2011 Ekim Anneleri

Yeni tablo yapıcam deneme amaçlı başka topikten yürüttüm bizimle alakası yok listenin
KULLANICI ADI YAŞADIĞI ŞEHİR ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET BEBEĞİN İSMİ KESİN DOĞUM TARİHİ DOĞUM ŞEKLİ
cimcime53 İstanbul İlk 18 Mart 3 Ocak Kız Ecrinnas Belli değil Belli değil
leloss İstanbul İkinci 20 Mart 31 Aralık Kız Belli değil Belli değil Belli değil
ayyildizim Ankara İkinci 25 Mart 31 Aralık Kız Belli değil Belli değil Epidural normal doğum
koprina87 Ankara İlk 25 Mart 30 Aralık Erkek Emre Belli değil Belli değil
fatma1986 Ankara İlk 27 mart 2 Ocak Erkek Kerim Belli değil Belli değil
sekerrck Batman İlk 27 Mart 3 Ocak Erkek Furkan Belli değil Belli değil
simgeart Ankara İlk 27 Mart 1 Ocak Kız Belli değil Belli değil
simran Ankara İlk 27 Mart 1 Ocak Erkek Emre Belli değil Belli değil
asem İstanbul İlk 28 Mart 1 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
çehregül Ankara İlk 28 Mart 2 Ocak Erkek Furkan Belli değil Belli değil
inar80 İlk 28 Mart 2 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
melantis35 Kosova İlk 28 Mart 3 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
sulfat İlk 28 Mart 2 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
jas_min İstanbul İlk 28 Mart 2 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
haticeem Muğla İlk 30 Mart 31 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Sezeryan
parrhisia Isparta İlk 30 Mart 4 Ocak Kız Melis Belli değil Belli deği
aylint Ankara İlk(Üçüz) 1 nisan Belli değil 1Erkek2Kız Kerem Belli değil Sezeryan
vilfa Sakarya İlk 1 nisan 6 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
lady_gargara İstanbul İlk 1 nisan 6 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
fmk Almanya İlk 1 nisan 6 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
pocarahontas Sakarya İlk 1 nisan 6 Ocak Belli değil Artun ŞabanZehra Duru Belli değil Belli değil
nameless2560 İstanbul İlk 2 nisan 7 Ocak Erkek Hasan Eren Belli değil sezeryan
aylinkaan İstanbul İkinci 2 nisan 5 Ocak Kız Melis Belli değil Sezeryan
esas Bursa İlk 3 nisan 10 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
Ebrucan İstanbul İlk 4Nisan 9 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
ekim.29 Kırıkkale İlk 4 nisan 9 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Sezeryan
SEYDAFERHAT İstanbul İlk 4 nisan 9 Ocak Kız DenizBelli değil Belli değil
ecemceren Balıkesir İlk 5 nisan 10 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
edaecrin Hatay İlk 5 nisan 10 Ocak Erkek Mehmet Demokan Belli değil Belli değil
hpt_honey Bandırma İlk 5 nisan 10 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
Nurrose İstanbul İlk 5 nisan 10 Ocak Erkek Belli değil Belli değil
Patiska İzmir İlk 5 nisan 10 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
a_happy İstanbul İlk 6 nisan Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
seda_ Antalya İlk 6 nisan 16 Ocak Kız Belli değil 11 Ocak Sezeryan
serem5 İzmir İlk 6 nisan 10 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
yosun_ Üçüncü bebek 6 nisan 13 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
Misspoem Konya İlk 7 nisan 22 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
tuana202 S.Arabistan İlk 7 nisan 12 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil
sanik K.Maraş İlk 8 nisan 12 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
cilekk Yurtdışı İkinci 9 nisan Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
seyyah2806 Eskişehir İlk 9 nisan 15 Ocak Erkek Yağız Belli değil Belli değil
ZYNPalp İkinci 9 nisan Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
deelay81 İstanbul İlk 10 nisan 13 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
esmy İstanbul İlk 11 nisan 23 Ocak Kız Beril Belli değil Sezeryan
masal_naz İstanbul İlk 11 nisan 14 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
urhyn Eskişehir İkinci 11 nisan 16 Ocak Kız Belli değil Belli değil Sezeryanl
PULPY Gaziantep İlk 12 nisan 17 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
Nerisona Adana İlk 12 nisan 17 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
22012010 Zonguldak İlk 12 nisan 17 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
nimren İstanbul İlk 13 nisan 18 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
Meserret İstanbul İlk 13 nisan 18 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
sema1 Mersin İlk 13 nisan 21 Ocak Kız Ada Belli değil Belli değil
beryal İzmir İkinci 14 nisan 21 Ocak Kız Defne Belli değil Sezeryan
lepistes Ankara İlk 15 nisan 20 Ocak Erkek Belli değil Belli değil sezeryan
Mavi_Mercan İstanbul İlk(Üçüz) 15 nisan 2Erkek1 Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
seremi2002 İstanbul İlk 15 nisan 20 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
melniz İzmir İlk 15 nisan 20 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
hicranm Kocaeli İlk 16 nisan 21 Ocak Kız Sümeyye Belli değil Belli değil
SEDA0402 İstanbul 16 nisan 21 Ocak Erkek Mete Belli değil Belli değil
giordiani41 Kocaeli Üçüncü 16 nisan 21 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Sezeryan
seniser Ankara İlk 16 nisan Kız Belli değil Belli değil Belli değil
cimcimesude Şanlıurfa İkinci 17 nisan 22 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
claramavi İngiltere İlk 17 nisan 16 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
ecrenim Balıkesir İkinci 17 nisan 22 Ocak Kız Cemre Belli değil sezeryan
eebruli Hatay İlk 17 nisan 22 Ocak Kız Kumsal Belli değil Belli değil
Sseha İstanbul İlk 17 nisan 26 Ocak Erkek Güneş Belli değil Belli değil
62.sinem Almanya İlk 18 nisan 23 Ocak Erkek Belli değil Belli değil Belli değil
bal63 İstanbul İlk 18 nisan 21 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
HayduT İlk 18 nisan 23 Ocak Erkek Gökalp Belli değil Belli değil
Karyaa48 Muğla İlk 18 nisan 23 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
morcadı İkinci 18 nisan 23 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
EsTaMania Tekirdağ İlk 19 nisan 24 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
kimse Trabzon İlk 19 nisan 24 Ocak Kız Belli değil Belli değil Belli değil
Hlycn Konya İlk 22 nisan 27 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
devrimci66 Almanya Altıncı 22 nisan 20 Ocak Erkek Ferman Belli değil Belli değil
mirage9_2 Konya İlk 22 nisan 30 Ocak KızDerin Nil Belli değil sezeryan
feryad Ankara İlk 23 nisan 28 Ocak Erkek Efe Murat Belli değil Belli değil
HaYaTiM İstanbul İlk 23 nisan 28 Ocak Erkek Şahin Belli değil Belli değil
bersu_791 İstanbul İkinci 24 nisan Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
gokdogan2 İstanbul İlk 25 nisan 30 Ocak Belli değil Ege Belli değil Belli değil
edanur_24 Bursa İlk 26 nisan 27 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
egemenadil İstanbul İkinci 26 Ocak Belli değil Belli değil Belli değil Belli değil
Asyaca Belli değil İlk 3 Mayıs Kız Belli değil Belli değil Belli değil Sezeryan

