Oyy yirim onun ayacıklarınııslm bacılarrrrrrrrrrrrrsaat 10 da kalktım oglumu doyurdum altını deiştim üstünü değiştim ütü yaptım sağı solu toparladım yemegimi ocaga koydum arada kahvaltıya benzer bişi yaptım şimdi bizim böcük uyandı aldım kucagıma baktım nazlı aglıyo dedim agla anamm çıglıgı nasıl bastııı dayadım memeyi agzınaaa kaşları yukarı kaldırıp hahaaa istediğimi aldım edalarıla emiyo çok tatlııı beeeeeeeeeeeee resmini paylasamıyom ama bunu yollim didimmm
Eki Görüntüle 274015
Sende ben gibisin cano hatta benim karnım düz oldu koca göbek doğumla kayboldu yafu sanırım kilo almamamın büyük avantajı bu olduEki Görüntüle 274040
bir tenede artistik üçgen vücut resmi paylaşayımmben kiloyu nereme aldıgımı buldum mamoşların adeti 2.5 3 kilo vardır yaaa
koca memişliydim şimdi lakapta takamıyom o kadar buyukler yaniii
MAşallah sübhanallah çok şirinsinizzsorma ben ters köşe oldum resmen!! benim haylim hep kocama benzeyen kel bi bebekti o kadar empoze etmişim ki kendimi bu duruma..ebe odada son muayenedeyken hadi kübra gelio saçlarını görüorum doğuma gidiyoruz dediğinde ben douma gidiceğime değil saçının olduğuna şaşırmıştım tepkim neeee saçımı var oğlumun demiştim..sonunda kendimin tıpkısının aynısını doğurmuştum..
hatta şöle gösteriim şu anı..
Eki Görüntüle 274057
teşekkür edreriz tiyzesiiiallahım sizede en doğalından normalinden sağlıkla sıhatle bu duyguyu yaşatsın... o kadar çabuk değişiolar kii görceksiniz..doğduğunda şişti kocaman ağzı vardı basınçtan dolayı kafasının şekli bi değişikti ama şimdi hiç öle diil gn geçtikçe farklılaşıo...bak buda dünkü foto..
Eki Görüntüle 274064
davşancık yerim o totoşuuu anannemize bi gelelim ziyarete gelicez hemencikmadem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyobende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmm tulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz.... Eki Görüntüle 274153
madem cano teyzemiz oğluşunun sadece mis kokulu ayacıklarını paylaşıyobende kızımın misssss kokulu ponpon totoşunu paylaşırıımmm tulum için Fatoş teyzemize çoook teşekkür ederiiz.... Eki Görüntüle 274153
denis geldim canım ankaraya çokta iyi oldu annemlerde yan gelip yatıyorum. Ama artık biran önce@doğsun diyorum.
irem sabret canım az kaldı.
gel kız gel ,tanıştıralım şimdiden bebişlerii..arkadaşı olsun kızımın bitaneedavşancık yerim o totoşuuu anannemize bi gelelim ziyarete gelicez hemencik
Yerim ben onun poposunu yerim yerimDün baya bakindim bebek magazalarina bunlardan bulmak icin ama sadece kulaklari var bi de ayaklarina tavsam kulaklariyla surati yapmislar, bulamadim poposu ponponlulardan...Ankara´da bulan olursa bana da haber versiinn pls
canım nerde bilemiycem ama bak canomda ayçama almış ,aldığı tükanı öğren ,belki ankaradada vardır :26::26:
sabretmekten baska caremmı var canımmm..bu haftada dogmazsa sunı ıstıcem doktordannn...Allah kerım
kızz acele etme aaaaa...kızcam şimdi heee....drun baksın ,kordon dolanması yada kaka yeme gibi bi sorun yosa bekle ,ne suni sancısı ...ya bak ben bi tespitte bulundum , bu topik çok iyi hoş ,güzel arkadaşlıklar ,dostluklar kuruldu ,ama burda muhabbet konusu hep bebekler olduğu için sürekli doğum odaklı yaşanıyo ve sürekli stres yapılıyo ,halbuki başka konulara odaklansan belki daha iyi olcak sen ve bebeğin için ..bi yerde okumuştum ,bişeyi ne kadar çok istersek olmama oranı o derece artar nezamanki o konudan uzaklaşsak hemen oluverir ,bu doğanın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidirr ne kadar güzel bi tespit dimiii?? hep beklenmeyen zamanlarda geliyo sancılar ,ben hep şaşırırdım ,bazı kaDINLAR SANCISI GELİYOMUŞ AMA NORMAL AĞRIDIR DİYİP BEKLİYOMUŞ YAA..hatta ben bile suyum gelmesine rağmen yok yok doğuma var demiştim ,yani bekleyince olmuyo bu işler ,sakin ol va başka şeylere odaklann...
