Benim de 40 haftam bugün doldu ve bebeğim henüz kanala inmedi. Ama doktor 42 haftaya kadar yolu var dedi. O yüzden bekliyorum ben. Suni sancı ile ilgili sorduğunu ben de merak ediyorum. Yarın kontrolüm var. Yarın soracağım doktora. Ama senin doktorunun 40 hafta dolar dolmaz hemen sezaryen yapalım demesi de mantıksız geldi. Çünkü riskli bir durumun da yok. Keşke en azından 1 hafta daha bekleyebilsenKızlar nasılsınız? YA benim azcık moralim bozuk gibi.Dün akşam doktora gittik.Doktor bebeğin kanala girmediğini ve cumaya kadar olmazsa sezo yapacağını söyledi.Ya ben normal doğum istiyordum tabi ki her şeyin hayırlısı ama nebileyim içim kötü oldu.kendimi çok şartlandırmışım dün geceden beri ağlıyorum. en çok sinirlendiğim başka hiç bir açıklama yapmaması.alttanda muayene etmedi. hadi dese ki suyu azaldı,kordon dolandı hayati risk var tamam o zaman gıkımı bile çıkarmam.ama tek dediği kanala girmemiş cuma günün doluyor sezeryan yapalım.kafam çok karışık.
Yani anlayacağınız bugün ya da gece olmazsa yarın sabah sezeryan için 7 de hastaneye yatış olucak.
bir de bilginiz varmı suni sancı için illaki bebeğin kanala girmesi mi gerekiyor?
Benim de 40 haftam bugün doldu ve bebeğim henüz kanala inmedi. Ama doktor 42 haftaya kadar yolu var dedi. O yüzden bekliyorum ben. Suni sancı ile ilgili sorduğunu ben de merak ediyorum. Yarın kontrolüm var. Yarın soracağım doktora. Ama senin doktorunun 40 hafta dolar dolmaz hemen sezaryen yapalım demesi de mantıksız geldi. Çünkü riskli bir durumun da yok. Keşke en azından 1 hafta daha bekleyebilsen
evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
19 ekım 2011 saat aksam 17:00 da bebegım normal dogumla dunyamıza geldı...3300 kg cok saglıklı kar topu gıbı bembeyazzz bır kızzz..anlatıcak cok seyım var belkı bır omur anlatabılırım 1 gunde basıma gelenlerı...ama sımdılık cok yorgunum..evımıze gelelık 1 saat oldu olmadı..dus bıle almadım daha suyun ısınmasını beklıyoruz..bebıkı yıkayıp ardınada ben yıkanıcam...sesım kısık 12 saatlık sancının ardına kısık olmaması beklenemzdı zaten...dıkıslerımden cok ıkınmaktan kıcım acıyoo..dr 15 gun oturmıcak yatacaksın dedı..neysee kızlar haber vermek ıcın gırdım..Allah hepınızden razı olsun...dınlenmek ıstıyorum..hee bu arada gelınce tartıldım 6 kılom gıtmıs...sımdılık hoscakalın...
evet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
19 ekım 2011 saat aksam 17:00 da bebegım normal dogumla dunyamıza geldı...3300 kg cok saglıklı kar topu gıbı bembeyazzz bır kızzz..anlatıcak cok seyım var belkı bır omur anlatabılırım 1 gunde basıma gelenlerı...ama sımdılık cok yorgunum..evımıze gelelık 1 saat oldu olmadı..dus bıle almadım daha suyun ısınmasını beklıyoruz..bebıkı yıkayıp ardınada ben yıkanıcam...sesım kısık 12 saatlık sancının ardına kısık olmaması beklenemzdı zaten...dıkıslerımden cok ıkınmaktan kıcım acıyoo..dr 15 gun oturmıcak yatacaksın dedı..neysee kızlar haber vermek ıcın gırdım..Allah hepınızden razı olsun...dınlenmek ıstıyorum..hee bu arada gelınce tartıldım 6 kılom gıtmıs...sımdılık hoscakalın...
Hanimlar kocacim misil misil uyuyor, annemle ben de heyecandan ayaktayiz. Hayat erkeklere güzel valla. Cok tedirginim korkuyorum bana dua edin ne oluur, hayirli habelerle döneriz ins...
Kızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Dua edin bana ve bebeğime...