Son düzenleme:
ayy pardon hayırlı olsunu unutmuştum.vee baştan alayım ozaman geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Her geçen gün yeni birmodel çıkıyor bu bahaneyle son model oldu.
ahh aheste aynı dert hepimizde mevcut canım uykusuzluk,gaz.
Ayrıca yeni bir topikmi açsak acaba bebelerin alt değiştirme maceraları diye

canım bence doğum sancısı benimde sanki adet olcakmışım gibi karnımın alt tarafından sancı geliyodu sadece birde sürekli tuvaletin varış gibi bir his geliyodu sıklaşınca gittim 7 8 cm açılmam vardı

neclacım hiç fena fikir değil hani
ayy bide herkes erkek bebeklerde daha fazla gaz olur diyoo.. kayınvalidem anoson deyip duruyor bende vermek istemiyorum, gaz için eczaneden bişiler al dedim eşime şimdilik geçmezse bakarız diye geçiştirdim.. sağolsun bize bakmaya geldi.. tencere tencere yemekler yapıyor sütüm olsun diyee çok canım sıkılıyor, bari o olmasa şuraya girip iki laflarım.. neyse kalkıp kendime hoşaf pişirmem lazım... bi de demezler mi yat sen niye kalkıyon diye...

kızlar bendede oğlumdada fena gaz var sizde durum nasıl

ayy zeynep mesajımızın sonuna seni eklicektim biraz önce ama nasıl olsa görmez dedim seni özledim nasılsın canım? murat batuyu güle güle büyüt hayatım.. aynı sorun bendede var.. bi de ben kabız olmuşum ama Yusuf bu konuda çok aktif kayınvalidemde ishal olmuş diyor, yahu küçüçük bebe ishal olur mu kızlar, zaten cıvık yapıyor onlar dimi:44:

kızlar bendede oğlumdada fena gaz var sizde durum nasıl

canım aynen bizdede çok gaz var aslında ğoluş gazını çıkartıyor ama sürekli sıkıyo kendini gece hiç uyumadı ıııhhh demekten sabah sağlık ocağına gittim aslında kalında giydirmiştim dr bu ince üşüyodur dedi ondanda gazı olur dedi görseniz karnı gurul gurul sesleri duyuyorum eve geldim yelek patik filan giydirdim 12 den beri uyuyor gerçekten üşüyomuş yavrum okadar rahatladıkı sende kendine dikket et kalın giy

