2011 Ekim Anneleri

şiimdilik ses etme cnm bunun çıkarılacağı zamanda geliyo elbet şimdi dersen bişey çare olmayacak sadece kavga çıkacak sen üzülüp ağlayacaksın gene o dert etmeyecek erkekler biraz gamsız oluyo çünkü

haklısın cnm susuyorum zaten ama çok üzgünüm içim içimi yiyo su cocugu dogurdugumdan beri burnumdan getirdiler herseyi ALLAH larından bulsunlar

yarın ha senin için büyük gün Allah yardımcın olsun inş. darısı başıma

İREM senin hiç sancın yok muydu doğuma gittiğinde? açılma suni sancıyla mı başladı ?

bu arada benim iki saat önce kadar baya baya yumurta akı kıvamında akıntım oldu yine sarımsı. kanlı değil . sancım hala çok hafif. yarın gitsem mi acaba doktora. enfeksiyon kapma riski var mı acaba bebeğin??

Ayyyhh delirmek üzereyim...Gecmisi de oku oku bitiremedim zaten 1 okuyorsam 3 emziriyorum. Benim kizim da gögsüme yapisik uyuyor, bugün abartmiyorum saat 11den 19a kadar arada sadece 1 saat yataginda uyudu, geri kalaninda hep gögsümdeydi, emzirme yastigi kullandigim halde sirtim kopuyor...

Bir de ilk önce emzir uyut, sonra gazini cikarirken uyansin, tekrar emzir, tekrar gaz...Bu döngüden kurtulamiyorum napicam ben ya? Bir de cok gaz oluyor kizimda emme sonrasi, bugün hic dogru dürüst cikaramadi da. Aci elma yagindan sürdüm ayaklarinin altina, aktar 1 aydan önce tatli sonra aci demis ama tatli ise yaramadi. Hos acisi da ise yaramadi... Cildiriciiiiiimmmmmmmm

geçmiş olsunn. ne güzel kavuşmuşsun miniğine, böyle sizlerin kavuşma hikayelerinizi okudukça sabırsızlanıyorum :))
Allah sağlıklı ömürler versin.

Amin cnm saolasin, darisi basina ins

Cnm ben de 0 im kizim A. bizde de var kan uyusmazligi, sariligimiz 6.2 den 9.2 ye yükseldi. dün 8.9 a düstü ins tez vakitte iyilesir kizim. bol bol emzir eger sütün yetmiyorsa mama takviyesi yap, sakin ac kalmasin.

cnm ben akayda epidural sez oldum persembe günü. epiduralin takili kaliyor hastaneden cikana kadar. agrin oldukca basiyorsun, sana tavsiyem dikislerin sizlamaya baslar baslamaz bas butona etki edene kadar siddetleniyor yoksa. Kizim kucagimda tek elle yaziyorum cok düzgün olmadi kusura bakma. Ben medela elektrikli pompa aldim cok memnunum.

haklısın cnm susuyorum zaten ama çok üzgünüm içim içimi yiyo su cocugu dogurdugumdan beri burnumdan getirdiler herseyi ALLAH larından bulsunlar

Cnm sIkma sakin canini sütün gider, ben de cok sorun yasadim isim konusunda ama söyle dedi annem "o isim kizin icin hayirli olsaydi Allah bir sekilde koydururdu o ismi onlara" bu da beni rahatlatti. Demek ki kizim icin Elfin ismi degil Irem Nil hayirliymis dedim sen de öyle düsün...

kızlar geçmişi okuyamadım ve halen doğumu bekleyen arkadaşlar kim bilemiyorum
bu arada bana dua eden herkese teşekkür ederim.
ben toparlanmaya başladım, antibiyotik kullanıyorum dikişlerim için, iltihap olayı olmasın diye
ancak dünden beri bir garibim dilerim iltihap olmamıştır, cuma günü kontrole gideceğim.
bugün kızımı cemre yi götürdük, sarılığı var ancak bol bol emzirirsem inşallah değeri düşer,
sağlık ocağından pzt aradılar gerekli bilgileri öğrendiler ve doğumdan 6 gün sonra gelirsin demişlerdi
ancak antibiyotik kullandığımdan dolayı 2 kasıma randevu verdiler,
kızlar cemrenin topuğundan kan alırken bir elimle ayağını, bir elimle elini tutarken kızım tamam diye diye
kan almalarını bekledim, canım benim o kadar çok ağladı ki, 2 çubuk alana kadar da amma uğraştılar kaç
defa iğneyi batırdı ancak hemşire pamuğu bastırmamı söyleyip gidince kan alınan ayağını öpüp durdum ve o zaman ağlamayı kesti
üstünü giydirip emzirdim. dilerim sarılık değerini düşürürüm ve salı günü sağlık ocağına gidince yine kan alacaklar.
biraz gaz çıkarmada zorlanıyoruz dr gaz ilacı, çapaklanma için göz ilacı, pişik içinde bir ilaç yazdı ve kullanmaya başladık.
kızlar anne olmak çok güzel bir duygu ve allah herkesin yavrusunu anası, babası ve sevenlerine bağışlasın, bizimkileride bize
bağışlasın. gece gündüz pek uyutmuyor ama banyo olayından sonra biraz uyuyor o sırada da ancak yemek vs acil şeyleri
yapabiliyorum. ama yavaş yavaş o da uyku düzenine girecek ve her şey yoluna girecek.
yorum yapacak arkadaşlar eğer özelden yazarsanız bir dahaki sefere girdiğimde doğrudan okur cevap verebilirim.
hepinize iyi akşamlar, kızıma ve bana da kocaman maşallah subahanallah diyorum, zor bir doğumdu ve allahtan normal olarak yapabildik
kızım bana ben kızıma allah her ikimize yardım etti,
dileğim geride kalan arkadaşlar içinde bu yardımdır.

