım..çok kuru bi sancı yani nası diim ağrın sıfırken birden tavan yapıo eğer açılmaya müsaitsen devam ediyolar deilsen sezaryana dönüolar..hee boş sancı nie çekiim diosun ki bende senin gibi düşünüodum..ama ilk başta verilen doz o kadar yakmıyo canını...sonlarda harap bitap düşüosun..o zamnda epidural istersin...bence normal doğum gibisi yok..o anı yaşamak inanılmaz..bebeğinin gelişi onu dünyaya getirdiğini hissetmek..bütün acıların herşey bitio onu göğsüne bıraktıklarında..herşeye değer bence..eğer bi zorunluluğun yoksa sezayan için gözün gibi baktığın evladına doğmadan anestezi verdirtme derim ben...
bu arada kilo konusunda ipi elimden bırakmam son haftalar coşmuş bi insan olarak kilo rekoru kırdım!!! 65 le başlaığım yolculuğum 89.8 le bittibugün 8.gün doğum yapalı 11 kilosu gitti baalım sonum nolcak..sonra totoları beraber eritiriz burda herkez bi doğursunda..
bu arada canom kız maşallah oğluşun ayaklarını benim oğlanın ki gibi kocamanlar yaa..benim çocuğunda elleri ayakları kocaman..oğlum benim hıgkk demiş burnumdan düşmüş ama ayakları babası gibi kocaman 46 giyiyo kocacım palet gibi.
canım sedyeye yatırdılar ,ellerimi ayaklarımı cırtlayıp bağladılar ,hani ameliyat esnasında ayılırsamn falan,sonra zaten açılmış olan damar yoluma bi serum bağladılar ,hemşire seruma ilaç enjekte ettii...bende hissettim boğazıma doğru sıcak sıcak bişeyler..gidiyom ben dedim ...veee uyandııımm..hepsü buu:))
ayy ne güzel yaa ben acil doğuma gittiğim için hiiç aklımızagelmedi bunlarr .. bu arada şuan elvini emziriyoruummzeynepçim işin sırrı bu ,tek elle yazıcan diğer elle bebeği emzircen
ayy gözlerim dolduu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy suniyimi deniyim ki acebaa
off çok zor bi karar
doktorumda hiç yönlendirmiyo herşeyi tamamen benim kararıma bıraktı buda inanılmaz ikilem yaşatıyo bana
deseki direkt sezeryan
yada suni sancı en azından paşapaşa gidip yatıcam, offffffff çok zor çok
selam kızlarrr
biz geldik ve hala kızımla tek bedendeyiz :)
minnoş 2700 kg olmuş, nstde düzenli ve şiddetli sancılar çıktı ama ben hiiçbişi hissetmedim, ebeler ağrı eşiğin çok yüksek dediler bana , inanamadım benim mi ağrı eşiğim yüksek diye :)))
yine alttan muayne yapıldı, iyice yumuşamış rahim ağzı ve 1 cm açıklık var.. yine canım çok yandı
suyu eşi gayet iyi ancak benim bu tansiyon oynmalarım yüzünden ptesi günü yatışım yapılacak, dr önce suni sancı ile normali deniycez olmazsa sezaryene dönücez dedi, ama ben emin değilim belkide ptesi günü direkt sezaryen yap derim doktora bilemiyorum.
şu anda doğması anne karnında durmasından çok dha iyi , bir anönce doğması gerekli ki bu tansiyon oynamalarından etkilenmesin diyor dr.
eğer istersem bekleyebileceğeimide söyledi ama kordon dolanması, kakasını yemesi, tansiyon vs risklerimiz oldukça fazla.
Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize inşallah.. şu son günleri hayırlısıyla atlatıp alalım minnoşları kucağımıza.
ahhhh canım benim maşallahhhhh...Ne kadar güzel bir bebek ve fotoğraf..
Allah ömür boyu güzellikler nasip etsin.
canım biliyorum çokzor ama az daha sabret bak sen daha 39+1 desin ben 40+3 te doğum yaptım..o ana kadar normal için direndim..ama sonu çok güzel inan!!
aslında çektiğin suni sancılar boşuna değil açılmayı sağlıycak,sağlamazsa bile en azından beyin sancılarla memişlere süt üretmesi için mesaj göndericek.madem doğması daha iyi artık erteleme bence canım,allahım gönlüne göre bi doğum nasip etsin.hepimize inşallah
teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
canım benim tansiyon problemimden dolayı artık bebeğin doğması gerekiyor, yoksa onun içinde benim içinde sağlık sorunları olacak,
amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.
harbiden benim yanımda olanlar kilo alıyolar zaten ,kaynım görümcem falan az yalvarmadı yapma şu yemekleri diye ,onları evde yapıyodum yemekleri ,şimdi sadece kendi evimde yiyorum ,kocamı ve kendimi şişiriyorumooo... ii hiç bişe almamışın bacım sen ya o iştaha :) ama ii ki yakın değildik hamilelikte yoksa obez usta gibi olurduk valla
ben 65 le başladım 89.8 le bitirdim..yapcak bişe yok..ama şimdi 11 kilo gitti bugün 8.günüm oğlum 3520 doğdu..bakalım 40 çıkarana kadar nolcam..
ayy suniyimi deniyim ki acebaa
off çok zor bi karar
doktorumda hiç yönlendirmiyo herşeyi tamamen benim kararıma bıraktı buda inanılmaz ikilem yaşatıyo bana
deseki direkt sezeryan
yada suni sancı en azından paşapaşa gidip yatıcam, offffffff çok zor çok
Eki Görüntüle 274064
amin canım..biran evvel yaşatsın bu duyguyu sağlıkla inş.göğsüme bi yatıo süt kokusuyla o kadar güzel ki..sarılıp koklarken aşık oluyorum inan..yüzüne bakıp allahım bunu ben doğurdum diip kendine gururlanma payı biçiosun..Yavrum benim maşallahhh...NAsılda uyumuş öyleAllah bize de göstersin o günleri hayırlısıyla.
Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin inş. çok tatlı yaaa maaşallah ne kadar masum oluolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?