evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
19 ekım 2011 saat aksam 17:00 da bebegım normal dogumla dunyamıza geldı...3300 kg cok saglıklı kar topu gıbı bembeyazzz bır kızzz..anlatıcak cok seyım var belkı bır omur anlatabılırım 1 gunde basıma gelenlerı...ama sımdılık cok yorgunum..evımıze gelelık 1 saat oldu olmadı..dus bıle almadım daha suyun ısınmasını beklıyoruz..bebıkı yıkayıp ardınada ben yıkanıcam...sesım kısık 12 saatlık sancının ardına kısık olmaması beklenemzdı zaten...dıkıslerımden cok ıkınmaktan kıcım acıyoo..dr 15 gun oturmıcak yatacaksın dedı..neysee kızlar haber vermek ıcın gırdım..Allah hepınızden razı olsun...dınlenmek ıstıyorum..hee bu arada gelınce tartıldım 6 kılom gıtmıs...sımdılık hoscakalın...
Hiç korkma canım hayırlısıyla o gün geldiğinde korku falan kalmayacak bebeğini kucağına almak için sabırsızlanacaksın bile allahım bir avazda kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah oğlum adınada çok teşekkür ederiz teyzesimerhaba arkadaşım ben ocak annesi olucam inşallah. doğum yaklaştıkça biraz korku da başlıyor sizin paylaşımlarınıza bakıyorum arada doğum yapan arkadaşları duydukça içim kıpır kıpır oluyor. bebeğini görünce yazmadan edemedim allahım analı babalı büyütsün melek gibi bir oğlun var allahım nazarlardan saklasın benimde oğlum olacak darısı benim başıma resimlerini görünce çok duygulandım allah meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. tekrar tebrik ederim
Allah razı olsun zeynepcimmaşallah kuzuma allah ömürlü etsin
Fatoşcum canı içinde sağlıklı olsunda eylülümde büyüyecek tontiş olacak inşallahözlem maşallah Arhana çokk tatlı olmuş annesi yerim ben onun tombiş poposunu :)) ya kocaman oluvermiş bıdık benim kız pek çıtı pıtı hala prematüre bölümünden giyiniyoruz onlar bile azıcık bol :) inşallah bi,raz büyür serpilirde bende eklerim kızımın tombiş poposunu buraya..
iremguzum canım gözün aydın. doğum yapmışsın hayırlı olsun Allah meleğine, sana ve eşine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin..
sinem öncelikle gözün aydın hayatım. Geldi ikinci yakışıklınız demek :) ama sendeki bu enerjiye hakkatten hayranım, dikkat et bak çok yorma kendini...
ayten doğum sinyalleri başlamış. dualarımız seninle canım inşallah ağrısız sızısız bir avazda alırsın bıcırığı kollarına...
ve doğum yapan tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Kıızmla ilgilenmekten topiği fazla takip edemiyorum artık kırkımız çıkınca daha sık girerim umarım :) Biz iyiyiz şükür biraz gazımız var biraz uykusuzuz, birazda sütümüzün çoğalmasını çokk istiyoruz. Ortak sıkıntılar yani... birde şu göğüs yarasından bıktım. Aventin göğüs koruyucuusnu almıştım ya emmedi benim yaramazım bende doktorun veridği fito kremi sürüp emzirmediğim zamanlarda göğüs koruyucu üstüne takıyorum bu şekilde göğüslerim nemleniyor. emzirmeden öncede sıcak su ile yıkıyorum en azından emzirirken çok acımıyor ama tamamen de iyileşemiyor bitürlü
Allah razı olsun filizcim seninde az kaldı inşallah kavuşmana bizde sana hep dua ediyoruzAllah yardımcın olsun Elif şimdiye almışsındır belki kucağına. sağlıkla gelsin inş.
bence de acele davranmış gibi doktorun. 42ye kadar yolu var. dediğin gibi acaba suni sancıyla inmiyo mu kanala?? başka bi doktora daha mı görünsen acaba??
