2011 Ekim Anneleri

sabaha kadar rahat uyuyan çocuk sabah uyumadı bende yıkayıverdim hemde hiiiç korkmadan ohh misler gibi oldu şimdi mışıl mışıl uyuyor anasıda ecük çene çalsın dimiiii

ahhhhhhhh zeynep yaaaa ...... yaramı deştin sanki...ama zamanıydı artık...

hayatım biraz şirret olcaksın benim eltim evde yemek yapmaz adamın yüzüne bakmaz el üstünde her istediği olur o geçen gelmiş bana hayatım bıktım prezervatiften(çoz özür)16 yıldır bağlatçam hergece uğraşılmıyo diyo buarada 10 yıllık evli 6 yılda çıkmışlar töğbe yarabbi dedim.millete bak benimki yüzüme bakmıyo allahım çirkinleştimmi diyorum pasaklımıyım diyorum .dün gittim kırmızı ojeler sürdüm giyimimi toparladım yine tık yok adam ayrı uyuyo kafayı çizcem ya gidip saçma sapanda yatmam duşumu alırım parfümümü sürerim gecelik giyerim hep pijama falan giyemem sıkılırım 15 günde bir epilasyona giderim napim anlamadım.kızlar cidden çaresizim bazen nida bana kızıyor ama benim burda yaşadıklarım roman gibi çok acı çektim.piskopat bir kayınpeder depresif alıngan kaynana ya varya misafir gelirdi iki kişilik koltukta kadın oturuyo yanına gittim oturdum aman sıkıştırıyomuşum diye kaldırılırdım ben neler yaşadım ama hala yüzlerine gülüyorum aman huzursuzluk olmasın diye.adi kaynım gitmiş adanadaki çifliği satlığa çıkarmış ellerinde kocam oyuncak gibi.hepsi benim oğlumun rıskı çok istiyorum inan çekip gitmeyi geçen arkadaşım boşandı eşi savcı kendi aile hekimi maaşı var vurdu tekmeyi keyfine bakıyo eee benimki beni işimden etti bu saatten sonra özel sektörde ne iş bulcam bide oğlum var .ona bir ders vermeyi çok istiyorum ama tutuldum kaldım elim kolum bağlı.hey gidi perihan dedim geçen kendime neydin ne oldun diplomaların duvarlara sığmaz konyalılara paspas oldun.aman iyi bir eş olim anne olim dedim diyeti ağır oldu.uzmandan yardım almak lazım ama konyada yok biraz toparlanim gitçem adanada.bana diyorki sen kadınmısın bir yemek yapmakla kadın olunmaz ne yapmalıyım başka dört dörtlük evde her hizmetin daha ne yapim.amannn ne bilim konuşuyorum anlamıyo tartışıyorum anlamıyo inanın yoruldum ben ondanda ailesindende onları nefret etmeme rağmen piş pişlemektende onlarla burun buruna yaşamaktanda

sabaha kadar rahat uyuyan çocuk sabah uyumadı bende yıkayıverdim hemde hiiiç korkmadan ohh misler gibi oldu şimdi mışıl mışıl uyuyor anasıda ecük çene çalsın dimiiii

selamlarrr
canom maşallah kız ne güzel cesaretlisin,bende senin yarın kadar cesaret yok valla ..

bu arada geçen gün sormuştun cvp yazdımmı hatırlamıyom, 4. kat 402de yattık biz, ay o kaloriferlerden haşlama olduk çok sıcakdı geberdim terden valla. kapatıncada bebeğe soğuk oluyodu nası geçirdim o 2 günü allah biliyo yani.

bu arada blackpearl, zeynep, foca.. yeni hayatlarımıza adapte olmaya çalışıyoruz nolur kendinize dert edinmeyin hiçbişeyi ki sütünüz gitmesin,
bi 40 günü atlatalım hayırlısıyla psikolojilerimizde bebişlerimizin hayata adaptasyonuda oturacak yerli yerne inşallah .

