olan olmuss canım..sakın olmaya calıs..kımse ıcın degıl kızın ıcın..
haklısın cnm susuyorum agzımı acarsam fena olcak 1 gün gelip bana bakmadı kadın sezaryen oldum yerimden kalkamadım kardesim olmasa napardım bilmiyorum annemde yok yani çok ayıp etti aramızda 10 dk mesafe var gelip torununu görmüyo bile ama benim kocamda suç yarancak ya napayım sasırdım sussam olmuyo kavga etsem olmuyo delircem
şiimdilik ses etme cnm bunun çıkarılacağı zamanda geliyo elbet şimdi dersen bişey çare olmayacak sadece kavga çıkacak sen üzülüp ağlayacaksın gene o dert etmeyecek erkekler biraz gamsız oluyo çünkü
canım benim inşallah son demlerindir:)aman akıntının rengini çok iyi kontrol et yeşile yakınsa hiç bekleme,gününü doldurdun sonuçta,beyimiz kaka falan yapmasın.dua ediyorum sana herşey gönlüne göre sağlıkla olur inşallah.bende yarın sabah sezeryana gidiyorum,sende bana dua et olurmu.belki yarın bu saatler ikimizde kucağımıza almış oluruz hayırlısıyla...
geçmiş olsunn. ne güzel kavuşmuşsun miniğine, böyle sizlerin kavuşma hikayelerinizi okudukça sabırsızlanıyorum :))
Allah sağlıklı ömürler versin.
merhaba kızlar,
22.10.2011 ve 12.10 kızım cemre dünyaya geldi.
son ana kadar normal doğumu istedik ve allahtan normal oldu.
c.tesi sabahı 9.00 da hastanedeydik ve kan alımı vs den sonra
9.30 da ilk muayenem yapıldı ve 5 cm açılmıştı, ancak kızımın kafası dik gelmediği için
(ense ve kafa şeklinde olduğundan) öncelikle normali deneyeceğini ve büyük bir olasılıkla
değişeceğini söyledi. suni sancı ile sancılar sıklaştı ve tekrar muayene olduğumda 8 cm açılmıştı,
dr da geldi ve iyice sancılar artmıştı, gerekenler yapıldı ve artık sıra bendeydiıkınmam gerekiyordu
ama ancak 4. ıkınmamda o da iki ebe ve hemşire sayesinde cemre dünyaya geldi.
ayaklarının mor olması dikkatimi çekmişti ve saatin 12.10 olduğunu öğrenmiştim.
kızımın gelişi ve kamadan dolayı içte ve dışta dikişlerim oldu canım dün daha çok ağrıyordu
ancak sezeryan olmadığı için şanslıyım, dikişlerim inşallah yakında geçer.
kızım 3380 doğdu ve şu an evdeyiz galiba sütüm az ve bebek aç sürekli ağlama pozisyonunda
ve ben şimdi mama vermeye çalışıyorum.
benim kan grubum o + ve kızımın b + o yüzden sarılık olabilirmiş, aç bırakmamam lazım ne yapayım.
geride kalan arkadaşlara dua ettim dilerim kabul olmuştur.
kimler doğum yaptı bilmiyorum ama dilerim yapmayanlar rahat bir şekilde normal doğum yaparlar.
bu arada sütün bol olması için neler yapabilirim acele cevap verirseniz sevinirim.
selam ekim anneleri
ben allah izin verirse kasım annesi olacağım
aranızda akay hastanesinde doğum yapan var mı?
sezaryen olacağım spinal ve epudural farkı ne?bu konuda yardımcı olurmusunuz?
ağrı pompası ne?2 gün takılı duracakmış sezaryenden sonra.
birde ateşölçer için tavsiyeniz ne? göğüs pompası almalımıyım bilemedim?10 ay yanında kalıcam oğlumun sonra çalışıcam ama arada biyere gitmem gerektiğinde evde süt bırakmak iyi bir fikir gibi geliyor. kullanıp memnun kaldığınıız pompa markası verebilirmisiniz?
