dediğim gibi kızlar henüz net kararımı vermedim ama suni sancı düşüncesi korkutuyor
o sancıyı çekip sezaryene dönmek de çok zor olacak.
sürekli açıklık için kontrolde edecekler buda hoş bişi diil ki dr muaynesinde bile cnaım çok çok yanıyor benim
yarın netleşecek inşallah herşey, hayırlısıyla olur biter inşallah.
Kübracım merhaba
Oglunun fotografları coook guzel. ikinize de masallah canım cok tatlı gozukuyosunuz. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Normal doguma tesvik mesajlarının devamını bekliyorum :)
hakkında hayırlısı olsun canım ...kızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, benim için dua edin nolur.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...
amin canım ..az kaldı az kaldı sabret ,kii zaten öyle yapıyosun ..sen sıkıldıkça bize anlat gördüğüm kadarıyla annenle nekadar konuşsanda fayda etmiycek hiç değilse biraz boşalmış olursun....saol canım,benımkı umıtsız vaka..annem le bız hıc oyle bılındık ana kız olmadık..ben kucagına yatsam o bacagını ceker ve kızar,sevmezz oyle mıç mıç...butun gun yemek bulasık temızlık kosusturuyorum kı sırf onu dınlemeyım dıye ..ama ıllakı bır araya geliyoz oda cozum olmuyo..annem cozumsuz bır problemm..bunu aılecek kabul ettık..sımdı sureklı meyve ye dıyıp duruyo,dedım sofrada bı tabak yemek yedım dıye burnumdan getrdın sımdı meyve yemıyorum dıye konusuyosun dedım...fazladan soyulmus zıyan olmasın dıyo..cıldırasım var...kafamı alıp duvarlara vurasım var..
bılmıyorum nıdaaa..rabbıme yalvarıyorum gece gunduz kurtar ya rabbım dıye...bebek dogunca bana sarmaz onla ugrasır zaman gecer ve bıran once gıder derdındeyım..dahada bısey dusunemıyorummm..
selam kızlar...sütüm çok az geliyor, bebeğim doğum sırasında ortaya çıkan kordon düğümlenmesinden dolayı zaten 3000 gr olarak doğmuştu, sütüm olamayınca bebeğim 2600 e kadar düştü, ağla ağla içim çıktı, kendimi eksik anne gibi hissetdim herşey içiyorum ama malesef bebğime mama başladık, günde 3 kere mama veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum, napalım kısmet...bunun haricinde galiba biraz loğusalık bunalımına girdim sürekli ağlıyorum, nefes alamıyorum felan fistan...geçecek...siz nasılsınız
hakkında hayırlısı olsun canım ...
amin canım ..az kaldı az kaldı sabret ,kii zaten öyle yapıyosun ..sen sıkıldıkça bize anlat gördüğüm kadarıyla annenle nekadar konuşsanda fayda etmiycek hiç değilse biraz boşalmış olursun....
canım niye ağladın üzdün kendini okadar yaa..bebekler ilk 3 gün aç kalabiliyomuş ,tabiki anne yüreği açken nasıl dayansın dimi ??benimkide 200 gr vermişti oluoy bebeklerde öyle..bende mamaya başlasammı diye düşünmekteyim hala daha çabuk toparlanması için ,zaten erken doğdu yawruum...lohusalık bunalımıda hepimizde var gerçekten yaa..bende ağamanın yanı sıra çok sinirli ve edepsizim ,söylediğim sözlerin ,soktuğum lafların haddi hesabı yok valla..Allahtan çevremdekiler sensin diyoda sorun çıkmıyo...
çok ağladım ama kendi doktorum çok kızdı....bebeğinin kalbi delik olabilirdi dedi....napalım kısmet sağlıklı olsunda...nasıl ağzınışapırta şapırdata yiyorki kıyamıyorum aç bırakmaya ama artık çok istekli çekmiyor mmemi....
ii akşamlar kızlar, yarın 11.30 da sez. gireceğim, heycanlıyım meraklıyım inş herşey yolunda gider, dualarınızı bekliyorum :))))
hakkında hayırlısı olsun canım ,inşallah herşey çok güzel gelişir ,güzel haberlerini bekliyoruz...
yorulduk mu tükendik mi kimbilir ama bravo sana doğum yapanlardan hem tek başına olup hemde hergün uğradın buraya:)Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
sansee,
Sevgi02,
nejla_nemus,
ggolge,
katrenil,
zeynepkaygin,
denisss_ruj,
bsrtrn
anaaaam bukadar kız niye konuşmuyo yaaa..hep ben yazıyyorum gibiii?? niye kimse konuşmuyooo???
neyse bende çok yorgunum ,bugün akşama kadar hiiç uyumadım ,şimdi çok uykum var elvin uyansın emziriimde oda uyusun bende...iyi geceler kızlarr..
kızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, benim için dua edin nolur.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...
çok ağladım ama kendi doktorum çok kızdı....bebeğinin kalbi delik olabilirdi dedi....napalım kısmet sağlıklı olsunda...nasıl ağzınışapırta şapırdata yiyorki kıyamıyorum aç bırakmaya ama artık çok istekli çekmiyor mmemi....
ii akşamlar kızlar, yarın 11.30 da sez. gireceğim, heycanlıyım meraklıyım inş herşey yolunda gider, dualarınızı bekliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?