Eki Görüntüle 274597 Eki Görüntüle 274598 Eki Görüntüle 274599 Eki Görüntüle 274600 Eki Görüntüle 274601 Eki Görüntüle 274602 Eki Görüntüle 274603
buda benim prensesimin odası sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruzz.. :)
Canım ben gazını çıkartırken uyanmazsa veya pırtlatmazsa direkt yatağına koyuyorum uyansa da bir iki vızıldanıp geri dalıyor bir kaç nazlanma ağlamasında hemen gidip kucağıma almıyorum. Eğer gaz çıkarırken veya alt değiştirdikten sonra uyanırsa kucağıma alıp biraz seviyorum masaj yapıyorum rahatlıyor hem de aramızda bir iletişim oluyor bana baka baka uyuması çok mutlu ediyor beni. Emzirmediğim için böyle yakın temasa ben de ihtiyaç duyuyorum sanırım. İlk 1 ay mümkün olduğunca sık kucaklayın temas kurun diyor zaten bazı uzmanlar.
işte ben de o yüzden diyorum yavrum beni hiç yormuyor maşallahımız var ben de onu rahatsız etmicem canı nasıl isterse öyle uyusun kuzum, ama işte acemilik olunca insan tereddüt ediyor teşekkür ederim..cnm benimkide ayni sekilde meme emerken uyuyor gazini cikartip yatiriyorum bence boyle devam etsin yorucu degil hic degilse saatlerce kucaklarinda sallayanlar var :) bellide olmaz huylari her an degisebilir :)
ayy... çok güzel olmuş odanız:) bebeğinle birlikte sağlıklı sıhhatli günler geçirirsiniz inşallah.
bizim de bitti tüm hazırlıklarımız 38+2 deyiz. 4 gözle doğumu beklioruz. oğlum bi doğsa bi kucağıma alsam sağlıklı sıhhatli koklayıp öpsemmm...
off... son günlerde beklemek de zor oluomuş. bu arada dün hareketleri azaldı gibi geldi, bi telaşlandık. bugün daha ii. hayırlısı ile doğum bekleyen tüm arkadaşlar bebeklerine kavuşur inşallah
çok güzelmiş güle güle kullan. sen park yatak almamış mıydın Ayten? onu da istediğin odaya götürebiliyosun tekerlekli sonuçta. gerçi kapıdan geçip geçmemesi dururmu da var
TUĞBACIĞIM geçmiş olsun.inş bir daha yaşamazsınız aynı problemi.kötü düşünme sende.selam kızlar bi çokk arkadşaım doğum yapmıştır eminim gelemiyorum geldiğmdede geçmişi okuyamıyorum
benim bebeğim doğduğu ilk gece tıkanma sorunu yaşadı beni çok korkuttu neyseki hastanedeydik müdahale edildi ve geçti doktora sorduk normal dedi sezeryanla olan bebeklerde sık görülür dedi hastaneden sonra toplam 3 defa ilk günkü kadar şiddetli olmasada yaşadık aynı sorunu ve yaklaşık yarım saat önce tekrar oldu çok korkuyorum onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum bayağı tıkanıyor rengi kızarıp hareketsiz ve soluksuz kalıyo inşallah aranızda bu ve bezeri durumları yaşayan kimse yoktur olmazda ama bana fikir vrecek akıl verecek yardım edecek bişeyler duymak istiyorum inanılmz fenayım az önce çığlık çığlığa kaldım artık sütümün geleceğindnede şüpeliyimne yapmalıyım ne yapabilirm salı günü randevumuz var yarın bakmaları çin ısrar edicem
