Zehracım nasılsın?
Kilo raporu vermişin bende raporumu vereyim. 58,5 ile hamile kaldım, 74,5 ile kapattım. Şu anda 68 kiloyum. 10 kilo fazlam var.Haftasonu yürüyüşe başlıcam inş.
Bende oğluşu aynı senin gibi giydiriyorum ama bizim kaloriferler hala yanmadığından 2 kat battaniye ile gezidiriyorum bıdığımı. Yatak odasında oturma odasına hergün ufo taşıyorum. Bıktım hergün taşınmaktan ama bizim bina kasımdan önce yakmayacak sankiBenim annemde aynen çok sıcağa alıştırma diyor ama o hapsırdıkça korkuyorum napim
rumuz,ahtermina,zueleyha
sanırsam bugun yarın gelır bızımkı sancıların sıddetı artı ama canımı yakıcakkadar deıl sıklıgına fılan bakmadım henuz hala akıntım var ıcınde putur putur bırseyler var sanırım parca parca ınıyo kan gelmıyo sımdı ama rengı koyu kan 2 sefer az gordum durum budur tembellıgımı attım camasır attık makıneyı bulasık makınesını calıstırıdım evı mopladım sabah gırgır toz ıslemı yapmıstım zaten dk tutuacam bırdahakı sancıya bakalım ne olcak heycanlıyım ama hala yalan gıbı gelıyo
herkese merhaba
pc başına oturmaya vaktim olmadığından giremiyorum değilki geçmişi okumak ...doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün.. yapacak olanlarada allah kolaylık versin bi avazda doğurmak nasip etsin..bebişi gaz ve kabızlık problemi yaşayan arkadaşlar varmı acaba biz sıkıntılıyız bu konuda siz neler yapıosunuz...
rumuz,ahtermina,zueleyha
sanırsam bugun yarın gelır bızımkı sancıların sıddetı artı ama canımı yakıcakkadar deıl sıklıgına fılan bakmadım henuz hala akıntım var ıcınde putur putur bırseyler var sanırım parca parca ınıyo kan gelmıyo sımdı ama rengı koyu kan 2 sefer az gordum durum budur tembellıgımı attım camasır attık makıneyı bulasık makınesını calıstırıdım evı mopladım sabah gırgır toz ıslemı yapmıstım zaten dk tutuacam bırdahakı sancıya bakalım ne olcak heycanlıyım ama hala yalan gıbı gelıyo
ıremı bende merak ettım vallaCanım Allah bir avazda kurtarsın inşallahSıklaşmasa da bence sancın varsa git hastaneye bir NST çekil. Ben az hissettiğim halde 3 cm açılma olmuştu.
Bu arada İrem bugün hiç gelmedi bence doğurduu içime doğdu diyiiim size
sen beni endişelendiriyosun ya doktor ne diyor bu duruma
Bir şey itiraf edicem: Altındakileri komple çıkarmadan altını değişemiyorum ben kuzunun yaaaaa beceriksizim sankiiiii
bizde kombiyi açtık kalın giydiriyoduk herkes kızıyodu sıcağa alıştırma dışarı çıktığında ufak soğukta hasta olur die en sonun da annem bugün kapadı kombiyi sanırım haklılar...Zehracım nasılsın?
Kilo raporu vermişin bende raporumu vereyim. 58,5 ile hamile kaldım, 74,5 ile kapattım. Şu anda 68 kiloyum. 10 kilo fazlam var.Haftasonu yürüyüşe başlıcam inş.
Bende oğluşu aynı senin gibi giydiriyorum ama bizim kaloriferler hala yanmadığından 2 kat battaniye ile gezidiriyorum bıdığımı. Yatak odasında oturma odasına hergün ufo taşıyorum. Bıktım hergün taşınmaktan ama bizim bina kasımdan önce yakmayacak sankiBenim annemde aynen çok sıcağa alıştırma diyor ama o hapsırdıkça korkuyorum napim
İyiyim canım ya napıyım annemlerdeyim hala bizim bıdık 9 günlük oldu maşallah bu pazar evime geçeyim artık diyorum babamların ev çok kalabalık gerçi Allah razı olsun kuş gibi bakıyorlar bana ama evimin düzenini özledim burada çatı katındaki odada kalıyorum sabah akşam in gibi tıkıldım kaldımBebeğin sesini duyamam diye aşağıya da inemiyorum. Bir de lohusa psikolojisi eklenince sen gör beni
Oy havalar nolmuş öyle ya ben doğuma girerken yazdı şimdi kara kış gelmiş
Baya kilo vermişsin canım sen de normal doğumum hikmeti çok ben de eliptik bisikletle çalışıcam alttaki dikişler iyileşsin de.
