Bu arada benim de bebeğim aç kaldığından sarılık oldu. Uyusa bile 2-3 saatte bir besleyin bebeğinizi.
günaydın kızlar. gece baya sancım vardı. belim kopacak gibiydi ama geçti şimdi. bu durumu yaşayan oldu mu acaba rahim mi açılmaya başlıyo?? doktora gideyim dedim tuşe korkusundan gitmedim . bi de su kanama falan olmayınca bekleyeyim dedim. gitsem mi ki? geçti gerçi ama bakalım...
doğum yapan yok galiba. gerçi sezeryan olacaklar vardı bugün. Allah yardımcıları olsun.
saol canım, bak birlikteydik sen 3 weeks 2 days oldun,, maşallah:)
saool canııım ..darısı başına inşallah sağlıkla....yorulduk mu tükendik mi kimbilir ama bravo sana doğum yapanlardan hem tek başına olup hemde hergün uğradın buraya:)
geçmiş olsun canım benim yaaa ..Allah şifa versin tez zamanda ..valla bu konuda keşke bi bii.lgim olsaydı ,ama bence randevu gününü falan bekleme canım yaa..randevusuz dr yokmu ordaaa??selam kızlar bi çokk arkadşaım doğum yapmıştır eminim gelemiyorum geldiğmdede geçmişi okuyamıyorum
benim bebeğim doğduğu ilk gece tıkanma sorunu yaşadı beni çok korkuttu neyseki hastanedeydik müdahale edildi ve geçti doktora sorduk normal dedi sezeryanla olan bebeklerde sık görülür dedi ...:
merhaba arkadaşlar. ben üye olduğum halde şu ana kadar ara ara bu forumu takip ediyorum. yorum yazmıyordum çünkü çok zor bir gebelik geçirdim. son güne kadar kustum ve kokularla da başım çok dertteydi. evimde herşeyin kokusu beni tiksindirdiği için zamanımın çoğunu kaynanam ve .... Allahım. iyi geceler. (suyu mutlaka için)
Eki Görüntüle 274597 Eki Görüntüle 274598 Eki Görüntüle 274599 Eki Görüntüle 274600 Eki Görüntüle 274601 Eki Görüntüle 274602 Eki Görüntüle 274603
buda benim prensesimin odası sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruzz.. :)
zehracım nasılsın? geçti mi beyzanın sarılığı? sütün ne durumda ? bi aksilik yoktur inş.
sansee geçmiş olsun aman dikkat et biz hastanedeyken grip olduk ailecek inan sezeryandan daha zordu hala da geçmedi, eşim annem ben herkes grip..
s.tuğba çok geçmiş olsun canım ya bizde 1 kere oldu eve ilk geldiğimiz gün, kıpkırmızı oldu nefes alamadı ödüm koptu resmen annem ve eşim sakindi o an ne yaptılar bilmiyorum telaştan korkudan anlamadım ama hemen düzelditez şifa bulur inşAllah...
kızımı emzirdim altını aldım uyudu yavrum, ona bakınca hayatımda etmediğim kadar şükrediyorum Allahıma, kıyamıyorum hiç dünyanın en güzel şeyi sanki..
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah...
Kızlar kızımı nasıl uyutmam gerektiğini bilmiyorum, biz hep önce emiyoruz emerken göğsümde uyuya kalıyo,
o uyurken gazını çıkartıyoruz derken altına bak falan kızımı yatağa koyunca hemen mızmızlanıyo uyanıyor.
Bu sefer yine meme istiyor mecbur emziriyorum yine göğsümde uyuyor ama gazını çıkartmadan
yatırıyorum yoksa hemen uyanıyor.. Sanki sorun yok gibi ama hep göğsümde uyuyor böyle alışır giderse diye tereddütteyim,
bazen de diyorum alışsın maşallahı var kuzumun üzmüyo hiç beni, bilmiyorum acemilik işte.. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Kızlar kızımı nasıl uyutmam gerektiğini bilmiyorum, biz hep önce emiyoruz emerken göğsümde uyuya kalıyo,
o uyurken gazını çıkartıyoruz derken altına bak falan kızımı yatağa koyunca hemen mızmızlanıyo uyanıyor.
