harbiden benim yanımda olanlar kilo alıyolar zaten ,kaynım görümcem falan az yalvarmadı yapma şu yemekleri diye ,onları evde yapıyodum yemekleri ,şimdi sadece kendi evimde yiyorum ,kocamı ve kendimi şişiriyorumyaa şu 60 ı bi görsem dahada bişicikler istemem:18::18:bu arada ben 1 ay erken geldiği için mutluyum aslında ,son ay ben manyak bişi olurdum Allah muhafaza ..valla Rabbim dağına göre kar veriyo hee
o ne biçim dr bee..benimki hep normal diyodu ,aceleye gelmeseydiikkk:44::44::44:,amaaaann bende korkuyodum normalden zaten iyi olduu
anam anam yerim seni ben yaa çok tatlısın,maşşallah sana
maşşallah yaaa..bende hep foto çekmek istiyorum ama hep unutuyorum kuzumu izlemekten yaaaa...dur şu makinenin şarjına bakim benn:)teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
iişte en çok bunu kıskanıyorumm ..çatır çatır doğurdum diyip bizim gelinlere hava atamadım ...halbuki inanıyolardı banaa...amin canım..biran evvel yaşatsın bu duyguyu sağlıkla inş.göğsüme bi yatıo süt kokusuyla o kadar güzel ki..sarılıp koklarken aşık oluyorum inan..yüzüne bakıp allahım bunu ben doğurdum diip kendine gururlanma payı biçiosun..
amin canımm..çok güzeller ya..mis kokulular..
maşşallah yaaa..bende hep foto çekmek istiyorum ama hep unutuyorum kuzumu izlemekten yaaaa...dur şu makinenin şarjına bakim benn:)
iişte en çok bunu kıskanıyorumm ..çatır çatır doğurdum diyip bizim gelinlere hava atamadım ...halbuki inanıyolardı banaa...
anaaaa daha senin göbüşün inmedimi kız aşağıı ..dahaa çook zamanın var senin ozamann
kız eşimle anlaşma yaptık 40 ı dolmadan resim paylaşmıcaz diye yoksa ben hergün 30-40 resim paylaşırdım
ay o pipisi ömrümü yidi kızzz altını degişirken ayrı bir bezlede pipiyi tutuyorum yüzümüze işemesin diye bezin adını şemsiye koyduk bütün gün şemsiyesi nerde diye dolanıyoz
valla daha tartılmadım acep ne durumdayım kiiiii
sağolun bacılarrrr göbüş indi ama geriye kaç kilo kaldı acep:26: hastanede beni gören 5 günlük logusa olduguma inanmamıştı maşallahhhhh
eşimde gizlice diyetmi yapıyosun diyo ben dimiştim zati anam 48 kilo ben çok kilo almam alsamda gider diye çok merak ediyorum kaç kiloyum aceppppp
heh geri geldim..
ya lohusalık sendromları sizde yaşıyosunuz dimekki zaman zaman..bi ben deilim..
bu gün annem sabah kalkmış gidiodu anneme karışma demişim bozulmuş o da sabah bi bakım valizini toplamış ist.a geri dönüyorum dio..off daha hiç bişe diyemeden ağlamaya başladım kocamda ağlıyo benimle anneme noldu diorum o da sen bana karışma dedin beni istemedin dio..allahım dedim benmiyim lohusa sen misin( tabi içimden) yalvar yakar salya sümük en sonunda caydırdık kararından..hala moralim bozuk ona..aklıma geldikçe ağlyasım gelio..
bu arada COTURNIX canım ben suni sancıyla doğum yaptım..çok kuru bi sancı yani nası diim ağrın sıfırken birden tavan yapıo eğer açılmaya müsaitsen devam ediyolar deilsen sezaryana dönüolar..hee boş sancı nie çekiim diosun ki bende senin gibi düşünüodum..ama ilk başta verilen doz o kadar yakmıyo canını...sonlarda harap bitap düşüosun..o zamnda epidural istersin...bence normal doğum gibisi yok..o anı yaşamak inanılmaz..bebeğinin gelişi onu dünyaya getirdiğini hissetmek..bütün acıların herşey bitio onu göğsüne bıraktıklarında..herşeye değer bence..eğer bi zorunluluğun yoksa sezayan için gözün gibi baktığın evladına doğmadan anestezi verdirtme derim ben...
bu arada kilo konusunda ipi elimden bırakmam son haftalar coşmuş bi insan olarak kilo rekoru kırdım!!! 65 le başlaığım yolculuğum 89.8 le bittibugün 8.gün doğum yapalı 11 kilosu gitti baalım sonum nolcak..sonra totoları beraber eritiriz burda herkez bi doğursunda..
