2011 Ekim Anneleri

Oyy yirim onun ayacıklarınıı
Sende ben gibisin cano hatta benim karnım düz oldu koca göbek doğumla kayboldu yafu sanırım kilo almamamın büyük avantajı bu oldu
MAşallah sübhanallah çok şirinsinizz

davşancık yerim o totoşuuu anannemize bi gelelim ziyarete gelicez hemencik

Yerim ben onun poposunu yerim yerim Dün baya bakindim bebek magazalarina bunlardan bulmak icin ama sadece kulaklari var bi de ayaklarina tavsam kulaklariyla surati yapmislar, bulamadim poposu ponponlulardan...Ankara´da bulan olursa bana da haber versiinn pls

denis geldim canım ankaraya çokta iyi oldu annemlerde yan gelip yatıyorum. Ama artık biran önce@doğsun diyorum.

irem sabret canım az kaldı.

sabretmekten baska caremmı var canımmm..bu haftada dogmazsa sunı ıstıcem doktordannn...Allah kerım

davşancık yerim o totoşuuu anannemize bi gelelim ziyarete gelicez hemencik
gel kız gel ,tanıştıralım şimdiden bebişlerii..arkadaşı olsun kızımın bitanee

canım nerde bilemiycem ama bak canomda ayçama almış ,aldığı tükanı öğren ,belki ankaradada vardır :26::26:

sabretmekten baska caremmı var canımmm..bu haftada dogmazsa sunı ıstıcem doktordannn...Allah kerım

kızz acele etme aaaaa...kızcam şimdi heee....drun baksın ,kordon dolanması yada kaka yeme gibi bi sorun yosa bekle ,ne suni sancısı ...ya bak ben bi tespitte bulundum , bu topik çok iyi hoş ,güzel arkadaşlıklar ,dostluklar kuruldu ,ama burda muhabbet konusu hep bebekler olduğu için sürekli doğum odaklı yaşanıyo ve sürekli stres yapılıyo ,halbuki başka konulara odaklansan belki daha iyi olcak sen ve bebeğin için ..bi yerde okumuştum ,bişeyi ne kadar çok istersek olmama oranı o derece artar nezamanki o konudan uzaklaşsak hemen oluverir ,bu doğanın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidirrne kadar güzel bi tespit dimiii?? hep beklenmeyen zamanlarda geliyo sancılar ,ben hep şaşırırdım ,bazı kaDINLAR SANCISI GELİYOMUŞ AMA NORMAL AĞRIDIR DİYİP BEKLİYOMUŞ YAA..hatta ben bile suyum gelmesine rağmen yok yok doğuma var demiştim ,yani bekleyince olmuyo bu işler ,sakin ol va başka şeylere odaklann...

canım benı strese sokan burası degıl yada sızın bebıklerıne kavusmanız ve bızım hala beklememız falan degıl...annem yanımda bılıyosun..geldıgınden berıdır hergun sabah ogle aksam daha dogurmuyonmu sorusu karsımda..telefonları acmak ıstemıyorum artık...daha once benı tanımayan adam bıle no mu bulup eee daha dogurmadınmı falancadan ogrendık hamıleymıssın dıyoo...sokaga bıle cıkmak ıstemıyorum artık..bugun bagırdım anneme 15 aydır hamıleymısım gıbı davranma bana dedım..dogmayınca dogmuyoo..hanı yalnız olsaydım belkı bu denlı stres olmazdım..

ha bıde su var tabıı ..annem bugun yarın dogurmazsam sezo olucagıma oyle ınanmıskı gıtmem burdan bakarım sana o zaman dıyo...oyle olursakı vayy halımeee..gecelerı uykularım kacıyo artık o derece sıkıntı yasatıyo bana..sımdı bıle esımle oturdular yere meyve yıyolar..bana seslenışi şu ''kızzz koca göbek in aşşagıya meyve ye''mıllet 9 aylık hamıle old. ınanmıyo annem benı fil zannedıyo..yedıklerıme taktı bugundee..üffff nida inan bıldıgın gıbı degıl..

canım yaaaa...tabi biliyorum ,hani sen düşünmemeya çalışsan millet durmuyo ,yani şimdi ne desem bilemedim ,Allah yardımcın olsun ...ben düşüncem gene bişeyler sakinleştirmek için seni ,ama bak aceleci davranma suni sancı falan ,annenin dediklerinede bakma ,koca göbek diyincee ,,ayy evet koca göbek oldum dimi dee gül mesele ö,poponlada devir ananı bi yana ,onun kucağına doğru bırak kendini ..belki stres yaptığını üzüldüğünü görünce üzerine gelmekten zevk alıyodur ,ona bu fırsatı verme ,o söyledikçe sende üzerine koy kendinle dalga geç bakalım ozaman napcakk???

