bide bide bişe daha sorcam..bebişi emzirmeden önce göğüs ucunu siz nası temizliyosunuz??bide ağzının içi pamukçuk olmasın die karbonatlı suyla silio musunuz çocuğun ağzını...
hmmm hassas mevzuubenim de sorumu cevaplayınnn
karnı çatlayan hatunlar doğumdan sonra sarktı mı o çatlaklar? nasıl geçecek bu meretler neler yapacaksınız
ay nolur yardım
amin canım..hepimizin evlatlarına allahım sağlıkla güzel ömürler versin..zeynepcim gazlı bezle mi siliosun peki??canım öncelikle kuzucuna rabbim uzun ömür versin.ben göğsümü ılık suyla siliyorum.pamucuğumuz henüz olmadı bizim
kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
kızlar dışarıdan yeni geldim,
dilerim hepiniz iyisinizdir,
doğum yapan oldu mu?
slm kızlar benden başka doğurmayan kaldımı. Ben iyice ağırlaştım annemlerdeyim zamanımızı bekliyoruz artık.
kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
kızlar grip oldum dün, doktora gittik az önce burun tıkanıklığı için damla verdi ama bi fayda etmiyo yatınca nefes alamıyom kalkınca belim orta yerinden kopuyo sanki napcam ben acilen iyleşmem lazım yardımm edinn
slm kızlar benden başka doğurmayan kaldımı. Ben iyice ağırlaştım annemlerdeyim zamanımızı bekliyoruz artık.
gecmis olsun tuba. grip icin bol c vitamini, sabah aksam 1 kasık zencefilli bal, bol istirahat sart. burun tıkanıklıgı icin gece yatarken, bazen de gun icinde 1 er kırmızı mercimek tanesi buyuklugunde sulfarhin isimli merhemi burnumun icine surup masajla burnumun derinliklerine kadar itiyorum. mentollu oldugu icin sabaha kadar cok rahat nefes alarak uyuyabiliyorum. kulak cubugu ile de cok ilerilere itersen rahatlatıyor.
burdayım canım...1 saat kadar once gecmıse baktım ama yazamadım cok yorgundum...saat 1:30 gıbı dısarı cıktık aksam 4,5 gıbı eve geldık..gezmeden agrıda alısverıse gıttık..bıde gelınce yemektı bulasıktı derken baya yoruldumm.. yazmaya takatım kalmadı velasılın...hosgeldin tatlım. ben nobetciydim, olmadı
ama irem yok. hayırdır insallah :)
canım grıbı ben cabuk atlattım ama zencefıllı bal yedım o cok fayda ettı..oksurugumu falanda kestı..bıde burun tıkanıklıgı ıcın OTRIVIN dıye burun spreyı var..ınanılmaz fayda edıyor hemen acıyor...ben onunla gecırdım tıkanıklıgı...kızlar grip oldum dün, doktora gittik az önce burun tıkanıklığı için damla verdi ama bi fayda etmiyo yatınca nefes alamıyom kalkınca belim orta yerinden kopuyo sanki napcam ben acilen iyleşmem lazım yardımm edinn
anaa ne içiriyon sen oğlanada göl oluyo kızz..halbuki hemencecik çekiyo:26::26: harbiden beceriksizsin sanırımmay ben seriyorum geçenlerde göl oldu resmen zor topladık benim beceriksizliğim ve tecrübesizliğimde eknenince daha beter oluyor
wuuu baya ekşınlı bi hayata adım attn canoommm...hııııııııııııı sen geçmişteki yazılarımızı okumuyosun zaarseriyorum kızzzzz kendim için almıştım leke geçmesin diye yataga
ama baktım uşaga daha lazım oluyor seriyorum bizimki altını değiştirirken uslu dursa keske ters dönüyo resmenayrıca pipişini
şemsiye(bez)ile kapatıyoruz sizin öyle derdiniz yok valla sizin bebe oldugu yere çöndürüyo bizim bebe nişan alıyo valla geçen
akşam eşim karşımda bebegin altını değişiyoruz baktım özgür işeyecek bir bagırdım geliyoooooooooooo diye eşimin ifadeyi görmeniz lazımdı
kaçacak delik aradıişenmedik annem giderkende özgür annemin eline işedi yetmezmiş gibi nasıl başardıysa yüzünede işedi
ben unutmazsam altını temizlemek için hazırladığım pamuklarla siliyorum ama çoğu zaman unutuyorum yada kalkasım gelmiyoobide bide bişe daha sorcam..bebişi emzirmeden önce göğüs ucunu siz nası temizliyosunuz??bide ağzının içi pamukçuk olmasın die karbonatlı suyla silio musunuz çocuğun ağzını...
canım lilypie sitesine git ,bitane düzenle kendine ,sonra profilindeki çizelge yerine yapıştır,bende deneye yanıla zorlayapıyorum ,yoksa hazırlardım sana..yaa bişe sorcamm ben artık şu tickerımı değiştirmek istiyorum ama nasıl olcek yahuu...bir bilen anlatsa yaffff....
benim göbeeem zaten geniş olduğundan hiiiç. çatlamadıı...popişte var ama ,çdoğum öncesi görmüştüm ,ama popişe dönüp bakmadıpğımdan pek ilgilenmiyorum canım .yalnız erken doğurmasan durumum vahimmiş onu anladımm:18::18:benim de sorumu cevaplayınnn
karnı çatlayan hatunlar doğumdan sonra sarktı mı o çatlaklar? nasıl geçecek bu meretler neler yapacaksınız
ay nolur yardım
hakkında hayırlısı olsun canım ..dualarımız sizinlee...kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
hosgeldin tatlım. ben nobetciydim, olmadı
ama irem yok. hayırdır insallah :)
hayatındakı en mutlu ve unutulmaz anın resmı bu olmalısorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
nekadar huzurlu uyuyosun sen oyleteşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
davsanmı olmus mınnak kısımız yerım ben onumadem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyobende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmm tulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz.... Eki Görüntüle 274153
canım hayırlısıyla kucagına alırsn ınsallah rabbım yardımcınız olsunkızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
kızlar grip oldum dün, doktora gittik az önce burun tıkanıklığı için damla verdi ama bi fayda etmiyo yatınca nefes alamıyom kalkınca belim orta yerinden kopuyo sanki napcam ben acilen iyleşmem lazım yardımm edinn
burdayım canım...1 saat kadar once gecmıse baktım ama yazamadım cok yorgundum...saat 1:30 gıbı dısarı cıktık aksam 4,5 gıbı eve geldık..gezmeden agrıda alısverıse gıttık..bıde gelınce yemektı bulasıktı derken baya yoruldumm.. yazmaya takatım kalmadı velasılın...
canım grıbı ben cabuk atlattım ama zencefıllı bal yedım o cok fayda ettı..oksurugumu falanda kestı..bıde burun tıkanıklıgı ıcın OTRIVIN dıye burun spreyı var..ınanılmaz fayda edıyor hemen acıyor...ben onunla gecırdım tıkanıklıgı...
tabıkı bennnn varımmm...annem e kızdım bugun benı strese sokuyosun sorup durma daha dogurmuyonmu dıye dedım...hıc tadım yok bugun..dun geceden berı karnımn ustu bombos oldu anlamadım...kızım tamamen assagıya ındı elımle bıle farkedebılıyorummm bebegın basını alt tarafıma bastırdıgımdaa..rabbıme duacıyım..yakın zamanda kurtarsın dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?