2011 Ekim Anneleri

70 daha ıyı hatta daha genısı varsa o daha ıyı cunku benım 60 a 120 ıdı oglum 1 yasından sonra sıgmadı cok hareketlı uyuyan bı cocuk rahat edemedı nekadar genıs okadar uzun yatar

ayy canımm adi inşllhh. son durum nedir var mı sancılarda falan bi gelişme? merak ettimm

ayy canımm adi inşllhh. son durum nedir var mı sancılarda falan bi gelişme? merak ettimm

cok hafıf bı sancı 6 gece geldı sımdı en son beklıyorum yıne gelıcekmı dıye ınsan stres oluyo ama ılkez kan gordugum ıcın sanırım en gec yarına doguruum bebk hareketıde az karnımda sert gelısmelerden haberdar edıcem

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah kolaylık versin beklemek de zor şimdi. hayırlısıı olsun

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah kolaylık versin beklemek de zor şimdi. hayırlısıı olsun

6 gece bı geldı 17 gece ve 25 gece geldı ama dedıgım gıbı sıddetı az duzenlıde deıl beklemedeyım oglumu yedırıyım gelırım yın e

hımmm anladım bacım inşallah dogurursunn kızzzz

ay benim oglan kendi çapında rekor deniyo zaar altında bez varken üstüne geçirmişşşşenteresannnnn popişini ilk kez tek başıma yıkadım
çok başarılıydım bu ödül bana gelsinnnnnn

miranda, hikayeni okuruken kötü oldum,
insanların çok fazla emek vermeleri beni çok etkiler ve allahtan sağ salim kucağınıza almışsınız bebeğinizi,
uzun uğraşların sonunun böyle güzel bitmesi çok hoş.
allah analı babalı büyütsün.

sayılar neyin nesi? açıklama yapar mısın?

sancımı deılmı bılmedegım seyın kac dk arayala geldıgı :) hafıf kanlı sumuksu bırsey geldı bugun vede sabahtan berı karnımın alt kısmında agrı oluyo gecıyo hanı adet olacak gıbı ama belden gelmıyo ne olcak bılmıyorum beklemedeyım
ooglumu yedırıcem sımdı gelrım

kız cano benimkide bezliyken üstünü islatıyor.azöncede altını değişirken işedi.birde benimki kakasının bir kısmını altını açtıktan sonra yapıyor bazen temiz bezine.macera dolu alt değiştirmeler yaşıcaz anlaşılan
sinemcim hakkında hayırlısı umarım sancın gelirde normalşekilde doğurursun.

sayılar neyin nesi? açıklama yapar mısın?

amın canım ınsallah sımdı oglumla vakıt gecırıcem bakalım bu yasadılarımda pısıkolojıkmı .:) gelırım yın ebı gelısme olursada haber verırım gorusmek uzere
bu arada gecmısede bakamadım telaslıyım onun ıcın kusura bakmayın

kızımı doyurup uyuttum çok gazı var bugün biraz mızırdandı Allahtan gazını zorlansa da çıkarıyo
Kaç gündür evimi toparlayamadım tam işlerim bitti her yeri topladım ki benim ...... kocam (noktalı yeri yaptığı işi okuduktan sonra en uygun kelimeyle doldurun) ablasının oğlunun iş yerine haciz geldiği zaman makineleri almasın diye burayı ben devraldım diyip kağıda imza atmış sonrada iş yerine giden tebligatları bize söylemedikleri için eve haciz geldi buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve televizyonu alıp gittiler ağzım açık arkalarından baka kaldım. Eşyaların gittiğine değilde bu evden haciz için çıkışına üzüldüm üst katta ki hemen geldi ne oldu diyerek
Hemen bu evden ne çıktıysa gidip yiğenine yenisini aldırıyosun dedim 2 saat sonra yenileri geldi dua etsinler ki gidenlerden güzeldi gelenler yoksa çenemden kurtulamazlardı Bu adamın olmadık işleri yüzünden sinir hastası olucam bigün. Neyse ki kızım varda biraz moralimi düzeltiyo
Bende emzirirken çok gülüyorum ilk ağzına alınca gözleri kocaman açıyo bu ne der gibi şaşkın şaşkın bakıyo
O mis kokolu popodan tadımlık bi parça alabilir miyim
bide bide bişe daha sorcam..bebişi emzirmeden önce göğüs ucunu siz nası temizliyosunuz??bide ağzının içi pamukçuk olmasın die karbonatlı suyla silio musunuz çocuğun ağzını...
Ben bu sorduğun iki şey içinde bişey yapmıyorum Gögüs pedi kullanıyorum sadece hiç aklıma emzirmeden önce silmek felan gelmemişti Çok şükür pamucukda olmadı hiç Günde 1 defa felan su damlatıyorum ağzına ondan olmadı sanırım
Kız nida sen bunu ikinci kez yazıyosun yoksa elvinimi 3 günde bir full doyurup bırakıyomusun bi kenara Sürekli de burdasın şüphelenmeye başladım senden
Senin prensesin gelene kadar o odada ben kalsam
Çok güzel olmuş canım odanız
Dünyanın o güzel fotoğraf karesi bu bence
Belli ki özgürün senin yatağında gözü var yatakları değişiceksiniz demektir. Beren de biberonla karnını doyuruyo sonrada meme arıyo kuzum uyumak için annesinin kokusu olmadan uyumuyo yavrum Çok güzel bişey yaaa
Canım pişik için zeytinyağ kullan çok iyi geliyo Hakiki olmasına felan da gerek yok biz bim den almıştık iyi geldi

