2011 Ekim Anneleri

canım benim kızda zamanını bekliyor.

Ama zamanı gelmedi mi artık yaaaaBakıyorum 38 haftada falan doğuranlar oluyor.Bizim kızlar yerlerini çok sevdi herhalde.Bi de kız bebek erken gelir derler.Nerdeeeeeee bekle Allah bekle.Ne sancı ne bi şey yarın doktor randevum var.Bakalım ne olacak

Tam işlerim bitti yemeğimi yedim bide size bakıyım biraz sohbet edeyim dedim 4 sayfalık geçmişi okuyana kadar kızım uyandı acıktı yavruşum karnını doyurıyım bari kuzumun Öptük sizi

Arkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık... ))

40 hafta normal olan ama bizimkiler geç kaldı gibi görünüyor
kadın doğumcu arkadaşım bir genellemeden bahsetmişti,
mevsim geçişlerinde su gelmesiyle doğumlar biraz erken olabiliyormuş,
bizim topiktekiler gibi...

Haklısın aslında.Yalnız ben de garip şeyler olmaya başladı.Gelmeye mi karar verdi neÜçtür sancı geliyor şaşırdım

Arkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık... ))

hadi hayırlısı canım, dilerim kanala girişi hemen olur,
ama dikkat et kanala girerken ağrın oluyor, adet ağrısı gibi, altta baskı olması gibi...

Haklısın aslında.Yalnız ben de garip şeyler olmaya başladı.Gelmeye mi karar verdi neÜçtür sancı geliyor şaşırdım

dinlen eğer sancın geçerse düzenli değilse ve şiddeti artmıyorsa problem yok,
tersi olursa dk tutarsın

çok saol filizcim darısı başına
Amin canım benim rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

hadi hayırlısı canım, dilerim kanala girişi hemen olur,
ama dikkat et kanala girerken ağrın oluyor, adet ağrısı gibi, altta baskı olması gibi...

sağol canım, bakalım sağlıklı olsun da bekleyeceğiz artık ne zaman hayırlıysa o zaman doğsun...

Son düzenleme:
dogurmadım canım ısrarla dogurmadım..
bendede akıntı gün gün artıyor..hıc olmadıgı kadar..ozellıkle sarımtırak resngı eskıden cok nadır gelırdı ve beyaz olurdu rengı anlamadım...sinem lutfen dogurma...rıca edıyorummmm...
Allahım herkes doğuruyo ne güzel bi ben kaldım heralde kızım dışarı çıkmak istemiyorrr
yalnız degılsınnnn...
sabah gırmıstım selam verıp cıktım kımsecıkler yoktu...sonra kargomuz vardı onu vermeye gıttık..donuste pazara döndum..alısverısten gelınce sekerım dustu ellerım bosaldı..agzıma ıkı lokma yemek attım...aksam ıcın yemek yaptım..dunyanın bulasıgını yıkadım..annem etek alacam dıye tutturunca canım cıkar casına yorgun olmama ragmen gıttık carsıdan etek aldık..eve geldık aksam namazı kılıp ıkı bardak yorgunluk cayı ıctım...sonrada buraya geldım...pertim velasılın...
irem nerde dogurdumu telıolan varsa bı arasa catladın ben
sen benden once doguracaksın bu gıdısle...
ahhh keske nerdeeeee...
sana ozelden nomu vereyım yada sen bana ver doguracagım zaman haberın olsun..ve sen doguracagın zaman da benımmm..olurmu?
yıne kan geldı bu seferkı kırmızı yururken artıyo sancım acaba yuresemmı bıraz cıkıp yada evde ıyıkıoglanı yolladım dogurucam sanırım bu ara

ama ben yalnız kalıcamm sınemmm...

burası artı hamıs topıcı degıl anne topıcı oldu...mıllet bebelerınden gazından tuzundan bahsederken ben daha doguramamıs olarak bısey yazamıyorum...ben nıye doguramıyorummm...
alt tarafmda acı var,akıntım cok fazla,cok sık vc ye cıkıyorum...karnımın alt kısmı hep agrıyor..ara ara belımde sancıyor..ama dogmuyorrrr..

.............................................

Son düzenleme:
CANIM BEN HUMANANIN REZENE ÇAYINDAN VERİYORUM OĞLUMA BENDE İÇİYORUM İYİ GELİYOR.

AYTENCİM MAAŞAALLAH OĞLUNA.HAYIRLISIYLA ZAMANINDA GELSİN UTKU BEY.

yalnız degılsınnnn...

Günlerimiz aynıymış seninle:)Bende de aynı senin gibi akıntı ,sık wcye gitme ,alt tarafta acı ve bi saattir sancımsı bi şeyler var.Bakalım canları ne zaman isteeycek.Hayır kendimi 10 aylık hamile gibi hissediyorum herkes her gün arıyo daha doğuramadın mı diye?Kaynanamın laf sokmaları da ayrı bi hikaye zaten.Sanki bilerek doğurmuyorum turşusunu kurcam

çok geçmiş olsun canım gerçekten çok zor biz ne desekte.ama ihmal etme bize sorma bence çok iyi bi doktora götür hemen,bişey çıkmayacak merak etme,daha neler neler yaşıycaz,biraz daha güçlü olmalısın,arkadaşıma bi doktor çocuğunun kalbi delik dediği halde hiç bişe çıkmadı,canavar gibi maşşallah,sendende güzel haberler alırız inşallah...

canım sen ben ve irem aynıyız.kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum.Sürekli doğmadı mı diye telefonlar çalıyor,ben birini aradığımda heyecanla açılıyor telefonlar.Hep dediler kızlar erken gelir,karnın aşağıda son günü beklemez falan filan beni de aceleci yaptılar.
Belirti melirti de yok hee tabi adet sancısı gibi ağrı ve aşağıya baskı belirtiyse onlar var.

valla senın gene kaynananmıs laf sokan ..benım annemmm guzel yapıyo o ısı...aksam cok yorgunum cıkmayalım dısarı dedım yarım cıkar alırız etegını dedım..gece falan dogurursun alamam o zaman deyıp zorla cıkardı dısarı...

babam aramıs gerı donus yapmadım..bellı soracagı seyy...arkadas aradı yılan hıkayesıne döndu senın hamılelık dıyoo..saka gıbı..bı daha aradı sarjım bıtıp kapanınca acmadım telı..bakmıyorumm..acmıyorum daaa..dogurunca esım dıyo sen doguma gırdıgınde tum turkıyeye duyuracam meltem dogumda rahatlayın artık dıye dıyoo o bıle bıktı artık..adamın arkadasları bıle arayıp yenge dogurmadımı hala yavvv dıyolarmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…