doğum yapan tüm arkadaşları telrar tebrik ediyorum allah hepimizin evlatlarını anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin ne olur dua edin kızım için
özlemcim allah oğlunu size bağışlasın yolunu çok beklemişsiniz.doğumunda çok güzel geçmiş.30.09.2011 saat 09:14
Uzun uğraşlar tedaviler tüp bebek derken 19 ocak 2010 da yapıldı embriyo transferim çok umutluydum biliyordum bu sefer olacaktı kendimi hiç üzmedim umutsuzluğa kapılmadım dualar ettim rabbime bize bağışlasın diye heyecanlı bekleyiş başlamıştı bizim için 28 ocakta sonucumu alacaktım ve beklenen o büyük gün geldi annem ben kardeşim hastaneye gittik test yaptırmaya testi verdim 1 saat sonra çıkıcaktı çok heyecanlıydım arkadaşlarıma msj çektim dua etmeleri için günlerden cuma idi sela vakti vermiştim testi evett saat gelmişti hepimiz test sonucunu almak için sabırsızlanıyorduk eşimden msj geldi canım karıcım herşeyden önce seni sevdim hep de öyle olacak allahtan gelen herşey hayırlı olandır senden ricam sende ona göre davran seni çok seviyorum gözlerim doldu ama annemlere belli etmemeye çalıştım ya olmazsa diye geçti içimden neyse kardeşimi gönderdim sonucu alması için ama dayanamadık annemle bizde girdik içeri kardeşimin yüz ifadesi korkuttu beni abla anlamadım ben bunu dedi hemen kaptım elinden kağıdı nee inanamıyordum gözlerime sonuç 131 di evet ben hamileydim olmuştu rabbim meleğimi göndermişti ağlamaya başladım anneme sarıldım hüngür hüngür ağlıyoruz herkes bize bakıyordu nereden bilecekler ne zamandır bugünü beklediğimi ağlaya ağlaya çiçekçiye girdim o arada eşim aradı sonucu sordu dedim daha çıkmadı :) ona sürpriz yapacaktım çünkü hemen çiçek siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN? yazdırdım hemen gitmesini rica ettim ama hala ağlıyoruz sokaklarda ağlaya ağlaya herkese haber verdim ayaklarımın bağı çözülmüştü ne yaptığımı bilmeksizin ve 9 ayımız böyle geçti ağır bir hamilelik geçirdim kusmalar vs. bebeğime odaklanamıyordum birşey olacak diye ama hamdolsun rabbime
Geldi çattı doğum zamanı bir gece önce uyuyamadım çok heyecanlıydım sabah 6 da uyandık yağmur yağıyordu oğlum bereketle gelecekti annem,babam,kardeşlerim ve eşim çıktık evden saat 7 de hastanedeydik hemen yatışım yapıldı odamıza çıktık hemşireler geldi ameliyat kıyafetini giydim sedyeye aldılar herkesle vedalaşıp eşimle ameliyathaneye indik.Anestezi dr umuz harika bir insandı epidural ve spinal anesteziyi kombine uygulayacağını söylenenlere uyarak ona yardım etmemi istedi korkum bir anda yok oldu eğildim iğneyi yapacaktı o sırada siz arkadaşlarıma dua ediyordum ve benim gibi bebek özlemi çekenlere drumuz işlemin bittiğini söylediğinde hadi ya bu kadarmıydı hani acıyacaktı dedim güldü ve beni yatırdılar drum geldi eşimde girecekti dedim hazırlandığını söylediler çok heyecanlıydım az sonra oğlum gelecekti ama bana bişiler oluyordu kusmak istedim (herkese diyordum ben kusup öyle