Allahım herkes doğuruyo ne güzel bi ben kaldım heralde kızım dışarı çıkmak istemiyorrr
canım benim kızda zamanını bekliyor.
Ama zamanı gelmedi mi artık yaaaaBakıyorum 38 haftada falan doğuranlar oluyor.Bizim kızlar yerlerini çok sevdi herhalde.Bi de kız bebek erken gelir derler.Nerdeeeeeee bekle Allah bekle.Ne sancı ne bi şey yarın doktor randevum var.Bakalım ne olacak
40 hafta normal olan ama bizimkiler geç kaldı gibi görünüyor
kadın doğumcu arkadaşım bir genellemeden bahsetmişti,
mevsim geçişlerinde su gelmesiyle doğumlar biraz erken olabiliyormuş,
bizim topiktekiler gibi...
Arkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık...))
Haklısın aslında.Yalnız ben de garip şeyler olmaya başladı.Gelmeye mi karar verdi neÜçtür sancı geliyor şaşırdım
çok saol filizcim darısı başınamaş. iyi gitmiş 9 günde. zamanla kalanı da verirsin canım. çatlak konusuna hiç girmeyelim benim çok kötü oldu
ben daha doğurmadım canım :)) inş. sizin sıkıntılar biter bir an önce. hem aldın kucağına yavrunu se nne güzel.
fotoğraf harika hikaye harika içim bi hoş oldu ya... maş. bebeğine de sana da canım
Amin canım benim rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar...
Ya bizim bıdık beni çok yoruyor. Sütüm az sanırım sürekli emmek istiyor. Uykusuzum.. Karnımı bile doyuramıyorum
Forumdan çok koptum umarım herkesler çok iyidir.
Mavipatikler hala doğurmamış. Şaşırdım. Sinemcim atağını bekliyoz oğluşunun
Fatosersin kızını kucağına almış maşallah.
Miranda hikayen çok duygulandırdı beni. Allah mutluluğunu daim etsin. Rabbim bıdığınla mutlu, uzun ömürler nasip etsin eşinle sana.
hadi hayırlısı canım, dilerim kanala girişi hemen olur,
ama dikkat et kanala girerken ağrın oluyor, adet ağrısı gibi, altta baskı olması gibi...
dogurmadım canım ısrarla dogurmadım..ırem kesın doguruyodur bıkadar sesız kalmaz o yoksa
valla aynıydı bakalım dogacakmı hala cok acı hıssetmıyorum senınde baslayabılır heran tetıkte ol dun bıseyım yoktu bgun bunlar cıktı yarına allah kerım :))
bendede akıntı gün gün artıyor..hıc olmadıgı kadar..ozellıkle sarımtırak resngı eskıden cok nadır gelırdı ve beyaz olurdu rengı anlamadım...sinem lutfen dogurma...rıca edıyorummmm...boyle yapısakan koyu sarı kımı yerı pembelı geldı sonra kanlı ama tamamen kan deıl ıcınde kan olan oyle geldı sılıp gordum yanı akar gıbı deyıldı sımdı saat tutuyorum kac dk da bır gelıcek sancı dıye
yalnız degılsınnnn...Allahım herkes doğuruyo ne güzel bi ben kaldım heralde kızım dışarı çıkmak istemiyorrr
sabah gırmıstım selam verıp cıktım kımsecıkler yoktu...sonra kargomuz vardı onu vermeye gıttık..donuste pazara döndum..alısverısten gelınce sekerım dustu ellerım bosaldı..agzıma ıkı lokma yemek attım...aksam ıcın yemek yaptım..dunyanın bulasıgını yıkadım..annem etek alacam dıye tutturunca canım cıkar casına yorgun olmama ragmen gıttık carsıdan etek aldık..eve geldık aksam namazı kılıp ıkı bardak yorgunluk cayı ıctım...sonrada buraya geldım...pertim velasılın...ıremı bende merak ettım valla
canım sıddetı artı ama basta cok az hıssedıyodum sımdı daha fazla can yakmıyo yanı hastane uzak bıde gıderımde sunı verırler dıye ıstemıyorum cunku dogum yaklasınca nefes aladırmayan can yakan sıddetlı olurmus sancı benım oyle deıl beklemedeım
doktor sancıların sıddetlenırse benı ara bugun gelme dedı canım cok can yakan agrım yok cok kısı oyle gıdıp sunı sancı aldıya onun ıcın bende gıtmek ıstemedım
sen benden once doguracaksın bu gıdısle...irem nerde dogurdumu telıolan varsa bı arasa catladın ben
ahhh keske nerdeeeee...Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallahSıklaşmasa da bence sancın varsa git hastaneye bir NST çekil. Ben az hissettiğim halde 3 cm açılma olmuştu.
