2011 Ekim Anneleri

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,
dilerim güzel haberlerle gelirsin.
ben dün dr a gitttim ama moralim pek iyi değil.
aslında dün yaparım ederim diyordum
bugün ise kalktığımdan beri keyfim yok
belki 1 saat sonra annemlere giderim,
hem yürüyüş yapmış olurum, hem de hava alınca biraz kendime gelirim,
orada moralimde düzelir.

kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))

ne güzel öncelikle geçmiş olsun ayten , maşallah, allah analı babalı büyütsün bebeğini.
ekim anneleri doğum yapmayan azaldı galiba.hayırlısıyla doğum yapmayan arkadaşlarda sağlıkla kucagına alsınlar bebeklerini

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. doktordan geliyorum canım sıkkın... çatı muayenesi yaptı yine ve aynı şey isöyledi çok da müsait değilmiş ama anahtar kilit olayı gibi düşün dedi denemeden de bilemeyiz. bi parmak açıklık varmış sezeryan istersen çabuk karar ver alalım dedi. beklemenin artık bi anlamı yokmuş sezeryan için ama normal istiyosan salı bi daha gel bakalım bi daha dedi. suyu da normalmiş bebeğin.
kafasını hala oynatıyo tam yerleşmemiş dedi kanala ama onu çok umrsamadı sadece çatı çok geniş değil bilemem dedi ne olacağını. kararı bana bıraktı ben de kararsız kaldım iyice canım sıkıldı yaaa

kaç haftalıksınız canım siz? uzadıkça insan daha da sabırsız oluyo

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
hadi gözün aydın. darısı başıma

günaydın kızlar,
bugün doğum yapacaklara allah yardımcıları olsun
ve dilerim bir avazda doğururlar.
bugün pek keyfim yok ama inşallah düzelirim.

niye keyfin yok oyacım hayırdır?? kötü bi şey yoktur inş. son günlerinde bebeğini strese sokma

kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))

hadi gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

ben varım ayçam doğurmayan, doğuramayan

Ben milupa aptamil kullanıyordum, babam çocuk doktoru onu tavsiye etmişti. Sütüm yetmediği günler 1-2 öğün veriyorum.

Bu arada benim de bebeğim aç kaldığından sarılık oldu. Uyusa bile 2-3 saatte bir besleyin bebeğinizi.

Kızlar bende aynı durumdayım süt yetmiyo az geliyo bende ek mama takviyesi yapıyorum milupa aptamil kullanıyorum günde 1 yada iki defa..

Selam canlar, irem filiz doğum yaptımı Herkes ve bütün bebekler iyimi? Ya yazıp çıkıyorum ama bebeği olanlar anlar olmayanlar doğurunca anlar fısat yok bugünde evime geçicem bakalım napçaz, lohua sendromuna girdim, çıkmaya çalışıyorum :))) Neyse geçicek bunlar başım çatlıyo ağrıdan kızım uyumuyo gece gündüz çığırıyo canım daralıyo 40 ı çıkınca düzelir diyolar 11 günlük olduk gün sayıyorum 40 olsun diye sabırsızlıkla... Bebeğime bakalbiliyorum sadece bazen emerken tıkanıyo yada kusuyo korkuyorum biş olcak diye bi an panikliyorum sizde böylemisiniz biiş olcak diye korkuyorum çok minik daha neyse biraz düzene girelim sohpetlere katılcam inşallah tabi kızım susarsa Geen gün annem bi yere gitti altıma yapçaktım wc ye gidemedim ya çok zor tek başına olmak. Bakalım evde napıcaz. Allah doğum yapacakları hayırlısıyla kurtarsın inşallah..

Sezeryan olanlar sizinde dikiş yeriniz sert şişi ve aşağı doğru sarkıkmıı? Düzelcekmi bu?

herkesin doğum hikayesi farklı sonuç olarak acı çekeceğimiz de malum ama bu kişiden kişiye de değişiyor.
acıyacak bunu kabul edip sakin olmalıyız panik yaptıkça işler daha da karışıyor sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten başka bi şey gelmiyor elimizden
:18:

kızzzz sen daha doğurmadın mı :)) kaç gündür yoktun doğurdun diye düşünmüştüm.

DENİZ de yok kaç gündür herhalde doğurdu o da

yok canim malesef bitturlu doguramiyom son gunler diye evi temizlemekle ugrasiyordum ailemde turkiyede tatildeler arada kardeslerime bakmaya gidiyorum ne yapiyorlar diye pek vakit bulamiyorum girmeye .bir saat sonra doktor teyzeye gidicez insallah kal der bana

yok canım yaaa ben hala bekliyorum. bak siz 11 günlük oldunuz bile ne güzel. bu arada hamileliğini özlüyo musun hanzade?? hani derler ya bugünleri arıyacaksın die. gerçekten öyle mi

hadi bakalım hakkında hayırlısı oldun. biz daha beklemedeyiz sen git doğur gel

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...

Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...

ben de dün aynı duygular içindeydim. annemlerle mağaza dolaştım, yürüyüş yaptım.
sizde de var mı? ben yürürken, oturduğum yerden kalkarken ya da yatakta sağdan sola dönerken kasıklarımda ciddi ağrı oluo. bazen acaba sancı mı diorum ama yok yan yattığımda geçio :S geçen hafta doktor bebeğin başının kanala girmeye çalıştığından kasıklarda ağrı olabileceğini söyledi. ama bir hafta oldu... neyse bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…