doğuracağım diye 9 ay boyunca kustuğum için) son jübilemide yapıp kusuyorum dememle kustum herkes gülüodu senin gibisinide görmedik diye ben çok alıştım sabahları kusmaya dedim bugünde kusmazsam olmazdı :)) eşim geldi önümüze perdeyi gerdiler.dr um anlatmaya başladı anestezistte sakin olmam için oksijen veriyordu bana eşim elime sıkı sıkı yapışmıştı sakin ol tamammı aşkım diyordu dr um şimdi temizliyoruz ve işleme başlıyoruz özlem dedi acı yoktu ama hissediyordum vee geliyoo dedi dr um ayol çek çek bitmiyor diyede espri yaptı evett oğlum geldi ama bir terslik vardı ağlamadı noldu neden ağlamıyor dedim hemen karşımdaki masaya aldılar oğlumu ben hala soruyorum ağlıyorum neden ağlamıyor diye bebek dr u dur sakin ol dedi ve bebeğimin sesi geldi o ne tok bir sesti öle erkeğim benim öyle güzeldiki hemen ağzını burnunu aspire ettiler çok güzel bir melekti bebeğim bembeyazdı hemen temizleyip yanıma verdiler eşimle şaşkın bir şekilde bakıyorduk ağlıyordum öptüm onu miss gibiydi hemen aldılar üşüyordu çünkü temizlediler ve yukarı çıkıyoruz dediler eşimle bebeğim yukarı gitti o arada tansiyonum düştü ve beni biraz uyuttular uyandığımda dikişlerim atılmış bekleme odasına alınıyordum hemşire iyimisin diye sordu çok iyiyim biran önce bebeğime götürün beni iyimi diye sordum çok sağlıklı şimdi gidiyoruz dedi eşim hemen kapıda bekliyordu yukarı çıktık odamız çok kalabalıktı bebeğimi getirdiler gözüm kimseyi görmüyordu öptüm kokladım hemen emzirmeye başladım hemende kapıverdi yavrum çok acıkmış dünyanın en güzel duygusuydu bu rabbime şükürler olsunki bunu tadabildim hiç ağrım sızım olmadı çok kolay bir doğumdu kataterim 2 gün takılı kaldı ilk gün ayaklarımın uyuşukluğu geçmedi kalkamadım ama gazımı çıkarmıştım bu çok iyi birşeydi ertesi gün sabah kalktım çok az canım yandı ama gayet iyi yürüdüm akşamına tuvaletede çıktım 3 gün taburcu olacaktıkki bebeğimde sarılık çıktı 3 saat foto terapi aldı çok ağladım ama neyseki o akşam çıkardılar bizi evimize geldik sarılıkla 12 gün uğraştık şükürler olsun bebeğim şimdi iyi ve ben ona doyamıyorum uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu uykusuz gecelere rağmen şükürler olsun bebeğim benimle
Eki Görüntüle 274611
hakkında hayırlısı olsun canımmmkızlarr çok fenaa değişik duygular içindeyim yarın bu zamanlar ya suni sancıdan debeleniyo olucam yada sezercik olmuş yatıyo olcamm duaa edin nolurrrrrrrrrr kendinize ii bakınnnnnn
canım asiye hanım pek sezeryan taraftarı degil ama hayırlısı inşallah sağlıkla gelir kuzucugunnnnkızlar
kararımı tam olarak vermiş olmasamda yaarın doktora sezaryen düşüncesi daha ağır basıyor şekilde gideceğim.
Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, benim için dua edin nolur.
herkesi öptük kızımla, bi dahaki topice gelişimizde Allahın izniyle bebiş karnımda değil kucağımda olacak inşallah...