çok çok teşekkür ederim şimdiden
herkese selamlar bebişler nasıl herkes iyidir umarım ben çok yoruluyorum kızım mememden hiç ayrılmıyo bazen wc ye bile gidemiyorum memeyi bırakınca basbas bğırıyo doymak bilmiyo sizin bebişlerde böylemi benimki açgözlü anlayamadım göğsümden başka yerde uyumuyo
haklısın cnm susuyorum zaten ama çok üzgünüm içim içimi yiyo su cocugu dogurdugumdan beri burnumdan getirdiler herseyi ALLAH larından bulsunlar
Günaydın kızlar ya bi şey soracam malum hepiniz benden tecrübelisiniz. sabah kalktığımda iç çamaşırım ıslaktı normalde de akıntım alır ama bunda biraz daha pütürlü bi durum vardı sanki peçeteyle sildim peçetedeki akıntı sümüksü. bi de kalktığımda idrarım afedrsiniz çok koyuydu korktum hatta kanla karışık mı diye.
neyse yürüyüşe çıktık geldik. çamaşırımda yine çok minik bi akıntı sarımsı sümüğümsü. peçeteyle sildi o da öyle. nişan mı bu acaba?
sancım yok ama çok hafif denecek kadar belki
nedir sizce bu yardım edin bana ve duaa
Gunydin bayanlar nasilsiniz
Benim gibi kocasini ozleyen varmii :)) ben cok ozledim ya adam sabah saat 6 da ise gidiyo erken kalktigi icinde erken yatiyor aksam bende kizimla basbasa kaliyorum ama kocamida cok ozledim ilk bebegimiz oldugu icin bundan oncesinde hep basbasaydik ondan sanirim :))
Kizlar malum kis bebegi evdeyiz genelde kendi kendimize buyuyoruz kizimlaa :) kis bebegi oldugu icin kayinvalideme demistim biz size surekli gelemeyiz artik siz gelirsiniz sevmeye diye tabiii dedi kendilerii herneyse her aksam olmasada arada bir 2 gunde bir falan geliyorlar tabii ilk gunler her aksam geliyorlardi gunduzde hep burdalardi hatta bizde yiyip icipp hizmett bekliyorlardi lohusa halimle dunya kadar insanin yemegi bulasigiyla ugrasirdim onlarda icerde ayak ayak ustune atip tv izlerler.. simdilerde gunduz gelmiyor kayinvalidem cunku her sabah arardi napiyosunuzz nasil gecti gece cok merak ediyorumm falan bende artik sikildim bu telefonlardan her aradiginda uyuyordum hazir rana uyumusken bende uyuyim dedim dedim 1 oldu 2 olduu gunduzleri gelmez oldu zaten dusunceli olsa hic gelmezdi geliyo benden hizmet bekliyo ben uykusuzum kizim uyuyor diye gectim uyudum icerde baktim bir bagris cagriss evden cikip gidiyorlar suratlar 5 kariss..
Dun aksam da kizimin zar zor sancisini giderdim saatlerce agladi yavrucagiz uyuttum geldiler hemen cocugu aldi kucagina seni bana gostermiyorlarmiiiii senle benii gorusturmuiyorlarmiiiiiiii dedi ben sok oldumbunun ustunede kizim basti cigligii uyandi tabii ben ne emeklerle uyuttum sen gel uyuyan cocugu parmakla ne mantik bu ya ?? bu beni istiyo benii diyo birde utanmadan cocuk sendeyken basiyo cigligi acikmistir diyolar kucaga alismis diyorlar ben parmaklarimi citlatiyorum sinirden ellerim kipkirmizi oldu zor verdi kadin cocugu bana emzireymisimm halbuki yeni emzirdim kizi ne bu ya zirp pirt emzirilirmi tovbe est...
