2011 Ekim Anneleri

hiç kimse de bize bi şey yazmıyo aşk olsun. şurda belki son demlerimi yaşıyorum. dua ederim size :))

banada dua ne olur.doğurmayanlar bolca keyif yapsın.gece çok zordu memelerimi parçaladı sabah 5 :23 oldu ben hala zombi memeler bitti hanzade teyzesi mama ver demişti onu verdim hala tık yok yatağına yatırdım yok göğsümde yattı yok mızır mızırrrr koluma yatırdım meğer onu istermiş uyudu hareket ediyorum bağırıyor kolada iğne yapıyorum zaten felç öğle sabahladık şimdide yardımcım telefonundan ankaralı turgut dinliyo allahım aklıma mukaat olsun.kızlar benim kollarım tutmuyo kafam çalışmıyo.dün sağlık ocağına gittik adepte olamıyorum dış dünyaya aptal gibiyim.duş alim diyorum morelim iğce çöküyor karnım kapkara ya çok berbat yüzümde sivilceler saç boyam yok ağdam geldi gidemiyorummmmm.adam yüzüme bakmıyo biraz ilgilenmesine çok ihtiyacım var ben nasıl eski halime döncem.bide benim epilasyon bölgemde dikişim oraya nasıl ağda yapçaz çıkmaya başladı dikiş açılır diye elleyemiyorum

canım allah kavuştursun.ayyy bir çocuğun pipisi kalmıştı zaten karışılmayan bende aynı sorunu yaşadım boş ver.ben devamlı poposunu yıkıyorum yinede pişti iki saattede değişiyorum altını sebad kullanıyorum tık yok

sabah zaten sinirliyim bir kalktım evde ankaralı turgut çalıyo bune dedim yardımcım abam sevdiysen sanada yükleyim diyor.bir turgutum eksik zaten benim şeklim kaymış

doğurun artık ayol gelip bir koşu doğurtçam sizi heyecan yaptık burda

sabah zaten sinirliyim bir kalktım evde ankaralı turgut çalıyo bune dedim yardımcım abam sevdiysen sanada yükleyim diyor.bir turgutum eksik zaten benim şeklim kaymış

ayy biri el atıverse de doğuruversek nasıl makbule geçer biliyo musun canımm
ooo evde bi bayram havası haa. angaralı turgutt allaaahh

selam kızlar bende zombi gurubundanım oğlum gece2:30tan sonra hiç doğru düzgün yatmadı sabahta aynı şekilde şimdi birazcık uyuyor.uykusu geliyor uyutuyorum sonra ağlıyarak uyanıyor.
Canom kurusoğanı tuzla ovup yicekmişiz.yoksa gaz olurmuş.
Filizcim sana yardımcı olamıyorum çünkü bende yaşamadım.

tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
bi hayırlısıyla doğğursaydık yaa. yok bu nişan mı yok bu sancı mı devamı gelecek mi derken deli çıkıcaz ikimizde
off... Ekim annesi dedik dedik böle giderse kasım annesi olacağız. Ben de iice havadan nem kapmaya başladım. Hayırlısı ile önümüzdeki haftanın başına kadar oğluşuma bi kavuşsak...

off... Ekim annesi dedik dedik böle giderse kasım annesi olacağız. Ben de iice havadan nem kapmaya başladım. Hayırlısı ile önümüzdeki haftanın başına kadar oğluşuma bi kavuşsak...

ayy keşkee hepimizin temennisi yavrusuna bir an önce kavuşmak, Allah hayırlısını versin demekten başka çaremiz yok bekliyoruz
kasım anneleri başladı zaten bebeklerini almaya bakalım bizim paşalar ne zaman gelecek :)

ha ha benim gibi varmış bi tane daha.benim bi ay olcak hala cesaret edip bakamıyom ne halde diye.ödüm patlıyo

sorma ya zannedersem cok cirkinlesti )

bence beklemelisin kesinlikleee!! hem zaten daha vaktin var 42. haftaya kdr bebek yerinde iyiyse rahat birak o bilir gelecegi zamanii benimde hic sancim yoktu aniden bir geldi o son oldu :)

Uyyy ne cesaret yaa ben korkarim valla:18::18:

tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
bi hayırlısıyla doğğursaydık yaa. yok bu nişan mı yok bu sancı mı devamı gelecek mi derken deli çıkıcaz ikimizde

ya nişan mı bendenki kafam karıştı ya nişan öyle birden büyük bi parça gelmiyo mu yoksa az az gelebiliyo mu
doktorumu aradım ameliyattaymış . hemşireye anlattım gel bi bakalım nst ye bağlanırsın hiç değilse dedi. e benim çoook az adet sancısı gibi sancım var akıntı da varla yok arası bi şey. biraz daha beklim dedim inş. yanlış karar değildir.