Sahi normal doğum yapanlara soruyorum: Dikişleriniz ne durumda benim hala acıyor otururken kalkarken bir de dikişler kendi kaynayacak di mi dikiş aldırmaya gitmicez?
herkese merhaba
pc başına oturmaya vaktim olmadığından giremiyorum değilki geçmişi okumak ...doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün.. yapacak olanlarada allah kolaylık versin bi avazda doğurmak nasip etsin..bebişi gaz ve kabızlık problemi yaşayan arkadaşlar varmı acaba biz sıkıntılıyız bu konuda siz neler yapıosunuz...
adı eylül olan kızlar böyle gazlı oluyor galiba :9 benim kıızmdada gaz problemi var canım. Doktor metsil damla verdi, gazı olduğu zamanlar günde 3 kez 2 şer damla verebiliceğimi söyledi. bazen işe yarıyor ama ben bebkler için olan sıcak su torbalarından almıştım ona ılıktan biraz daha sıcak su koyuyorum ve battaniyesinin dışından ayaklarının altına koyuyorum canım. bunun faydasını gördüm birde farkettimki gazlı olan kıızm değil benim :)
bizda doğumdan kalma bir gaz var kendimizi ii hissetsekte yediklerimizinde etkisiyle bbeklerimize geçiyor bu yüzden bolca kayısı hoşafı tüket ve mutlaka 2 fincan rezene iç sen rahatlayınca bebğindede rahatlama oluyor. son olarak emzirirkende hava yutuyorlar ben 5-10 dk emzirip bebeğimin midesi omzuma gelecek şekilde başınıda destekleyerek omzuma yüz üstü çevirip sırtını sıvazlıyorum yada hafifçe pışpışlıyorum böylece 2-3 dakika içinde bir kez ağız yoluyla gazını çıkarıyor hemen sonrasında emzirmeye devam ediyorum. emmek istediği sürece emziiryorum fazla gelirse bebeğim fazlasını kusuyor bu yüzden mutlaka yan yatıtıyorum hatta port bebede bile yan yatırıyorum. kısaca emzirirken sık sık kaldırıp gazını çıkartıp emzirmeye devam edersen ağızdan gazını atıyor. sıcak su torbası ile ayakları sıcacık oluyor ayaklar ısınıncada yellenebiliyor :) bunları alışkanlık haline getirdik diyebilirim birde malum uykuları çok ağır mutlaka 2 saatte bir uyandırıyorum. kolay uyanmadığından altını bakıyorum kirliyse değiştiryorum böylece biraz uykusu dağılıyor sonra omzuma alıp gazını çıkartıyorum biraz dahada uyanınca emzirmeye başlıyorum ama hemencecik uykuya dalıyor yaramaz gıdısına yada burnuna dokununca uyanıp emmeye devam ediyor. 10 dakika bile olsa emzirip yine gazını alıp öyle yatırıyorum böylece saatlerce uyuyup birden çok süt içmiyor aksi taktirde çok gaz oluyor yada yarım saat geçmeyen hıçkırık nöbetleri tutuyor. buarada evin tamamında 22-24 derece sıcaklığa ayarladık. içine uzun kollu zıbın birtane ayaklı alt veçorap giydiriyorum. dışınada üst, tekrar alt ve birde patik giydiriyorum. eldivenlerini giydiriyorum şapka pek takmıyorum sonrada battaniyesine sarıyorum. başınıda battaniyenin uç kısmı ile örtüyorum üşümüyor sanırım :))
yıne kan geldı bu seferkı kırmızı yururken artıyo sancım acaba yuresemmı bıraz cıkıp yada evde ıyıkıoglanı yolladım dogurucam sanırım bu ara
Kızlar çok ama çok heyecanlıyım yarın hastaneye yatıyorum. Suni sancı ile normal doğum yapmaya çalışacağım. Yapamazsam sezeryanla alacaklar. Nolur dualarınızı benden eksik etmeyin. Gözlerim dolu dolu . Her an ağlıyorum. Çok ama çok heyecanlıyım. İnşallah oğlum sağlıklıdır. Görüşmek üzere kızlar.
Yaa bizim günümüz seninle ayni ve sen doguruyorsuun, ben de istiyorum ya... Irem de girmedi bugün dogurdu kesin o da...
Canim Allah yardimcin olsun, ins normal olur, saglikla alirsin bebegini kucagina...
Benden de bugün kesik süt kivaminda birseyler geldi ama nisan degildir sanmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?