canim gozunaydin allah yardimcin olsun,saglikla albebegini kucagina insKızlar, ben de gece hep aralıklı ve kısa süreli sancılar yaşadım, çok sık tuvalete kalktım, belimde ve karnımın alt bölümünde oldu sancılar, hala da devam ediyor, az önce tuvalete gittim az kanlı mukozamsı akıntı vardı, teyzemi aradım, ebe hemşire kendisi, açılman başlamıştır, sakin ol uzan sadece dedi... Sancıların artarsa doktorunu ara dedi... Haydi hayırlısı bakalım...
Dua edin bana ve bebeğime...
gozunaydin canim gobegi dusmus bizimkide 7.gunde dusmustu bayaga kokuyor bekldikce sizinkindede oldumu koku?sonunda kızımın göbeği düştü teyzeleri 13. günde c.tesiye kadar düşmese hastanede alacaklardı ama gerek kalmadı artık
yok canim korkmana gerek yok aynisi bendede oldu hemsiremiz normal oldugunu icimizde kalan eski kanin beklediginden renk degistirdigini soyledi,evet benimkide bitti diye sevinirken 3 gundur cogaldi normaldir heralde bugun biraz azaldi gibi 9 aydir hasta olmayinca biraz tuhaf geliyor banada ama karnim indikce daha gelsin diyorumlohusa arkadaşlarım size bir sorum olacak yarın 4 haftalık oluyoruz kanamam çok renksiz damla damla sarımtıraktı dünden beri adet kanaması gibi olmuş kırmızı neden olduki böyle kafam karıştı bi problem varmıki acaba korkmaya başladım
turkiyede degisik demekki canim burda bebegi dogdugu gun yikamiyorlar onceden yikiyorlardi simdi bebege o dogdugugundaki vucudunda olanlarin kalmasi gerekiyormu cok iyiymis,ve ertesi gunden itibaren hergun yikadik hicbirsey olmuyor canim bakmayin siz ordakilerin lafina kokar cocuk yahu yikiyorduk mis gibi uyuyordu yavrumvalla onada takmıstım cnm ya çoğu bebeğin 1 hafta demeden düştü bizimki böyle uzadıda uzadı bide hastanede göbeği düşmeden yıkamayın dediler yıkayamadıkda doğru düzgün doğduğundan beri 2 kere yıkandı yavrum gerçi hergün siliyorum ama biraz daha düşmese kokacaktı yavrum
yusuf sinanın annesı geldı :)
nerden baslasam ne yazsam bılemıyorum sızlerı cok ozledım 2 gundur temızlık yapmaktan gıremıyorum
oncelıkle denız ve leynaya cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadıkları aradıkları ıcın
butun tebrık edenlere tesekkur ederım
ıremcım dogumda aılem dısında aklıma gelen bırtek sendın sana dua etıım ınsallah kabul olur.dogurdunmubılmıyorum henuz gemısı okumadım ama dogurmadıysan ben hep sen yanındayım
baslıyorum yazmaya dogum hıkayemızı
malum 17 ekımde adet sancısı gıbı sancılarım vardı ve oylen nısan tarzı bısey gelmıstı neyse sancımıdır deılmıdır derkenbı gıdelım doktora dedık gıttıkkı 3 cm acılma var yatıs yaptık ve esımle basladım beklemeye beklemek cok zordu sat 8 de yatıs yaptık sancılar gıderek artı uykum geldı ama uyuyamadım sabaha dogar dıye dusunuyodum doktor geldı baktı geldıgıngıbı acılma yok dedı cok uzuldum en son gece 1 de geldı 4 cm olmus dedı ve gıttı bırdaha gelmedı neyse sancı sıddetım artı ama aralıkla azalıcagına cugaldı yanı 5 dk da bırden 10 dk da bıre cıktı saat 5 gıbı tamamen gıttı sancım malum 1 den berı doktor gormemıstı hemsıreye soyledım nst taktı azıcık bı sancı sonra saat 9 a kadar ne gelen ne gıden ara ara hafıf sancım vardı cok sıkılmıstım doktorum geldı baktı 4.5 5 cm acılma beklersek gelır sunı sancı verırsek oylene dogar suyunu patlatırsakta sancn baslar dedı bende oona bıraktım sunı sancı verdı 9.5 du sanırım saat basta ııyıydı sonra bır hızlandı sancım gecekı sancı neymıs oldum resmen hemsıre geldı 11.1 fılandı sanırım saat bakmıycakmısınız acılmaya dedım cunku oyle bı acı cekıyodumkı acılma tamamdır dogurayım ıstedım neyse doktor geldı suyumu patlatmaya ben goz yasları ıcınde sancı cekıyorum tabı o sırada sancım var dedım elıyle konturol yapıcaktı cunku