canım benimkide günde bikaçkez ,özellikle altını değiştirirken hapşırıyo ,ben soğuk aldığını düşünüyorum popoyu açınca ,ama bugün ateşini ölçtüm çok şükür bi sorun yoktu.
bikaçkezde hıçkırıyo benimki internette okudum ,iyi bi gelişmeymiş.
ay evet mümkün olduğunca emerken fazla yatık olmaması lazımmış bebeğin..
hapşırığa gelince.. kafadan hemen soğuk kapıyorlar.. şapkasına falan dikkat et canım.. gerekirse bağcıklı kulan sürekli üşümemesi için.. emerken de terliyorlar.. aman çok dikkat edin..
ben bebeği hasta etmekten çok korkuyorum.. aralıkta doğacak inşallah.. kış bebeğini büyütmek çok zor yaw..
Allah herkese kolaylık versin
haklısın,dedıgım gıbı en dogrusunu doktor bılır..ama onlarında fıkrıde zıkrıde farklı..benım 5 saat sonunda 3 cm acıklıgıma cok ıyı gıdıyosun dedı..delrcektım,neresı ıyı 10 cm nere 3 cm nere dıye cıkıstım kadına..belkıde bana pes etmemem ıcın gaz verdı bılemıyorum..ama ondan sonra acıklık 8 cm oldu 1 2 saatte..
bızım hemen hemen her meme emısımızde oluyo..sut genzıne kacıyo..hemen kaldırıp iki kasının ortasını hafıfce oksuyorum ve sırtına vuruyorum gecıyo...been olabıldıgınce dık konumda tutmaya calısıyorum emzırırken kcmasın dıye yatıs pozısyonunda daha sık oluyo..
bıde benım kızımı her emısınden sonra hıckırık tutuyo ardınada hıckırıkla emdıgı sut agzından gelıyo cok az..sızdede oluyomu?
ve de hapsuruk olayı sızdede varmı...yoksa kızım grıb mı oldu 7 gunde..ama dogdugu gunden berı hapsuruyo...karnımdamı grıp oldu yanı?pöffffff
canım benimkide günde bikaçkez ,özellikle altını değiştirirken hapşırıyo ,ben soğuk aldığını düşünüyorum popoyu açınca ,ama bugün ateşini ölçtüm çok şükür bi sorun yoktu.
annem de bebegın bası üşürse hapsurur dıyo..sureklı sapkası var ama ev serın gelıyo sanırım...kalorıferler ne zaman yanar bellı degıl..ev buyuk elektırıklı sobayla ısınacak gıbı degıl..ınsaallah hasta etmeden atlatırız kısı..
hıckırıgı ablama doktoru mıdesı buyudukce olur demıs..yegenımıde cok tutardı cunku..cocugun ufacık bı yernde sıvılce cıksa endıselenır olduk..
ha bıde bugun bızım gobegımız dustu...esım okula goturdu gomdu..kendısı gıbı goertmen olsun dıye
haklısın,dedıgım gıbı en dogrusunu doktor bılır..ama onlarında fıkrıde zıkrıde farklı..benım 5 saat sonunda 3 cm acıklıgıma cok ıyı gıdıyosun dedı..delrcektım,neresı ıyı 10 cm nere 3 cm nere dıye cıkıstım kadına..belkıde bana pes etmemem ıcın gaz verdı bılemıyorum..ama ondan sonra acıklık 8 cm oldu 1 2 saatte..
bızım hemen hemen her meme emısımızde oluyo..sut genzıne kacıyo..hemen kaldırıp iki kasının ortasını hafıfce oksuyorum ve sırtına vuruyorum gecıyo...been olabıldıgınce dık konumda tutmaya calısıyorum emzırırken kcmasın dıye yatıs pozısyonunda daha sık oluyo..
bıde benım kızımı her emısınden sonra hıckırık tutuyo ardınada hıckırıkla emdıgı sut agzından gelıyo cok az..sızdede oluyomu?
ve de hapsuruk olayı sızdede varmı...yoksa kızım grıb mı oldu 7 gunde..ama dogdugu gunden berı hapsuruyo...karnımdamı grıp oldu yanı?pöffffff
annem de bebegın bası üşürse hapsurur dıyo..sureklı sapkası var ama ev serın gelıyo sanırım...kalorıferler ne zaman yanar bellı degıl..ev buyuk elektırıklı sobayla ısınacak gıbı degıl..ınsaallah hasta etmeden atlatırız kısı..