aslında pek cesaretli degildim ama çatlak komşum sağolsun o cesaretlendirdi benii sürekli bebegi yıkayalım beni çagır falan diyor dünde gelmişti en son ne zaman yıkadın yıkayalım deyince eee sıkıyosa cesaret gelmesin millete yıkatmam benn bebişimiiiiibende 5.kat 501 de kaldım evet gerçekten çok sıcaktı yaa sonunda eşim teknik servisi çagırttıda klimaya baktılar son gece rahat yattık

canım hoşgeldin.ne mutlu size dün aklıma geldin genç kız gibiyim diyodun ya .dedim eşime maşallah topladı herkez kendini ben bir türlü adepte olamıyorum

kız dışım genç kız gibi gelde içimi sorr yaşladım şu 20 günde öncesini saymıyorum bile ben çok salagım hakikatten öyleyim hatalıyım logusalıgımı yasayamadım hastaneden çıktık eve geldik ben toz almaya çalıştım 1 haftada toparlandım temizliğe giriştim kıymetsizim o yüzden oram agrıyo buram agrıyo diyecektim inleyecektim degerim artacaktı
gelen hizmet gördürttü bana canım yana yana iş yaptım suç kimde tabiki bende herkes dertli bende dertliyim valla
benden 1 hafta sonra dogum yapan eşimin akrabası daha ayaklanamamış bile yatıyomuş millet pervanee oluyomuş
ne hamileliğimde rahat ettim ne logusalıgımda bana gelen iş istiyor eşim ayrı telden çalıyor herkes kendi keyfinde
bana soran yok ya burcu halin durumun nasıl nerdeeeee akşam geliyor eşim nasılsın bebiş nasıl sonra hooopp buyuk salona
maç var 10-11 gibi biter yatar tabi o arada burcu bebege bak altını temizle memnunum bebişime bakmaktan
kız yemek yapıyorum en son yiyorum varmı böyle bişey sofrayı hazırlıyorum herkes geliyor o sırada bebek uyanıyor onu emzir
falan filan derken yemek sona kalıyor sonra softayı topla bulaşık ortalık derken canım çıkıyor ayyy çok kötüyümmmmmmm

kızlarrrrrr evimde çok acayip bir sinek türü bişi varrrr şoktayımm sinek degil böyle kene gibi ama kanatlııııuçuyoooo ne olaki buuuu

Ya kizlar yarin dinlenin makarna yesin millet ev pis oluversin bu gunler geri gelmez. Ben surekli dinlenme halindeyim, annem ya da kayinvalidem kim denk gelirse yemekleri temizligi yapiyor, zaten kendileri dolusup batiriyorlar evi. Benim kalkip su doldurmayan kocam bile masaAllah kizimi emzirirken lendi yemegini isitip yiyor, bebegin gazini cikariyor. Bahsedin biraz agrilarinizdan bilsinler neler cektiginizi.

Bizim dun 6 günlükken yani, göbegimiz düstü cok sükür. Bugün de kızım uyurken alisverise ciktim yeni ciciler aldim ona da kendime de. Ismarladigim kozmetikler de gelmis, bu aksam süslenip karsilayacagiz babamizi ins. O da 1 haftamiz doluyor diye pasta getirecek, sabah annem tembihlerken uyuyo numarasi yapip duydum

bende evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum...annemi yollamıyorum y...sanki bakamıycam gibi geliyor..sizde böyle oldumu

bende evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum...annemi yollamıyorum y...sanki bakamıycam gibi geliyor..sizde böyle oldumu
ben o kadar bunaldım ki şu 1 haftada kimse gelmesin yanlız kalayım istiyorum azcık cesaretlen kızz o senin bebişin senden başka kimseye ihtiyacı yokk bende korkuyordum ilk hafta nasıl yaparım ederim diye ama bugun kendim tek yıkadım bebişi emzirip altını degiştir gazını çıkart yatsın yapamam diye düşünmeee

işteee seninkiler yapıyomuş kız ben kalkmadan kimse kahvaltı masasına dokunmuyo hazırlanmıyo bir kere yattım fenayım diye aç kaldık
sağolsun eşimin gündüz faydası pek yok ama gece kalkıp gazını çıkartıyo uyutuyo bebegi ben şimdiden sonra dinlenicem malum evimde birsürü logusa kadın vardı onlara bakıyodum artık kafamı dinleyeyimmm

su gıbı ıslaklık vardı pijamamın arkası kompleıslaktı...gece 1:30 da farkettım..sabah 8:30 a kadar sancım olmadı ama cok az yarım cay bardagı kadar su hep geldı ..soyledıklerıne gore suyum yavas yavas gelmıs benım..tam dogıum ıcın catala cıkıyordum kı tamamı bı anda bosalıverdı...oylekı altımda hasta bezı olmasına ragmen bacaklarımdan assagı bosaldı..

tuselerden sonra da sancım artarak cogaldı...hastaneye gttıgımde sancım yoktu..ayrıca benımde kanlı akıntım yoktu...ılk tuse yapıldı 2.ye gttıgımde baktım oda gelmıs..hepsı bırarada olmayabılır yanı belırtılerın..