Kizim rahatlik istiyo oda kucagina aliyor kizim agliyo o agladikca ben eriyorum ben eridikce inat ediyo kadin sonunda kalkti kucakta gezdiriyo siz boyle bakarsiniz iste dangalaklarr demezmiiio an bittim direk esimin gozune baktim yapilirmi bu yaa insan evladiyiz Allah belasini versin boyle kadinin nefret ediyorum nane varmi dedi var dedim kaynatalimda icsin diyo 20 gunluk bebek nane icecek dedim olurmu kucucuk bebek o midesi neki bunun gazi icin en iyisi kimyon dedim yoookk kimyon beyni uyustururmus bende dedimki kimyon gaza birebir millet basbasbagiriyor kimyon icirin diye bir insanin beyni uyusmaya musaitse uyusur zaten dedim lafimida carptim!!!
Sen ne yiyonn ?? dedi bana sogan yiyomuymusum sogan gaz yaparmis dedimki senin yolladigin kuru fasulyeden sonra boyleyiz dedim sustu bi an tabi susarmi yemeseydin sende dedi :))) ilk gunlerde yemek yapardi ne kdr kit beyinli bir insan oldugunu orda belli etti ben nasil yemeyim ayri yemekmi yapiym sen dusunceli olda gaz yapmayan yemek yap onu soyleyince konuyu degistirdi hemen sonrada gittiler herkes tek tek optude gitti kendisi opmedi kusmuss yani cokta tin sinir oldum o gittikten sonra esimle konustum bak neler dedi neler yapti gordunmu dedim?? haklisin ne diyim dedi ben giderim burdan dedim bosanirim senden dedim nereye gidiyorsun seni birakan kim dedi madem oyle konus annenle benimle ugrasmasin dedim
offfffff cok gerginim varya bu cocugunda aglama sebebi bu zaten ben gerginim kizimda geriliyo tovbe est yaa neyse cok uzattimm kusura bakmayin icimi dokmek zorundayim yoksa sinir krizi gecirecem...
giydirdiklerin yeterli uyandığı zaman üstüne bi yelek giydir uyurken yine çıkart terlemesin terleyince çabuk hasta olur bide ayağına ilaveten çorap giydir ben kilotlu çorap üstüne 1 tanede kalın çorap giydiriyorum üstünden de ayaklı pijamasını oluyo üç kat ama ayakları anca ısınıyo ayakları üşürse gazı daha çok olurmuş. ayaksız pijama giyerse ya 2 tane çorap ya da 1 çorap 1de patik giydiriyorum külotlu çorap üstüneslmlaaar
yaşlandım ben hemde çoooookkkk aha böleyim şuan
allah hepinizden razı olsun dualarınız kızıma iyi geldi allah evlatllarımızı sağlıkla anneli bablaı büyütmek nasip etsin olmayanlarada tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasşp etsin..
kızım bugün daha iyi iyiki hastaneye bırakıp gelmemişim bu sabah tüm vücudunda isilik olduğunu gördüm acaba ilaçtanmı diye koştuk dr a oda iyibi gelişme olduğunu iğneleri bitene kadar kullanmamız gerektiğini söledi ateşi bugün normal seyrindeydi
hanzade geçmiş olsun sizede hastanede yatmışsınız
bebikler tıkanıyomuş ben ilk günden ilk hafta bitene kadar yaşadım şükür bitti sayılırbiberon kullanan arkadaşlar dr brown nun doğal akışlı ve gazı önleyici biberonu süper geldi kızıma allah razı oolsun bi arkadaş önermişti aklınızda olsun...
