2011 Ekim Anneleri

bide bide bişe daha sorcam..bebişi emzirmeden önce göğüs ucunu siz nası temizliyosunuz??bide ağzının içi pamukçuk olmasın die karbonatlı suyla silio musunuz çocuğun ağzını...

bide bide bişe daha sorcam..bebişi emzirmeden önce göğüs ucunu siz nası temizliyosunuz??bide ağzının içi pamukçuk olmasın die karbonatlı suyla silio musunuz çocuğun ağzını...

canım öncelikle kuzucuna rabbim uzun ömür versin.ben göğsümü ılık suyla siliyorum.pamucuğumuz henüz olmadı bizim

benim de sorumu cevaplayınnn
karnı çatlayan hatunlar doğumdan sonra sarktı mı o çatlaklar? nasıl geçecek bu meretler neler yapacaksınız
ay nolur yardım

kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn

karnı çatlayan hatunlar doğumdan sonra sarktı mı o çatlaklar? nasıl geçecek bu meretler neler yapacaksınız
ay nolur yardım
hmmm hassas mevzuu çatlalar sarkmıo canım karnın boş bi şişkinlik halinde oluo çatlaklarda hamileykenki gibi durmuo çatlaklar içini yakmıo o kadar..hamileyken daha iri gözüküodu..şimdi madecassol bide acnelyse kullanıyorum..kırmızı hali geçer gibi olmaya başladı bakalım ne kadar aza indirgersem o kadar iyi..
canım öncelikle kuzucuna rabbim uzun ömür versin.ben göğsümü ılık suyla siliyorum.pamucuğumuz henüz olmadı bizim
amin canım..hepimizin evlatlarına allahım sağlıkla güzel ömürler versin..zeynepcim gazlı bezle mi siliosun peki??
kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn

canım allah yardımcın olsun..hakkından hayırlısı olur inş.suni sancıyla normal doğum yapmış biri olarak hayırlısıyla inş normal doğum olur diyorum..

Son düzenleme:
Kübracım merhaba

Oglunun fotografları coook guzel. ikinize de masallah canım cok tatlı gozukuyosunuz. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Normal doguma tesvik mesajlarının devamını bekliyorum :)

kızlar grip oldum dün, doktora gittik az önce burun tıkanıklığı için damla verdi ama bi fayda etmiyo yatınca nefes alamıyom kalkınca belim orta yerinden kopuyo sanki napcam ben acilen iyleşmem lazım yardımm edinn

slm kızlar benden başka doğurmayan kaldımı. Ben iyice ağırlaştım annemlerdeyim zamanımızı bekliyoruz artık.

gecmis olsun tuba. grip icin bol c vitamini, sabah aksam 1 kasık zencefilli bal, bol istirahat sart. burun tıkanıklıgı icin gece yatarken, bazen de gun icinde 1 er kırmızı mercimek tanesi buyuklugunde sulfarhin isimli merhemi burnumun icine surup masajla burnumun derinliklerine kadar itiyorum. mentollu oldugu icin sabaha kadar cok rahat nefes alarak uyuyabiliyorum. kulak cubugu ile de cok ilerilere itersen rahatlatıyor.

saol cnm tamda doğum bukadar yaklaşmışken çok kötü oldu dediğin kremi yarın aldırayım eşime dün sabaha kadar ayaktaydım bu yüzden..

hosgeldin tatlım. ben nobetciydim, olmadı
ama irem yok. hayırdır insallah :)
burdayım canım...1 saat kadar once gecmıse baktım ama yazamadım cok yorgundum...saat 1:30 gıbı dısarı cıktık aksam 4,5 gıbı eve geldık..gezmeden agrıda alısverıse gıttık..bıde gelınce yemektı bulasıktı derken baya yoruldumm.. yazmaya takatım kalmadı velasılın...
canım grıbı ben cabuk atlattım ama zencefıllı bal yedım o cok fayda ettı..oksurugumu falanda kestı..bıde burun tıkanıklıgı ıcın OTRIVIN dıye burun spreyı var..ınanılmaz fayda edıyor hemen acıyor...ben onunla gecırdım tıkanıklıgı...
slm kızlar benden başka doğurmayan kaldımı. Ben iyice ağırlaştım annemlerdeyim zamanımızı bekliyoruz artık.

