2011 Ekim Anneleri

bu mesajım gözlerden kaçmış olabilirrr.... hediyelerimiz tamda oğlumun doğduğu gün gelmiş iş yerimize dedemiz getirdi.bizde çooooooooook sevindik. tekrar tekrar teşekkür ediyoruz elif teyzemizeee[/QUOTE]

beğendiyseniz ne mutlu bize....urasımın kardeşine hediyeleridir..Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Nida canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine. Ben de yaklaşık 10 gündür hayatımı 10 m2 lik bir çatı odasında geçirdiğimden o bunaltı hissini anlayabiliyorum geçecek az kaldı.

Bu arada teyzoşlar bizim göbeğimiz düştüüüüüü

kızlar ben çıkıyorum,
size iyi geceler kendinize iyi bakın
aslında bugün 2 arkadaş doğuma gidecekti ama hiç haber yok galiba,
artık yarın haberlerini alırız inşallah,
yarın doğum yapacak arkadaş için de şimdiden bir avazda kurtulsun diyorum, arısı bizim başımıza,
iyi geceler

cnm öncelikle seni tebrik ederim allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
dediğin şey bizdede oldu 1 defa kızım babasındaydı eşim endişeli endişeli seslendi hemen koştum kızım kızarmış morarmış adamın beti benzi atmış korkudan hemen aldım sudenazı ters çevirdim ayağını sıktım canı yandı ağlamaya başladı kendimden hiç beklemediğim kadar serin kanlı davrandım panik yapmadım unutma sen sakin olmazsan ona bi fayda sağlayamazsın canım canı yanınca ağlamak için nefes alıyorlarmış aklında bulunsun ama acil bi durumda sen hemen hastaneye götür geçmiş olsun

cnm benim dr estetik dikiş yapmış onlar kendi düşüyormuş muhtemelen seninkide öyledir benim dikişlerde hala acıyo cnm ya otururken dikişsiz tarafa ağırlık vererek oturuyorum bide 2 gündür gaz sancısı çekiyorum oda dikişlerime baskı yapıyo baya zorladı cuma benim kntrlum vardı sen kendin için daha gitmedinmi kntrle ???

off kızlar canım çok sıkkın kızımın yine gaz sancısı tuttu.1 saat boyunca ağladı ne yaptıysam boş emziriyorum o zaman susuyo yavrum canı ne kadar yanıoki göğsümü sıkıo elleriyle çok şükür bi saat önce uyudu anlatırken bile gözlerim doluyo..ne yapmalı yediklerimide seçe seçe yiyorum ama nie böle oluyoki....

slm kızlar bugün kızımın dr kntrlü vardı babasıyla beraber götürdük ilk defa üçümüz hastane bile olsa bi yere gittik
kızımın sol gözü çapaklandı sürekli akıyo yavrum kısık kısık bakıyo dr solüsyon verdi 3 gün onunla gözüne masaj yapıp temizleyecekmişim geçmezse antibiyotikli damla verdi onu kullanıcaz 10. gün oldu daha göbeğimiz düşmedi c.tesiye kadar düşmezse getirin dedi halbuki bakımınıda düzenli yapıyorum zaten ota boka ağlayıp duruyorum manyaklaştım iyice bunlarda üstüne tuz biber oluyo günün en sevindirici olayı ise bal böcüğümün aldığı gramlar oldu sütüm yaramış kızıma kilo almaya başlamışız artık bide göğüsler düzelip biberondan memeye geçsek süper olacak

çok güzel bir doğum hikayen olmuş, allahım olmayanlarada versin, herkese nasip etsin.. güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim... inan okurken gözlerim doldu.. darısı başımıza..
4

haber yok başka senden. herhalde doğuma gittin hadi hayırlısı

Arkadaşlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, nst ye de girdik, her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür, 3250 gr olmuş bebeğim, doğum kanalına girmemiş henüz, bekleyeceğiz artık... ))

maş. paşaya. çatı muayenesi olmadın mı?

geçmiş olsun canım. insan bunalıyo sürekli evde oturunca. onun da etkisi vardır üstünde dinlen sıcak bi çorba iç.

geçmiş olsun Elifçim inş. iyileşir gözü tez zamanda. aldığı gramlara da maş.

iyi geceler kızlar. bel ağrılarım devam ediyor. bi arkadaşa oturmaya gittik ağrım başladı yine erken geldik eve. yalan oldu sonra sancı. oturduk film izledik :))
adet sancısı gibi sancıyo karnım belim ama çok hafif.

bu arada durdum durdum son ay gezinti oldum ben de :))) evde olunca da işe sarıyorum çoğu zaman. hayır derdin ne dinlen son demlerin de mi ama uzanınca da kendimi çok dinliyorum psikolojim bozuluyo sanki (

kontrolüm cuma ama bu sancılar yüzünden erkene mi aldırsam diye düşünüyorum. ay ne zormuş şu son günler ya geçmek bilmiyo

canım çok güzel harika bi hikaye,allah bundan sonrada sağlık mutluluk versin
aminnn hepimize inşallahh
canım sab samplex diye bir damla kullanıyorum tamamen bitkiselmiş dr umuz verdi tavsiye ederim bugünde acı elma yağı aldık topuklarına masaj yaptım anında kaka gaz ne varsa çıktı
çok güzel bir doğum hikayen olmuş, allahım olmayanlarada versin, herkese nasip etsin.. güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim... inan okurken gözlerim doldu.. darısı başımıza..
4