hapşırık bizim kkız doğduğu gündne beri var doktor normal dedi
hıçkırık br haftadır var midesi genişliyomuş ondanmış dedi doktor amcamız
bu arada üzüm hoşafı süper süt yapıyo birde hurma ya kompostosunu yapın yada ölece yiyin oda çok işe yarıyo hem gazı olmuyo hemde bol süt ayrıca dün bi arkadaşımın tavsiyesine uydum pekmezi sulandırıp içtim memeler süt doldu yarım saate hemde kızım doymaya başladı artık çok şükür
ayrıca mama takviyesi yapıyodum gündüz 3 gece 3 te ama dünden beri almıyo aslında az toparlanması içn mamayı abartmadan vermek istiyodum bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:
BİRDE SİZE BİR SORUM OLUCAK ANNİŞLER BEBEĞİ EVDE NASIL GİYDİRİCEM KONUSUNDA ACEMİYİM YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN NE OLUR
İÇ ZIBIN,ÜZERİNDE ÇITÇITLI ATLET ONUN ÜZERİNDEDE HASTANE ÇIKIŞI ALTINDAYSA KİLOTLU ÇORAP VE AYAKLI PİJAMA VAR
UYKUDAN UYANINCA YELEKMİ GİYDİRMEK LAZIM YADA SIRD-TINA BEZMİ KOYMALI TERLMİYO AMA NE BİLEYİM TEKRAR HASTA OLMASINDNA KORKUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MALUM BEN YALNIZIM BAŞIMDA YÖNLENDİRİCEK KİMSE YOK
DOĞUM YAPANLARI TEBRİK EDİYORUM DOĞUMA GİDECEKLERE DUACIYM ALLAHA EMANET OLUN ŞEKERLER
Benim gibi kocasini ozleyen varmii :)) ben cok ozledim ya adam sabah saat 6 da ise gidiyo erken kalktigi icinde erken yatiyor aksam bende kizimla basbasa kaliyorum ama kocamida cok ozledim ilk bebegimiz oldugu icin bundan oncesinde hep basbasaydik ondan sanirim :))
Kizlar malum kis bebegi evdeyiz genelde kendi kendimize buyuyoruz kizimlaa :) kis bebegi oldugu icin kayinvalideme demistim biz size surekli gelemeyiz artik siz gelirsiniz sevmeye diye tabiii dedi kendilerii herneyse her aksam olmasada arada bir 2 gunde bir falan geliyorlar tabii ilk gunler her aksam geliyorlardi gunduzde hep burdalardi hatta bizde yiyip icipp hizmett bekliyorlardi lohusa halimle dunya kadar insanin yemegi bulasigiyla ugrasirdim onlarda icerde ayak ayak ustune atip tv izlerler.. simdilerde gunduz gelmiyor kayinvalidem cunku her sabah arardi napiyosunuzz nasil gecti gece cok merak ediyorumm falan bende artik sikildim bu telefonlardan her aradiginda uyuyordum hazir rana uyumusken bende uyuyim dedim dedim 1 oldu 2 olduu gunduzleri gelmez oldu zaten dusunceli olsa hic gelmezdi geliyo benden hizmet bekliyo ben uykusuzum kizim uyuyor diye gectim uyudum icerde baktim bir bagris cagriss evden cikip gidiyorlar suratlar 5 kariss..
Dun aksam da kizimin zar zor sancisini giderdim saatlerce agladi yavrucagiz uyuttum geldiler hemen cocugu aldi kucagina seni bana gostermiyorlarmiiiii senle benii gorusturmuiyorlarmiiiiiiii dedi ben sok oldumbunun ustunede kizim basti cigligii uyandi tabii ben ne emeklerle uyuttum sen gel uyuyan cocugu parmakla ne mantik bu ya ?? bu beni istiyo benii diyo birde utanmadan cocuk sendeyken basiyo cigligi acikmistir diyolar kucaga alismis diyorlar ben parmaklarimi citlatiyorum sinirden ellerim kipkirmizi oldu zor verdi kadin cocugu bana emzireymisimm halbuki yeni emzirdim kizi ne bu ya zirp pirt emzirilirmi tovbe est...
Kizim rahatlik istiyo oda kucagina aliyor kizim agliyo o agladikca ben eriyorum ben eridikce inat ediyo kadin sonunda kalkti kucakta gezdiriyo siz boyle bakarsiniz iste dangalaklarr demezmiiio an bittim direk esimin gozune baktim yapilirmi bu yaa insan evladiyiz Allah belasini versin boyle kadinin nefret ediyorum nane varmi dedi var dedim kaynatalimda icsin diyo 20 gunluk bebek nane icecek dedim olurmu kucucuk bebek o midesi neki bunun gazi icin en iyisi kimyon dedim yoookk kimyon beyni uyustururmus bende dedimki kimyon gaza birebir millet basbasbagiriyor kimyon icirin diye bir insanin beyni uyusmaya musaitse uyusur zaten dedim lafimida carptim!!!