hadi gözün aydın 12 saat sancı haaa:18::18::18: neyseki kavuştun kuzuna
ooooo geliyo utku bey. bak siz de bizi yalnız bırakıyosunuz .Allahım hiç değilse ekimde gelse benim oğlan :)))
Özlem çokkkk şirin Allah nazarlardan korusun okudum hemen
Amin canım darısı başınıza inşallahoyyy maşallah Arhan Emir abimize... Rabbim nazarlardan saklasın
hadi gözün aydın meltem allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok uğraştın doğurmak için hikayeni bekliyorumevet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
19 ekım 2011 saat aksam 17:00 da bebegım normal dogumla dunyamıza geldı...3300 kg cok saglıklı kar topu gıbı bembeyazzz bır kızzz..anlatıcak cok seyım var belkı bır omur anlatabılırım 1 gunde basıma gelenlerı...ama sımdılık cok yorgunum..evımıze gelelık 1 saat oldu olmadı..dus bıle almadım daha suyun ısınmasını beklıyoruz..bebıkı yıkayıp ardınada ben yıkanıcam...sesım kısık 12 saatlık sancının ardına kısık olmaması beklenemzdı zaten...dıkıslerımden cok ıkınmaktan kıcım acıyoo..dr 15 gun oturmıcak yatacaksın dedı..neysee kızlar haber vermek ıcın gırdım..Allah hepınızden razı olsun...dınlenmek ıstıyorum..hee bu arada gelınce tartıldım 6 kılom gıtmıs...sımdılık hoscakalın...
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inş. utku paşayıKızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Dua edin bana ve bebeğime...
maşallah cnm allah nazarlardan saklasınBugün yarı kırkımız çıktı çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
ARHAN EMİR im
ay acaip stres oldum ya üffff iremi anlamaya başladım sanırım. Allahım beklemek ne zor. hele topiğin yüzde 95 i doğurmuşkennnnn
sağ ol canım. Allah razı olsunHiç korkma canım hayırlısıyla o gün geldiğinde korku falan kalmayacak bebeğini kucağına almak için sabırsızlanacaksın bile allahım bir avazda kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah oğlum adınada çok teşekkür ederiz teyzesi
Allah razı olsun zeynepcim
Fatoşcum canı içinde sağlıklı olsunda eylülümde büyüyecek tontiş olacak inşallah
Allah razı olsun filizcim seninde az kaldı inşallah kavuşmana bizde sana hep dua ediyoruz
Amin canım darısı başınıza inşallah
hahahaha ben de ondan korkuyorum valla ama bak bugün evdeyim. eşime de dedim artık kimseyi gitmeyelim yeter diye. o da diyo ki sen durmuyosun evde ben mi zorla götürüyorumhadi gözün aydın meltem allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok uğraştın doğurmak için hikayeni bekliyorum
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inş. utku paşayı
maşallah cnm allah nazarlardan saklasın
cnm stres yapma şurda daha günün bile dolmadı ben 39 6 da doğurdum merak etme, sen istesen bile o bebek orda kalmayacak çıkacak illa ama şu ev gezmelerine bi ara ver artık ben artık birinin evinde doğuracaksın diye korkmaya başladım
hakkınızda hayırlısı inş.Ahterminacım bu akşam tekrar konuşucaz doktorla.Off acayip stresliyim..Dua edin nolur.
ahtermina 2 gun icinde dogurcaksin gibime geliyo :)
evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
Canımmmm Allah yardımcın olsun.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.Dualarım sizinle..
Allah yardımcın olsun ayten sağlıkla hayırlı haberlerle gel inşallah
ayten doğum sinyalleri başlamış. dualarımız seninle canım inşallah ağrısız sızısız bir avazda alırsın bıcırığı kollarına...
ooooo geliyo utku bey. bak siz de bizi yalnız bırakıyosunuz .Allahım hiç değilse ekimde gelse benim oğlan :)))
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inş. utku paşayı
:
Kızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Dua edin bana ve bebeğime...
ya kızlar sabahtan beri sarı akıntım var iki defa çamaşır değiştim. normalde de akıntım olur benim ama bu peşpeşe oldu. suyum olabilir mi :))
suyun şeffaf olduğunu biliyorum canım ama doğumun yaklaştığını haber veren nişan dedikleri şey olabilir mi ki acaba, sümükümsü bi sıvı diyorlar, sarı bazen kanla karışık bi akıntı oluyomuş.
Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh bebeğini. Allah bir avazda kurtarsın
ya kızlar sabahtan beri sarı akıntım var iki defa çamaşır değiştim. normalde de akıntım olur benim ama bu peşpeşe oldu. suyum olabilir mi :))
Canım gözün aydın..Maşallah sana ve minik yavruna.