şimdiye çoktaaann kucagına almışsındır yavrunu sağlıkla buyut canımmmmii akşamlar kızlar, yarın 11.30 da sez. gireceğim, heycanlıyım meraklıyım inş herşey yolunda gider, dualarınızı bekliyorum :))))
ah canım yaaa çok üzüldüm bence hiçç randevu gününü bekleme sağlık bu götür dr a inşallah iyileşir kuzucugunnnnnselam kızlar bi çokk arkadşaım doğum yapmıştır eminim gelemiyorum geldiğmdede geçmişi okuyamıyorum
benim bebeğim doğduğu ilk gece tıkanma sorunu yaşadı beni çok korkuttu neyseki hastanedeydik müdahale edildi ve geçti doktora sorduk normal dedi sezeryanla olan bebeklerde sık görülür dedi hastaneden sonra toplam 3 defa ilk günkü kadar şiddetli olmasada yaşadık aynı sorunu ve yaklaşık yarım saat önce tekrar oldu çok korkuyorum onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum bayağı tıkanıyor rengi kızarıp hareketsiz ve soluksuz kalıyo inşallah aranızda bu ve bezeri durumları yaşayan kimse yoktur olmazda ama bana fikir vrecek akıl verecek yardım edecek bişeyler duymak istiyorum inanılmz fenayım az önce çığlık çığlığa kaldım artık sütümün geleceğindnede şüpeliyimne yapmalıyım ne yapabilirm salı günü randevumuz var yarın bakmaları çin ısrar edicem
doğum yapan tüm arkadaşları telrar tebrik ediyorum allah hepimizin evlatlarını anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin ne olur dua edin kızım için
bayıldımmm heleki halıya bittim çok güzellll sağlıklı gunlerde yatsın bebişinnnEki Görüntüle 274597 Eki Görüntüle 274598 Eki Görüntüle 274599 Eki Görüntüle 274600 Eki Görüntüle 274601 Eki Görüntüle 274602 Eki Görüntüle 274603
30.09.2011 saat 09:14
Uzun uğraşlar tedaviler tüp bebek derken 19 ocak 2010 da yapıldı embriyo transferim çok umutluydum biliyordum bu sefer olacaktı kendimi hiç üzmedim umutsuzluğa kapılmadım dualar ettim rabbime bize bağışlasın diye heyecanlı bekleyiş başlamıştı bizim için 28 ocakta sonucumu alacaktım ve beklenen o büyük gün geldi
Eki Görüntüle 274611
kızlar sabahtanberı karnımın alt kısmında hafıf bı agrı oluyo hanı adet olmadan once olan agrı gıbı o agrı gelır ve kanama baslar tahatlarsın ya oyle bende onemsemedım belden gelmıo sıddetlı deyıl dıye sımdı dısardan geldım lavaboya gıttım temızlerken yıne sumuksu akıntı vardı peceteye baktım sumuksu sarı akıntı ama arara kan ıp gıbı nısanmı bu haber verıyımmı esıme yoksa sancım cogalarısamı haber verıyım ızın aldırmayım adama ay ne bılıyım yalancı cobanda olmak ıstemıyorum pamuk koydum sımdı baya sılmısımm kuru orası beklıyorum yıne bısey gelcekmı dıye
canım sancılarını takip et düzenli ise ara eşini valla ben pek bilmiyorum nişan nasıl geliyor ama sancılardan süphelenirsen gidin hastaneye