Sen ne yiyonn ?? dedi bana sogan yiyomuymusum sogan gaz yaparmis dedimki senin yolladigin kuru fasulyeden sonra boyleyiz dedim sustu bi an tabi susarmi yemeseydin sende dedi :))) ilk gunlerde yemek yapardi ne kdr kit beyinli bir insan oldugunu orda belli etti ben nasil yemeyim ayri yemekmi yapiym sen dusunceli olda gaz yapmayan yemek yap onu soyleyince konuyu degistirdi hemen sonrada gittiler herkes tek tek optude gitti kendisi opmedi kusmuss yani cokta tin sinir oldum o gittikten sonra esimle konustum bak neler dedi neler yapti gordunmu dedim?? haklisin ne diyim dedi ben giderim burdan dedim bosanirim senden dedim nereye gidiyorsun seni birakan kim dedi madem oyle konus annenle benimle ugrasmasin dedim
offfffff cok gerginim varya bu cocugunda aglama sebebi bu zaten ben gerginim kizimda geriliyo tovbe est yaa neyse cok uzattimm kusura bakmayin icimi dokmek zorundayim yoksa sinir krizi gecirecem...
canım bana aile hekimi günde 3-4 damla demişti ,ama dün gittimğim çocuk dr u bu kış bebeği o yüzden 6-7 damla vermelisiniz dedi ,bende öyle yapıyorum 2 gündür.
canım ben 2 subardağı suya 1 tatlı kaşığı kadar atıp ağzı kapalı bikaç dk kaynatıyorum ,bal yada pekmez katıp içiyorum 2 kere, humanada içiyorum günde bi kez ,bide tatlı yiyorum ,geçende salata yemiştim oda iyi geldi ,bugünde balkabağı dolması yaptım oda iyi geliyomuş ,deniyim yazarımfıstıklı baklava süüper oluyo ..bende şırıl şırıl hiç akmadı ama... yani seni tatmin etmez bunlar şimdi..amam inşallah ,işine yarar.
canım benimkide günde bikaçkez ,özellikle altını değiştirirken hapşırıyo ,ben soğuk aldığını düşünüyorum popoyu açınca ,ama bugün ateşini ölçtüm çok şükür bi sorun yoktu.
bikaçkezde hıçkırıyo benimki internette okudum ,iyi bi gelişmeymiş.
ben suan eşimden nefret ediyorum çok ilgisiz nişanlıyken böyle degildi isim olayıda tuz biber oldu üstüne bosanmayı düşünüyorum ondan napayım bilmiyorum çok gerginim anasından da nefret ediyorum
bak sana kendimden bahsedim benimkisi benimle evlenene kadar neler yaptı gözü boyadı hiltonda düyünler rezidans daireler her gün iş yerime orkideler bir dediğim iki olmaz ne istersem yapılır güneş gözlüğü taktırmazdı gözlerini göremiyorum derdi.evlendik koltukta yanlız oturmaz o kadar dürüst okadar mükemmeldiki anlatamam ama evlendik şekerim adi abisi ve mubarek annesi anında evimi sattı parasını aldılar tüm takılarımı aldılar elleriyle verdi beni kandırdı benimde umrum değil dünya malı dedim geçtim.şimdi en son yatağı 9 0cakta hamile kaldığım gece paylaştık hıı yine insanlığı var beni incitmiyor yormuyor değer veriyor ama bir eş gibi değil yakın arkadaş gibi gelir yanağımdan öper gider en yakın halimiz bu düşünüyorum düşünüyorum üstesinden gelemiyorum konuşuyorum sana öyle geliyo diyor ilk önce hamilesin zarar gelir diyodu öpüncede mi zarar geliyor sanki.sinirlerim çok bozuk.attım kendimi boşluğa makine gibi o boşlukta yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?