tuğbacım çok çok geçmş olsun inş en kısa zamanda iyileşir kızında.RABBİM şafi ismiyle şifalar versin canım.sen moraalini yüksek tut canım kızında iyileşecek.selam kızlar herkes iyidir inşallah bi çoğunuz doğum yapmıştır kesin herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
nida bahsetmiştir belki ben zor günler geçiriyorum aklımdasınız ama fırsat bulupta gelemiyorum 74yok yok fırsatsızlık bebeğimin ağlaması filasn değil hastanelerdne eve gelemes olduk
ilk hafta tıkanma sorunundan çektikleirmibir allah bir ben biiirken ikinci hafta ise ateş çıktı bebeğimin ateşi 38 5.ları buluyo doktor sabah akşam iğne verdi 10 tane iğneden o minicik bacaklar şişti ellerindne kan alıyolar minicik ellerimiz şişipmorardı uykusuz aç susuz dolaşıyorum avare gibi sütümse çaylar kompostolar sayes,ndenazda olsa var şükür bugün bebeğimi yeni doğana alacaklardı ama bana yer olmadığı için beni almıcaklardı kıyamadım yavrumu yalnız bırakmaya kabul etmeidm inşallah yanlış bişey yapmamışımdır evde takip edip ilaçlarını vericem iğneye gidip gelicez dua edin bu durum bir an önce bitsin allah evlatlarımıza sağlık versin anneli babalı büyütmeyi naisp etsin
hanzadeyi merak ediyorum oda 11 ekimde doğum yapmıştı değilmi
yeşilzeytn esmerşkr makarna canom leyna zueleyha aheste herkes iyidir inşallah
allaha emanet olun
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım
selam kızlar gercı bana cevap yazan olmuyo ama yazıyım yınede 2 oglumla tekım bugun ıslerımıı yaptım oglumla pcden oyun oynuyorum suan ve annemı beklıyorum.dun aynayla dıkıslerıme baktım canım cok yanıyodu meger acılmıs dıkıslerımm annemı cagırdım buyuk oglum uyuyodu kucugu geldıler sut sagıp bıratım gıttık doktora ama ben korkudan aglıyorum sureklı tekrar dıkıs olcak dıye cok sukur gerekmedı ıc dıs dıkıs oldugundan dıs dıkıs acılmıs ve kendısı yapısırmıs oyle soyledı doktor umarım duzgun bı sekılde yapısır yıne konturol et dedı ılaclarını ıc dedı.gorumcemde bı yerlerıne kına yaksın o halde ben ıs yparken o basım agrıyo dıye oturuyodu allahda onun kalbıne gore versın. sımdı oglumla bıraz daha pcden oyun oynıycaz malesef bırakmıyo benı gorusuruz dıkıslere dıkkat edın kırmızı kan gelırse canlı aynayla bakın mutlaka
ayyy bende ağladım ona yaa..normalde tvde gördüğüm çoğuşeye ağlamam ama o anda elvini emziriyodum birdem boşldı gözlerimdenn..şehitlerden sonra deprem olayı iyice sulugöz etti beni..
14 günlük bebişi enkazdan kurtardılar.. Allahım nasıl ağladım.. anlatamam..
sonracıma..
Aralık annelerinden biri dün gece doğum yapmış 34haftalık.. oğlan bir de kız değil, normal doğurmuş.. ona da ayrıca bir duygulandım.. karman çorman oldum iyice.. bir yandan da ayol çantamız bile hazır değil diyorum..
bir tuhaf ruh halindeyim yaw..
ayyyy sende kendimi gördüm valla..annem ev baklavası yaptı eşimede fıstıklı aldırdım ,gidip gelip atıştırıyorum ,yemek yiyorum meyve yiyorum ,zaten 10 kg fazlam var halaa ..yok yok gitmicek bu kilolar anladım ben...sende allaha emanet ol canım.
kımecıkler yok sanırım esımı bez almaya yolladım. 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara bez almıstım 1 numara 7 gunde bıttı 2. yenı dogan bezıne baslıycam ılkınde 2 den baslamıstım yavrum buyuk bezler tasımıstı :)
sıkıldım tv dede bırsey yok bıseyler yıyesım var kendımı tutuyorum kılo almamak ıcın sonra gıdıp tatlı yıyorumneyse son cıkolatamıda yıyım yemıycem daha gorusuruz
slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor(
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.
bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda((
selam kızlar herkes iyidir inşallah bi çoğunuz doğum yapmıştır kesin herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
nida bahsetmiştir belki ben zor günler geçiriyorum aklımdasınız ama fırsat bulupta gelemiyorum 74yok yok fırsatsızlık bebeğimin ağlaması filasn değil hastanelerdne eve gelemes olduk
ilk hafta tıkanma sorunundan çektikleirmi bir allah bir ben biiirken ikinci hafta ise ateş çıktı bebeğimin ateşi 38 5.ları buluyo doktor sabah akşam iğne verdi 10 tane iğneden o minicik bacaklar şişti ellerindne kan alıyolar minicik ellerimiz şişipmorardı uykusuz aç susuz dolaşıyorum avare gibi sütümse çaylar kompostolar sayes,ndenazda olsa var şükür bugün bebeğimi yeni doğana alacaklardı ama bana yer olmadığı için beni almıcaklardı kıyamadım yavrumu yalnız bırakmaya kabul etmeidm inşallah yanlış bişey yapmamışımdır evde takip edip ilaçlarını vericem iğneye gidip gelicez dua edin bu durum bir an önce bitsin allah evlatlarımıza sağlık versin anneli babalı büyütmeyi naisp etsin
allaha emanet olun
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım
selam kızlar gercı bana cevap yazan olmuyo ama yazıyım yınede 2 oglumla tekım bugun ıslerımıı yaptım oglumla pcden oyun oynuyorum suan ve annemı beklıyorum.dun aynayla dıkıslerıme baktım canım cok yanıyodu meger acılmıs dıkıslerımm annemı cagırdım buyuk oglum uyuyodu kucugu geldıler sut sagıp bıratım gıttık doktora ama ben korkudan aglıyorum sureklı tekrar dıkıs olcak dıye cok sukur gerekmedı ıc dıs dıkıs oldugundan dıs dıkıs acılmıs ve kendısı yapısırmıs oyle soyledı doktor umarım duzgun bı sekılde yapısır yıne konturol et dedı ılaclarını ıc dedı.gorumcemde bı yerlerıne kına yaksın o halde ben ıs yparken o basım agrıyo dıye oturuyodu allahda onun kalbıne gore versın. sımdı oglumla bıraz daha pcden oyun oynıycaz malesef bırakmıyo benı gorusuruz dıkıslere dıkkat edın kırmızı kan gelırse canlı aynayla bakın mutlaka
kızlar günaydın.
birkaç gündür ellerimde bi uyuşmayla kalkıyorum yataktan..
perşembe kontrolüm var, oğluşumun suyuna falan bakıcak doktorumuz ama bu uyuşmalar huzursuz etti beni, böyle bi şey yaşayan var mı aranızda napsam kontrolü öne mi alsam ?
selam kızlar herkes iyidir inşallah bi çoğunuz doğum yapmıştır kesin herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
ilk hafta tıkanma sorunundan çektikleirmi bir allah bir ben biiirken ikinci hafta ise ateş çıktı bebeğimin ateşi 38 5.ları buluyo doktor sabah akşam iğne verdi 10 tane iğneden o minicik bacaklar şişti ellerindne kan alıyolar minicik ellerimiz şişipmorardı uykusuz aç susuz dolaşıyorum avare gibi sütümse çaylar kompostolar sayes,ndenazda olsa var şükür bugün bebeğimi yeni doğana alacaklardı ama bana yer olmadığı için beni almıcaklardı kıyamadım yavrumu yalnız bırakmaya kabul etmeidm inşallah yanlış bişey yapmamışımdır evde takip edip ilaçlarını vericem iğneye gidip gelicez dua edin bu durum bir an önce bitsin allah evlatlarımıza sağlık versin anneli babalı büyütmeyi naisp etsin
allaha emanet olun
hayırlı aksamlar kızlar..
nasılsınız?bebıkler ıyı ınsaallah...
