2011 Ekim Anneleri

tuğbacım çok çok geçmş olsun inş en kısa zamanda iyileşir kızında.RABBİM şafi ismiyle şifalar versin canım.sen moraalini yüksek tut canım kızında iyileşecek.

çok geçmiş olsun canım.ama artık sende biraz canının kıymetini bil,biliyorum zor 2 çocukla artık ama sen onlara lazımsın.ev işlerini o kadar detaylama artıkki çocuklarına vaktin kalsın...

ayyy bende ağladım ona yaa..normalde tvde gördüğüm çoğuşeye ağlamam ama o anda elvini emziriyodum birdem boşldı gözlerimdenn..

ayyyy sende kendimi gördüm valla..annem ev baklavası yaptı eşimede fıstıklı aldırdım ,gidip gelip atıştırıyorum ,yemek yiyorum meyve yiyorum ,zaten 10 kg fazlam var halaa ..yok yok gitmicek bu kilolar anladım ben...bu arada bende 2 tane 1 numara bitirdim ,şimdi 2 aldığım için 2 ye geçtim ama 1 lede idare edermiş bizim hatun ,neyse çarşıya çıkamıyorum zaten idare etsin ,zaten temiz bezden başkasına pislemiyo ,bekliyorum bu beze yapsında temiz kdursun altında yenisi bi süre diye ,mübarek bağlar bağlamaz cortlatıyoo

canım biliyosun bende son ana kadar normal diye direttim ama bendede sancı yok hiç bişe yok bebişim kanala bile girmedi daha nasıl bekliyim.ben perşembe günü sezeryana giriyorum allah kısmet ederse pes ettim,korkuyorum.sen de annesisin sonuçta onun için en doğru kararı sen verirsin gönlünü ferah tut ve bi karar ver bak nasıl üstünden yük kalkıyo,kararın ne olursa olsun.inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

canim gecmis olsun allah yardimciniz olsun insallah

Aşk ile gönülünü kaptırdıysan leylaya,gün gelir onun yüzünden bulaşırsın bi belaya...bugün seni seviyorum deyip atlarsa boynuna,yarın olmasa da bigün mutlak diyecektir haydi gülüm başka kapıya...sen sesimi duyan yok mu diyerek isyan ederken dağlara;dağlar sana diyecek ey insan dönde bi bak aynaya.pişman olup başladığın zaman kafanı taşlara vurmaya,işte ozaman anlayacaksın gerçek aşk leylaya değil yanlızca MEVLAYA...!!!

çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sen dayanamıyosun için rahat etmiyo iş yapamayınca ama bugünlerde bari biraz daha az yap ta kaynasın dikişlerin.

canım ben doğumu yaapalı 2 hafta oldu ama bende de şiddetli uyuşma var hala.emg çektircem haftaya.geçer inşallah.

canım çok geçmiş olsun.kıyamam bebeğine hiç.Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.biz de 3 günlükken 4 gün ateşten yattık yoğunbakımda.çok şükür iyi şimdi.hayattaki hiçbişey onun sağlığından daha önemli değilmiş onu anlıyo insan.sen de Allaha emanet ol.

canım ben doğumu yaapalı 2 hafta oldu ama bende de şiddetli uyuşma var hala.emg çektircem haftaya.geçer inşallah.
saana da geçmiş olsun canım. inşllh ciddi bi şey değildir geçer bir an önce. ben de sorucam bakalım doktoruma ne dicek, ödemin neden olabileceğini okudum birkaç yerden ama bakalım..

ayy canım yazık sana yaa. annelik duygusallığına iyice tavan yaptırmış. ama bak ne güzel seninle ilgilenen bi kocan ve mükemmel bi kızın var, sarıl onlara moralli cıvıl cıvıl ol ki senin neşen onlara da yansısın :))

canım seni merak ediyordum ben de yaa.
ben doktorunu dinle derim, benim daha bir haftam var zamanımın dolmasına ama sunni sancı çok zorlar dayanamazsın diyor doktorum. hayırlısı olsun önemli olan bebişine sağlıkla kavuşman sezeryan da olsa..

günaydın kızlar,
denisruj bebeğin olmuş allah anneli bablı büyütsün, mutlu oldum görünce aynıydı sat larımız, hayırlı evlat olur inşş.
ve doğum yapan diğer arkadaşlara da tebrikler,,
bizde yolunda herşey oğlumla, büyüyor ve bakmaya doyamıyorum allahım 24 saat şükür etsek az herhalde değil mi kızlar bu mucizeyi bize yaşatan allah ne kadar büyük ve yüce..

günaydın anneler.kızım uyuyo şimdi.ben de yarı uykuluyum her zamanki gibi.gece saat başı olmasa da hemen hemen 1 buçuk saatte bir kalktım.emzirme alt değiştirme derken sabah oluyo işte.gündüzleri 1 saat olsun uyumaya çalışıyorum yoksa akşam 9a gelmeden iptal oluyorum.ama kızımı o kadar çok seviyorumki kimselere vermek istemiyorum annem geliyo yardıma hergün ama gene de herşeyini ben yapıyorum annem de evle ilgileniyo sağolsun.
hepinizi öpüyoruz kızmla.
ahtermina inşallah sancın gelir bgn doğurrusun kolayca:)

Kızlarr,

Hepinizin bebeklerine Allah hayırlı ömürler versin inş.

