2011 Ekim Anneleri

yıne kan geldı bu seferkı kırmızı yururken artıyo sancım acaba yuresemmı bıraz cıkıp yada evde ıyıkıoglanı yolladım dogurucam sanırım bu ara

benim bebeğimde tüp bebek bu arada...yazdıklarını okumak iyi geldi benim bebeğim emiyor ama az geiyor bende 3-4 kere 30 cc mama veriyorum. vermesemmi sence? birde pompa kullanacağım ama bebek için hiç birikmezmiş gibi geliyor. ne dersin nasıl yapsamki

Çok teşekkür ederiz teyzelerii

ay çok heyecanlı bende doğurmak istiyomm yaaa..

valla oyle pek heycanlı gelmedı bana hem telas hem saskınlık hemde yalancı cobana donme korkusu bı arada :))) beklemedeyım
koca aradı az once cay koy yemeklerı ısıt gelıyorum dıye bende oglanı yolaldım dınlenıyorum sen gel ısıt benı yedır didim doguracam hala benden ıs beklıyo o ptansıyelım olsaydı suan bı elımde toz bezı bı elımde mob evde kosusturuyo olurdum zatı halsız uykulu gıbıyım gercı hava kapalıve yagmus yagıyo onunda etkısı var ama olsun son kaprıslerımı yapıyım eccık dımı

yıne kan geldı bu seferkı kırmızı yururken artıyo sancım acaba yuresemmı bıraz cıkıp yada evde ıyıkıoglanı yolladım dogurucam sanırım bu ara

hadi hayırlısı canım,
dr unu ara olmazsa,
o seni yönlendİrir, sancınıda ölç,
çantanı kontrol et, yıkanacak mısın bilemiyorum,
zaman için ne kadar beklenilir bilmiyorum,

dediklerinin hepsi olucak tabi doğal olan bunlar zaten inş.yalancı çıkmazsın bebişin gelir bu akşam...sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına.. :)

dediklerinin hepsi olucak tabi doğal olan bunlar zaten inş.yalancı çıkmazsın bebişin gelir bu akşam...sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına.. :)
inş canım :))
hadi hayırlısı canım,
dr unu ara olmazsa,
o seni yönlendİrir, sancınıda ölç,
çantanı kontrol et, yıkanacak mısın bilemiyorum,
zaman için ne kadar beklenilir bilmiyorum,

aradım doktoru sıddetlenıp sıklasınca benı ara dedı okadar ama ozaman dah azdı sancım sımdı bıraz daha artı sankı bebek bı tarafa toplandı sankı sag tarafımda duruyo beklıyorum yemek faslı bıtsın makıneyı calıstırıyım fılan bıraz daha gecınce ılık bı dus alabılırım
ırem nerde bu arada dogurdumu yoksa gecmıse hıc bakamadım

slm arkadaşlar kuaförden geldim şimdi işlem tamam :)) gerçi çıkmamıştı ama yine de yaptırdım ağdamı ne olur ne olmaz diye. 42yi bulursak bi daha gitmemiz gerekecek

ablamda bu hafta gelmesi gereken kızım için yürüyüş yapmamı, duş almamı
ve onunla konuşup gelmesini söylememi istedi.
akşama yine duşumu alırım,
dün kalçamda ağrı vardı,
benim kız hep toplanıyor,
o adet sancısı daha önece olmuştu dr söylediğimde bebeğin
kafasının alt kısma inmesi, kanala girmesini sağladığından olduğunu söylemişti ve devamı olup olmadığını sormuştu ama olmamıştı,
2 gece öncede adet ağrısı gibi ağrım oldu ama uzanıp dinlendikten sonra geçti.
şu anda da yukarıya doğru baskı yapıyor,

Kızlar çok ama çok heyecanlıyım yarın hastaneye yatıyorum. Suni sancı ile normal doğum yapmaya çalışacağım. Yapamazsam sezeryanla alacaklar. Nolur dualarınızı benden eksik etmeyin. Gözlerim dolu dolu . Her an ağlıyorum. Çok ama çok heyecanlıyım. İnşallah oğlum sağlıklıdır. Görüşmek üzere kızlar.

