2011 Ekim Anneleri

Canım ıkınmadan dolayı o ağrılar oluyor ben hala tabureye oturamıyorum Tebrik ederim Meltem'cim Allah analı babalı büyütsün yavrunu

Hiç korkma canım hayırlısıyla o gün geldiğinde korku falan kalmayacak bebeğini kucağına almak için sabırsızlanacaksın bile allahım bir avazda kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah oğlum adınada çok teşekkür ederiz teyzesi
maşallah kuzuma allah ömürlü etsin
Allah razı olsun zeynepcim
Fatoşcum canı içinde sağlıklı olsunda eylülümde büyüyecek tontiş olacak inşallah
Allah razı olsun filizcim seninde az kaldı inşallah kavuşmana bizde sana hep dua ediyoruz
oyyy maşallah Arhan Emir abimize... Rabbim nazarlardan saklasın
Amin canım darısı başınıza inşallah

hadi gözün aydın meltem allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok uğraştın doğurmak için hikayeni bekliyorum
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inş. utku paşayı
Bugün yarı kırkımız çıktı çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahh

ARHAN EMİR im

maşallah cnm allah nazarlardan saklasın
ay acaip stres oldum ya üffff iremi anlamaya başladım sanırım. Allahım beklemek ne zor. hele topiğin yüzde 95 i doğurmuşkennnnn

cnm stres yapma şurda daha günün bile dolmadı ben 39 6 da doğurdum merak etme, sen istesen bile o bebek orda kalmayacak çıkacak illa ama şu ev gezmelerine bi ara ver artık ben artık birinin evinde doğuracaksın diye korkmaya başladım

ahtermina 2 gun icinde dogurcaksin gibime geliyo :)

sağ ol canım. Allah razı olsun

hahahaha ben de ondan korkuyorum valla ama bak bugün evdeyim. eşime de dedim artık kimseyi gitmeyelim yeter diye. o da diyo ki sen durmuyosun evde ben mi zorla götürüyorum
yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. bu kadar bekledikten sonra inş. sezeryan demez çok üzülürüm ama hayırlısı tabi

Ahterminacım bu akşam tekrar konuşucaz doktorla.Off acayip stresliyim..Dua edin nolur.
hakkınızda hayırlısı inş.
ahtermina 2 gun icinde dogurcaksin gibime geliyo :)

:))) inş. nazlıcım bakalım öngörülerin doğru mu beni takip et

ya kızlar sabahtan beri sarı akıntım var iki defa çamaşır değiştim. normalde de akıntım olur benim ama bu peşpeşe oldu. suyum olabilir mi :))

gözün ayydın. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.
zor olmuş ama kavuşmuşsun bebişine darısı başımıza diyorum :)))

Canımmmm Allah yardımcın olsun.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.Dualarım sizinle..

Allah yardımcın olsun ayten sağlıkla hayırlı haberlerle gel inşallah

ayten doğum sinyalleri başlamış. dualarımız seninle canım inşallah ağrısız sızısız bir avazda alırsın bıcırığı kollarına...

ooooo geliyo utku bey. bak siz de bizi yalnız bırakıyosunuz .Allahım hiç değilse ekimde gelse benim oğlan :)))

allah yardımcın olsun cnm sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inş. utku paşayı
:

Sağolun arkadaşlar, benim durumda bir değişiklik yok, sancılar yoğunlaşmadı henüz, arada bir gelip gidiyor... az önce wc ye gittim yine az bi r şey kanlı şeffaf bir akıntı vardı pedde, ilk bebekte doğumdan bir kaç gün önce başlayabilirmiş bu durum... Hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlanır umarım...

Acil yıkanacaklar vardı (bebişimin uyku seti & battaniyesi) onları hallettim çok şükür, kurudular bile... Sabah da annem gelir, sancılar sıklaşmazsa evi temizletiriz kapıcının hanımına (detaylı temizlik yapılmıştı, yarım günlük sil - süpür - toz al - banyo - wc yıkama işi var sadece)... Evimiz bebişin gelişine hazır olur... Yemeğim de var, dün yapmıştı annem sağolsun...
Eşim gelince çantaları ve ana kucağını indirteceğim arabaya, hastaneye gitme zamanı gelince sadece benimle ilgilenir arabaya inerken...

Bildirebildiğim ölçüde gelişmeleri yazarım arkadaşlar, şimdilik hoşçakalın...

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh bebeğini. Allah bir avazda kurtarsın

ya kızlar sabahtan beri sarı akıntım var iki defa çamaşır değiştim. normalde de akıntım olur benim ama bu peşpeşe oldu. suyum olabilir mi :))

suyun şeffaf olduğunu biliyorum canım ama doğumun yaklaştığını haber veren nişan dedikleri şey olabilir mi ki acaba, sümükümsü bi sıvı diyorlar, sarı bazen kanla karışık bi akıntı oluyomuş.

yok normal sarı. akıntı herhalde. neyse ben az uzanayım beklemekle gelmiyo beyfendii :))

Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh bebeğini. Allah bir avazda kurtarsın

Sağol canım... Amin inşallah...

Canım, ben de dün bütün gün yoğunlaşmıştı dediğin akıntı olayı, ve çamaşırda da ıslaklık oluyordu, ben de çamaşırımı gün içinde değiştirmiştim sık sık... Tuvalet ihtiyacım da sık olmuştu dün ve ondan önceki gün, gündüz ve gece boyunca...

Canım gözün aydın.. Maşallah sana ve minik yavruna.

Geçmiş olsun & gözün aydın canım...
Allah sağlıkla analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...

irem kuzuuu gözün aydın alllah hayırlı evlat olmasını nasipetsin

Canım allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

MAşallah meltem kızına allah analı babalı büyütsün

iremguzum hayirli olsun bebegin Allah anali babali buyutsun

maşallah canım sanada bebeğinede Allah sağlık versindarısı biz bekleyen annelerin başına inş.

selam kızlar nasılsınız.
SİNEM VE MELTEM doğurmuşunuz gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzularınızı.başka doğuran varmı kızlar.
meltem normal doğurmuşsun senin adına çok sevindim istediğin gibi olmuş.
AYTENCİM seninde doğum yakın sanırım hayırlısı olsun canım.

Sağol canım, başladı sanırım doğum süreci benim için de... Sağlıkla tamamlanır inşallah...

geçmiş olsun canım öyle böyle derken azimle sonunda normal doğum yaptın allah analı babalı büyütsun kuzunu...

oyyy maşallah tam bi kuzu olmuş yerim ben onun totoşunu allah nazarlardan saklasın
bi mani yoksa neden gününün dolmasını beklemiosunki 42. haftaya kadar yolu var alttan muayene etmemeside ayrı bi olay hayırlısı neyse o olsun yinede doktordan iyi bilemeyiz vardır onunda bi bildiği..sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…