ben bıraz yorgunum...dogum yaptıgım gun dahıl bu gune kadar totalde 1 gunluk uyku uyumadım...hıc problem degıl razıyım gunlerce uykusuz kalmaya tek kızımın ıyı oldugundan emın olayım...dun aksam kızımın bacaklarında egrılık var gıbı geldı..bunu ben farkettım ama cok ustunde durmadım,sonra annem farketmıs o soyleyınce esım ben hastanedeyken farkettım ama onemsemedım dedı..benı aldımı bır gozyası..kızımın bacaklarıyla alakalı ne kadar kotu senaryo varsa yazdım cızdım...sabah olmadı..hıckıra hıckıra aglamaktan bıtab oldum...gece boyu yavrum uyudu ben basında bekledım..nefesını dınledım..dua ettım..bugunde hemen doktora gıttık..ıyıce baktırdık doktorumuz her bebegın bacaklarının anne karnında bagdas kurarak durdukları ıcıın boyle oldugunu ılk 3 ay ıcınde duzeldıgını ve de oyle bır egrılıgın olmadıgını cok saglıklı oldugunu soyledı...
nasıl bır oh cektım Allahım anlatamam...mutluluktan aglamamak ıcın zor tuttum kendımı..
daha sonra kendı dr uma dıkıslerımın akıbetını ogrenmek ıcın muayene oldum...3 gundur sızlayan dikişlerımın bır tanesının atmıs oldugunu soyledı...tamda epizyoya basladıkları yer oldugundan yarım cm acılmıs ben sana oturmayacaksın demedım mı sen oturmussun dedı..oye bır off cekmısım kı kadın once kızdı sonra anlıyorum kolay degıl hem bebek hem dıkıs ama boyle olursa gec ıyı olur dedı...1 hafta daha pansumana devam ..zaten aynayla pansuman yaptıgım ıcınn atan dikişi kendım de farketmıstım...
bırde muayene esnasında elını tuşe yapar gıbı sokunca seyıme yıne bagırttı benı..kızımda basladı aglamaya o sıra ..dr m goruyormusun annesının canı yanında kızının da yanıyo dedı..
ve kızlarr..gelelım bana..annelık ne zormus ne agırmıss...ben cok aglıyorum..ayagına bakıyorum aglıyorumm..gozlerıne bakıyorum aglıyorumm..Allah bana kızımı verdı dıye nasıl tesekkur edecegımı bılemıyorum..O nun bu hedıyesı karsısında sukrum acız kalıyo..ve ben cok utanıyorumm..ınanılmaz azab duyuyorum ılk hamılelıgımı ogrendıgımde onu ıstemedım hatta düşer nasılsa dıye hıc kendımı korumadım esırgemedım...hamılelıgım boyunca onun kılo almasını kendımı ıyı hıssetmek adına ıstedım..o kadar yuruyusu yıne kendım kolay dogurabıleyım dıye ıstedım..yanı ben kızım ıcın hıc bırsey yapmadımmmm...bunları dusunmek benı mahfedıyorrr...ustune annem haksız bıle olsa ona karsı aklımdan bıseyler gecırdıgım ıcın de ınanılmaz vıcdanım sızlıyoo...nasıl verıcem ben Allaha bunun hesabını dıye...sonra esım Allahımmm ne kadar cok yoruluyooo..ne kadar cok ben mutlu olayım dıye ugrasıyor..sırf dun goguslerım kanıyor dıye ustune bısey kapatsakmı acaba atletıme deydıkce canım yanıyo dedım , dunya kadar yol yuruyup köpük bardak almıs alt kısmını kesıp gogsune koyabılrıızz askım canın yanmaz dedı...ben nasıl aglıyorum gece boynuna sarılıp oda bende aglıcam ama bak dedı ben daha cok aglamaya basladım...oto çöpe akıyo gozyaslarım bogazım dugumlenıyor kontrol edemıyorum kendımı...
cok yazdım ama ne yapıyımmm...bedensel yorgunluklar gozume gorunmuyor bıle manen yasadıklarımın yanında..
slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor(
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.
bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda((
canım biliyosun bende son ana kadar normal diye direttim ama bendede sancı yok hiç bişe yok bebişim kanala bile girmedi daha nasıl bekliyim.ben perşembe günü sezeryana giriyorum allah kısmet ederse pes ettim,korkuyorum.sen de annesisin sonuçta onun için en doğru kararı sen verirsin gönlünü ferah tut ve bi karar ver bak nasıl üstünden yük kalkıyo,kararın ne olursa olsun.inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
canım ben doğumu yaapalı 2 hafta oldu ama bende de şiddetli uyuşma var hala.emg çektircem haftaya.geçer inşallah.
saana da geçmiş olsun canım. inşllh ciddi bi şey değildir geçer bir an önce. ben de sorucam bakalım doktoruma ne dicek, ödemin neden olabileceğini okudum birkaç yerden ama bakalım..
ayy canım yazık sana yaa. annelik duygusallığına iyice tavan yaptırmış. ama bak ne güzel seninle ilgilenen bi kocan ve mükemmel bi kızın var, sarıl onlara moralli cıvıl cıvıl ol ki senin neşen onlara da yansısın :))
canım seni merak ediyordum ben de yaa.
ben doktorunu dinle derim, benim daha bir haftam var zamanımın dolmasına ama sunni sancı çok zorlar dayanamazsın diyor doktorum. hayırlısı olsun önemli olan bebişine sağlıkla kavuşman sezeryan da olsa..
günaydın anneler.kızım uyuyo şimdi.ben de yarı uykuluyum her zamanki gibi.gece saat başı olmasa da hemen hemen 1 buçuk saatte bir kalktım.emzirme alt değiştirme derken sabah oluyo işte.gündüzleri 1 saat olsun uyumaya çalışıyorum yoksa akşam 9a gelmeden iptal oluyorum.ama kızımı o kadar çok seviyorumki kimselere vermek istemiyorumannem geliyo yardıma hergün ama gene de herşeyini ben yapıyorum annem de evle ilgileniyo sağolsun.
hepinizi öpüyoruz kızmla.
ahtermina inşallah sancın gelir bgn doğurrusun kolayca:)
Kızlarr,
Hepinizin bebeklerine Allah hayırlı ömürler versin inş.
Size bişi danışıcam. Park yatak aldık biz. Ama içine nasıl bir yatak konmalı? Visco almıştık ama sağlıklı olmadığını duydum. Siz ne yaptınız? Sağlıklı olan hangisiymiş?
Bi de kraftın dönenceli bi yatağını aldık. Satıcı buna cibinlik olmaz dedi. Doğru mu gerçekten?
Yatak içerisine başka ne konuluyo? Beni aydınlatın lütfennn
canım hayırlı olsun sağlıkla buyut meleginiiiiMerhaba arkadaşlar,
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben iyi sayılırım. Şaşkın ve mutluyum. Tarifi mümkün olmayan güzellikte bir mutlulukla birlikte, tarifi mümkün olmayan ızdıraplar yaşadım, yaşıyorum... Cuma akşamı (21 ekim) en son yazdığım mesajdan sonra hafif bir kanamam oldu. Dr hemen gelin dedi. hastaneye gittik eşimle. Doğum başlamış, sancı var ancak Sare doğum kanalında olmadığı için normal doğum olamadı, ayrıca çatım o kadar darmış ki (daha önce muayene etmemişti hiç) zaten imkansızmış... Apar topar sezaryene alındım, 21.30'da Sare doğdu. 3550 gr, 52 cm kızım. Sağlığıyla ilgili hiçbir problem yok, gayet iyi doğdu teyzeleriMinnoşum çok sağlıklı ama ben mahvoldum. Doğum yapmayanlar vardır diye düşünerek yaşadıklarımı yazmıyorum buraya.