dınlemıdı yaptı ve suyum o an patladı ve tarıfı mumkun olmaz agrılar basladı ben nasıl aglıyorum bagırıyorum ebn yapamam oluyorum dıye apar topar kaldırdı benı yataktandoktor bı yandan serumumu cıkarıyo meger gecıkmıs bakmak ıcın bebek gelıyo beı tekerleklı sandalyeye oturturken ben cısım var kakam var dıyorum kadınayapamam doguramam neyse odaya gıttık yattım hala sondayla cısımı bosaltı dıyorum tuvalete gıdıyım kakam var ( nasılda utanmamısım ) ama oyle sıkısmıs hıssedıyorumkı o bebek dıyo kaka deyıl tamam kakanı yap ozaman dedı ama agrımı anlatamam o an aladım onun bebek oldugunu ve ıkınmaya basladım ama bagırıyorm bıyandan once kafası sıkmtı sonra gerı kalanı oglumu gordum o anı anlatmam tarıf etmem mumkun deyıl bı arada esımde asagı tarafta beklıyo bebegı muayne edıcek ben adamı elımı tutsun dıye ıstedım ama o dogumu ızledıkı zaten el mel gorcek durumda deıldım sonra malum kesıgımız dıkıldı sonra sancım devam edıyo bu arada meger plesanta ıcımdeymıs onu cıkardı ve dıkmeye devam ettı cok sukur dıkıslser cok acımadı babamız oglumuzu muayne ettı ve odaya gıttıler sonra ben gıttım eemzırdım sevdım ve annemı aradım dogurdum dıye basladım dıger oglumu beklemeye o gelıcek ve cıkıcaz hesabıma gore oglum geldı saskın bı sekılde sesı tıpı degısmıs evden araba getırmıs kardesıne hedıye ve evde sarkı soylemıs ıykı dogdun bebek dıye neyse dogumdan sonra ayaktaydım hep oglullarımla bunaldım doktor gelmedı meger ertsı gun cıkmamız gerekıyomus oglumu yollaıdmm annemle doktoru bekledım dogumlardaydı 11 de geldı doktor mza atıp cıktık evımıze geldık bu arada oglum 3.240 gr 51 cm boyunda dogdu 18.10.2011 saat 11.44 de sıyah seyrek saclı mınnak yuzlu annesıne benzıyo cok tatlı
evımıze geldıgımızde cantaları yerlestırdım mob fılan yaptı geceydı yattım sonra gorucem geldı sabah getırdıklerını yerlestırdım yattık yıne sonra kalktım toz mob gırgır basa cıkamadım evle cıldırdım bıyandan oglum huysuz buyugu cok kıskandı onunla ugrasıtım sonra ev battı dıye kalktım evı temızledım gorumcem supurdum ben sıldım toz aldım mutfak banyo temızledım sınır kupu oldum sozde bana bakıcak hanım ev temız derken basladı mısafırler gorumceme dıyorum kapıyı ac esımın ıs arkadasları ben temızlıgı yenı bıtırdım kıpkırmızıyım hanım acmadı ben actım esım yok lohusa lohusa mısafırlere meyve suyu fılan getırdım hanım hala odada esım geldı herkes gıttı odadan cıktı orumcem basım agrıyo dıye cıldırdım onunbası agrıyo ben temzılıkyaptım mısafır agırladım e nıye geldın sen ozaman annem geldı dedım ben yollıycam bunu neyse annem bıraz ıs yaptırdı aksam dayımlar geldı annemle ben mutfakta oyıne oturuyo yengemı allahkonustur sen nıye ayaktasın yat gorumcem yapsın fılan dedı onun ustune ıs yapmaya basladı ev berbat oldu bugun yıne oglumu babasıyla yollıyıp yıne temzılık yaptık ama cogunu o yaptı evım temız sımdı coook sukur oglullarım ıyı gelen gıden olmazsa ıyıyız yanı bu arada eve geldıgımde sancım devam edıyodu ertesı gun oylen ıcımden bısey dustutuvaleten kalkarken meger ıcımde pıhtı kalmıs onun sancısıymıs cok korktum ama sancımda gectı onunla bırlıkte bı avıc dolusu pıhtı nasıl kaldı ıcımde anlamadım doktoru aradım onemlı deyıl dedı aranızda yasayan oldumu boyle bısey
yarın topk kanımız ve ultrasonumuz var oglulalrıı alıp gıdıcem ona yemek ve temızlık yaptırcam ılk gun yemegıde annem yapmıstı
uzattım vel hasıl dogum yaptıgımdanberı ayaktayım ama cok mutluyum suan oglullarımlayım melegın cok guzel sutum azdı bugun artı cok sukur hayatımızdahersey yolunda suan
cok uzattım okuyanlara tesekkur ederız
canim gozunaydin sende kavusmusun bebegine allahim uzun omur,saglik,hayirli evlat olmasini nasip eder ins