hiç kimse de bize bi şey yazmıyo aşk olsun. şurda belki son demlerimi yaşıyorum. dua ederim size :))
cano dinlenme tesislerinden herkese slmlarrrrrrrrrrrrrrr
dünden beri gelmedim kimse merak etmemiş biziiii:100::100:
dünden beri köle gibi çamaşır,bulaşık,ütü,yerler,yemek,bebek emzir,altını degiş,banyo yaptır ortalıgı topla,annemin,anneannemin,kaynanamın ardını toplamaktan fırsatım olmadıı(içime sinem kaçtı)
canım çıktı yetmezmiş gibi iç dikişlerim sızlamaya agrımaya başladı düşüverdim yere kalkamadım
bebişin hevesine kimsenin ilgisini çekemedim bebek kucaktan kucaga dolaştı burcu onu yap burcu bunu getir
diyerek beni deli ettilerrrrr ayy dedikçe sen logusasın demeyi biliyolarrr kimse kalkıp bir işime yardım etmedii
iş güç yaparken bebişim aglayıncada işçi çagırır gibi gel bebegi emzir demelerine ayrıca deli oldum:100:
ve şokkkk şokkk şokkkk uşagımın pipisine mudahalemde bile söz hakkım yokkkk
kaynanama bir dahaki ay sünnet ettircez dedim kadından gelen cevap aaaaaaaaaaaaaaaa oğlumu kestirmeeeeeeemmm
canınızı alırımmmsünnet ettirirsenizzz en az 9 yasına kadar bekleyinn eşim gelince onada dedi
heee dedi geçtii kıçını yıkıcammm yıkama didii heytttt beeeeeeeeebana diyoki sen iyi bakıyosun bebege gözüm arkada
kalmazzz sanki bakıcısıyım oglumun hahayyyyy bakmasam netcek aceppp amannn merak etmiyorummm
annemle anneannem dün gece izmire döndülerr
tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
bi hayırlısıyla doğğursaydık yaa. yok bu nişan mı yok bu sancı mı devamı gelecek mi derken deli çıkıcaz ikimizde
doğurun artık ayol gelip bir koşu doğurtçam sizi heyecan yaptık burda
sabah zaten sinirliyim bir kalktım evde ankaralı turgut çalıyo bune dedim yardımcım abam sevdiysen sanada yükleyim diyor.bir turgutum eksik zatenbenim şeklim kaymış
off... Ekim annesi dedik dedik böle giderse kasım annesi olacağız. Ben de iice havadan nem kapmaya başladım. Hayırlısı ile önümüzdeki haftanın başına kadar oğluşuma bi kavuşsak...tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
bi hayırlısıyla doğğursaydık yaa. yok bu nişan mı yok bu sancı mı devamı gelecek mi derken deli çıkıcaz ikimizde
off... Ekim annesi dedik dedik böle giderse kasım annesi olacağız. Ben de iice havadan nem kapmaya başladım. Hayırlısı ile önümüzdeki haftanın başına kadar oğluşuma bi kavuşsak...
ayy biri el atıverse de doğuruversek nasıl makbule geçer biliyo musun canımm
ooo evde bi bayram havası haa. angaralı turgutt allaaahh
selam kızlar oğlum 1 aylık oldu bugün aşı yaptıran varmı.aşı sonrası sıkıntı oluyor mu?
ha ha benim gibi varmış bi tane daha.benim bi ay olcak hala cesaret edip bakamıyom ne halde diye.ödüm patlıyo
slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor(
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.
bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda((
canım bendende kan gelıyo normalde ama hanı acı renklı bı baya kırmızı kandı ılk baktıgımda goremedım hatta bugun yıne acıdı baktım daha acılmıs gıbı geldı esım baktı dunku gıbı ama bence dıkılmesı gerekırdı dedı aklım karısık korkuyoum hem dıkısten hemde eskısı gıbı olmıycak dıye
ayyy bendede tam bayram yapçak tip var yadünyam kaymış
geçmişe çok bakamadımm nie kaydı ki dünyann ????
uykusuzluktan bide kucağıma hiç almadım ama bugün biranda kucak istemeye başladı
tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
banada dua ne olur.doğurmayanlar bolca keyif yapsın.gece çok zordu memelerimi parçaladı sabah 5 :23 oldu ben hala zombi memeler bitti hanzade teyzesi mama ver demişti onu verdim hala tık yok yatağına yatırdım yok göğsümde yattı yok mızır mızırrrr koluma yatırdım meğer onu istermiş uyudu hareket ediyorum bağırıyor kolada iğne yapıyorum zaten felç öğle sabahladık şimdide yardımcım telefonundan ankaralı turgut dinliyo allahım aklıma mukaat olsun.kızlar benim kollarım tutmuyo kafam çalışmıyo.dün sağlık ocağına gittik adepte olamıyorum dış dünyaya aptal gibiyim.duş alim diyorum morelim iğce çöküyor karnım kapkara ya çok berbat yüzümde sivilceler saç boyam yok ağdam geldi gidemiyorummmmm.adam yüzüme bakmıyo biraz ilgilenmesine çok ihtiyacım var ben nasıl eski halime döncem.bide benim epilasyon bölgemde dikişim oraya nasıl ağda yapçaz çıkmaya başladı dikiş açılır diye elleyemiyorum
sabah zaten sinirliyim bir kalktım evde ankaralı turgut çalıyo bune dedim yardımcım abam sevdiysen sanada yükleyim diyor.bir turgutum eksik zatenbenim şeklim kaymış
sorma ya zannedersem cok cirkinlesti)
bence beklemelisin kesinlikleee!! hem zaten daha vaktin var 42. haftaya kdr bebek yerinde iyiyse rahat birak o bilir gelecegi zamanii benimde hic sancim yoktu aniden bir geldi o son oldu :)
Uyyy ne cesaret yaa ben korkarim valla:18::18:
hayırlı gunler kızlar...