maş. iyi gitmiş 9 günde. zamanla kalanı da verirsin canım. çatlak konusuna hiç girmeyelim benim çok kötü oldu

ben daha doğurmadım canım :)) inş. sizin sıkıntılar biter bir an önce. hem aldın kucağına yavrunu se nne güzel.

fotoğraf harika hikaye harika içim bi hoş oldu ya... maş. bebeğine de sana da canım

canım ne güzel yarın oğlun kucağında olacak,
dilerim normal olarak doğum yaparsın,
allah bir avazda doğurmanı sağlar ve sağ salim oğlunu kucağına alırsın,
biz doğum bekleyen arkadaşlara da bir avazda kurtulalım diye dua etmeyi unutma,
allah yardımcın olsun

Ben de 60 a 120 düşünüyorum canım çok da pahalı bir şey olsun istemiyorum 1 yaşına kadar idare etsin yeter zaten bebeğin odası da var benim için kapıdan geçmesi çok önemli odadan odaya taşırım diye düşündüm Sağol fikir verdiğin için

70 daha ıyı hatta daha genısı varsa o daha ıyı cunku benım 60 a 120 ıdı oglum 1 yasından sonra sıgmadı cok hareketlı uyuyan bı cocuk rahat edemedı nekadar genıs okadar uzun yatar

Sancılanmışsın sen geliyor muuu acaba 2 numara

Cıvık yapıyorlar tabi ki de sen bakma ishal olmuşsun demesine.

Bir şey daha var, babam bana 15 güne kadar gaz sorunu olmaz bebeklerin dedi yani gaz sancısı çekmezlermiş. Sizinkilerde nasıl oluyor ki gaz sancısı?

Bizim kız uyurken birden hiaaaaaa diye ses çıkarıyor sizinkilerde de var mı?

Son sorum bebekleri nasıl giydiriyorsunuz ben iki kat patikli alt, uzun kollu body üstüne uzun kollu üst giydiriyorum eldivenlerini takıyorum odadayken genelde başlık kullanmıyorum yataktan alırken de yeleğini giydiriyorum sabahları penye battaniye akşamları Mora nın polar battaniyesini kullanıyorum annem sürekli çok örtüyosun sıcağa alıştırma diyip duruyor giydirme konusunda baya acemiyim anlayacağınız

Merhaba arkadaşlar...
Ya bizim bıdık beni çok yoruyor. Sütüm az sanırım sürekli emmek istiyor. Uykusuzum.. Karnımı bile doyuramıyorum
Forumdan çok koptum umarım herkesler çok iyidir.

Mavipatikler hala doğurmamış. Şaşırdım. Sinemcim atağını bekliyoz oğluşunun
Fatosersin kızını kucağına almış maşallah.
Miranda hikayen çok duygulandırdı beni. Allah mutluluğunu daim etsin. Rabbim bıdığınla mutlu, uzun ömürler nasip etsin eşinle sana.

Son düzenleme:
Bir şey itiraf edicem: Altındakileri komple çıkarmadan altını değişemiyorum ben kuzunun yaaaaa beceriksizim sankiiiii

Zehracım nasılsın?
Kilo raporu vermişin bende raporumu vereyim. 58,5 ile hamile kaldım, 74,5 ile kapattım. Şu anda 68 kiloyum. 10 kilo fazlam var. Haftasonu yürüyüşe başlıcam inş.

Bende oğluşu aynı senin gibi giydiriyorum ama bizim kaloriferler hala yanmadığından 2 kat battaniye ile gezidiriyorum bıdığımı. Yatak odasında oturma odasına hergün ufo taşıyorum. Bıktım hergün taşınmaktan ama bizim bina kasımdan önce yakmayacak sanki Benim annemde aynen çok sıcağa alıştırma diyor ama o hapsırdıkça korkuyorum napim

bende kilo raporumu veriym oyleyse :)
78 kilo ile hamile kaldim hamileligimde 8. aya kadar 14 kilo aldim 9. ayda 4 kilo verdim 88 e dustum
simdi 81 kiloyum eski kiloma donmem icin 3 kilo daha vermem gerekiyor normal dogumun faydalari sanirim cok korkuyordum kilolarim bana kalicak diye korktugum olmadi cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…