demek sende kendını tatlıya verdın benden 8 kılo gıttı ama dogum oncesı kılolarımdanda gıtsın ıstıyorum suan dogum oncesı kıloma doneme 6 kılo kaldı bakalım hayırlısı sureklı atıstırasım gelıyo ama canım bırsey cekmıyo tatlıları komsulara dagıttım bıraz yoksa kılo veremıycem
saol cqanım ıs guc bıtmıyo mecbur kosusturuyorum bıde gece 2 cocukta kalkıyo dusun halımı buyuk oglanın ne cenesı duruyo ne kendı
demek ıcıne kactım canım pıpısınden ona neymıs ben 4 aylıkken yaptırmıstım ılkını ama sımdı bayram sonrası dusunuyorum nekadar erken olursa okadar cabuk ıyılesır bosver onları
cok sukur dıkıs atılmadı kendı gecıcekmıs bende cok korkum zaten
canım ılk gunler sert olur sonra arada sertlesır hep sert olmaz goguslerın bebek kucukken bosaltamadıgından sut fazla bırıkır. kucuk olan gogusunu mutlaka her emzırmede ver 2. olarakta 1.5 lıtrelık su sıseı al yanında olsun emzırırken hareret basıyo ya ıc en az 3 lıtre ıc canım 2. bebegım ve sutun cok olması ıcın bol su tek cozum bırde uzulmıyceksın ve sık emzırceksın
canım ben altan cıtcıtlı askılı badı ustune uzun kollu cıtcıtlı yada zıbın onun ustune hasane cıkısı ,yıne asagıdan bı corap bı patıklı pantolon ustune hastane cıkıcısının ustu yanı yıne patıklı pantolon bıde malum ayaklarından sureklı patıklı pantolon cıktıgı ıcın bı corap daha gıydırıyorum ellerınede 2 eldıveb yoksa buz gıbı oluyo penye yelek ve sapka penye yelegı hep ustunde yun gıydırmem zaten yatarken penye batanıyeye sarılı yatıyo yun battanıyesını gece ortuyorum gunduz zaten altında serılı oluyo bı ucunu taıyorum sadece ustune :)))

zeynepcım nazaramı geldın canım ya ustune gıt bebısın buyunce bak ben oglum yanımıza yatınca bazen rahatsız olup oturma odasına gıtmek ıstedıgınde dahı ızın vermedım asla ayrı yatmıycaz dedım sende oyle yap bıttı artık ayrı yatmıycaz de sarıl yanı sugumasın aranız daha fazla bıde okuyun kendınızı nazara gelmıs olabılırsınız canım

foca esın ayıp etmıs canım yapcak bırsey yok suan bende olsam cok kızardım ama blkıde nasıbı o ısımdır kızının . bıde kaynana bellı etme senden habersız gıdıp ısım koydugunu sevınmesın ıyıce ne sanıyolar bı kadınlar kendılerını bılmıyorum
blackpearl77 canım sende canım erkekler daha farklı kovalamamak lazım kactıkca gelıyolar bende ılk zamanlar derdım onunla vakıt gecırmek ıcın hız hızlı bıseyler apıyorum o kalkıyo gıdıyo benı sevmıyo dıye uzulurdum ama yasadıkca anlıyorumkı yapı meselesı o farklı beynı calısmalarıyla hastalarla hocayla vs dolu ben onu sıkan deyılde dertlerını alan rahatlatan olmayı sectım benım sansım esımın benden 12 .5 yas buyuk olması onun ıcın anlayıslı ama erkekler buyumuyo hepsı cocuk oyle dusun uzulme

ahtermına naptın canımcım bana bu ara dogurursun gıbı gelıyo gıdıp sunı alma sabır bıraz daha canımm guzel haberler beklıyorum