merhaba arkadaşlar. ben üye olduğum halde şu ana kadar ara ara bu forumu takip ediyorum. yorum yazmıyordum çünkü çok zor bir gebelik geçirdim. son güne kadar kustum ve kokularla da başım çok dertteydi. evimde herşeyin kokusu beni tiksindirdiği için zamanımın çoğunu kaynanam ve annemlerde geçirdim. ikisi de köyde olduğu için aralıklı olarak onlara gidiyordum ve int net şansım fazla yoktu. doğum yaptığım gün sabah dahi kustum. ben çocuk doktoruyum. 1 yıldır çalışmıyorum ve şu an sadece kendi çocuğumun doktoruyum.5yıllık çabanın sonrası tüp bebekle hamile kaldım. şu an ise bebeğim 5 günlük. sezaryenle doğurdum. çok şükür bebeğim sağlıklı. ben se daha yeni kendime geldim. normal sezaryen arasında kalanlara eğer tıbben bir manileri yoksa normal derim çünkü sezaryen hiç fizyolojik değil. şu an ki durmumu söyleyeyim. hala doğurduğum günkü göbeğim duruyor. yürürken sallanıyor ve acıyor. sezaryen sonrası ilk gün biraz sıkıntılı. her geçen gün daha da azalıyor sıkıntıların ama asıl üzücü olan sen bir şekilde toparlıyorsun ama bebeğin için başkalarına muhtaç kaloıyorsun. sütüm hemen gelmedi . 3. günün sonunda geldi. ilk 3 gün mama verdim çünkü bize sarılıkla gelen bebeklerin ortak hikayesi etraftan birilerinin sakın anne sütü dışında birşey verme bebeğe 2-3 gün bir şey olmmaz denmesiydi ve zavallı bebekler bize geldiğinde malak gibi yatıyordu, sapsarı oluyorlardı ve şekerleri düşük oluyordu. biz de onları toparlamak için öncelikle damar yolu açmak, serum takmak zorundaydık ve düşünün istemesek te bir sürü eziyet. onun için sütün gelmesini beklemeyin. gelmeye kesin geliyor. am 3 gün ama 5 gün ama 10 gün sonra sabır. sütn bileşiminin çoğu su arkadaşlar. bol bol su için. o süt her canlıda yavrusu için üretiliyor sadece gelmeye başlaması için biraz nazlanıyor. annelik bambaşka birşey doktor olduğum halde ben de çaresizlikten sütün gelmesiyle ilgili çok forum okudum ne yiyeyim ne içeyim diye. ortak olan öneriler: bol su, üzüm kompostosu ,ayva, bulgur.dereotu, humana bitki çayı, rezene çayı(ama bitki çaylarını tüketirken dikkatli olun abartmayın. ayrıca ben rezene çayını daha çok sevdim. sakinleştiryor ve rahat uyumanızı sağlıyor). bu arad bolproteinli beslenin ki sezaryende kesilen dokularınız çabuk toparlasın. süt meselesinde en önemli şey mooral. ben de çaresiz kalıp çok ağladım. kuzum karşımda ağlayıp aranırken bir damla dahi çıkmıyordu. inat ettim eninde sonunda olacak 3 gün değildse 5 gün 10 gün olsada pes etmiycem diye. ha birde memeye sıcak su ile masajda bayağı etkili. internette şematikte olsa anlatımı var ben video bulamadım. gebelik.org da emzirme eğitimi ve meme masajı diye anlaşılır bi,r anlatım var. bir de ben elle sağma pompası alıdım. 3. günün gecesinde inatla odaya kapandım. her bir memeye 5 dakika sıcak suya batırılmış bezi önce tuttum sonra masaj ve ardından pompayla çekmeye çalıştım inatla. 1saatlik uğraşın sonunda bir taraftan sadece bir damla şeffaf su geldi. yılmadım. bunu 2-3 saat aralıklarla iki üç kez yaptım ama dikkatli yapın ve ardından bepanten kremle nnemlendirinki çatlak olmasın. bebeğime ise her iki saatte bir önce meme verdim. süt yokken dahi ardından kaşıkla 30 cc bir mamayı inatla yedirdim. biberonla vermeyin derim çünkü bebek için kolaylık olur ve eğer memeyi çekecek kadar güçsüzse memeyi reddedebilir. gerçi biz hastanede biberonlada verdiğimiz bebekler sonra toparlayıp annelerini de emiyorlardı. günde en az 3 litre