slmlaaar
yaşlandım ben hemde çoooookkkk aha böleyim şuan

allah hepinizden razı olsun dualarınız kızıma iyi geldi allah evlatllarımızı sağlıkla anneli bablaı büyütmek nasip etsin olmayanlarada tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasşp etsin..

kızım bugün daha iyi iyiki hastaneye bırakıp gelmemişim bu sabah tüm vücudunda isilik olduğunu gördüm acaba ilaçtanmı diye koştuk dr a oda iyibi gelişme olduğunu iğneleri bitene kadar kullanmamız gerektiğini söledi ateşi bugün normal seyrindeydi

hanzade geçmiş olsun sizede hastanede yatmışsınız

bebikler tıkanıyomuş ben ilk günden ilk hafta bitene kadar yaşadım şükür bitti sayılır biberon kullanan arkadaşlar dr brown nun doğal akışlı ve gazı önleyici biberonu süper geldi kızıma allah razı oolsun bi arkadaş önermişti aklınızda olsun...

hapşırık bizim kkız doğduğu gündne beri var doktor normal dedi
hıçkırık br haftadır var midesi genişliyomuş ondanmış dedi doktor amcamız
bu arada üzüm hoşafı süper süt yapıyo birde hurma ya kompostosunu yapın yada ölece yiyin oda çok işe yarıyo hem gazı olmuyo hemde bol süt ayrıca dün bi arkadaşımın tavsiyesine uydum pekmezi sulandırıp içtim memeler süt doldu yarım saate hemde kızım doymaya başladı artık çok şükür

ayrıca mama takviyesi yapıyodum gündüz 3 gece 3 te ama dünden beri almıyo aslında az toparlanması içn mamayı abartmadan vermek istiyodum bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:

BİRDE SİZE BİR SORUM OLUCAK ANNİŞLER BEBEĞİ EVDE NASIL GİYDİRİCEM KONUSUNDA ACEMİYİM YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN NE OLUR

İÇ ZIBIN,ÜZERİNDE ÇITÇITLI ATLET ONUN ÜZERİNDEDE HASTANE ÇIKIŞI ALTINDAYSA KİLOTLU ÇORAP VE AYAKLI PİJAMA VAR

UYKUDAN UYANINCA YELEKMİ GİYDİRMEK LAZIM YADA SIRD-TINA BEZMİ KOYMALI TERLMİYO AMA NE BİLEYİM TEKRAR HASTA OLMASINDNA KORKUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MALUM BEN YALNIZIM BAŞIMDA YÖNLENDİRİCEK KİMSE YOK

DOĞUM YAPANLARI TEBRİK EDİYORUM DOĞUMA GİDECEKLERE DUACIYM ALLAHA EMANET OLUN ŞEKERLER

tuğba cnm allah yardımcın olsun ve çok geçmiş olsun allah biran önce şifa versin kuzuna inş. en kısa zamanda düzelip toparlanır....

cnm doğumdan önce 5 günde toplam 3 kez bu tarz bi akıntı gelmişti benden yumurta akından daha kıvamlı ama renksiz bence seninde bi kaç güne kadar doğumun başlayacak sıkma artık canını bebişin haber yollamış geliyorum anne diyo