hıckırıgı ablama doktoru mıdesı buyudukce olur demıs..yegenımıde cok tutardı cunku..cocugun ufacık bı yernde sıvılce cıksa endıselenır olduk..
ha bıde bugun bızım gobegımız dustu...esım okula goturdu gomdu..kendısı gıbı goertmen olsun dıye
ay bende benim kız grip oluyo sanıyordum bizdede hapşuruk var ve genelde altını açtığımda evde büyük sıcak tutmaya çalışıyrum polar battaniyeden hiç çıkarmıyorum gerçi biz küvezdeyken dr. demişti. yenidoğanlarda hapşırma hıçkırma normal diye bende çok korkıuyodum ya hep beraber aynışeyleri yaşıyo olmak çok iyi birbirimizden faydalanıyoruz böyle insan rahatlıyo..
bende benm kızınkini sakladım düşeli 1.5 ay oldu nereye gömdürsem ki diye eşim gibi polis olsun die karakola gömdürsem bu sefer ters teper allah muhafaza heryerde oolay çıkarıp olup karakoldan çıkmazmış :))
dusunce akıntı gıbı bısey oldu normalmı..dr gtrmeme grek varmı
sarı sarı çamaşırına çıkıyor değil mi ben sabah kalktım altını değiştirirken baktım göbeği yok düşmüş sonra çıtçıtlı badisine baktım sarı sarı iz olmuştu diğer iki günde çıktı ama şimdi bembeyaz göbeği
dusunce akıntı gıbı bısey oldu normalmı..dr gtrmeme grek varmı
evet sarı kahve gıbı bısey...bekleyım o zaman bende kurur muhtemelenn
korkum akıntının dvm etmesı...oyle yaktırma falann dayanamam ben..yegenımınkı oyle oldu..canım bizimkide düşünce bir hafta nokta kadar badisine akıntı değiyodu çok şükür geçti fazla değilse akıntı normal
kuruyor canım iki güne. sonra gaz sorunu başlıyor birde tabi insanın ilk bebeği olunca ne yapacağını bilemiyor. gazı olunca o ağlıyor ben ağlıyorum
çok mutsuzum cok bugün kızımın kimligini çıkarttı eşim ilk ismi masal ikinci adı deniz olsun dedim en çok istedigim isim gitmiş anasının istediği ismi koymus nehir kadın aramıyo sormuyo torununu hak etmiyordu yani deli olucam çok fena kavga edicem zor tutuyorum kendimi mahkemeye verip degiştircem adını kızımın..
korkum akıntının dvm etmesı...oyle yaktırma falann dayanamam ben..yegenımınkı oyle oldu..
gaz ıcın metsıl verdı dr ama oyle amanaman faydası olmadı..2. haftadan sonra gaz olur daha cok dedı..
çok mutsuzum cok bugün kızımın kimligini çıkarttı eşim ilk ismi masal ikinci adı deniz olsun dedim en çok istedigim isim gitmiş anasının istediği ismi koymus nehir kadın aramıyo sormuyo torununu hak etmiyordu yani deli olucam çok fena kavga edicem zor tutuyorum kendimi mahkemeye verip degiştircem adını kızımın..
süt problemi olan arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyodum bu yüzden mama takviyesi yapıyoduk ama şimdi maşallah akıyo şırıl şırıl...günde 2- 3 litre su ve 1 yada iki kerede milupanın still tea diye bir ürünü var ondan içiyorum ..akşam içiyorum gece kızımı emzirmeye kalkıyorum göğüslerim taş gibi penyem sırılsıklam süt yapsın diye takviye hiç bişeye gerek kalmıyo naçizane benim tavsiyem...
gerçekten ayıp etmiş canım eşin bebeği taşıyan sensin onca acıya katlanıp doğuran sensin bu oğlan analarına ne oluyo bilmem sen zamanında koymuşsun çocuğuna ismini bırak şimdide ben koyayım oğlum olsa adını o koyacakmış.mış allahtan kızım oldu ikinci çocuğum olana kadar tecrübe sahibi olup nasıl karşı çıkacağımı öğrenirim nasılsa oğlum olursada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?