2011 Ekim Anneleri

dediğim gibi kızlar henüz net kararımı vermedim ama suni sancı düşüncesi korkutuyor
o sancıyı çekip sezaryene dönmek de çok zor olacak.

sürekli açıklık için kontrolde edecekler buda hoş bişi diil ki dr muaynesinde bile cnaım çok çok yanıyor benim

yarın netleşecek inşallah herşey, hayırlısıyla olur biter inşallah.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,
güzel haberlerini alırız inşallah

kızlar ben kacar...coturnıx bence acele etme sezo ıcın..ben daha catı muayenesı bıle olmadım normal dıye dıretıyorumm..sen nıye kendıne boyle sıkıntı yapıyosun kı...Allah kolaylık verır ayrıca..sunı alıpta sezo olan kısı sayısı cokmu fazla ...

herkese ıyı geceler kızlar..hoscakalınn..

Kübracım merhaba

Oglunun fotografları coook guzel. ikinize de masallah canım cok tatlı gozukuyosunuz. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Normal doguma tesvik mesajlarının devamını bekliyorum :)

teşekkür ederiz deniz teyzesi darısı sizin kavuşmanıza..

bu arada fotoğrafımızı beğenen bütün güzel anneler teşekkür ederiz allahım hepimizi evlatlarımızla mutlu etsin inş

Selam kizlar.kizim dogdu dogali burayi takip edemez oldum.arada girip usten usten okumaya calisiyorum.dogum yapmayan arkadaslar biran once kurtulurlar hayirlisiyla.bu guzel duyguyu sizlerde biran once tadin.

bebislerin gazindan bahsetmissiniz.ne elma yagi ne kimyon.hic biri kizima fayda etmedi.sab simplex tek carem oldu.herkese tavsiye edebilirim.cok etkili.tek vermeyle etkisini gosterdi.bu ilac kana karismiyor.sakin cocuga zararli mi diye dusunmeyin.gozunuz kapali kullanabilirsiniz.

coturnix hakkinda hayirlisi olur insallah.gonul normal dogurmani ister ama sezeryanda o kadar kotu bisey degil.2 gunde ayaga kalktim.hic bi zorlugu olmadi bana.spinalinde bi zararini gormedim.ne belim agridi ne bas agrisi yapti.genel anesteziden cok daha iyi.cunku genelde kendine gelir gelmez sancilarin basliyo.spinalde o olmuyo.ayaklarinin uyusuklugu gittiginde seninde sancilarin bitmis oluyor zaten.

birde sezeryan olanlarda gobek kaliyo diyolar.hic gobegim kalmadi.aldigim kilolarimida verdim.sadece fazladan 4 kilom kaldi.oda nazarligim olsun.henuz 25 gunlugum.o 4 kiloda gider elbette.

selam kızlar...sütüm çok az geliyor, bebeğim doğum sırasında ortaya çıkan kordon düğümlenmesinden dolayı zaten 3000 gr olarak doğmuştu, sütüm olamayınca bebeğim 2600 e kadar düştü, ağla ağla içim çıktı, kendimi eksik anne gibi hissetdim herşey içiyorum ama malesef bebğime mama başladık, günde 3 kere mama veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum, napalım kısmet...bunun haricinde galiba biraz loğusalık bunalımına girdim sürekli ağlıyorum, nefes alamıyorum felan fistan...geçecek...siz nasılsınız

selam arkadaşlar,
ben çok sıkılıyorum ya,sorunlar sıkıntılar hiç bitmiyor.. Üstelik akşama kadar da tek başına oturuyorum. Doğuma da az kaldı sanırım ama kimse yok henüz yanımda. çoooookkk sıkıcıııı(

hakkında hayırlısı olsun canım ...
amin canım ..az kaldı az kaldı sabret ,kii zaten öyle yapıyosun ..sen sıkıldıkça bize anlat gördüğüm kadarıyla annenle nekadar konuşsanda fayda etmiycek hiç değilse biraz boşalmış olursun....

canım niye ağladın üzdün kendini okadar yaa..bebekler ilk 3 gün aç kalabiliyomuş ,tabiki anne yüreği açken nasıl dayansın dimi ??benimkide 200 gr vermişti oluoy bebeklerde öyle..bende mamaya başlasammı diye düşünmekteyim hala daha çabuk toparlanması için ,zaten erken doğdu yawruum...lohusalık bunalımıda hepimizde var gerçekten yaa..bende ağamanın yanı sıra çok sinirli ve edepsizim ,söylediğim sözlerin ,soktuğum lafların haddi hesabı yok valla..Allahtan çevremdekiler sensin diyoda sorun çıkmıyo...

çok ağladım ama kendi doktorum çok kızdı....bebeğinin kalbi delik olabilirdi dedi....napalım kısmet sağlıklı olsunda...nasıl ağzınışapırta şapırdata yiyorki kıyamıyorum aç bırakmaya ama artık çok istekli çekmiyor mmemi....

ii akşamlar kızlar, yarın 11.30 da sez. gireceğim, heycanlıyım meraklıyım inş herşey yolunda gider, dualarınızı bekliyorum :))))

canım bi çok bebek ilk doğduğpunda kalbinde delik olurmuş ve zamanla kapanırmış ,bunu çoğu zaman dr lar ailelere söylemiyo zaten ,misal benim abiminkide öyleymiş sonradan kapanmış ,hatta 18 yaşlarında kontrole gitti ,hiç bi sıkıntı yokmuş ,haa bunun yanında benim bu seneki öğrencilerimden bitanesi kalp ameliyatı olmuştu ,ama kızda hiç sorun yoktu ,sadece çok yormuyoduk onu ,ama zaten artık hiiç sıkıntı yok demiş dr ları ..bu yüzden bu tarz durumlarda çok üzülüp kendini yıpratmak yerine erken teşhis edildiğine sevinmeli ve ne yapacağına bakmalısın bırakma kendini hemen ...meme emmemesiyle ilgilide acaba mamaya alıştığı içinmi almıyo diycem ,acaba mamayı kessende bebiş acıkıp memeye mecburmu kalsa ,gerçi çok ağlar ,sende dayanamazsın ama bi süre sonra memeyi tutmak zorunda kalır belkim iyoksa sütün kesilir ccanım yaa..gene sor soruşturda buna bi çözüm önersin tecrübeli kişiler..

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
sansee,
Sevgi02,
nejla_nemus,
ggolge,
katrenil,
zeynepkaygin,
denisss_ruj,
bsrtrn
anaaaam bukadar kız niye konuşmuyo yaaa..hep ben yazıyyorum gibiii?? niye kimse konuşmuyooo???
neyse bende çok yorgunum ,bugün akşama kadar hiiç uyumadım ,şimdi çok uykum var elvin uyansın emziriimde oda uyusun bende...iyi geceler kızlarr..

yorulduk mu tükendik mi kimbilir ama bravo sana doğum yapanlardan hem tek başına olup hemde hergün uğradın buraya:)

canım allah yardımcın olsun,doğum şekli nasıl olursa olsun yeterki bidahaki gelişinde sende yavrunda sağlıklı sıhatli gelin dualarımız sizinle,hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun.

canım gerçekten lahusa bunalımı bunlar.ne demek eksik anne falan,sende herkes kadar annesin işte,söleme böle sen kendi üstüne gidip sütünü azaltıyosun tek hatan bu,pozitif olmalısın ve 1 -2 güne kadar herşeyin düzeleceğini kabullenmelisin.burda bu sıkıntıları çekenler şimdi cok cok emiyolar maşallah seninde artacak sütün,merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…