Annelik çok güzelmiş. Bunca acının içinde dahi kendimi unuttum, kızımı yaşıyorum. Çok güzel teyzeleri, ona bakmaya doyamıyorum. Hayran hayran tüm gün uykusuz vaziyette onu izliyorum. Ben de diğer annişler gibi zombi oldum artık :) eşim izin aldı işten, birkaç gün bizimle olacak çok mutluyuz. Şimdi uyuyor, yarım saat sonra uyandırıp emziricem. Benim de göğüslerim yara bere içinde oldu. Zeytinyağı ile birlikte lansinoh u karıştırarak sürüyorum biraz iyi geliyor. Sıcak suyla yıkıyorum ondan sonra emziriyorum o da iyi geliyor. Şimdilik bizden havadisler bu kadar. Sizleri, burayı çok merak ediyorum. Biraz iyileşeyim ucundan bucağından yakalarım bir şekilde sizi. Doğum yapmayanlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum, anne olanlarımız varsa gözünüz aydın diyorum arkadaşlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. İyi akşamlar.
canım ben gazımı çıkarmadan salmadılar hastaneden seni nasıl salmışlar yaaaaaaaaSezaryen olan annelere sorum olacak cevaplayın nolur...
Doğumdan kaç gün sonra normal şekilde büyük tuvaletinizi yapmaya başladınız? Bir de göbeğiniz hemen indi mi?
Ben wc ye gidemiyorum, gaz çıkaramıyorum, patlamak üzereyim. Yapmadığım şey kalmadıGöbeğim hala hamile gibi, sizinkiler hemen indi mi?? Yoksa benim göbeğim gaza bağlı bir şişkinlik mi? Hala hamile gibiyim, inmiyor hiç.
ay inanmıyorum yaaaaaaaaa allahım ya sinir oldum görümceneee pissssssss onun yuzunden dikişlerinin attıgına yaaa acil şifalar diliyorum canımmmmcanım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım
selam canlaarrr....dün gece çok mutlu olduum..biliyosunuz dün çoook yorgundum ,eşim eve geldiğindede öyleydim ,annemle mantı-erişte yaptık buzluğa falan atmak için ,yemek falan yaptım ,sofrayı bile toplayamadım o derece,kızımıda yıkadım yatırdıım ,Attım kendimi yatağa ,eşim bulaşıkları toplamış ,makineye ,çay yapmşş ,kızım uyandığında mama yapıp yedirmiş ,tekrar uyutmuuşşştabii anneminde yardımıylaa..sonrada yatağımızı serdi ,battaniyemi açtıı ,annemin yatağından kalkıp oraya gekçtim bide gece 2 ye kadar orda uyuduum ohhh misss...çook rahtladım..kocama yeniden aşık oldum ,canım benim yaaaaa
sabah ennemle kaynanamı bursaya yolladım teyzemin yanına ,ordan kızımın kalça ultrasonunu çektirmeye gittik ,sonra rutin kontrollerini yapacak dr a gittik ,ilk kontrolarimizi olduk ,sütü kızıma yetiyomuş ,bi problemde yokmuşmaşşallaaaahhhhh...sonrada aile hekimine gittik aşımızı olduk ,eve geldim mop yaptıımmmm hihihihihihi bu hızla gidince bunu diyesi geldiii (mavipatikliye ithafenn)
neyse şimdi kızımı emzirdiim ,2,5-3 saatten önce emzirme yoksa başedemezsin gazıyla dedi dr umuz ,ondan önce ağlasada vermöicekmişim ,okadar dayanabilirmiş..
bu aradarüyamda canomu gördüm benim evime gelmişti ,yemek ye kız di,yom yemiyo ,gıızz ye diyom yemiyoo ,neyse bi elma yiyim dedi ,annaam bari i tabağa koyuyum dedim ,bi tabak buldum içinde yemek lekesi kalmış ,bi tabak buldum kaynanamın porseleni kaşık izleri var hep ,neysem akıllı arkadaşım bi tabak bulduda yedi elmasını bu rüyaya bi anlam veremdim varmı anlayan??QUOTE]
kızzzzzzzzz dünden beri elma yiye yiye çatlicammmmm bu ara canım elma cekiyoooo yediğim elmalar rüyana girmişşşş
aaaaaaaaaaaaaaaaa sogan süt yapar kızzzzzzzzzzEmziren anne hangi gıdalardan kaçınmalı?