tabıkı bennnn varımmm...annem e kızdım bugun benı strese sokuyosun sorup durma daha dogurmuyonmu dıye dedım...hıc tadım yok bugun..dun geceden berı karnımn ustu bombos oldu anlamadım...kızım tamamen assagıya ındı elımle bıle farkedebılıyorummm bebegın basını alt tarafıma bastırdıgımdaa..rabbıme duacıyım..yakın zamanda kurtarsın dıye..

ay ben seriyorum geçenlerde göl oldu resmen zor topladık benim beceriksizliğim ve tecrübesizliğimde eknenince daha beter oluyor
anaa ne içiriyon sen oğlanada göl oluyo kızz..halbuki hemencecik çekiyo:26::26: harbiden beceriksizsin sanırımm

wuuu baya ekşınlı bi hayata adım attn canoommm...anaa yakında sizin eve girilmez haaa sidik kokusundan ...kızz sana gelceğimiz zaman banyo yapmadan bize yemek neyin pişirmee...benim kız valla çöndürüyoo .. ama meme emmeye çalışırken baya erkeksi, sesler çıkarıyoo bii ıhhhııhhh demesi var duymanız lazım...baya isyankar olcak kesin ..

ben unutmazsam altını temizlemek için hazırladığım pamuklarla siliyorum ama çoğu zaman unutuyorum yada kalkasım gelmiyooyawruuum yaa ekşi ekşi kokan memeyi suratını şekilden şekile sokarak almaya çalışıyoobu ara dikkat ediyorum amaa
yaa bişe sorcamm ben artık şu tickerımı değiştirmek istiyorum ama nasıl olcek yahuu...bir bilen anlatsa yaffff....
canım lilypie sitesine git ,bitane düzenle kendine ,sonra profilindeki çizelge yerine yapıştır,bende deneye yanıla zorlayapıyorum ,yoksa hazırlardım sana..

ay nolur yardım
benim göbeeem zaten geniş olduğundan hiiiç. çatlamadıı...popişte var ama ,çdoğum öncesi görmüştüm ,ama popişe dönüp bakmadıpğımdan pek ilgilenmiyorum canım .yalnız erken doğurmasan durumum vahimmiş onu anladımm:18::18:

hakkında hayırlısı olsun canım ..dualarımız sizinlee...

hosgeldin tatlım. ben nobetciydim, olmadı
ama irem yok. hayırdır insallah :)

madem nöbetçiydin niye muhabbete katılmadınn hadi katılmadın ,kızımın popişidemi dikkatini çekmedii...insan bi sever ,bi maşşallah der tontişimeee...

hayatındakı en mutlu ve unutulmaz anın resmı bu olmalı ben yasadım ınsallah 2. kez yasıycam e darısı 2.lerle basınıza
nekadar huzurlu uyuyosun sen oyle dogurasım gelıyo boyle gorunce :))
davsanmı olmus mınnak kısımız yerım ben onu
canım hayırlısıyla kucagına alırsn ınsallah rabbım yardımcınız olsun

cok gecmıs olsun canım

bız geldık malum kocayı oglanı sepetleyı evımı mısler gıbı temızlemıs sonrada kendımı mısler gıbı yapmıstım sonrad hazırlanıp anneme gıttım yedık ıctık oturduk oglumorda kalak ıstedı sabah ptt ye gıdıcektım zaten ıyı oldu pttye gıder oglumu alır gelırım bu arada annem yarın yemeklerınıde verdı yarın evde mıs yemekte var ohh demeyın keyfıme
ben yokken sayfalar baya ılerlemıs ama sımdı durur ben geldım dıye neyse bıseyler atıstırasım var gelırım ben yıne
ıreeemmmmmm dogurdunmu nerdesın kıssss :)))

Son düzenleme:

saol cnm dediklerinizi deniyicem mukakkak çokk tşkk..:)

denis geldim canım ankaraya çokta iyi oldu annemlerde yan gelip yatıyorum. Ama artık biran önce@doğsun diyorum.

irem sabret canım az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…