- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ben bugun eşime çoooooooooooooooooooooooooooook kırıldım öküzzz öyle bir laf ettiki kendimi çok kötü hissettim
ben normalde çok sinirli bir insanım bugunde evi temizliyordum sıra tuvalete geldi yıkadım pakladım suyu yanlışlıkla halıya döktüm
başladım bagırınmaya eşimde kalkıp demezmi burcu sakin ol huzurumu kaçırıyorsunnnnay o kadar fena oldum kii
3 saat yanına ugramadımkalkıp yemegini hazırladım çamaşır bulaşık ütü her işi yaptım anladı heralde yanıma gelip barıştıkmı dediii
bende küsmüydün dedim yooo senin canın sıkkın ne oldu diyo yaaaadedim huzurunu kaçırıyomuşum ya yanına gelmemeye özen gösteriyorum
hemen özür diledi ama ben çok kırıldımmmm
vay enişteye bak sen.. iyice coşmuş o da haaa.. kulaklarını çekmek lazımmm...
de ki ona topikçek seni döveceklermiş..
yav zaten yeni doğum yapmışsın.. hem bebekle ilgilenip hem evin işini yapıyorsun.. bir de koca dırdırı dinliyosun.. yok anam yok.. bunlara bir kocalık eğitimi şartttt
şimdi o günler bakıyorumda yasanmamış gibi şimdi iyiyiz.normale döndük.uykusuzluk,aclık,göğüs yaraları bunlarlada uğrastık.rabbim her günümüzü daha güzel yapsın.bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli.doğum yapan herkesin gözü aydın olsunn:)))
slm güzel annişlerherkes iyidir inş kızımdan pek fırsat olmuyo girmeye sarılık geçirdik şükür daha yeni değerlerimiz düşmeye başladı ışın tedavisi gördü kızım bide kızımın kalbinde 5mm delik varmış kendiliğinden kapanır dedi dr ama inş kapanır kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
mrb arkadşlar ben tuğbabenm bebişim 2950 gr doğdu usgde 3200 gözüküyordu.şimdi 3400 filan kilosu.adı da zümra. Alah hepinizi hayırlsıyla kurtarsın
iremguzum, mavipatikler allah sağlıkla sıhatle büyümelerini nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. ,yarın kısmetse bende alıcam doruğumu kucağıma. Heyecan bastı habire bişeylerle uğraşıyorum uykum gelsin diye ama tık yok :)))
kız birde diyor ki sende olsan sende böyle derdin dedim aklıma bile gelmezdi yanına gelir ne oldugunu sorar gerekirse temizlemene yardım ederdim nasıl düşünebiliyorsun bunu herkesin aklının kendisi gibi çalıştıgını sanıyor :100:
canım dilerim bir avazda kurtulur ve doruğunu sağ salim kucağına alırsın,
adım oya ve benim için de dua edebilir misin?
normal doğum yapayım ve kızım 2-3 gün içinde sancısıyla birlikte gelsin
ve normal doğurayım.
şimdilik bizimkide öyle duruyo muhtemelen ist. üniv. bahçesine gömülecekGözün aydın. Ben peçeteye sardım duruyo nereye gönsem diye düşünüyorum sen ne yaptın???
amin canım inşallah istediğin gibi olur dua edicem senin için. Hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun bende çok istedim normal olsun ama tık yok :))) sabah sezeryana alıcaklar. Belkide süpriz olur bu gece sancı gelir.
kimseler yok eeee tabi herkes doğurdu kuzusunu aldı kucağına onla ilgileniyo biz hala aynı vücudu paylaşıyoruz oğlumla. içimden bi ses yarın doktor açılman var hemen alalım diyecek diyor :))) ağrılarım var azcık ya kendimi teselli ediyorum. alta doğru çok baskı yapıyo şu an başka da bi şey yok. bakalım ne diyecek yarın
canımm ya geçmiş olsun. çook sıkıntı çkmişsinn fena halde tırstım yazdıklarını okuyunca umarım benim gibi doğumu bekleyenler senin kadar sıkıntılı bir doğum yaşamzlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :2:
Ya gulum o kadar detaya girmissin o kadar acik yazmissinki yani daha once dogum yapmis biri olarak bile gozum korktu.Icim bir tuhaf oldu valla.Keske burda daha once dogum yapmamis arkadaslari dusunup bu kadar ayrintiya girmeseydin.Kurtulduguna senin adina cok sevindim evladinida allah bagislasin ama dedigim gibi hikayen biraz urkutucu.Benim ilk dogum hikayemi okuyan tebessum edip duygulanmisti cunku onlari dusunup ayrintiya girmedim.Ayrica herkesin dogumu farkli korkmamanizi tavsiye ederim kizlar.Korkunca o anin guzelligini yasiyamiyor askine telastan hersey daha kotu oluyyuzden sogukkanliliginizi asla kaybetmeyin.Ayrica dusunun o kadar olumcul birsey olsa insanlar neden tekrar tekrar dogursun.Bakin 3 bucuk yil gecti Allah nasip ederse ikinci kizimi dogurucam.Ve dogumdan hic korkmuyor aklima getirip kafama takmiyorum
ya ben çok korktumm galiba sezeryan olcam
şuan nefes alamıyorum sanki panikten of keşke okumasaydım :18:
herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
Aminnn saol duygu teyzesiiMaşallahNazar değmesin
Poposunu yesinler onun
Emzirme Sütyen kuzum ben buradan aldım nida bir alışveriş merkezinden aynısını almışnidaaaaaaaaaaaa o güzelim cicik kaplarını nereden almışstın kuzum beeeeeeee bulamıyom bennnnnnnnnnnnnn bu penyelerle benim memişlerrr çok iğrenç görünüyoooo kendimi inek gibi hissediyommm acilllll yanıt verr
kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))
ne kadar güzel,
allah analı babalı büyütsün.
doğum yapmayan kaç kişi kaldık bilmiyorum ama 5 kişi var mıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?