2011 Ekim Anneleri

Benim de 40 haftam bugün doldu ve bebeğim henüz kanala inmedi. Ama doktor 42 haftaya kadar yolu var dedi. O yüzden bekliyorum ben. Suni sancı ile ilgili sorduğunu ben de merak ediyorum. Yarın kontrolüm var. Yarın soracağım doktora. Ama senin doktorunun 40 hafta dolar dolmaz hemen sezaryen yapalım demesi de mantıksız geldi. Çünkü riskli bir durumun da yok. Keşke en azından 1 hafta daha bekleyebilsen

evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
19 ekım 2011 saat aksam 17:00 da bebegım normal dogumla dunyamıza geldı...3300 kg cok saglıklı kar topu gıbı bembeyazzz bır kızzz..anlatıcak cok seyım var belkı bır omur anlatabılırım 1 gunde basıma gelenlerı...ama sımdılık cok yorgunum..evımıze gelelık 1 saat oldu olmadı..dus bıle almadım daha suyun ısınmasını beklıyoruz..bebıkı yıkayıp ardınada ben yıkanıcam...sesım kısık 12 saatlık sancının ardına kısık olmaması beklenemzdı zaten...dıkıslerımden cok ıkınmaktan kıcım acıyoo..dr 15 gun oturmıcak yatacaksın dedı..neysee kızlar haber vermek ıcın gırdım..Allah hepınızden razı olsun...dınlenmek ıstıyorum..hee bu arada gelınce tartıldım 6 kılom gıtmıs...sımdılık hoscakalın...

Off ben de öyle düşünüyorum.Eşim öğlende konuşmaya gidicek ama çok da ısrarcı olmak istemiyorum.sonra allah korusun bir şey olursa kahrolurum.

Canım gözün aydın.. Maşallah sana ve minik yavruna.

Geçmiş olsun & gözün aydın canım...
Allah sağlıkla analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...

Kızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Dua edin bana ve bebeğime...

Son düzenleme:

Canımmmm Allah yardımcın olsun.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.Dualarım sizinle..

geçmiş olsun canım.. bebişin ailenize hayırlı bir evlat olsun,
normal doğurucam dedin başardın sonunda :) vaktin olunca da detayları anlatırsın.. eminim annenle maceralı bir gün geçmiştir :)
çabuk toparlanırsın inşallah yavrum.. belki torunu görünce annen de yumuşar davranışı değişir diye umuyorum..

Canım allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok

Gözünaydın nadidecim allah sağlıkla size bağışlasın inşallah

burak bebek:))) herkese teşekkürler...
Maşallah barekallahh
sezo olan kızlar bu soruma lütfen cevap verinnnnn

dikişlerinizin üst kısmına dokundugunuz zaman içeride sislik hissi hissediyormusunuzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26::26::26:
benimkide şiş bir jel varmış onu alacağım hem dikiş izini kaybediyormuş
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Gözünüzaydınn
Allah razı olsun buketcim rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin inşallah
Canım geldi kızlar. 18 ekim de doğum yaptım. Hikayesi sonra paylaşacağım. Alttaki tarih nasıl değiştiriliyor yardım edin kızlar
Gözünaydın allah analı babalı büyütsün
MAşallah meltem kızına allah analı babalı büyütsün

Allah yardımcın olsun ayten sağlıkla hayırlı haberlerle gel inşallah

Bugün yarı kırkımız çıktı çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahh

ARHAN EMİR im

iremguzum hayirli olsun bebegin Allah anali babali buyutsun

merhaba arkadaşım ben ocak annesi olucam inşallah. doğum yaklaştıkça biraz korku da başlıyor sizin paylaşımlarınıza bakıyorum arada doğum yapan arkadaşları duydukça içim kıpır kıpır oluyor. bebeğini görünce yazmadan edemedim allahım analı babalı büyütsün melek gibi bir oğlun var allahım nazarlardan saklasın benimde oğlum olacak darısı benim başıma resimlerini görünce çok duygulandım allah meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. tekrar tebrik ederim

maşallah canım sanada bebeğinede Allah sağlık versindarısı biz bekleyen annelerin başına inş.

özlem maşallah Arhana çokk tatlı olmuş annesi yerim ben onun tombiş poposunu :)) ya kocaman oluvermiş bıdık benim kız pek çıtı pıtı hala prematüre bölümünden giyiniyoruz onlar bile azıcık bol :) inşallah bi,raz büyür serpilirde bende eklerim kızımın tombiş poposunu buraya..
iremguzum canım gözün aydın. doğum yapmışsın hayırlı olsun Allah meleğine, sana ve eşine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin..
sinem öncelikle gözün aydın hayatım. Geldi ikinci yakışıklınız demek :) ama sendeki bu enerjiye hakkatten hayranım, dikkat et bak çok yorma kendini...
ayten doğum sinyalleri başlamış. dualarımız seninle canım inşallah ağrısız sızısız bir avazda alırsın bıcırığı kollarına...
ve doğum yapan tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Kıızmla ilgilenmekten topiği fazla takip edemiyorum artık kırkımız çıkınca daha sık girerim umarım :) Biz iyiyiz şükür biraz gazımız var biraz uykusuzuz, birazda sütümüzün çoğalmasını çokk istiyoruz. Ortak sıkıntılar yani... birde şu göğüs yarasından bıktım. Aventin göğüs koruyucuusnu almıştım ya emmedi benim yaramazım bende doktorun veridği fito kremi sürüp emzirmediğim zamanlarda göğüs koruyucu üstüne takıyorum bu şekilde göğüslerim nemleniyor. emzirmeden öncede sıcak su ile yıkıyorum en azından emzirirken çok acımıyor ama tamamen de iyileşemiyor bitürlü

Hanimlar kocacim misil misil uyuyor, annemle ben de heyecandan ayaktayiz. Hayat erkeklere güzel valla. Cok tedirginim korkuyorum bana dua edin ne oluur, hayirli habelerle döneriz ins...
Allah yardımcın olsun Elif şimdiye almışsındır belki kucağına. sağlıkla gelsin inş.

bence de acele davranmış gibi doktorun. 42ye kadar yolu var. dediğin gibi acaba suni sancıyla inmiyo mu kanala?? başka bi doktora daha mı görünsen acaba??

hadi gözün aydın 12 saat sancı haaa:18::18::18: neyseki kavuştun kuzuna

ooooo geliyo utku bey. bak siz de bizi yalnız bırakıyosunuz .Allahım hiç değilse ekimde gelse benim oğlan :)))

Özlem çokkkk şirin Allah nazarlardan korusun okudum hemen

ay acaip stres oldum ya üffff iremi anlamaya başladım sanırım. Allahım beklemek ne zor. hele topiğin yüzde 95 i doğurmuşkennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…