evet ya çok az kişi kaldık... gün geçtikçe insan daha bi sabırsız oluo... darısı da bizim başımıza inşallah, biz de yavrularımıza kavuşup onların kokusunu bi içlerimize çeksek artıkkk... bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek?
kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))
herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
sen de benim gibisin canım geçen hafta kontrole giderken ben de öyle diyodum yatışımı yapacak bugün diye ama üstünden bi hafta geçti hala tık yok
c.tesi benim de kontrolüm var bakalım ne dicek doktorcuğumuzz. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hadi gözün aydın. darısı başımaherkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
günaydın kızlar,
bugün doğum yapacaklara allah yardımcıları olsun
ve dilerim bir avazda doğururlar.
bugün pek keyfim yok ama inşallah düzelirim.
kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))
ne güzel öncelikle geçmiş olsun ayten , maşallah, allah analı babalı büyütsün bebeğini.
ekim anneleri doğum yapmayan azaldı galiba.hayırlısıyla doğum yapmayan arkadaşlarda sağlıkla kucagına alsınlar bebeklerini
selamdogum yapanlara gecmis olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
artik bizde dogum yapsak hic fena olmiyacak
kızlar sık sık giremiyorum gecmisi de okumak mumkun olmuyor bu nedenle.
ben anne olanlara sorucam. bebişimiz ilk 3 gun sütüm az oldugundan geceleri aclıktan sürekli aglayarak sarılık oldu. 3. gunu dr kontrolunde cıktı. ardından dr mamaya baslattı mamalar konusunda endiseli oldugumuzdan öneri istedik o da organik diye hipp marka mamayı onerdi. onu aldık. 4 gun dr kontrolune gittik. sarılık once arttı sonra eski haline döndü ve ilk 7 gun cok yukselmezse sorun yok dedi dr. bi daha da kontrole gelmenize gerek yok dedi.
ama mamaya bir kere basladık ve simdi bıraktıramıyrz. sütüm ilk 3 gun cidden yok gibiydi sonra arttı ama oglumuza yine yetmiyor. mama istahını artırdı sanırım ve ben bu duruma cok üzülüyorum.
simdi nette bu mama hakkında arastırma yaparken hem de bu forumlarda tartısılmıs agır metaller icerebildigi yazıyor. canım iyice sıkıldı. siz mama kullanıyrmsnz? hangiisni? mama yerine alternatif bulanlar var mı? sütüm her önleme ragmen cok artmadı az az artıyr sanki.
nette ayrıca keci sütü tavsiye ediliyr bolana marka siparis ettim yarına.
hic kullanan varmı?
Ben milupa aptamil kullanıyordum, babam çocuk doktoru onu tavsiye etmişti. Sütüm yetmediği günler 1-2 öğün veriyorum.
Bu arada benim de bebeğim aç kaldığından sarılık oldu. Uyusa bile 2-3 saatte bir besleyin bebeğinizi.
bebeğine kavuşan tüm arkadaşların gözü aydın, darısı bizlere.
ben en başındna beri normal doğum sitiyordum ama ireemguzumun yazdıklarındna snra çok etkilendim.
bende tırstım.
kesinlikle size katılıyorum.
aynen ben ağladım hatta hayatım. bin pişman oldum okuduğuma. sonra banununkini okudum o biraz rahatlattı beni. hayırlısı işallah.
kızzzz sen daha doğurmadın mı :)) kaç gündür yoktun doğurdun diye düşünmüştüm.
DENİZ de yok kaç gündür herhalde doğurdu o da
Selam canlar, irem filiz doğum yaptımı Herkes ve bütün bebekler iyimi? Ya yazıp çıkıyorum ama bebeği olanlar anlar olmayanlar doğurunca anlar fısat yok bugünde evime geçicem bakalım napçaz, lohua sendromuna girdim, çıkmaya çalışıyorum :))) Neyse geçicek bunlar başım çatlıyo ağrıdan kızım uyumuyo gece gündüz çığırıyo canım daralıyo 40 ı çıkınca düzelir diyolar 11 günlük olduk gün sayıyorum 40 olsun diye sabırsızlıkla... Bebeğime bakalbiliyorum sadece bazen emerken tıkanıyo yada kusuyo korkuyorum biş olcak diye bi an panikliyorum sizde böylemisiniz biiş olcak diye korkuyorum çok minik daha neyse biraz düzene girelim sohpetlere katılcam inşallah tabi kızım susarsaGeen gün annem bi yere gitti altıma yapçaktım wc ye gidemedim ya çok zor tek başına olmak. Bakalım evde napıcaz. Allah doğum yapacakları hayırlısıyla kurtarsın inşallah..
Sezeryan olanlar sizinde dikiş yeriniz sert şişi ve aşağı doğru sarkıkmıı? Düzelcekmi bu?
yok canim malesef bitturlu doguramiyomson gunler diye evi temizlemekle ugrasiyordum ailemde turkiyede tatildeler arada kardeslerime bakmaya gidiyorum ne yapiyorlar diye pek vakit bulamiyorum girmeye .bir saat sonra doktor teyzeye gidicez insallah kal der bana
kızlar bi şey soracam. bi parmaklık açıklık ne demek ?? bi cm mi ??
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,
dilerim güzel haberlerle gelirsin.
ben dün dr a gitttim ama moralim pek iyi değil.
aslında dün yaparım ederim diyordum
bugün ise kalktığımdan beri keyfim yok
belki 1 saat sonra annemlere giderim,
hem yürüyüş yapmış olurum, hem de hava alınca biraz kendime gelirim,
orada moralimde düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?