Canım allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallahgünaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
gecmıse bakamadım merakla ne dedıkodumu yaptınız okuycam
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
Gözünaydın nadidecim allah sağlıkla size bağışlasın inşallahbebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
Maşallah barekallahhburak bebek:))) herkese teşekkürler...
benimkide şiş bir jel varmış onu alacağım hem dikiş izini kaybediyormuşsezo olan kızlar bu soruma lütfen cevap verinnnnn
dikişlerinizin üst kısmına dokundugunuz zaman içeride sislik hissi hissediyormusunuzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26::26::26:
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahSineeem hayirli ugurlu olsun kuzun, mop diyorsun hala ya ilahi
Meltem de doguma gitti sanirim, hayirli haberlerle döner ins...
Veee size sürpriz, yarin bu saatlerde kizim kucagimda olacak ins... Suyumuz cok azalmis, kemiklerim basik, acilmam yok, bebek kanala girmemis, 3 gündür de oldukca az hareket ediyor sipam, ve sezeryana karar verdi doktorumuz, riske atmak istemiyorum seni de bebegi de dedi. Epidural sezeryan olacak, dualarinizda beni unutmayin bugün ne olur. Adim Elif, ismen dua ederseniz cok sevinirim. Allah´immm hem cok heyecanliyim, hem cok korkuyorummm
GözünüzaydınnSelammmmmmmm
Biz geldik minnos kizimla,, ptesi gunu 4 5 saat suni sanci alip acilma uc cm olup ve bu arada 4 5 kere vajinal muayne sonrasi kendi istegimle sezaryen oldum. Zorluklari var tabi ama iyiyim cok sukur bir ara tekrar gelip detayli yazarim kizlarrr
Optuk sizii
Allah razı olsun buketcim rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin inşallahağlaya ağlaya okudum mesajını
ben bu hikayeyi baştan sona kadar çok iyi biliyorumm
Rabbim oğluşunla seni bir ömür ayırmasın yavrunu sana bağışlasın
bu arada senin yakışıklı babasına nasıl bakıyor
bayıldımm maşallahh
Gözünaydın allah analı babalı büyütsünCanım geldi kızlar. 18 ekim de doğum yaptım. Hikayesi sonra paylaşacağım. Alttaki tarih nasıl değiştiriliyor yardım edin kızlar
MAşallah meltem kızına allah analı babalı büyütsünevet arkadaslar...anlayacagıınız uzere yavru kus sonunda hayatımıza gırdı..cok zordu hayatımda tadını daha once bılemıyoecegım kadar zor...ama sonunda Allaha ettıgım sukurdekı samımıyet kadarda daha once hıc sukretmedıgımı anladım..
Kızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Bugün yarı kırkımız çıktı çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
ARHAN EMİR im
Eki Görüntüle 276397
Eki Görüntüle 276398
Eki Görüntüle 276399
Eki Görüntüle 276400
ARHAN EMİR im
Eki Görüntüle 276397
Eki Görüntüle 276398
Eki Görüntüle 276399
Eki Görüntüle 276400
Allah yardımcın olsun Elif şimdiye almışsındır belki kucağına. sağlıkla gelsin inş.Hanimlar kocacim misil misil uyuyor, annemle ben de heyecandan ayaktayiz. Hayat erkeklere güzel valla. Cok tedirginim korkuyorum bana dua edin ne oluur, hayirli habelerle döneriz ins...
Kızlar nasılsınız? YA benim azcık moralim bozuk gibi.Dün akşam doktora gittik.Doktor bebeğin kanala girmediğini ve cumaya kadar olmazsa sezo yapacağını söyledi.Ya ben normal doğum istiyordum tabi ki her şeyin hayırlısı ama nebileyim içim kötü oldu.kendimi çok şartlandırmışım dün geceden beri ağlıyorum. en çok sinirlendiğim başka hiç bir açıklama yapmaması.alttanda muayene etmedi. hadi dese ki suyu azaldı,kordon dolandı hayati risk var tamam o zaman gıkımı bile çıkarmam.ama tek dediği kanala girmemiş cuma günün doluyor sezeryan yapalım.kafam çok karışık.
Yani anlayacağınız bugün ya da gece olmazsa yarın sabah sezeryan için 7 de hastaneye yatış olucak.
bir de bilginiz varmı suni sancı için illaki bebeğin kanala girmesi mi gerekiyor?
ooooo geliyo utku bey. bak siz de bizi yalnız bırakıyosunuz .Allahım hiç değilse ekimde gelse benim oğlan :)))Kızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
ARHAN EMİR im
Eki Görüntüle 276397
Eki Görüntüle 276398
Eki Görüntüle 276399
Eki Görüntüle 276400
ARHAN EMİR im
Eki Görüntüle 276397
Eki Görüntüle 276398
Eki Görüntüle 276399
Eki Görüntüle 276400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?