Allahım muhteşemm maşalllaaaahhhh bayıldım
Ya bak Filiz iyi hatırlattın burada doğum yapan kızlara soracaktım unuttum ;
Bizim Beyzoş un gözleri mavi şu an ama herkes döner diyor zaten ben baya kahverengi gözlüyüm eşiminki de ela gibi. İkimizin de kardeşleri annesi babası hep kahverengi gözlü. Yenidoğanlarda bazen öyle oluyormuş göz rengi sonra dönüyor diyorlar ama ben renkli gözlü kalmasını çok isterdim doğrusuBakalım 6 aya kadar oturuyormuş göz rengi bizim kız da kahveye döner büyük ihtimal
Maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah Porselen bebek gibi
ben kızımı pamuğum diye seviyodum asıl senin ki tam pamuk bizimki yanında kara pamuk kalır
Ya bak Filiz iyi hatırlattın burada doğum yapan kızlara soracaktım unuttum ;
Bizim Beyzoş un gözleri mavi şu an ama herkes döner diyor zaten ben baya kahverengi gözlüyüm eşiminki de ela gibi. İkimizin de kardeşleri annesi babası hep kahverengi gözlü. Yenidoğanlarda bazen öyle oluyormuş göz rengi sonra dönüyor diyorlar ama ben renkli gözlü kalmasını çok isterdim doğrusuBakalım 6 aya kadar oturuyormuş göz rengi bizim kız da kahveye döner büyük ihtimal
ikisi de birbirinden güzel maş. ya seninki esmer güzeli duygu
Ben zaten hep dua etmiştim anasına benzesin esmer olsun hatta anasından daha esmer olsun diye oldu
bu gece de sen doğurursun bu azim ve istekle ekim sonuna kimse kalmıycak gibi
Maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah Porselen bebek gibi
ben kızımı pamuğum diye seviyodum asıl senin ki tam pamuk bizimki yanında kara pamuk kalır
kızım 9 dan beri uyuyor .ve şimdi uynamak üzere .bugecede sabahçıyız anlaşılan.burayı okurken vakit nasıl geçti hiç anlmadım.biraz uzanayım dedim ama olmadı.benle birlikte gececiler varmı.görüşmek üzere.kızlar.herkeze iyi bir gece diliyorum.
Oyacim dua ederim ins normal yapman icin. Ben simdi sezeryan olucam ya, sanci cekmedigim icin gunahlarim dökülmeyecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?