Bu arada İrem bugün hiç gelmedi bence doğurduu içime doğdu diyiiim size
sana ozelden nomu vereyım yada sen bana ver doguracagım zaman haberın olsun..ve sen doguracagın zaman da benımmm..olurmu?inş canım :))
aradım doktoru sıddetlenıp sıklasınca benı ara dedı okadar ama ozaman dah azdı sancım sımdı bıraz daha artı sankı bebek bı tarafa toplandı sankı sag tarafımda duruyo beklıyorum yemek faslı bıtsın makıneyı calıstırıyım fılan bıraz daha gecınce ılık bı dus alabılırım
ırem nerde bu arada dogurdumu yoksa gecmıse hıc bakamadım
yıne kan geldı bu seferkı kırmızı yururken artıyo sancım acaba yuresemmı bıraz cıkıp yada evde ıyıkıoglanı yolladım dogurucam sanırım bu ara
iremgüzüm doğum yaptın mı?
CANIM BEN HUMANANIN REZENE ÇAYINDAN VERİYORUM OĞLUMA BENDE İÇİYORUM İYİ GELİYOR.neclacım hiç fena fikir değil hani
ayy bide herkes erkek bebeklerde daha fazla gaz olur diyoo.. kayınvalidem anoson deyip duruyor bende vermek istemiyorum, gaz için eczaneden bişiler al dedim eşime şimdilik geçmezse bakarız diye geçiştirdim.. sağolsun bize bakmaya geldi.. tencere tencere yemekler yapıyor sütüm olsun diyeeçok canım sıkılıyor, bari o olmasa şuraya girip iki laflarım.. neyse kalkıp kendime hoşaf pişirmem lazım... bi de demezler mi yat sen niye kalkıyon diye...
AYTENCİM MAAŞAALLAH OĞLUNAArkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık...))
AYTENCİM MAAŞAALLAH OĞLUNA.HAYIRLISIYLA ZAMANINDA GELSİN UTKU BEY.
yalnız degılsınnnn...
selam kızlar bi çokk arkadşaım doğum yapmıştır eminim gelemiyorum geldiğmdede geçmişi okuyamıyorum
benim bebeğim doğduğu ilk gece tıkanma sorunu yaşadı beni çok korkuttu neyseki hastanedeydik müdahale edildi ve geçti doktora sorduk normal dedi sezeryanla olan bebeklerde sık görülür dedi hastaneden sonra toplam 3 defa ilk günkü kadar şiddetli olmasada yaşadık aynı sorunu ve yaklaşık yarım saat önce tekrar oldu çok korkuyorum onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum bayağı tıkanıyor rengi kızarıp hareketsiz ve soluksuz kalıyo inşallah aranızda bu ve bezeri durumları yaşayan kimse yoktur olmazda ama bana fikir vrecek akıl verecek yardım edecek bişeyler duymak istiyorum inanılmz fenayım az önce çığlık çığlığa kaldım artık sütümün geleceğindnede şüpeliyimne yapmalıyım ne yapabilirm salı günü randevumuz var yarın bakmaları çin ısrar edicem
doğum yapan tüm arkadaşları telrar tebrik ediyorum allah hepimizin evlatlarını anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin ne olur dua edin kızım için
Günlerimiz aynıymış seninle:)Bende de aynı senin gibi akıntı ,sık wcye gitme ,alt tarafta acı ve bi saattir sancımsı bi şeyler var.Bakalım canları ne zaman isteeycek.Hayır kendimi 10 aylık hamile gibi hissediyorum herkes her gün arıyo daha doğuramadın mı diye?Kaynanamın laf sokmaları da ayrı bi hikaye zaten.Sanki bilerek doğurmuyorum turşusunu kurcam
Arkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık...))
Günlerimiz aynıymış seninle:)Bende de aynı senin gibi akıntı ,sık wcye gitme ,alt tarafta acı ve bi saattir sancımsı bi şeyler var.Bakalım canları ne zaman isteeycek.Hayır kendimi 10 aylık hamile gibi hissediyorum herkes her gün arıyo daha doğuramadın mı diye?Kaynanamın laf sokmaları da ayrı bi hikaye zaten.Sanki bilerek doğurmuyorum turşusunu kurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?