2011 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar.Biraz önce annemi aradım kadın bi heyecan noldu doğuruyo musun?Allahım bu soruyu duymaktan o kadar yoruldum ki.Ben de kızlar erken gelir diyordum ama gelen giden yok.Neyse hayırlısı olsun bekleriz biz

"içime bitti bu çocuk, doğurmayacam" de sende tatlım...

Al benden de o kadar.Biraz önce annemi aradım kadın bi heyecan noldu doğuruyo musun?Allahım bu soruyu duymaktan o kadar yoruldum ki.Ben de kızlar erken gelir diyordum ama gelen giden yok.Neyse hayırlısı olsun bekleriz biz

Öyle.Zaten mümkünse yarın akşama kadar doğmasın.Çünkü sabahtan doktorum İstanbul'da olcak.Ama ben de bu şans varken kesin doktorum il dışına çıkınca sancılarım başlar.

beni de bugün iş arkadaşlarım aradı
doğum yapıp yapmadığımı öğrenmek için,
bende aha doğurmadım, benim kızın yeri rahat gelmiyor
zamanını bekliyor diyorum.

Kızlar farkında mısınız bizim ekim bebeleri ya erken geldi ya da geç geliyor.Ortası çok az Ah çok çektircek bıdıklar sanırım bize

çoook teşekür ederiz verdiğin bilgi ve tavsiyelere,allah sanada kolaylık,bebeğinede sağlık versin...

"içime bitti bu çocuk, doğurmayacam" de sende tatlım...

ayten canım zatenn cıddı cıddı sinirlenıyorum sorulara ve soranlara...hatta cvb bıle vermıyorum bana sorulunca yada ıma edılınce esım yumusak bır sekılde cvplıyor gozumun ıcıne baka baka...yoksa dırekt saldıırcam..hayır körmusun gormuyonmu gobegımı sen daha dogurmadınmı dıye sormana gerek varmı ..hayırlı vakıtte gelsın dıye dua et gecc..mılletın dılıne saka konusu oldum..

Çok teşekkür ederiz.Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

canım geçmiş olsun,olucak bunlar,annem öle diyo:))bendede gece bel ağrısı ve karnımın taşlaşıp beni sağa solabile hareket ettirmemesi çok oluyo ama düzenli sancı olmadıkça,suyumuz nişanımız yada allah korusun kanamamız falan olmadıkça doktora gitmeye gerek yok galiba,çekicez canım napalım...

canım çok güzel harika bi hikaye,allah bundan sonrada sağlık mutluluk versin

çok yaklaştı o zaman senin doğumun.. ayy canımm hayırlısı kolaylıkla kurtulursunuz inşllh.
benim de adet sancısı gibi bi ağrım var sabahtan beri ara ara, bi de alt tarafta fena bi sızı belim de ağrıyo, doğum kanalına mı yerleşiyo benim oğlan nedir..
bakalım beklicez artıkk.
senden de hayırlı haberler bekliyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizee

kızlar ben hastayım yaaa....puff az önce 10 kere hapşırdım ,uyuyamıyorum yorgunluktan ve baş ağrısından ,boğazım kaşınıyo...başım ağrıyo ,gece uyurum inşallah yaa..çok fenayım ..herşey rahatsız ediyo,bide lohusalık var tabi ev de küçük ,daralıyorum ,kaç gündür kapı dışarıda çıkamadım ,hele bugün burda zehir gşbş hava vardı ,burnumu dışarı çıkaramadım ..ama çok sıkıldım artık yaaa...

Cnm sIkI sIkI giyin, senin corbandan yap, sicak sicak ic terle atarsin ins hemen, cok gecmis olsun...

iyi akşamlar kızlar,bugün bütün gün hiç girmemiştim geçmiş çok birikmiş anca bitirdim

mavi patikler geçmişi okurken okadar heyecanlandırdıki beni,en sona bakmak istedim ama heyecanlı olsun diye sırayla okudum:)allahım inşallah güzel haberlerle gelir arkadaşımız

i
remgözüm merak etme bence sıradada sen varsıniçime öle doğuyo

hard-disc canım maşallah kuzuna herşey yolundaymış

kızlar yarın bizimde randevumuz var bakalım benim prensim ne alemde,gün içinde sancılar ufak ufak devam ediyo ama pek doğuracak gibi hissetmiyorum yarına kadarannem ve kocam ise hemen doğurayım diye gözümün içine bakıyodoğurmiycam işte çatlayında patlayın diyorum

cevabını bildiğimiz soruları sormakta üstümüze yok canım milletçe...
daha günümüzü doldurmadık ki, boşver stres yapma kendine de bebişine de meltem tatlım...

sağol tatlım... sen de yarın güzel haberlerle dönersin doktordan inşallah...

anasının karnında kalan bebek yok, nasılsa çıkacaklar, sağlıklı doğsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…