2011 Ekim Anneleri

Ya bak Filiz iyi hatırlattın burada doğum yapan kızlara soracaktım unuttum ;

Bizim Beyzoş un gözleri mavi şu an ama herkes döner diyor zaten ben baya kahverengi gözlüyüm eşiminki de ela gibi. İkimizin de kardeşleri annesi babası hep kahverengi gözlü. Yenidoğanlarda bazen öyle oluyormuş göz rengi sonra dönüyor diyorlar ama ben renkli gözlü kalmasını çok isterdim doğrusu Bakalım 6 aya kadar oturuyormuş göz rengi bizim kız da kahveye döner büyük ihtimal

ay bu kızların hangisini alsam oğluma hepsi birbirinden güzel yarabbim :))) gerçi hepsi bizden büyük ama nolcak önemli olan gençlerin anlaşması

Maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah Porselen bebek gibi
ben kızımı pamuğum diye seviyodum asıl senin ki tam pamuk bizimki yanında kara pamuk kalır

evet canım ben de öyle duymuştum. dıdınızın dıdısında varsa renkli göz olma ihtimali var :))) baya renkli duruyo ama hadi inş. gönlünüze göre olur.
ben de kumral olsun istiyorum yaaa bayılıyorum kumral erkeklere önce bi sağlıkla gelsin de

ben gidip sinemin taktiklerini mi uygulasam napsam :))) hiç değilse doktorun verdiği egzersizleri yapayım yiyip oturuyorum ya .

Berenin gözleride maviş maviş boncuk gibi hala dönmedi ama döner bizde de renkli gözlü yok

kızım 9 dan beri uyuyor .ve şimdi uynamak üzere .bugecede sabahçıyız anlaşılan.burayı okurken vakit nasıl geçti hiç anlmadım.biraz uzanayım dedim ama olmadı.benle birlikte gececiler varmı.görüşmek üzere.kızlar.herkeze iyi bir gece diliyorum.

Ben zaten hep dua etmiştim anasına benzesin esmer olsun hatta anasından daha esmer olsun diye oldu
bu gece de sen doğurursun bu azim ve istekle ekim sonuna kimse kalmıycak gibi

tam esmer güzeli valla canım maş. :) inş. doğururm duygu ya baksana kimse kalmadı. cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek bu sefer.
hadi ben gidiyorum iyi gecelerrrrr

Maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah Porselen bebek gibi
ben kızımı pamuğum diye seviyodum asıl senin ki tam pamuk bizimki yanında kara pamuk kalır

O resim ilk doğduğu gün çekilmişti şimdi daha değişik sarılıktan dolayı bana bronz geliyor kızım bir sarılık iyice düşsün de o zaman anlaşılır sanırım tam ten rengi Senin miniğin de çok şeker Duygu'cum ya maşallah iyi beslemişsin çok güzel toparlanmış

Ben de sabahçıyım canım yalnız değilsin Bugün banyo yaptık maşallahı var sabahtan beri uyuyor zorla uyandırıp besliyorum ben de uyuyayım diyordum ama olmadı nette takıldım kaldım inşallah bu fırsatı çok arattırmaz bütün gece

Hanimlar kocacim misil misil uyuyor, annemle ben de heyecandan ayaktayiz. Hayat erkeklere güzel valla. Cok tedirginim korkuyorum bana dua edin ne oluur, hayirli habelerle döneriz ins...

Oyacim dua ederim ins normal yapman icin. Ben simdi sezeryan olucam ya, sanci cekmedigim icin gunahlarim dökülmeyecek mi acaba

kız iyi misin sen,
anne olacaksın bundan ötesi var mı,
cennet senin daha ne istiyorsun,
anne olmanın, daha doğrusu annenin ne demek oduğunu
bebeğin karnına düşüp hissettiğin anda başlamadı mı,
onun için zaten her şeyi yapmaya başlamadın mı?
bu yönden düşün ve günahlarının dökülebileceğini unutma.

Kızlar nasılsınız? YA benim azcık moralim bozuk gibi.Dün akşam doktora gittik.Doktor bebeğin kanala girmediğini ve cumaya kadar olmazsa sezo yapacağını söyledi.Ya ben normal doğum istiyordum tabi ki her şeyin hayırlısı ama nebileyim içim kötü oldu.kendimi çok şartlandırmışım dün geceden beri ağlıyorum. en çok sinirlendiğim başka hiç bir açıklama yapmaması.alttanda muayene etmedi. hadi dese ki suyu azaldı,kordon dolandı hayati risk var tamam o zaman gıkımı bile çıkarmam.ama tek dediği kanala girmemiş cuma günün doluyor sezeryan yapalım.kafam çok karışık.
Yani anlayacağınız bugün ya da gece olmazsa yarın sabah sezeryan için 7 de hastaneye yatış olucak.
bir de bilginiz varmı suni sancı için illaki bebeğin kanala girmesi mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…