sabah o kadar alıntı yaptım ama sonra unutup pc yı kapatıverdım annemle konusurken ..
neysee herkes zombo modunda memoslar kendınden gecmıs tıpler kaymıs...bılıyorummm cunku hergun aynada bu sahsı gouyorum.. :))hamdolsun bu gunlerımızee..ben hıc sıkayetcı degılım elhamdulıllah uyanmayada razıyımmm uykusuz ve tipsiz gezmeyede...genelde aksamları yasadıgım ++++ duygusallıgımı saymazsak ve de acıyan dikişlerımı mutluyum,kanayan goguslerım bıle bana anne oldugumu hatırlattıgından onlarıda sevıyorum ne yapıyım:)
ahtermına, yasadıgın son gunlerını ve belırtılerını tıpkı benmkıne benzetıyorum..o yuzden cok fazla vaktının kalmadıgını dusunuyorum..kendın bılırsın ama eger sakınca yoksa 42 ye kadar bekle..catıyıda dert etme..unutmakı Allah katında ımkansız ve guc yetmeyen sey yoktur..O na dua et ve kolaylastırmasını ıste...ben normal dogum yapacagına ınanıyorum..
zeyneb, korse gıymıyormusun?bende hıc gıymedım ama dun doktorum korse gıyersen rahmın cok daha cabuk toparlanır dedı..ultrasonla baktı ve toparlanmaya baslamıs zaten dedı..acıtmazsa gıy senınde gobısının ve rahmının toparlanmasında faydası olur ıns...
zeitgeist , sen dogum yapmamısmıydın kuzum?bıdamı yapıyonnn:)
iremcim doktor beklemek istiyosan cuma gel dedi. ama benim hafif sancılar ve akıntı var gibi. zaten en geç çarşambaya kadar bekleriz gelmezse daha fazla riske atamayız dedi ki zaten o zaman 42. haftaya girmiş oluyoruz o kadar bekleyebileceğimi zannetmiyorum.
cuma gününü son gün olarak belirledik eşimle. cumaya kadar geldi geldi gelmedi önce suni sancı alırım bi iki saat eğer açılma olmazsa sezaryen isterim herhalde. hakkımızda hayırlısı ama bugün olcakmış gibi bi his var içimde.
annem de yarın gelecek ama gerçi sancılar sıklaşırsa iki saatlik yol çıkar gelir inş.
canım yaaa..depresyonda değilsen bile bunları kendine yazıp okudukça girecen bak benden söylemesii..bikaçgüna kadar toparlanır oğluşun annesi ,sende azcık rahat eder bakım neyin yapar kendine gelirsin inş.sıkma canını,hepimiz yaşıyoruz bunları zaman zaman ,gece 10 kere kalkıyorum belki mızırdanmasına ,ama o mimikler ,o dil çıkarmalar ,hatta ağlayınca bile biraz izleyip öyle susturuyorum öyle sevimlikiibanada dua ne olur.doğurmayanlar bolca keyif yapsın.gece çok zordu memelerimi parçaladı sabah 5 :23 oldu ben hala zombi memeler bitti hanzade teyzesi mama ver demişti onu verdim hala tık yok yatağına yatırdım yok göğsümde yattı yok mızır mızırrrr koluma yatırdım meğer onu istermiş uyudu hareket ediyorum bağırıyor kolada iğne yapıyorum zaten felç öğle sabahladık şimdide yardımcım telefonundan ankaralı turgut dinliyo allahım aklıma mukaat olsun.kızlar benim kollarım tutmuyo kafam çalışmıyo.dün sağlık ocağına gittik adepte olamıyorum dış dünyaya aptal gibiyim.duş alim diyorum morelim iğce çöküyor karnım kapkara ya çok berbat yüzümde sivilceler saç boyam yok ağdam geldi gidemiyorummmmm.adam yüzüme bakmıyo biraz ilgilenmesine çok ihtiyacım var ben nasıl eski halime döncem.bide benim epilasyon bölgemde dikişim oraya nasıl ağda yapçaz çıkmaya başladı dikiş açılır diye elleyemiyorum
ben dğn yaptırdım canım bi sıkıntı yok maşşallahhselam kızlar oğlum 1 aylık oldu bugün aşı yaptıran varmı.aşı sonrası sıkıntı oluyor mu?
filizcim bence kesin nişann ..hadi hayırlısıı...bu arada maş. Nİdanın uyarısı işe yaradı uzuuuuuun uzun yazmaya başlamışsın Zeynep
:
benimkızda 1 -2 gündür ,biraz fazla süt gelen göğsümü emerken öksüre öksüre bırakıyo ,genzine kaçıyo diimii?? ama niye 1-2 gündür oldu ? yenimi çoğalıyo acabaa:26::26:bizim bebişi emzirirken boğazına kaçıp tıkanma sorunumuz dışında sorun yok Allaha çok şükür, gögsümün yaralarına sütümü sürmeye başladm sanki lansinohdan daha iyi geldi kızlar,
bugün annem gidicek kayınvalideyle kayınpeder gelecek, pof çok gerginimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?