2011 Ekim Anneleri

çok güzel odanız şanslı kuzucuk bu da, sağlıkla büyütürsünüz inşallah

canım öncelikle kuzucuğuna çok geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun önemli olan sütünü alması belki sonra memeyede alışır. tamam sorun yok o zaman yavrumu hiç rahatsız etmicem artık şimdilik böyle olsun büyüdükçe düzene girerler.

cnm benimkide ayni sekilde meme emerken uyuyor gazini cikartip yatiriyorum bence boyle devam etsin yorucu degil hic degilse saatlerce kucaklarinda sallayanlar var :) bellide olmaz huylari her an degisebilir :)
işte ben de o yüzden diyorum yavrum beni hiç yormuyor maşallahımız var ben de onu rahatsız etmicem canı nasıl isterse öyle uyusun kuzum, ama işte acemilik olunca insan tereddüt ediyor teşekkür ederim..

Miranda maşallah size, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, böyle okuyunca gözlerim doluyor lohusalık semdromumu annelik duygusumu bilemedim ama ben çok değiştim, duygusallaştım sakinleştim önceki sinir stresim yok oldu, sadece kızımı ailemi sağlığımızı düşünüyorum gerisi koca bir boşluk...

teşekkür ederim..evet son günler hiç geçmiyo bizde 39+3 deyiz artık iyice büyüdüler sığmıyolar göbüşümüze ondan daha az hareket ediyo olabiirler sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebeğini..

çok güzelmiş güle güle kullan. sen park yatak almamış mıydın Ayten? onu da istediğin odaya götürebiliyosun tekerlekli sonuçta. gerçi kapıdan geçip geçmemesi dururmu da var

park yatak almıştım ama onun eni de geniş, kapılardan sığmaz, hem büyük biraz park yatağımız oturma odamıza ve yatak odamıza sığmaz... bir arkadaşım da bunu önerdi, ana dizi beşik var ona da baktım ama bunun daha kullanışlı olduğunu söyledi...

Sanse cok gecmis olsun cnm, dikkat et kendine...

Miranda gözyaslarimdan zor okudum yazini, güle güle büyüt bebegini ins...

Selam kızlarrrr...Ben dün gece de doğurmadım :)))

Sanse geçmiş olsun...
Miranda off ağlamamak için zor tuttum kendimi.ne kadar güzel anlatmışsın..
ttubba odanıza bayıldım bayıldım.. Sağlıklı iyi günler geçirin o odada inşallah.

selam kızlar.OFFF BENDE LOHUSALIK BUNALIMDAYIM SANIRIM İÇİM SIKILIYOR AĞLAMAK İSTİYORUM.CANIM HİÇ BİR İŞ YAPMAK İSTEMİYOR.
NİDAAA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

TUĞBACIĞIM geçmiş olsun.inş bir daha yaşamazsınız aynı problemi.kötü düşünme sende.

özlemcim allah oğlunu size bağışlasın yolunu çok beklemişsiniz.doğumunda çok güzel geçmiş.

slm kızlarr ya ogluma nazarmı degdi neee geceleri beni üzmeyen oglum dün gece saat 11 de uyandı sabah saat 5 e kadar agladı emdi kustu çıldırdımmm neredeyse 20 saat uykusuz kaldım evde bebişle tek iken uyuyamıyorum o yuzden uykusuzdum kızdım bebişe ve oturdum agladım ben iyi anne değilim diye bir yandanda bagırınıyordum eşime yat uyu pirelerinle diye korkmuştuımda acaba hastamı bebişim diye eşim benim halime acıyıp geldi saat 02.30 da ilk kez kucagına alıp uyuttu oglunu çok tuhaf oldum çünkü onları ilk kez öyle gördüm oglum uyudu yatagına yatırdık eşim yatagına gitti bende kafamı yastıga koydum tam dalıcam aglamaya başladı allahım ilk kez böyle kötü oldum aldım altını değiştirdim emzirdim uyuttum yok gene uyandı eşim aldı uyuttu uyuyor ama yatınca aglamaya başlıyordu bayılacagımı hissettim bir ara bütün vücudum uyuşmaya başladı sonunda aldım oglumu emzirdim ama baktım ki memeye alışmış meme agzında uyuyor tam 1 saat kucagımda meme agzında tuttum uyudu yatagımı ona tahsis edip ikili koltukta uyudum saat 7 de uyandı emdi altını degiştirdim uyudu ve 7 den saat 11 e kadar uyudu tabi bende uyudum annelik gerçekten çok zormuş yaa allahım yardımcımız olsun ay çok konuştum kusura bakmayınnn

kızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
hakkında hayırlısı olsun canımmm
canım asiye hanım pek sezeryan taraftarı degil ama hayırlısı inşallah sağlıkla gelir kuzucugunnnn
ii akşamlar kızlar, yarın 11.30 da sez. gireceğim, heycanlıyım meraklıyım inş herşey yolunda gider, dualarınızı bekliyorum :))))
şimdiye çoktaaann kucagına almışsındır yavrunu sağlıkla buyut canımmmm
ah canım yaaa çok üzüldüm bence hiçç randevu gününü bekleme sağlık bu götür dr a inşallah iyileşir kuzucugunnnnn
bayıldımmm heleki halıya bittim çok güzellll sağlıklı gunlerde yatsın bebişinnn

ah canım yaaa okurken bir tuhaf oldum tüylerim ürperdiii sağlıkla buyut oglunuu

kızlar sabahtanberı karnımın alt kısmında hafıf bı agrı oluyo hanı adet olmadan once olan agrı gıbı o agrı gelır ve kanama baslar tahatlarsın ya oyle bende onemsemedım belden gelmıo sıddetlı deyıl dıye sımdı dısardan geldım lavaboya gıttım temızlerken yıne sumuksu akıntı vardı peceteye baktım sumuksu sarı akıntı ama arara kan ıp gıbı nısanmı bu haber verıyımmı esıme yoksa sancım cogalarısamı haber verıyım ızın aldırmayım adama ay ne bılıyım yalancı cobanda olmak ıstemıyorum pamuk koydum sımdı baya sılmısımm kuru orası beklıyorum yıne bısey gelcekmı dıye

Sineeeeem rapor ver bakiyim bugün ne işler yaptın

Birazdan işitme tarama testine gidicez oradan da eşimle park yatak almaya gidelim diyorum annemin beşikle olmayacak bu iş, yarın öbür gün eşim şehirdışına gittiğinde yine buraya gelmem gerekecek sürekli taşı getir zorluk çekicez baya en iyisi alalım bir park yatak kimseye eyvallahımız olmasın. Kızlar sizlere sorum ne kadara mal oluyor bir park yatak yatağı nevresimiyle falan?

kızlar ben geldim en son pazar günü bebeğim hastahanede yazmıştım ve pazartesi çıktık tam 1 hafta oldu ama ben bebekle uğraşmaktan günlerdir uykusuzluktan yorgunluktan giremedim dün gece biraz uyudu bende bugün kendime geldim biraz şimdi uyurken yazayım dedim geçmişe bakamıyorum..yarında bebeğin kontrolü var bakalım nasıl olmuş bebeğim gerçi birkaç sorunum var altı pişti sonra gözünde çapaklanma oluyor bide uyurken bazen hık diye boğazından ses çıkarıyor inş düzelir ne zormuş annelik bu arada bende bir ara lohusa bunalımına girdim ama şimdi birazdaha iyiyim..

