2011 Ekim Anneleri

valla allah dağına göre kar vermiş ama bende hiç öle olmadı yedim yedim durdum şimdik düşünüom acep kaç olucam

anam anam yerim seni ben yaa çok tatlısın,maşşallah sana

teşekkür ederiz teyzesi..hepimizin yavruşlarını allah bağışlasın..nazarlardan korusun..

maşşallah yaaa..bende hep foto çekmek istiyorum ama hep unutuyorum kuzumu izlemekten yaaaa...dur şu makinenin şarjına bakim benn:)

iişte en çok bunu kıskanıyorumm ..çatır çatır doğurdum diyip bizim gelinlere hava atamadım ...halbuki inanıyolardı banaa...

kısmet canım bu işler..senin hakkında böle hayırlısıymış..
çekte bi foto kızımızın güzellliğini bii görelim yahu..

anaaaa daha senin göbüşün inmedimi kız aşağıı ..dahaa çook zamanın var senin ozamann

indi göbeğim yaaaaa. zaten stresliyim nida . doğuramadım bi türlü ağlarım valla :))

hahahaha şemsiye mi orjinal olmuş

benim annem de alıngandır ya inş. gelince o da öyle yapmaz. hayır zaten doğumdu yeni bebekti insanın psikolojisi değişiyodur bi de milleti idare edecez diye canımız çıkacak. annem yine neyse de bi de kayınvalide faktörü var görümceler var üfffffff var oğlu var. hangi birini alttan alacan

ayyyyyy ağlayacam maş. yaa

ne tatlı bi bebek Allah bağışlasın size Kübracım bizimki de gelse de sevsek yahuuuu

off sorma alınganlık bitiro beni sabır diorum allahım hepimize sabır versin...annem çok nazlıdır nazınıda yapıo valla..neyse şimdilik normale döndük sayılır..ayın 30unda gidicek..umarım bidaha olmaz..

canım allahım sanada sağlıkla nasip etsin çok güzel sev sev bitmio allahım yaaa.kokusunu içine çeke çeke çıldırıosun..

Canom yerim ben o ayaklari, masaAllah...

Deniss evet ben de Ankara'dayim, orada universite hayatimi gecirdim sadece...

Kubra masaAllah oglusuna coook tatli...

Birine daha birsey yazacaktim ama unuttum... Neyse Ankata'da berbat bir hava var karanlik resmen biz de eve geldik...

inş. bi daha sorun yaşamazsınız. aminnnnnnn. inş. canım sağ ol iyi dileklerin için

yemeğimi attım fırına yorgan yüzlerimi atmıştım makinaya çıktılar serdim onları. kociş gelsin yemek yiyip görümceme gidecez. bahsetmiştim daha önce hamile dikiş atıldı diye. bayadır gidemedik doğumdan önce son kez gideyim bari:))

ben gidip biraz uzanayım yoruldum sanırım öptüm sizi

kızlar 2 keredir özgürün altını degişirken üstüde ıslanıyordu bende işiyomu diye düşünüyordum ama olayı çözdüm
ben pamuklu su hazırlayıp siliyorum altını meger pamuktan akıtıp üstünü ben ıslatıyomuşum boşa usagın günahını aldık
sizinde emerken bebeginizin yüzü degişiyormu yaaa ben gülmekten ölüyorum emzirirkennn kaşlarını yukarı kaldırıp dudaklarınıda büzüyo
koca memeyi tutmaya çalışıyo öyle bir ifade ki inanılmaz doyamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aman allahımmm çok güzelll maşallahhhhhhhbende böyle bir resim istemiştim ama olmadı ameliyathaneye fotograf mak. almazlar diye düşündüm ama beni keserlerken anestezi uzmanının teli çaldı sonra asiye hanımın kulagına teli koydular kadın bir yandan beni kesip diğer yandan hastasıyla konuştu yaaaaa

maşallahhhhhhhhh

kısmet canım bu işler..senin hakkında böle hayırlısıymış..
çekte bi foto kızımızın güzellliğini bii görelim yahu..

madem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyo bende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmmtulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz....

ayyy yerim onun ponpon totoşunuuuuuuuuuuuu maşallahhhhhh
kız aynı tulumu bende ayçam a göndermiştimmm

aaaaa bendeeeeeeeeeeeeeeeee arada oglum macera arayıp elime sıçıyo koltuklarıma işiyo
anası gibin maceracı velet sıradan bir günümüz yokkkk

kız altına o naylon alt değiştirmelerden serseneeeeeanaam bu oğlanlar doğuştan başlıyo annelerine eziyete herhall..benim kızım çok hanım vallaaahiiiç öyle şımarıklık yapmıyo ,bazenleri naylon örtüsüne tis yapıyo okadar..oyyy yawruuum yerim seniii....

canom fatoş teyzemiz aynından bi arkadaşa yollamıştı bende istedim ondannnapıyım elvin doğmuştuuu bulamazdım ,arayamazdıımm:78: oda sesime kulak verdi saolsunn ..

ay ben seriyorum geçenlerde göl oldu resmen zor topladık benim beceriksizliğim ve tecrübesizliğimde eknenince daha beter oluyor

hııııııııııııı sen geçmişteki yazılarımızı okumuyosun zaar seriyorum kızzzzz kendim için almıştım leke geçmesin diye yataga
ama baktım uşaga daha lazım oluyor seriyorum bizimki altını değiştirirken uslu dursa keske ters dönüyo resmen ayrıca pipişini
şemsiye(bez)ile kapatıyoruz sizin öyle derdiniz yok valla sizin bebe oldugu yere çöndürüyo bizim bebe nişan alıyo valla geçen
akşam eşim karşımda bebegin altını değişiyoruz baktım özgür işeyecek bir bagırdım geliyoooooooooooo diye eşimin ifadeyi görmeniz lazımdı
kaçacak delik aradı işenmedik annem giderkende özgür annemin eline işedi yetmezmiş gibi nasıl başardıysa yüzünede işedi

tişekkür ederiz burcu tiyzesi..bizdede doğum esnasında eşimide fotoğrafçıyıda almadılar oğlum gelir gelmez hemen çağırdılar daha ışığın altına almadan eşim ve fotoğrafçı benleydi..eşim koptu o ayrı bi mevzuu

yirim onun tontiş poposunu yaa... ciciye bak allahım!!!

yaa bişe sorcamm ben artık şu tickerımı değiştirmek istiyorum ama nasıl olcek yahuu...bir bilen anlatsa yaffff....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…