Banyo nasıl yaptırıyosun. Ben 2 kere tek yıkadım küvetinin üstüne filesini takıp yıkıyorum vücudunu yıkamak kolay oluyo da başı biraz zor oluyo

duygucum geçmiş olsunmu diyim ne diyim bilemedim ama eşyaların yenilenmiş.

duygucum geçmiş olsunmu diyim ne diyim bilemedim ama eşyaların yenilenmiş.

Sağol canım geçmiş olsunu alabilirim sonuna bide hayırlı olsun alıyım Yenilerini görünce bi an sevindim diğerlerinin gitmesine ama bunu kocama söylemedim tabi Gerçi gidenlerde 1 senelikdi yeniydi ama gelenlerin modeli programları felan güzel diğer buzluktan çıkardığım şeyleri bunun buzluğunun sadece yarısına koydum yarısı boş kaldı baya büyükmüş buzluğu

uykusuz anneden herkese merhaba üç gündür toplasan 3 saat uyumamışımdır galiba... ne yapalım sağlık olsun ama sarhoş gibiyim bu arada yavrum kucağa alışıyor sanki.. ve gaz sancımız var.... ben az buçuk depresyonda gibiyim, her gün bi nane bulup ağlıyorum... ayrıca geçen gün sebil gibi akan sütüm azcık kaldı, yusuf memeyi tuttukça çıldırdı neyseki düzeldi gibi bugün... kızlar bol bol okuyun bebelere nazar değiyor, kimsenin olmasada bizim kendi nazarımız değiyor.... cumartesi misafirim vardı, onlar gidene kadar uyudu yusuf ve uyku o uyku oldu kaç gündür doğru düzgün uykumuz yok... kerata misafir gelince uyuyo, onlar gidince uyanıyor...

ayrıca keremde bezden çıkarıyordu çişini, göbeği düşüp düzgün sarmaya başlayınca düzeldi bu arada canlı yayın tiş yapma, kaka yapma olayı bizde de mevcut bezi açıp ıslak mendil için arkamı dönmemle beraber üstümüz başımız çiş oluyor üstelik ve bezini değişmeyince emmez benim sıpam, emincede temiz beze kaka yapmak en büyük zevkimizzzzz

Son düzenleme:

Banyo nasıl yaptırıyosun. Ben 2 kere tek yıkadım küvetinin üstüne filesini takıp yıkıyorum vücudunu yıkamak kolay oluyo da başı biraz zor oluyo

canımcım bende iki defadır kendim yıkıyorum, eşimde konu mankeni olarak yanımızda bekliyor bi sorun çıkarsa diye... bende senini gibi yıkıyorum.. başınıda ters yatırıp kucağıma öyle yıkıyorum kolay oluyor sanki. bide şükür ki yusuf suyu sevdi, böyle olunca telaş yapmıyorum ve kolay oluyor....

ayrıca geçmiş olsun canım, benim eşimde hiç masrafımız yokmuyş gibi sanki oturduğumuz yerden para basıyoruz gibi teyzesine borç verdi... yüklü değil ama bu dönemde vermesine kızdım, ben totodan ter gelene kadar bebiş için alışveride iktisatlı olalım diye gezdim durdum karnım burnumda... ne biliyim işte çok anlayışlı olsalarda bazen inasanı deli ediyolar. hayır bide şimdi misafirimiz var ve ben o paranın ödeneceğini sanmıyorum... bi de demez mi boş ver sadakamız olsun diye... neyse en azından eve haciz gelmez bizimkinde güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…