ben geldımmı gelmedımmı varmıyım yokmuyum kımın umrunda
zaten uykumda var kocamla keyıf yapıyım tv ızlıyım
ben cıkıyorum olurda yazdıgımı goren olursa ıyı geceler :95::86:

işteeeeee ..bak dünde siz muhabbet ediyodunuz ,beni kimse görmemiştiiiikendimi dışlanmıııııışşş...itilmiş hissetmiştiimmm...ahh ahh hey haaatttttt
neyse ben genede seni anlıyorum canımcıımm...hadi git kocanla son başbaşa günlerinin tadını çıkarr..iyi gecelerr...

saol canım,benımkı umıtsız vaka..annem le bız hıc oyle bılındık ana kız olmadık..ben kucagına yatsam o bacagını ceker ve kızar,sevmezz oyle mıç mıç...butun gun yemek bulasık temızlık kosusturuyorum kı sırf onu dınlemeyım dıye ..ama ıllakı bır araya geliyoz oda cozum olmuyo..annem cozumsuz bır problemm..bunu aılecek kabul ettık..sımdı sureklı meyve ye dıyıp duruyo,dedım sofrada bı tabak yemek yedım dıye burnumdan getrdın sımdı meyve yemıyorum dıye konusuyosun dedım...fazladan soyulmus zıyan olmasın dıyo..cıldırasım var...kafamı alıp duvarlara vurasım var..
bılmıyorum nıdaaa..rabbıme yalvarıyorum gece gunduz kurtar ya rabbım dıye...bebek dogunca bana sarmaz onla ugrasır zaman gecer ve bıran once gıder derdındeyım..dahada bısey dusunemıyorummm..

o kadar bekledım bana benı tesellı edecek bır ıkı laf soylersın belkım dıye oyle sus pus oturdun...sımdıde küsüyonmu..bana bak zatı canım sıkkın dogururum kalırsın bı basınacanımın sıkkınlıgından kocama bagırdım..ıyıceden sıkıldımmm..acayıp pis aglayasım var...

kızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, benim için dua edin nolur.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...

Cnm ya gecici günler bunlar, gül gec annene, ne derse takilma, hem bak söyle düsün bunlari sana yasatan kendi annen, kayinvaliden olsa cok daha fazla gücüne giderdi... Esinle mutlusun ya en önemlisi o... Annen en fazla 1-2 hafta daha yaninda olacak ,üzülme olur mu? Stres yapma ki kizin da ileride stresli bir bebek olmasin...

bu kadar bekledıkten sonra sezoya senı bu denlı ıten seyı merak ettım ..korkuyomusunn?

kızımın ateş ölçerini almamıştık,
kulaktan ölçer olanlara bakarken ablamlar alından ölçerlere bak
diyince bugün chicco nun alından ölçerini aldık.

Ins cnm, tansiyon sorunun vardi yanlis hatirlamiyorsam, icin icini yiyecegine bir sey mi olacak diye, sezeryan ile bir an önce kucagina alman bana da mantikli geliyor. Allah yardimcin olsun, sonucta ekstrem bir durum bu... Hadi bekliyoruz hayirli haberlerini...

evvelkı gun karsıma aldım sakince konustum..sen hıc anne gıbı degılsın,senı ıncıtmekten korkuyorum cunku her sozume alınıyosun ve kırılacak sebep arıyosun ama senın bana karsı agzından cıkanları kulagın bıle duymuyo,cunku sen annelıgıne guvenıyosun,bu arada evladın old.unutuyosun ..bılıyomusun senın bana dedıgınıde, yaptıgınıda bana kaynanam yapmadı kadın agzımın ıcıne baktı durdu..sen nıye boylesın dedım...gıt bır psıkologa gerekırse ılac kullan bızden bu denlı nefret etme kin duyma dedım..sabahları uyandıgında agzında babama karsı ettıgı beddualar bıze karsı hayırsız evlatlar..sadece bız degılız maaıle annemdn nasıbını alıyo ...
neyse annemde annem basınızı agrıttım durdum nıce zamandır...hakkınızı helal edın...
ne yapıyım bıraz once ablamla konusuyorum ablamdıyokı duyar da aman dıyım dunyayı zından eder kardesım sanada banada konusma sus dıyo..kıme anlatayımmm..

seni yönledirmek gibi olmasın ama normal doğum yapman mantıklı değil mi?
ben son ana kadar normali doğurmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…