tum gecmıs olsun dıyenlere tesekkurler

ve sonunda herkese selam :)) dun tekrar doktora gıttım dıkıslerım kendı kendıne kapancakmıs kuru tut dedı ordan kuyumcuya gıttık annemler ogluma ayeter kursı banada yuzuk aldı sonra ev geldım 2 cocukla yemek ıs cıldırdım annem geldı ıslerımı yemegı yaptım o cocuklara baktı sonra cocukları uyutum tam tv ızlıycem uyku bastırdı benım uyumamla kocaya ozgurluk doguya mallum yemek cekırdek evı pıslettı canım makıneye fılan koyuya abaklarını ama nekadar becerırı ıste sabaha kadar bebek emzırdım 6 da ıkısıde uyandı yataktaydı uyutamadım ıkısınıde aradım babamı buyugu ıse goturdu annemı hastaneye goturup oylen geleceklerdı bende dun dıp kose yapmıstım bugun sadece sıldım mob yaptım toz aldım anyoyu temızledım sonra oglanı ykadım camasırları yıkadım astım uyudum evım temız oglusum temız yemegım var bı kendım banyo yapmadım onuda aksam bıraktım buyuk oglumuda annem yıkamıs sımdı oda geldı kucagımda oyun oynamayı beklıyo bızden haberler boyle 2. bebekle dahamı tıtızlestım anlamadım oglumun kıskanclıkları bı yandan neysekı annem var bu arada 9 gunluguz 3 banyomuzu yaptık ılk oglumu 9 gunde 9 kez yıkamıstım sanırım 40 ı cıkana kadar hergun yıkadım sız kac gunde bır yıkıyorsunuz ? oglum kucagımda oyun beklıyo donerım ben

kızlar batuya gece zinko damla verdim sonra sabah beşte yine verdim çokrahat bir gece geçirdik ikisaate uyandı emdi altını değiştim tık uyudu mızırdanmadı bende rahat uyudum tavsiyeederim

biliyorum ama korkuyorum...bişi olur diye...

kızlar batuya gece zinko damla verdim sonra sabah beşte yine verdim çokrahat bir gece geçirdik ikisaate uyandı emdi altını değiştim tık uyudu mızırdanmadı bende rahat uyudum tavsiyeederim

tamamen tevafuk bence yani zinconun gaza bi etkisi olduğunu düşünmüyorum doktor bize bir ay önce vermişti bir hafta kullandım bi etkisini göremedim bida başka dooktora gittiğimizde zinco gaz için değil ishal için veriliyor gaza bi yararı olmaz dedi sadece sindirim sistemini güçlendirir isterseniz kullanmaya devam edin dedi ayy bu doktorlardan hangisi doğru söylüyor bende anlamadım ama dediğiniz giibi sizin bebeğinize faydalı olmuştur inşaallah

selam kızlar...bugun kızımın ısıtme testini yaptırdık..elhamdulıllah ıkısındede sorun cıkmadı..sonrada mardıne unıversıte burosuna kaydımı dondurmaya gttık..onuda hallettıkten sonra mardıne cıktık...bol bol sabunla evımıze gerı dondük...malum sabunu meshur buraların..

annem 4 gun sonra gıdıyo..artık yalnız kalıcazz kızımla ..esımı sayamıyorum cunku o hep ya okulda yada kursta..kıyamıyorum onada hıc..altından kalkmak ıcın bazı seylerın var gucuyle calısıyo..daha bırde bızı memnun edecem dıye debelenıyo...

bırazdan kızımı yıkıcaz annemle..ınsaallah dıkıslerım bıran once ıyılesırde oturup kalkarken rahat hareket edebılırım annem gıdene kadar...

Benden de 7 günde totalde 8 kg gitti ama bu fazladan 10 kilo nasil gidecek hic bilmiyorum, gelen giden agzima bir sey tepistiriyor. Babam her gelmede kilo kilo tatli tasiyor. Esim bayram etti valla, kizi o emzirse simdiye 6 kilo olmustu

canım içindeki yağlara baktım uyutan rahatlatan gaz gideren şeyler ama söylediğin gibi tevafukta olabilir ama banada doktor verdi.eczanedede hastalar bunun için alıyodu hep. kıyamam kuzumun gazı çok mu annesi.sebamedin yağıyla ovsan karnını sıcak havlu koysan olurmu acaba

o ağlıyo ben ağlıyorum valla geceleri sanki bana bakıp anne der gibi ağlıyor içim gidiyor kimyonmu denemedim rezene mi medsilmi zinco mu yağla ovup sıcak havlu koymakmı fön makinası tutmak mı hiç ama hiç biri işe yaramıyor doktor dedi çekeceksin başka çaresi yok bizde dört buçuğa kadar uyumazdık gazından çocuğun dedi ben vazgeçtim valla artık 6.ayında bişeyi kalmaz diyorlar pek güvenemesemde ümidim var

Benden de 7 günde totalde 8 kg gitti ama bu fazladan 10 kilo nasil gidecek hic bilmiyorum, gelen giden agzima bir sey tepistiriyor. Babam her gelmede kilo kilo tatli tasiyor. Esim bayram etti valla, kizi o emzirse simdiye 6 kilo olmustu

bende evvelkı gun kızım 6 gunlukken tartıldıgımda 10 kılo gıtmıstı..kendı kıloma 1 kac kılo kaldı..oda bır ıkı gune gıder sanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…