Lahana, karnabahar, brüksel lahanası, brokoli, kuru baklagiller, inek sütü ve süt ürünleri, soğan, sarımsak, baharatlı gıdalar, kahve, çay, çikolata gibi besinler annenin diyetinden çıkarılıp bebeğin rahatlayıp rahatlamadığı gözlenebilir.
Bebeği rahatlatmak için neler yapılabilir?
Bu konuda tek bir doğru yoktur. Her bebek, kendine özgüdür. Birini rahatlatan yöntem diğerinde işe yaramayabilir. Aşağıda önerileri deneyip bebeğinizi rahatlatan çözümü bulabilirsinz.
Yumuşak bir battaniyeye sarın
Kucaklayıp sarılın
Ninni, şarkı söyleyin
Müzik dinletin
Kucakta veya beşikte sallayın
Karnına ılık yağ ile masaj yapın
Karnına ılık havlu koyun
Ilık bir banyo yaptırın
Bebek arabasında gezdirin
Emzik verin
suuusss kızzz ben emzirirken izledim aglaya aglaya içim şişti annem tv yi kapattı sütün gider dedi valla izlemiyorum haber falan yoksa beni susturamıyolarrrrrşehitlerden sonra deprem olayı iyice sulugöz etti beni..
14 günlük bebişi enkazdan kurtardılar.. Allahım nasıl ağladım.. anlatamam..
sonracıma..
Aralık annelerinden biri dün gece doğum yapmış 34haftalık.. oğlan bir de kız değil, normal doğurmuş.. ona da ayrıca bir duygulandım.. karman çorman oldum iyice.. bir yandan da ayol çantamız bile hazır değil diyorum..
bir tuhaf ruh halindeyim yaw..
allaha emanet olun
canım çokkkk geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir prensesimizzzzzzz
cano dinlenme tesislerinden herkese slmlarrrrrrrrrrrrrrr
dünden beri gelmedim kimse merak etmemiş biziiii:100::100:
dünden beri köle gibi çamaşır,bulaşık,ütü,yerler,yemek,bebek emzir,altını degiş,banyo yaptır ortalıgı topla,annemin,anneannemin,kaynanamın ardını toplamaktan fırsatım olmadıı(içime sinem kaçtı)
canım çıktı yetmezmiş gibi iç dikişlerim sızlamaya agrımaya başladı düşüverdim yere kalkamadım
bebişin hevesine kimsenin ilgisini çekemedim bebek kucaktan kucaga dolaştı burcu onu yap burcu bunu getir
diyerek beni deli ettilerrrrr ayy dedikçe sen logusasın demeyi biliyolarrr kimse kalkıp bir işime yardım etmedii
iş güç yaparken bebişim aglayıncada işçi çagırır gibi gel bebegi emzir demelerine ayrıca deli oldum:100:
ve şokkkk şokkk şokkkk uşagımın pipisine mudahalemde bile söz hakkım yokkkk
kaynanama bir dahaki ay sünnet ettircez dedim kadından gelen cevap aaaaaaaaaaaaaaaa oğlumu kestirmeeeeeeemmm
canınızı alırımmmsünnet ettirirsenizzz en az 9 yasına kadar bekleyinn eşim gelince onada dedi
heee dedi geçtii kıçını yıkıcammm yıkama didii heytttt beeeeeeeeebana diyoki sen iyi bakıyosun bebege gözüm arkada
kalmazzz sanki bakıcısıyım oglumun hahayyyyy bakmasam netcek aceppp amannn merak etmiyorummm
annemle anneannem dün gece izmire döndülerr
allaha emanet olun
Günaydın kızlar ya bi şey soracam malum hepiniz benden tecrübelisiniz. sabah kalktığımda iç çamaşırım ıslaktı normalde de akıntım alır ama bunda biraz daha pütürlü bi durum vardı sanki peçeteyle sildim peçetedeki akıntı sümüksü. bi de kalktığımda idrarım afedrsiniz çok koyuydu korktum hatta kanla karışık mı diye.
neyse yürüyüşe çıktık geldik. çamaşırımda yine çok minik bi akıntı sarımsı sümüğümsü. peçeteyle sildi o da öyle. nişan mı bu acaba?
sancım yok ama çok hafif denecek kadar belki
nedir sizce bu yardım edin bana ve duaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?