canım sancılarını takip et düzenli ise ara eşini valla ben pek bilmiyorum nişan nasıl geliyor ama sancılardan süphelenirsen gidin hastaneye

canım sancılarını takip et düzenli ise ara eşini valla ben pek bilmiyorum nişan nasıl geliyor ama sancılardan süphelenirsen gidin hastaneye

sancılar benı suphelendırmedı yanı sureklı adet olacak gıbı bı agrı asagıda hatta ıshalmı olucam dedım gelen gıden deyıl en ıyısı aramayım olurda nısansa ve gıdersek sunı fılan verırler beklıyım bıraz su pamugun akıbetıne bakıcam daha gelıcekmı kanlı bısey bıraz onca yıne gıttım vc ye ama bısey yoktu
cok telas oldum ne yapıyım bılemedım oglum komsuda bıraz daha durup onu alıcam yedırıyım ustunu degıseyım cocugun duzenı bozulmasın ala gıbı gezıyorum evde
allahtan dun temızlık yapmıstım anneme gıtmıstım oglan orda kalmıstı sabah butun ıslerımı halletım yemegımde var annem vermıstı oglanı alıp yenı geldım bende beklıyım kımseye bısey soylemeden en ıyısı

bebeğine sağ salim kavuştuğuna sevindim. allah analı babalı büyütsün. bende 3,5 ay çektim 9 ay çeken akrabalarım da oldu ama ben 3 ay sonra geçecek diyip durdum,
allaha şükür fazla sürmedi ama 2 kez diş problemi, bir kez de kanama problemim oldu şimdi ise maşallah iyiyim artık kızımın sağ salim gelmesini bekliyoruz.

tekrardan allah analı babalı büyütsün.

gunaydınnnnnnnn

çok güzel canım, güzel ve mutlu bir şekilde odasında büyüt.
bu arada nasıl ekliyorsunuz resimleri
ben de eklemek istiyorum ama yapamıyorum

çok güzel bir hikaye Allah isteyen herkese nasip etsin inş.sağlıklı uzun ömürlü olsunlar.. :)

Sanse cok gecmis olsun cnm, dikkat et kendine...

Miranda gözyaslarimdan zor okudum yazini, güle güle büyüt bebegini ins...

Hepinizden Allah razı olsun Allah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla inşallah

[

valla dun dıp kose ıslerımı yaptım bugunde mob ve toz yaptım evım temız ben temız ıs yok yemek var oturuyorum nısan geldı sanırsam mal oldumm resmen beklemedeyım

Sinem o adet sancisi ben de devamli oluyor ama geciyor yarim saate kalmadan, ama akintim yok benim, belki de nisandir seninki, bilemedim ben simdi...

Zehra park yatak + yatagi+ kenarliksiz aldim ben yorgan yastik nevresim takimi 300 ediyor toplamda...Asagi yukari yatagin modeline göre bu civarda degisir fiyati. Yalniz bizim besik 70e 110, kapilardan sigmiyor, sen 60a 120 olanlardan al...

kızzzzz içimizde en tecrübelilerden birisi sensin daha öncede dogum yaptın farklımı oluyoki her hamileliktee:26:

benım sabahtan berı var bıde asagıya baskı var bıde karnım sert ve bebegım cok az hareket ettı ama dıyelımkı dogum sancı ve gelen nısan yınede doktora gıtmek ıcın erken olmalı cunku sıddetlı deyıl onun ıcın beklıycem kımseye bısey demeden ılkez kanlı akıntım oldu aklım suan allak bullak dogumu bebegı deyıl buyuk oglumu dusunuyorum odaha cok kucuk ve kaldırabılıcekmı bunu moralım cok bozuk

kızzzzz içimizde en tecrübelilerden birisi sensin daha öncede dogum yaptın farklımı oluyoki her hamileliktee:26:

benım ılkınde ne nısan geldı ne su ne sancı gıttım gunu gectı dıye yattım sunı sancı verdıler onun ıcın bu konuda aynıyız tecrubesızım bende sunı sancı cok sıddetlı bı agrı onun ıcın agrımı bagırsak bozukluguna yordum sıddet az dıye ıcımden bı hıs dogurcaksın dıyodu sabahtan berı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…