Geçmiş olsun & gözün aydın canım...
Allah sağlıkla analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...
irem kuzuuu gözün aydın alllah hayırlı evlat olmasını nasipetsin
geçmiş olsun canım.. bebişin ailenize hayırlı bir evlat olsun,
normal doğurucam dedin başardın sonunda :) vaktin olunca da detayları anlatırsın.. eminim annenle maceralı bir gün geçmiştir :)
çabuk toparlanırsın inşallah yavrum.. belki torunu görünce annen de yumuşar davranışı değişir diye umuyorum..
Canım allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
MAşallah meltem kızına allah analı babalı büyütsün
iremguzum hayirli olsun bebegin Allah anali babali buyutsun
maşallah canım sanada bebeğinede Allah sağlık versindarısı biz bekleyen annelerin başına inş.
özlemiremguzum canım gözün aydın. doğum yapmışsın hayırlı olsun Allah meleğine, sana ve eşine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin..
hadi gözün aydın 12 saat sancı haaa:18::18::18: neyseki kavuştun kuzuna
ay acaip stres oldum ya üffff iremi anlamaya başladım sanırım. Allahım beklemek ne zor. hele topiğin yüzde 95 i doğurmuşkennnnn
Canım ıkınmadan dolayı o ağrılar oluyor ben hala tabureye oturamıyorumTebrik ederim Meltem'cim Allah analı babalı büyütsün yavrunu
hadi gözün aydın meltem allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok uğraştın doğurmak için hikayeni bekliyorum
maşallah cnm allah nazarlardan saklasın
gözün ayydın. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.
zor olmuş ama kavuşmuşsun bebişine darısı başımıza diyorum :)))
kızlarr Allah hepınızden razı olsun,rabbım sızlerın evladınıda bagıslasın ve dogurmayan kardeslerımede tattırsın...minik kus uykuda annem mutfakta esım dersanede..bundan uygun vakıt olmaz deyıp dogum hıkayemı yazmak ıstedım..bırazdan uzun uzun bır yazı okuyacaksınız..sımdıden soyleyım..kımse kusura bakmasın ben bu anı cok bekledımmm...saka gıbı ama hastaneye gıderken acaba cıktıgımda ben ne yazıcam dıye dusunmustum..sımdı bılıyorum ne yazacagımı
selam kızlar nasılsınız.
SİNEM VE MELTEM doğurmuşunuz gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzularınızı.başka doğuran varmı kızlar.
meltem normal doğurmuşsun senin adına çok sevindim istediğin gibi olmuş.
AYTENCİM seninde doğum yakın sanırım hayırlısı olsun canım.
geçmiş olsun canım öyle böyle derken azimle sonunda normal doğum yaptın allah analı babalı büyütsun kuzunu...evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
Bugün yarı kırkımız çıktı çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
ARHAN EMİR im
Eki Görüntüle 276397
Eki Görüntüle 276398
Eki Görüntüle 276399
Eki Görüntüle 276400
bi mani yoksa neden gününün dolmasını beklemiosunki 42. haftaya kadar yolu var alttan muayene etmemeside ayrı bi olay hayırlısı neyse o olsun yinede doktordan iyi bilemeyiz vardır onunda bi bildiği..sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah...Kızlar nasılsınız? YA benim azcık moralim bozuk gibi.Dün akşam doktora gittik.Doktor bebeğin kanala girmediğini ve cumaya kadar olmazsa sezo yapacağını söyledi.Ya ben normal doğum istiyordum tabi ki her şeyin hayırlısı ama nebileyim içim kötü oldu.kendimi çok şartlandırmışım dün geceden beri ağlıyorum. en çok sinirlendiğim başka hiç bir açıklama yapmaması.alttanda muayene etmedi. hadi dese ki suyu azaldı,kordon dolandı hayati risk var tamam o zaman gıkımı bile çıkarmam.ama tek dediği kanala girmemiş cuma günün doluyor sezeryan yapalım.kafam çok karışık.
Yani anlayacağınız bugün ya da gece olmazsa yarın sabah sezeryan için 7 de hastaneye yatış olucak.
bir de bilginiz varmı suni sancı için illaki bebeğin kanala girmesi mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?