su tüketmek gerek. unutmayın ne yerseniz yiyin su mutlaka mutlaka için. meme başı için de mutlaka her bebeğe verdikten sonra mutlaka kremle nemlendirin. başıma geldi meme çatlağı fena ağrı yapıyor. şu an çok şükür sütüm var. ne kadar var bilmiyorum ama bebeğimi bir saat önce emzirdim ve hala uyuyor kuzum. biraz uzun oldu ama istedim ki en az bir kişi de olsa faydalanan olsun. bir yıldır çalışmıyorum ama yine de sormak istediklerinize bebeğimden arta kalan zamanlarda elimde geldiğincecevap vermeye çalışrırım. doğum yapmayanlar kolay bir doğum, yapanlara ise kuzularıyla birlikte uzun bir ömür versin Allahım. iyi geceler. (suyu mutlaka için)
gunaydın herkese
gecmıse bakıcam vaktım olmadı tebrık eden butun arkadaslara tesekkur ederım
dogum yapanlar varmı bılemıyorum varsa hepsıne gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun ıns
melegımden pek fırsat bulur gıremıyorum sımdı bulmusken bı grıp bakım dedım
sezaryanla dogum yaptıgım ıcın pek kalkamıyorum ama allah sukur oglumla ılgılene bılıyorum gunduzlerı sureklı bırılerı oluyo ama gecelerı kendı basıma bakıp emzıre bılıyorum bıraz agrım oluyo tabı kalp yatarken zorlanıyorum ama oglum ıcın deger
gunaydınnnnnnnn
çok güzel canım, güzel ve mutlu bir şekilde odasında büyüt.Eki Görüntüle 274597 Eki Görüntüle 274598 Eki Görüntüle 274599 Eki Görüntüle 274600 Eki Görüntüle 274601 Eki Görüntüle 274602 Eki Görüntüle 274603
çok güzel bir hikaye Allah isteyen herkese nasip etsin inş.sağlıklı uzun ömürlü olsunlar.. :)
çok güzel odanız şanslı kuzucuk bu da, sağlıkla büyütürsünüz inşallah
canım öncelikle kuzucuğuna çok geçmiş olsun, rabbim beterinden korusunönemli olan sütünü alması belki sonra memeyede alışır. tamam sorun yok o zaman yavrumu hiç rahatsız etmicem artık şimdilik böyle olsun büyüdükçe düzene girerler.
işte ben de o yüzden diyorum yavrum beni hiç yormuyor maşallahımız var ben de onu rahatsız etmicem canı nasıl isterse öyle uyusun kuzum, ama işte acemilik olunca insan tereddüt ediyor teşekkür ederim..
Miranda maşallah size, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, böyle okuyunca gözlerim doluyor lohusalık semdromumu annelik duygusumu bilemedim ama ben çok değiştim, duygusallaştım sakinleştim önceki sinir stresim yok oldu, sadece kızımı ailemi sağlığımızı düşünüyorum gerisi koca bir boşluk...
Sanse cok gecmis olsun cnm, dikkat et kendine...
Miranda gözyaslarimdan zor okudum yazini, güle güle büyüt bebegini ins...
Selam kızlarrrr...Ben dün gece de doğurmadım :)))
Sanse geçmiş olsun...
Miranda off ağlamamak için zor tuttum kendimi.ne kadar güzel anlatmışsın..
ttubba odanıza bayıldım bayıldım..Sağlıklı iyi günler geçirin o odada inşallah.
selam kızlar.OFFF BENDE LOHUSALIK BUNALIMDAYIM SANIRIM İÇİM SIKILIYOR AĞLAMAK İSTİYORUM.CANIM HİÇ BİR İŞ YAPMAK İSTEMİYOR.
NİDAAA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
TUĞBACIĞIM geçmiş olsun.inş bir daha yaşamazsınız aynı problemi.kötü düşünme sende.
özlemcim allah oğlunu size bağışlasın yolunu çok beklemişsiniz.doğumunda çok güzel geçmiş.
