2011 Ekim Anneleri

ben bugun eşime çoooooooooooooooooooooooooooook kırıldım öküzzz öyle bir laf ettiki kendimi çok kötü hissettim
ben normalde çok sinirli bir insanım bugunde evi temizliyordum sıra tuvalete geldi yıkadım pakladım suyu yanlışlıkla halıya döktüm
başladım bagırınmaya eşimde kalkıp demezmi burcu sakin ol huzurumu kaçırıyorsunnnn ay o kadar fena oldum kii
3 saat yanına ugramadım kalkıp yemegini hazırladım çamaşır bulaşık ütü her işi yaptım anladı heralde yanıma gelip barıştıkmı dediii
bende küsmüydün dedim yooo senin canın sıkkın ne oldu diyo yaaaadedim huzurunu kaçırıyomuşum ya yanına gelmemeye özen gösteriyorum
hemen özür diledi ama ben çok kırıldımmmm

vay enişteye bak sen.. iyice coşmuş o da haaa.. kulaklarını çekmek lazımmm...
de ki ona topikçek seni döveceklermiş..
yav zaten yeni doğum yapmışsın.. hem bebekle ilgilenip hem evin işini yapıyorsun.. bir de koca dırdırı dinliyosun.. yok anam yok.. bunlara bir kocalık eğitimi şartttt

iremguzum, mavipatikler allah sağlıkla sıhatle büyümelerini nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. ,yarın kısmetse bende alıcam doruğumu kucağıma. Heyecan bastı habire bişeylerle uğraşıyorum uykum gelsin diye ama tık yok :)))

kız birde diyor ki sende olsan sende böyle derdin dedim aklıma bile gelmezdi yanına gelir ne oldugunu sorar gerekirse temizlemene yardım ederdim nasıl düşünebiliyorsun bunu herkesin aklının kendisi gibi çalıştıgını sanıyor :100:

canım allah analı babalı büyütsün,

canım bebeklerde genelde delik oluyormuş dilerim hemen kapanır, sarılıkta düşmaye başlamış, dilerim en kısa zamanda tamamiyle toparlanır, allah yardımcısı olsun.

mrb arkadşlar ben tuğbabenm bebişim 2950 gr doğdu usgde 3200 gözüküyordu.şimdi 3400 filan kilosu.adı da zümra. Alah hepinizi hayırlsıyla kurtarsın

canım adıyla yaşasın, allah analı babalı büyütsün.

canım dilerim bir avazda kurtulur ve doruğunu sağ salim kucağına alırsın,
adım oya ve benim için de dua edebilir misin?
normal doğum yapayım ve kızım 2-3 gün içinde sancısıyla birlikte gelsin
ve normal doğurayım.

iremguzum ve mavi patikler sizde almışsınız kuzularınızı kucağınıza.çok sevindim güle güle büyütün.nası karşıladı ahmet berat?

boşver yavrum can sıkma.. artık yakışıklı bir prensin var.. onunla bol bol vakit geçiriyorsun..
bende eşime tekme yumruk girişesim geliyor bazen.. hatta her akşam.. kanepe olayımız halaaa devam ediyor.. 5dk mutfağa gidiyorum geri geldiğimde adam horul horul uyuyor oluyor..
5dk içinde insan derin uykuya dalabilir mi yaw.. her akşam aynı hikaye.. bazen kanepete bırakıyorum.. kanepe de eski olduğu için süngeri incelmiş (yaptıramadık henüz)
sonra bana diyor ki yok boynum ağrıyor yok belim.. kaldıramıyorum yaw.. üstünü bile ben değişiyorum bu halimle rahat uyusun diye...
yok arkadaş değişmiyor.. bazen de uyandırmaya çalışıyorum diye sinirleniyor abuk subuk laflar edip canımı sıkıyor..
bende söylene söylene gidip yatıyorum.. oğlum bir doğsa da onunla ilgilensem hep..
bazen de diyorum 15 yıl sonraki halim ne ola ki... biri bir koltukta diğeri de baba gibi öbür koltukta..
aşkıımmm kalk yatağına.... oğluuum emreee yatağınaaaa.. saçlarımı yolarım ozamanda herhalde

amin canım inşallah istediğin gibi olur dua edicem senin için. Hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun bende çok istedim normal olsun ama tık yok :))) sabah sezeryana alıcaklar. Belkide süpriz olur bu gece sancı gelir.

Gözün aydın. Ben peçeteye sardım duruyo nereye gönsem diye düşünüyorum sen ne yaptın???
şimdilik bizimkide öyle duruyo muhtemelen ist. üniv. bahçesine gömülecek

cnm bana rağmen ne çok istedin normal doğum yapmayı belkide senin için hayırlısı buymus hiç sıkma canını allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin arıycam yarın seni dualarım seninle tatlım....

kimseler yok eeee tabi herkes doğurdu kuzusunu aldı kucağına onla ilgileniyo biz hala aynı vücudu paylaşıyoruz oğlumla. içimden bi ses yarın doktor açılman var hemen alalım diyecek diyor :))) ağrılarım var azcık ya kendimi teselli ediyorum. alta doğru çok baskı yapıyo şu an başka da bi şey yok. bakalım ne diyecek yarın

sen de benim gibisin canım geçen hafta kontrole giderken ben de öyle diyodum yatışımı yapacak bugün diye ama üstünden bi hafta geçti hala tık yok
c.tesi benim de kontrolüm var bakalım ne dicek doktorcuğumuzz. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..

bebeğine kavuşan tüm arkadaşların gözü aydın, darısı bizlere.

ben en başındna beri normal doğum sitiyordum ama ireemguzumun yazdıklarındna snra çok etkilendim.

bende tırstım.

kesinlikle size katılıyorum.

ya ben çok korktumm galiba sezeryan olcam
şuan nefes alamıyorum sanki panikten of keşke okumasaydım :18:

aynen ben ağladım hatta hayatım. bin pişman oldum okuduğuma. sonra banununkini okudum o biraz rahatlattı beni. hayırlısı işallah.

günaydın kızlar,
bugün doğum yapacaklara allah yardımcıları olsun
ve dilerim bir avazda doğururlar.
bugün pek keyfim yok ama inşallah düzelirim.

ne kadar güzel,
allah analı babalı büyütsün.
doğum yapmayan kaç kişi kaldık bilmiyorum ama 5 kişi var mıyız acaba

evet ya çok az kişi kaldık... gün geçtikçe insan daha bi sabırsız oluo... darısı da bizim başımıza inşallah, biz de yavrularımıza kavuşup onların kokusunu bi içlerimize çeksek artıkkk... bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…