Bu sefer yine meme istiyor mecbur emziriyorum yine göğsümde uyuyor ama gazını çıkartmadan
yatırıyorum yoksa hemen uyanıyor.. Sanki sorun yok gibi ama hep göğsümde uyuyor böyle alışır giderse diye tereddütteyim,
bazen de diyorum alışsın maşallahı var kuzumun üzmüyo hiç beni, bilmiyorum acemilik işte.. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
cnm bence bu durum tekrarlarsa doktora gitmelisin korkma eninde sonunda dogucak bebislerimiz Allahin izniyle :) beenim kanamam hastanede geldi suyumuda ebe patlatti tekrar ederse git bence
Merhaba arkadaşlar... Bugün doktor kontrolümüz var, nst ye gireceğiz ilk defa...
Bizim doğalgaz aboneliği işimiz biraz uzayacak sanırım, o nedenle klimalı odalarda kullanmak için aşağıdaki hamak beşikten almaya karar verdim... Hem istediğim odaya götürebilirim, hem de misafirler varken ya da bir yere gittiğimizde kullanabilirim...
Eki Görüntüle 274571
kızlaarr ben soğuk aldım sanırım yaaaaçok korkuyorum elvinede bulaşcak diye ,boğazım nasıl nasıl kaşınıyo anlatamam size ,dr bi gargara verdi tentirtüyot gibi ,antibiyotik ,minoset alıyorum ,bide kendime ,ıhlamur ,kuşburnu ,zencefil ,elma kabuğu kaynattım onu içtim şimdi,ama okadar yorgun hissediyorumki kendimiii...kollarım faln tutmuyo resmen ,elvine sadece emzirmeden emzirmeye yaklaşıyorum ,şimdide uyuycam ,biraz dinleniyim ,gece uykularımın bölünmeside beni çoook yoruyoo...bana dua edin olurmu kızlarrr bunlarda kendimee...nazarmı değdirdiniz yoksa bana kızzzzz
saool canııım ..darısı başına inşallah sağlıkla....
geçmiş olsun canım benim yaaa ..Allah şifa versin tez zamanda ..valla bu konuda keşke bi bii.lgim olsaydı ,ama bence randevu gününü falan bekleme canım yaa..randevusuz dr yokmu ordaaa??
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürlerrbenim bebek çok erken doğdu 5 hafta kadar ve kilo olarak çabuk toparlanması için günde 1-2 öğün mama mı versem diye düşünüyorum ..sen ne dersin???
hanzade hoş geldin kızzzşimdi sarılığınız ne durumda geçti dimi??
Eki Görüntüle 274597 Eki Görüntüle 274598 Eki Görüntüle 274599 Eki Görüntüle 274600 Eki Görüntüle 274601 Eki Görüntüle 274602 Eki Görüntüle 274603
Canım sağol iyiyim idare ediyoruz işte Beyza nın sarılığı azalmaya başladı sonra tekrar test yaptırmadık geçiyor ama yavaş yavaş. Sütüm var ama Beyza hanım sütü kaynsağından değil biberondan içmeyi tercih ediyor 3 saatte bir sağıyorum sütümü ben de. Sen napıyosun günün yaklaşmış baya sancılar da başlamış hazır ol artık her an gelebilir Safa bebek
30.09.2011 saat 09:14
Uzun uğraşlar tedaviler tüp bebek derken 19 ocak 2010 da yapıldı embriyo transferim çok umutluydum biliyordum bu sefer olacaktı kendimi hiç üzmedim umutsuzluğa kapılmadım dualar ettim rabbime bize bağışlasın diye heyecanlı bekleyiş başlamıştı bizim için 28 ocakta sonucumu alacaktım ve beklenen o büyük gün geldi annem ben kardeşim hastaneye gittik test yaptırmaya testi verdim 1 saat sonra çıkıcaktı çok heyecanlıydım arkadaşlarıma msj çektim dua etmeleri için günlerden cuma idi sela vakti vermiştim testi evett saat gelmişti hepimiz test sonucunu almak için sabırsızlanıyorduk eşimden msj geldi canım karıcım herşeyden önce seni sevdim hep de öyle olacak allahtan gelen herşey hayırlı olandır senden ricam sende ona göre davran seni çok seviyorum gözlerim doldu ama annemlere belli etmemeye çalıştım ya olmazsa diye geçti içimden neyse kardeşimi gönderdim sonucu alması için ama dayanamadık annemle bizde girdik içeri kardeşimin yüz ifadesi korkuttu beni abla anlamadım ben bunu dedi hemen kaptım elinden kağıdı nee inanamıyordum gözlerime sonuç 131 di evet ben hamileydim olmuştu rabbim meleğimi göndermişti ağlamaya başladım anneme sarıldım hüngür hüngür ağlıyoruz herkes bize bakıyordu nereden bilecekler ne zamandır bugünü beklediğimi ağlaya ağlaya çiçekçiye girdim o arada eşim aradı sonucu sordu dedim daha çıkmadı :) ona sürpriz yapacaktım çünkü hemen çiçek siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN? yazdırdım hemen gitmesini rica ettim ama hala ağlıyoruz sokaklarda ağlaya ağlaya herkese haber verdim ayaklarımın bağı çözülmüştü ne yaptığımı bilmeksizin ve 9 ayımız böyle geçti ağır bir hamilelik geçirdim kusmalar vs. bebeğime odaklanamıyordum birşey olacak diye ama hamdolsun rabbime