slm kızlarr ya ogluma nazarmı degdi neee geceleri beni üzmeyen oglum dün gece saat 11 de uyandı sabah saat 5 e kadar agladı emdi kustu çıldırdımmm neredeyse 20 saat uykusuz kaldım evde bebişle tek iken uyuyamıyorum o yuzden uykusuzdum kızdım bebişe ve oturdum agladım ben iyi anne değilim diye bir yandanda bagırınıyordum eşime yat uyu pirelerinle diye korkmuştuımda acaba hastamı bebişim diyeeşim benim halime acıyıp geldi saat 02.30 da ilk kez kucagına alıp uyuttu oglunu çok tuhaf oldum çünkü onları ilk kez öyle gördüm oglum uyudu yatagına yatırdık eşim yatagına gitti bende kafamı yastıga koydum tam dalıcam aglamaya başladı allahım ilk kez böyle kötü oldum aldım altını değiştirdim emzirdim uyuttum yok gene uyandı eşim aldı uyuttu uyuyor ama yatınca aglamaya başlıyordu bayılacagımı hissettim bir ara bütün vücudum uyuşmaya başladı sonunda aldım oglumu emzirdim ama baktım ki memeye alışmış meme agzında uyuyor tam 1 saat kucagımda meme agzında tuttum uyudu yatagımı ona tahsis edip ikili koltukta uyudum saat 7 de uyandı emdi altını degiştirdim uyudu ve 7 den saat 11 e kadar uyudu tabi bende uyudum annelik gerçekten çok zormuş yaa allahım yardımcımız olsun ay çok konuştum kusura bakmayınnn
hakkında hayırlısı olsun canımmm
canım asiye hanım pek sezeryan taraftarı degil ama hayırlısı inşallah sağlıkla gelir kuzucugunnnn
şimdiye çoktaaann kucagına almışsındır yavrunu sağlıkla buyut canımmmm
ah canım yaaa çok üzüldüm bence hiçç randevu gününü bekleme sağlık bu götür dr a inşallah iyileşir kuzucugunnnnn
bayıldımmm heleki halıya bittim çok güzellll sağlıklı gunlerde yatsın bebişinnn
ah canım yaaa okurken bir tuhaf oldum tüylerim ürperdiii sağlıkla buyut oglunuu
Sineeeeem rapor ver bakiyim bugün ne işler yaptın
Birazdan işitme tarama testine gidicez oradan da eşimle park yatak almaya gidelim diyorum annemin beşikle olmayacak bu iş, yarın öbür gün eşim şehirdışına gittiğinde yine buraya gelmem gerekecek sürekli taşı getir zorluk çekicez baya en iyisi alalım bir park yatak kimseye eyvallahımız olmasın. Kızlar sizlere sorum ne kadara mal oluyor bir park yatak yatağı nevresimiyle falan?
sancılar benı suphelendırmedı yanı sureklı adet olacak gıbı bı agrı asagıda hatta ıshalmı olucam dedım gelen gıden deyıl en ıyısı aramayım olurda nısansa ve gıdersek sunı fılan verırler beklıyım bıraz su pamugun akıbetıne bakıcam daha gelıcekmı kanlı bısey bıraz onca yıne gıttım vc ye ama bısey yoktu
cok telas oldum ne yapıyım bılemedım oglum komsuda bıraz daha durup onu alıcam yedırıyım ustunu degıseyım cocugun duzenı bozulmasın ala gıbı gezıyorum evde
allahtan dun temızlık yapmıstım anneme gıtmıstım oglan orda kalmıstı sabah butun ıslerımı halletım yemegımde var annem vermıstı oglanı alıp yenı geldım bende beklıyım kımseye bısey soylemeden en ıyısı
Sinem o adet sancisi ben de devamli oluyor ama geciyor yarim saate kalmadan, ama akintim yok benim, belki de nisandir seninki, bilemedim ben simdi...
Zehra park yatak + yatagi+ kenarliksiz aldim ben yorgan yastik nevresim takimi 300 ediyor toplamda...Asagi yukari yatagin modeline göre bu civarda degisir fiyati. Yalniz bizim besik 70e 110, kapilardan sigmiyor, sen 60a 120 olanlardan al...
kızzzzz içimizde en tecrübelilerden birisi sensin daha öncede dogum yaptın farklımı oluyoki her hamileliktee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?