Allah yardımcın olsun valla. uykusuzluk çok zor. bizi de bekliyor o günler inş. :)) ağda konusunu bilemiyecem canım sezaryenliler cevap versin

kadın seni havaya sokuyo beğenmiyosun sen de canım :)))
bu arada maş. Nİdanın uyarısı işe yaradı uzuuuuuun uzun yazmaya başlamışsın Zeynep

Canım beklemek istiyorum da bebeğe bi şey olursa diye de kokrkuyorum açıkçası. inş. bugün yarın doğururm ya yeter artık. ekim bitecek

hayırlı gunler kızlar...
sabah o kadar alıntı yaptım ama sonra unutup pc yı kapatıverdım annemle konusurken ..
neysee herkes zombo modunda memoslar kendınden gecmıs tıpler kaymıs...bılıyorummm cunku hergun aynada bu sahsı gouyorum.. :))hamdolsun bu gunlerımızee..ben hıc sıkayetcı degılım elhamdulıllah uyanmayada razıyımmm uykusuz ve tipsiz gezmeyede...genelde aksamları yasadıgım ++++ duygusallıgımı saymazsak ve de acıyan dikişlerımı mutluyum,kanayan goguslerım bıle bana anne oldugumu hatırlattıgından onlarıda sevıyorum ne yapıyım:)

ahtermına, yasadıgın son gunlerını ve belırtılerını tıpkı benmkıne benzetıyorum..o yuzden cok fazla vaktının kalmadıgını dusunuyorum..kendın bılırsın ama eger sakınca yoksa 42 ye kadar bekle..catıyıda dert etme..unutmakı Allah katında ımkansız ve guc yetmeyen sey yoktur..O na dua et ve kolaylastırmasını ıste...ben normal dogum yapacagına ınanıyorum..

zeyneb, korse gıymıyormusun?bende hıc gıymedım ama dun doktorum korse gıyersen rahmın cok daha cabuk toparlanır dedı..ultrasonla baktı ve toparlanmaya baslamıs zaten dedı..acıtmazsa gıy senınde gobısının ve rahmının toparlanmasında faydası olur ıns...

zeitgeist , sen dogum yapmamısmıydın kuzum?bıdamı yapıyonnn:)

iremcim doktor beklemek istiyosan cuma gel dedi. ama benim hafif sancılar ve akıntı var gibi. zaten en geç çarşambaya kadar bekleriz gelmezse daha fazla riske atamayız dedi ki zaten o zaman 42. haftaya girmiş oluyoruz o kadar bekleyebileceğimi zannetmiyorum.
cuma gününü son gün olarak belirledik eşimle. cumaya kadar geldi geldi gelmedi önce suni sancı alırım bi iki saat eğer açılma olmazsa sezaryen isterim herhalde. hakkımızda hayırlısı ama bugün olcakmış gibi bi his var içimde.
annem de yarın gelecek ama gerçi sancılar sıklaşırsa iki saatlik yol çıkar gelir inş.

selam canlarrr
geçmişe bakamadım ama ahtermina suni sancıyı ben aldım 4 saat kadar sadece 1 cm açılma oldu, nstdede sancılar çıkıyordu ama ben hissetmiyordum ve suni sancıda açılma zaten çok yavaş olurmuş eğerki kendi sancın gelmeden suni sancı veriyorlarsa,

bilgin olsun istedim,

bizim bebişi emzirirken boğazına kaçıp tıkanma sorunumuz dışında sorun yok Allaha çok şükür, gögsümün yaralarına sütümü sürmeye başladm sanki lansinohdan daha iyi geldi kızlar,
bugün annem gidicek kayınvalideyle kayınpeder gelecek, pof çok gerginimmm

canım yaaa..depresyonda değilsen bile bunları kendine yazıp okudukça girecen bak benden söylemesii..bikaçgüna kadar toparlanır oğluşun annesi ,sende azcık rahat eder bakım neyin yapar kendine gelirsin inş.sıkma canını,hepimiz yaşıyoruz bunları zaman zaman ,gece 10 kere kalkıyorum belki mızırdanmasına ,ama o mimikler ,o dil çıkarmalar ,hatta ağlayınca bile biraz izleyip öyle susturuyorum öyle sevimlikii bu arada oraya ağda falan yapma bisüre ,münüşün şaftı kayar iycee,jiletle idare et derim...

selam kızlar oğlum 1 aylık oldu bugün aşı yaptıran varmı.aşı sonrası sıkıntı oluyor mu?
ben dğn yaptırdım canım bi sıkıntı yok maşşallahh
bu arada maş. Nİdanın uyarısı işe yaradı uzuuuuuun uzun yazmaya başlamışsın Zeynep

:
filizcim bence kesin nişann ..hadi hayırlısıı...
bu arada evet zeynep okadaaaaaaaar uzun yazıyoki uykum geliyo okuyana kadarr ...
benimkızda 1 -2 gündür ,biraz fazla süt gelen göğsümü emerken öksüre öksüre bırakıyo ,genzine kaçıyo diimii?? ama niye 1-2 gündür oldu ? yenimi çoğalıyo acabaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…