Geldi çattı doğum zamanı bir gece önce uyuyamadım çok heyecanlıydım sabah 6 da uyandık yağmur yağıyordu oğlum bereketle gelecekti annem,babam,kardeşlerim ve eşim çıktık evden saat 7 de hastanedeydik hemen yatışım yapıldı odamıza çıktık hemşireler geldi ameliyat kıyafetini giydim sedyeye aldılar herkesle vedalaşıp eşimle ameliyathaneye indik.Anestezi dr umuz harika bir insandı epidural ve spinal anesteziyi kombine uygulayacağını söylenenlere uyarak ona yardım etmemi istedi korkum bir anda yok oldu eğildim iğneyi yapacaktı o sırada siz arkadaşlarıma dua ediyordum ve benim gibi bebek özlemi çekenlere drumuz işlemin bittiğini söylediğinde hadi ya bu kadarmıydı hani acıyacaktı dedim güldü ve beni yatırdılar drum geldi eşimde girecekti dedim hazırlandığını söylediler çok heyecanlıydım az sonra oğlum gelecekti ama bana bişiler oluyordu kusmak istedim (herkese diyordum ben kusup öyle doğuracağım diye 9 ay boyunca kustuğum için) son jübilemide yapıp kusuyorum dememle kustum herkes gülüodu senin gibisinide görmedik diye ben çok alıştım sabahları kusmaya dedim bugünde kusmazsam olmazdı :)) eşim geldi önümüze perdeyi gerdiler.dr um anlatmaya başladı anestezistte sakin olmam için oksijen veriyordu bana eşim elime sıkı sıkı yapışmıştı sakin ol tamammı aşkım diyordu dr um şimdi temizliyoruz ve işleme başlıyoruz özlem dedi acı yoktu ama hissediyordum vee geliyoo dedi dr um ayol çek çek bitmiyor diyede espri yaptı evett oğlum geldi ama bir terslik vardı ağlamadı noldu neden ağlamıyor dedim hemen karşımdaki masaya aldılar oğlumu ben hala soruyorum ağlıyorum neden ağlamıyor diye bebek dr u dur sakin ol dedi ve bebeğimin sesi geldi o ne tok bir sesti öle erkeğim benim öyle güzeldiki hemen ağzını burnunu aspire ettiler çok güzel bir melekti bebeğim bembeyazdı hemen temizleyip yanıma verdiler eşimle şaşkın bir şekilde bakıyorduk ağlıyordum öptüm onu miss gibiydi hemen aldılar üşüyordu çünkü temizlediler ve yukarı çıkıyoruz dediler eşimle bebeğim yukarı gitti o arada tansiyonum düştü ve beni biraz uyuttular uyandığımda dikişlerim atılmış bekleme odasına alınıyordum hemşire iyimisin diye sordu çok iyiyim biran önce bebeğime götürün beni iyimi diye sordum çok sağlıklı şimdi gidiyoruz dedi eşim hemen kapıda bekliyordu yukarı çıktık odamız çok kalabalıktı bebeğimi getirdiler gözüm kimseyi görmüyordu öptüm kokladım hemen emzirmeye başladım hemende kapıverdi yavrum çok acıkmış dünyanın en güzel duygusuydu bu rabbime şükürler olsunki bunu tadabildim hiç ağrım sızım olmadı çok kolay bir doğumdu kataterim 2 gün takılı kaldı ilk gün ayaklarımın uyuşukluğu geçmedi kalkamadım ama gazımı çıkarmıştım bu çok iyi birşeydi ertesi gün sabah kalktım çok az canım yandı ama gayet iyi yürüdüm akşamına tuvaletede çıktım 3 gün taburcu olacaktıkki bebeğimde sarılık çıktı 3 saat foto terapi aldı çok ağladım ama neyseki o akşam çıkardılar bizi evimize geldik sarılıkla 12 gün uğraştık şükürler olsun bebeğim şimdi iyi ve ben ona doyamıyorum uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu uykusuz gecelere rağmen şükürler olsun bebeğim benimle
Eki Görüntüle 274611
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?