bu arada canom kız maşallah oğluşun ayaklarını benim oğlanın ki gibi kocamanlar yaa..benim çocuğunda elleri ayakları kocaman..oğlum benim hıgkk demiş burnumdan düşmüş ama ayakları babası gibi kocaman 46 giyiyo kocacım palet gibi.
ayyyyyy ağlayacam maş. yaasorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
indi göbeğim yaaaaa. zaten stresliyim nida . doğuramadım bi türlü ağlarım valla :))
hahahaha şemsiye mi orjinal olmuş
benim annem de alıngandır ya inş. gelince o da öyle yapmaz. hayır zaten doğumdu yeni bebekti insanın psikolojisi değişiyodur bi de milleti idare edecez diye canımız çıkacak. annem yine neyse de bi de kayınvalide faktörü var görümceler var üfffffff var oğlu var. hangi birini alttan alacan
ayyyyyy ağlayacam maş. yaa
ne tatlı bi bebek Allah bağışlasın size Kübracım bizimki de gelse de sevsek yahuuuu
off sorma alınganlık bitiro beni sabır diorum allahım hepimize sabır versin...annem çok nazlıdır nazınıda yapıo valla..neyse şimdilik normale döndük sayılır..ayın 30unda gidicek..umarım bidaha olmaz..
canım allahım sanada sağlıkla nasip etsin çok güzel sev sev bitmio allahım yaaa.kokusunu içine çeke çeke çıldırıosun..
aman allahımmm çok güzelll maşallahhhhhhhsorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
madem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyobende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmm tulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz.... Eki Görüntüle 274153
emziriyorum alt değişiyorum emziriyorum alt değişiyorum
aaaaa bendeeeeeeeeeeeeeeeeearada oglum macera arayıp elime sıçıyo koltuklarıma işiyo
anası gibin maceracı veletsıradan bir günümüz yokkkk
madem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyobende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmm tulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz.... Eki Görüntüle 274153
kız altına o naylon alt değiştirmelerden serseneeeeeanaam bu oğlanlar doğuştan başlıyo annelerine eziyete herhall..benim kızım çok hanım vallaaa hiiiç öyle şımarıklık yapmıyo ,bazenleri naylon örtüsüne tis yapıyo okadar..oyyy yawruuum yerim seniii....
canom fatoş teyzemiz aynından bi arkadaşa yollamıştı bende istedim ondannnapıyım elvin doğmuştuuu bulamazdım ,arayamazdıımm:78: oda sesime kulak verdi saolsunn ..
kız altına o naylon alt değiştirmelerden serseneeeeeanaam bu oğlanlar doğuştan başlıyo annelerine eziyete herhall..benim kızım çok hanım vallaaa hiiiç öyle şımarıklık yapmıyo ,bazenleri naylon örtüsüne tis yapıyo okadar..oyyy yawruuum yerim seniii....
canom fatoş teyzemiz aynından bi arkadaşa yollamıştı bende istedim ondannnapıyım elvin doğmuştuuu bulamazdım ,arayamazdıımm:78: oda sesime kulak verdi saolsunn ..
tişekkür ederiz burcu tiyzesi..bizdede doğum esnasında eşimide fotoğrafçıyıda almadılar oğlum gelir gelmez hemen çağırdılar daha ışığın altına almadan eşim ve fotoğrafçı benleydi..eşim koptu o ayrı bi mevzuukızlar 2 keredir özgürün altını degişirken üstüde ıslanıyordu bende işiyomu diye düşünüyordum ama olayı çözdüm
ben pamuklu su hazırlayıp siliyorum altını meger pamuktan akıtıp üstünü ben ıslatıyomuşumboşa usagın günahını aldık
sizinde emerken bebeginizin yüzü degişiyormu yaaa ben gülmekten ölüyorum emzirirkennn kaşlarını yukarı kaldırıp dudaklarınıda büzüyo
koca memeyi tutmaya çalışıyo öyle bir ifade ki inanılmaz doyamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aman allahımmm çok güzelll maşallahhhhhhhbende böyle bir resim istemiştim ama olmadı ameliyathaneye fotograf mak. almazlar diye düşündüm ama beni keserlerken anestezi uzmanının teli çaldı sonra asiye hanımın kulagına teli koydular kadın bir yandan beni kesip diğer yandan hastasıyla konuştu yaaaaa
maşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?