canım benı strese sokan burası degıl yada sızın bebıklerıne kavusmanız ve bızım hala beklememız falan degıl...annem yanımda bılıyosun..geldıgınden berıdır hergun sabah ogle aksam daha dogurmuyonmu sorusu karsımda..telefonları acmak ıstemıyorum artık...daha once benı tanımayan adam bıle no mu bulup eee daha dogurmadınmı falancadan ogrendık hamıleymıssın dıyoo...sokaga bıle cıkmak ıstemıyorum artık..bugun bagırdım anneme 15 aydır hamıleymısım gıbı davranma bana dedım..dogmayınca dogmuyoo..hanı yalnız olsaydım belkı bu denlı stres olmazdım..
ha bıde su var tabıı ..annem bugun yarın dogurmazsam sezo olucagıma oyle ınanmıskı gıtmem burdan bakarım sana o zaman dıyo...oyle olursakı vayy halımeee..gecelerı uykularım kacıyo artık o derece sıkıntı yasatıyo bana..sımdı bıle esımle oturdular yere meyve yıyolar..bana seslenışi şu ''kızzz koca göbek in aşşagıya meyve ye''mıllet 9 aylık hamıle old. ınanmıyo annem benı fil zannedıyo..yedıklerıme taktı bugundee..üffff nida inan bıldıgın gıbı degıl..
ben geldımmı gelmedımmı varmıyım yokmuyum kımın umrunda
zaten uykumda var kocamla keyıf yapıyım tv ızlıyım
ben cıkıyorum olurda yazdıgımı goren olursa ıyı geceler :95::86:
canım yaaaa...tabi biliyorum ,hani sen düşünmemeya çalışsan millet durmuyo ,yani şimdi ne desem bilemedim ,Allah yardımcın olsun ...ben düşüncem gene bişeyler sakinleştirmek için seni ,ama bak aceleci davranma suni sancı falan ,annenin dediklerinede bakma ,koca göbek diyincee ,,ayy evet koca göbek oldum dimi dee gül mesele ö,poponlada devir ananı bi yana ,onun kucağına doğru bırak kendini ..belki stres yaptığını üzüldüğünü görünce üzerine gelmekten zevk alıyodur ,ona bu fırsatı verme ,o söyledikçe sende üzerine koy kendinle dalga geç bakalım ozaman napcakk???
ben geldımmı gelmedımmı varmıyım yokmuyum kımın umrunda
zaten uykumda var kocamla keyıf yapıyım tv ızlıyım
ben cıkıyorum olurda yazdıgımı goren olursa ıyı geceler :95::86:
o kadar bekledım bana benı tesellı edecek bır ıkı laf soylersın belkım dıye oyle sus pus oturdun...sımdıde küsüyonmu..bana bak zatı canım sıkkın dogururum kalırsın bı basına canımın sıkkınlıgından kocama bagırdım..ıyıceden sıkıldımmm..acayıp pis aglayasım var...
kızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, benim için dua edin nolur.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...
kızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...
Cnm ya gecici günler bunlar, gül gec annene, ne derse takilma, hem bak söyle düsün bunlari sana yasatan kendi annen, kayinvaliden olsa cok daha fazla gücüne giderdi... Esinle mutlusun ya en önemlisi o... Annen en fazla 1-2 hafta daha yaninda olacak ,üzülme olur mu? Stres yapma ki kizin da ileride stresli bir bebek olmasin...
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?