Sizin ki erkek haliyle normaldir yapması ya bizimkine ne demeli Nasıl kızsın sen böle şey yapılırmı diyorum ama anlamıyo bi kaç yere çiş ananenin üstünede kaka yaptı
Su dökmüyo mu öyle bakıyo mu
Erkekler ne zaman ne yapması gerektiğini niye bilmiyo

sümeyye Allah bağışlasın canım.. banada hemen soğuğu alır iyi giydir dediler bende normal giydirdim sadece yeleğimiz vardı üstümüzde bu defada ateşlendik.. bilemedim yani bu defada çok giydirme erkek bebekler sevmez diyorlar. ayy şaşıp kalıyor insan ayol

berenime bak sen, maşşalh büyük başarı bizimkide babaannesinin üstüne yaptı:))

yok canım yardım ederde ben elletmedim, her zaman onuı nerden buluyum kendimi denedim.. o bize havlu tuttu son demde

öyle evet, bizimki bilirde arada istisna çıkıyor işte.. madem o meblayı gözün görmüyo niye beni uğraştırıyon o zaman marka marka nerde ucuz olur diye dimiii

evet canım erkekler sıcağı sevmez diyolar ama benimki sevdi valla napım böyle rahat etti çocuk öyle bi mevsimde doğdularki nasıl giydireceğimibilmiyorum valla hatta ev sıcak diye battaniyedende çıkartıyodum demek yavrum üşüyomuşta ondan okadar gaz sancısı oluyomuş

evet canım, biz bi de adanadayız.. benim salon sıcak, diğer yerler hafif soğuk bu yüzden napcağımıda bilemiyorum:44:
çocuğu zaten çok giydirmiyorum ben bide kayınvalidem sıcağa alıştırma diyor deli oluyorum.. battaniyesinde durması iyi tabi ama benden alıyor galiba Yusuf...

Son düzenleme:

bende sıcağı sevmem ama şuan bi görsen beni çorap patik boğazlı badi ev zaten hamam gibi napım dikkat etmemiz lazım bu arada senle aynı gün doğum yaptık sanırım 30 eylül

neyse kızlar ben çıkıyorum.. zaten geçmişe de bakamadım, oğulcuğum uyudu bende biraz uzanıyım.. her yerim sızlıyor, bi de sıpa huysuzlanınca dikişlerimi tepikliyor kalkıp hoşaf yapıyım, yemek de yok... azcık domatesimiz var kendimi iyi hissedersem onları melemen yapıp buzluğa atalım bari.. öptüm sizi geçmöişede bakamadım, umarım herkes iyidir... oğlum kucağıumdaydı zaten biraz önce:) epey zor oluyor onla yazışmak bu halde.. hadi kaçtık biz

bende sıcağı sevmem ama şuan bi görsen beni çorap patik boğazlı badi ev zaten hamam gibi napım dikkat etmemiz lazım bu arada senle aynı gün doğum yaptık sanırım 30 eylül

bende o kadar olmasada patik ve yeleği eksik etmiyorum kendimden.. aaa öyle mi canım ne güzel evet bizde 30 eylülde sezoyla açtık gözlerimizii

Son düzenleme:

tabiki neden olmasın seni ve bebişini ağırlayabilirimm..:)

aynen geceyı tuvalette gecırdım zaten sık uvaletım gelıyo eskısındensık sabah sueklı bı agrı vardı sımdı arara ben sıklasmasını deyılde sıddetlenmesını beklıyorum hafıf kanlı akıntı gelmıstı sımdı yıne baktım sumuksu ve kou renklı yıne sen sıddetlenıncemı gıttın yoksa bu agrıylamı bıde bu sancı azkenmı dogurdun hastanede sıddetlendımı
bende oglumu yolladım yıne anneme olurda gece sıddetlenırse uyandır gotur fılan telas olmasın hatta annemı aramam bıle oyle olursa sabaha haber verırım dogurmazsamda sabaha gıderım doktora ordanda anneme gecerım oglumu optum kokladım kendımı sucluhıssedıyorum ona karsı umarım tahmınımden olgun karsılar kıskanmaz onu cok sevıyorum canımı verıcek kadar cok rabbım bugunlerı atlatmamızı nasıp etsın

evde 2 saat sancı çektim birden şiddetlendi 10 dak 5 dak derken baktım 3 dak bi şiddetli sancı oldu benimde ilki suni sancı olunca tam olarak doğum sancısımı anlayamadık nerdeyse evde doğuracaktım zaten apar topar doğuma alındım lavman falan yapmadılar vakit kalmamıştı ve yarım saate doğurdum çok şükür ama çantam yoktu yanımda annemlerden gittim doğuma allahtan hastane bebeğimi giydirmişti bende önlükle bi yarım saat çantamın gelmesini bekledim

benım henuz cok sıddetlı deyıl beklemelıyım ozaman bende ılkını sunı sancıyla dogurdum malum cok sıddetlı oluyo sunı sancı onun gıbı olmadıgından onemsemedım demekkı ılerledıkce sıddetlenıcek.dra gıtmek ıstemıyorum acılma var sancın az dıyıp sunı sancı verırler dıye bu sefer hersey normal olsun ıstıyorum bakalım ne olucak beklemedeyım hala
hep derdım sınyalı alınca kalkayım ıs yapıyım evımı temızlıyım dus alıyım fılan ama resmen dondum kaldım oglumu bıle zor doyurdum ananesıne yolladım gercekten ınsan telaslanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…