Allah razı olsun canım allah sanada hayırlı doğumlar sağlıklı bir evlat bağışlasın inşallah

hadi bakalım sancıların devamı gelir de kuzucuuunn da gelir inşllhh :)
ben 9 ay gezindim durdum diyebilirim. havalar soğudu da çıkamıyorum şimdi hastalanacam korkusuyla, kociş de diyodu otur artık popişinin üstüne çok gezinme die
dünden beri adet sancıları bende de var, bi de kasığıma sızı şeklince sancılar saplanıyo bıçak batıyo gibi, dediğin gibi kendimi dinlemekten deli çıkıcam

Mama kullanan anneler, hangisini kullaniyorsunuz, alalim bari simdiden, hemen hemen herkesin basina geldi cünkü sarilik...Tüm sarilik geciren bebeklere Allah´tan acil sifalar diliyorum...

ben bebelac kullanıyorum. önce aptamil aldım ama kuzum onn tadını beğenmedi. öylece duruyor ama bir aylıktan sonra onu da veririm herhalde.

dün topuk kanı için uğraştık yorgunluğu yeni çıktı ve şimdi kızımın babaannesi uyudu ve benim nöbetim başladı. biz yenidoğan servisinde önce anneye emzirtiyor sonra ise 30-40 cc mama hazırlatıyorduk.her emzirme sonrası mamayı verdiriyorduk. zaten eğer bebeği zorlamazsan bebek kendi ihtiyacı kadarını alıyor. gerisini ya almıyor, ya ağzında bekletiyor ada tükürüyor. yalnız zorlamayın hele de erken doğan bebekleri çünkü onların barsakları miadında doğanlara göre çok hassas

Günaydıınnn. eşimi işe yolladım uyuyamadım sonra. geç de yattım ama neden uyuyamıyorum ben yaaa (( SİNEM naptı acaba doğurdu mu? ay ben de doğursam inceden inceden :))

gidip zorluyayım az daha uyumak için. kahvaltı yapıp çarşıya çıkacam. eşime bi şeyler bakalım doğumdan önce. bayramda giysin kociş. ben almasam kırk yıl geçse bi şey alacağı yok.

hem belki bana doğumda takacağı takıyı da seçerim. zevkine pek güvenemiyorum valla :)))

Günaydın arkadaşlar,
Yeni doğum yapanlarımız olmuş, gözünüz aydın. Allah bebeklerinizi size bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
Bebişlerine bakarken rahatsızlananlar, göğüs ağrısı acısı, süt problemleri yaşayanlarımız olmuş. Hepiniz kısa zamanda iyileşir, rahatlıkla besleyebilirsiniz inşallah kuzularınızı. Çok güzel fotoğraflar yüklenmiş, hepsine hayran hayran baktım. Nidacım maşallah tavşanının poposuna :) Koca bir ısırık aldım ordan, haberin olsun :) Maşallah hepsine.
Sinem ve Meltem doğuma gittiler sanırım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sağ salim gelirler inşallah. Darısı başımıza.
Gerçi o darı benden pek uzaklarda :'( Canım sıkkın. Dün dr kontrolümüz vardı. Bebeğim doğum kanalına girmemiş bile Kilosu 3 buçuğu geçmiş. Bu durumda normali beklersek 4 kiloyu aşar, normal doğumu zorlaştırır dedi. Sezaryen yanlısı olmadığınızı biliyorum ama pazartesi yapmak zorunda kalabiliriz dedi. istemiyordum ben Hayırlısı böyle olacak belki. Henüz kesinleşmedi. Cumartesi tekrar gelin, bakalım son durumuna dedi. C.tesi belli olacak. Şu günlerde doğum pozisyonu alması için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı? İrem'in taktiklerini mi uygulasam acaba... oofff...

günaydın kızlar,
bugün geç kalktım 10 da kahvaltı yaptım,
dün adet sancısı gibi ağrım oldu ve birazda sağ kasığımda sızı şeklinde ağrı,
pek uyumadım devamı ne olacak diye,
aslında yataktaydım ama tedirgindim de,
şimdide uzanmış mesaj yazıyorum,
sıkı giyindim üşüttüğüm için mi ağrım oluyor
diye sıkı sıkı giyindim

Günaydıınnn. eşimi işe yolladım uyuyamadım sonra. geç de yattım ama neden uyuyamıyorum ben yaaa (( SİNEM naptı acaba doğurdu mu? ay ben de doğursam inceden inceden :))

Bende durum tam tersi filiz. uykudan gözlerimi açamıyorum. 24 saat uyuyabilirim. bir şeyin eksikliği mi var diye düşünmeye başladım. doğumdan sonra da böyle olursam vay Sare'nin haline. zavallı yavrum açlıktan bayılır valla.
Ben de merak ediyorum Sinem'i. İrem de yok sanırım. Tam bir doğum kardeşliği oldu onlarınki, birbirlerini yalnız bırakmadılar sanırım aynı gün aynı saatlerde işlemi tamamlayacaklar :) Ben seni 42'li yolda yalnız bırakıcam sanırım. Ptesi sezodan bahsetmeye başladı dr Hayırlısı...

canım bebeğin kilosu maşallah güzel ancak kilo arttıkça normal doğum şansı azalıyor,
hakkınızda hayırlısı canım, kanala girmesi için bir şey yapılıyor mu emin değilim.
bebeğine maşallah
ben de geçen dr a gittiğimde kızımın kilosu 3200 civarındaydı ve dr bu cumaya kadar bekliyorum dedi
kilosu da 200 yanılma payı var ama 3500 doğurursun dedi,
ben hep 3 civarı olsa iyi derdim, 3500 biraz iri geliyor bana ve açıkçası çok kilolu doğurmak istemem çünkü sezaryana
yönlendirilmek istemiyorum ama yine de kısmet hangi doğum olursa olsun,
sağlıkla, tam bir şekilde kızımı kucağıma almak istiyorum (yinede normal olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…