Size bişi danışıcam. Park yatak aldık biz. Ama içine nasıl bir yatak konmalı? Visco almıştık ama sağlıklı olmadığını duydum. Siz ne yaptınız? Sağlıklı olan hangisiymiş?

Bi de kraftın dönenceli bi yatağını aldık. Satıcı buna cibinlik olmaz dedi. Doğru mu gerçekten?

Yatak içerisine başka ne konuluyo? Beni aydınlatın lütfennn

Günaydın kızlar ya bi şey soracam malum hepiniz benden tecrübelisiniz. sabah kalktığımda iç çamaşırım ıslaktı normalde de akıntım alır ama bunda biraz daha pütürlü bi durum vardı sanki peçeteyle sildim peçetedeki akıntı sümüksü. bi de kalktığımda idrarım afedrsiniz çok koyuydu korktum hatta kanla karışık mı diye.
neyse yürüyüşe çıktık geldik. çamaşırımda yine çok minik bi akıntı sarımsı sümüğümsü. peçeteyle sildi o da öyle. nişan mı bu acaba?
sancım yok ama çok hafif denecek kadar belki

nedir sizce bu yardım edin bana ve duaa

canım hakkında hayırlısı olsun. benim doktor illa sezaryen demiyo ki dese tmm derim. denicez diyo normali o yüzden böyle kararsızım ben de

suni sancıya herkes sen dayanamazsın diyolar bilmiyorum ki

ayyy amin canım inş. günümüz bugün zatenç dua et nolur

ben visco aldım inş. memnun klaırım. baya iyi bi şey aldım ama kıytırık olanlardan almadım. kalitrei olunca sıkıntı olmaz inş.

canım hayırlı olsun sağlıkla buyut meleginiiii
canım ben gazımı çıkarmadan salmadılar hastaneden seni nasıl salmışlar yaaaaaaaa
ayrıca bana sürekli kayısı suyu içirdiler ve sıvı gıda verdiler ekmek günde 1 dilim yedim ilk gün idrarımı yaptım 2.gün gazımı çıkarttım 3. gün buyuk tuvaletimi yaptım ama her saat başı sordular yaptınmı diye göbegin gazdan öyledir bol bol yürü rahatlatır
ay inanmıyorum yaaaaaaaaa allahım ya sinir oldum görümceneee pissssssss onun yuzunden dikişlerinin attıgına yaaa acil şifalar diliyorum canımmmm

cano dinlenme tesislerinden herkese slmlarrrrrrrrrrrrrrr
dünden beri gelmedim kimse merak etmemiş biziiii:100::100:
dünden beri köle gibi çamaşır,bulaşık,ütü,yerler,yemek,bebek emzir,altını degiş,banyo yaptır ortalıgı topla,annemin,anneannemin,kaynanamın ardını toplamaktan fırsatım olmadıı(içime sinem kaçtı)
canım çıktı yetmezmiş gibi iç dikişlerim sızlamaya agrımaya başladı düşüverdim yere kalkamadım
bebişin hevesine kimsenin ilgisini çekemedim bebek kucaktan kucaga dolaştı burcu onu yap burcu bunu getir
diyerek beni deli ettilerrrrr ayy dedikçe sen logusasın demeyi biliyolarrr kimse kalkıp bir işime yardım etmedii
iş güç yaparken bebişim aglayıncada işçi çagırır gibi gel bebegi emzir demelerine ayrıca deli oldum:100:

ve şokkkk şokkk şokkkk uşagımın pipisine mudahalemde bile söz hakkım yokkkk
kaynanama bir dahaki ay sünnet ettircez dedim kadından gelen cevap aaaaaaaaaaaaaaaa oğlumu kestirmeeeeeeemmm
canınızı alırımmm sünnet ettirirsenizzz en az 9 yasına kadar bekleyinneşim gelince onada dedi
heee dedi geçtii kıçını yıkıcammm yıkama didii heytttt beeeeeeeee bana diyoki sen iyi bakıyosun bebege gözüm arkada
kalmazzz sanki bakıcısıyım oglumun hahayyyyy bakmasam netcek aceppp amannn merak etmiyorummm

annemle anneannem dün gece izmire döndülerr

ona ne oluyomuş. sen bilmiyo musun oğlunu sünnet ettirmeyi. her şeye karışmayı kendilerine görev biliyolar. ay maş. iyi sabır var bizde valla. topikçe hepimize

tuğba canım inan şu iğne meselesine çok üzüldüm kuzumu kokla benim yerime kendine dikkatet yavrucuğunada rabbim yanında olsun sabrını arttırsın

tecrübe yok ama cevap vereyim dedim yalnız hissetme kendini
bi hayırlısıyla doğğursaydık yaa. yok bu nişan mı yok bu sancı mı devamı gelecek mi derken deli çıkıcaz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…