Gunydin bayanlar nasilsiniz
Benim gibi kocasini ozleyen varmii :)) ben cok ozledim ya adam sabah saat 6 da ise gidiyo erken kalktigi icinde erken yatiyor aksam bende kizimla basbasa kaliyorum ama kocamida cok ozledim ilk bebegimiz oldugu icin bundan oncesinde hep basbasaydik ondan sanirim :))
Kizlar malum kis bebegi evdeyiz genelde kendi kendimize buyuyoruz kizimlaa :) kis bebegi oldugu icin kayinvalideme demistim biz size surekli gelemeyiz artik siz gelirsiniz sevmeye diye tabiii dedi kendilerii herneyse her aksam olmasada arada bir 2 gunde bir falan geliyorlar tabii ilk gunler her aksam geliyorlardi gunduzde hep burdalardi hatta bizde yiyip icipp hizmett bekliyorlardi lohusa halimle dunya kadar insanin yemegi bulasigiyla ugrasirdim onlarda icerde ayak ayak ustune atip tv izlerler.. simdilerde gunduz gelmiyor kayinvalidem cunku her sabah arardi napiyosunuzz nasil gecti gece cok merak ediyorumm falan bende artik sikildim bu telefonlardan her aradiginda uyuyordum hazir rana uyumusken bende uyuyim dedim dedim 1 oldu 2 olduu gunduzleri gelmez oldu zaten dusunceli olsa hic gelmezdi geliyo benden hizmet bekliyo ben uykusuzum kizim uyuyor diye gectim uyudum icerde baktim bir bagris cagriss evden cikip gidiyorlar suratlar 5 kariss..
Dun aksam da kizimin zar zor sancisini giderdim saatlerce agladi yavrucagiz uyuttum geldiler hemen cocugu aldi kucagina seni bana gostermiyorlarmiiiii senle benii gorusturmuiyorlarmiiiiiiii dedi ben sok oldum bunun ustunede kizim basti cigligii uyandi tabii ben ne emeklerle uyuttum sen gel uyuyan cocugu parmakla ne mantik bu ya ?? bu beni istiyo benii diyo birde utanmadan cocuk sendeyken basiyo cigligi acikmistir diyolar kucaga alismis diyorlar ben parmaklarimi citlatiyorum sinirden ellerim kipkirmizi oldu zor verdi kadin cocugu bana emzireymisimm halbuki yeni emzirdim kizi ne bu ya zirp pirt emzirilirmi tovbe est...
Kizim rahatlik istiyo oda kucagina aliyor kizim agliyo o agladikca ben eriyorum ben eridikce inat ediyo kadin sonunda kalkti kucakta gezdiriyo siz boyle bakarsiniz iste dangalaklarr demezmiii o an bittim direk esimin gozune baktim yapilirmi bu yaa insan evladiyiz Allah belasini versin boyle kadinin nefret ediyorum nane varmi dedi var dedim kaynatalimda icsin diyo 20 gunluk bebek nane icecek dedim olurmu kucucuk bebek o midesi neki bunun gazi icin en iyisi kimyon dedim yoookk kimyon beyni uyustururmus bende dedimki kimyon gaza birebir millet basbasbagiriyor kimyon icirin diye bir insanin beyni uyusmaya musaitse uyusur zaten dedim lafimida carptim!!!

Sen ne yiyonn ?? dedi bana sogan yiyomuymusum sogan gaz yaparmis dedimki senin yolladigin kuru fasulyeden sonra boyleyiz dedim sustu bi an tabi susarmi yemeseydin sende dedi :))) ilk gunlerde yemek yapardi ne kdr kit beyinli bir insan oldugunu orda belli etti ben nasil yemeyim ayri yemekmi yapiym sen dusunceli olda gaz yapmayan yemek yap onu soyleyince konuyu degistirdi hemen sonrada gittiler herkes tek tek optude gitti kendisi opmedi kusmuss yani cokta tin sinir oldum o gittikten sonra esimle konustum bak neler dedi neler yapti gordunmu dedim?? haklisin ne diyim dedi ben giderim burdan dedim bosanirim senden dedim nereye gidiyorsun seni birakan kim dedi madem oyle konus annenle benimle ugrasmasin dedim
offfffff cok gerginim varya bu cocugunda aglama sebebi bu zaten ben gerginim kizimda geriliyo tovbe est yaa neyse cok uzattimm kusura bakmayin icimi dokmek zorundayim yoksa sinir krizi gecirecem...

canım kıyamam gerilme boş ver allaha havale et

giydirdiklerin yeterli uyandığı zaman üstüne bi yelek giydir uyurken yine çıkart terlemesin terleyince çabuk hasta olur bide ayağına ilaveten çorap giydir ben kilotlu çorap üstüne 1 tanede kalın çorap giydiriyorum üstünden de ayaklı pijamasını oluyo üç kat ama ayakları anca ısınıyo ayakları üşürse gazı daha çok olurmuş. ayaksız pijama giyerse ya 2 tane çorap ya da 1 çorap 1de patik giydiriyorum külotlu çorap üstüne

allah yardımcın olsun canım ne yalan söyliyim size yapılanları okudukça kaynanam olmadığına seviniyorum valla olsa ben kesin kavga ederim kendimi biliyorum çünkü ilk evliliğimde vardı sadece 2 kere gelmişlerdi evime, köyden geliyolardı bi kaç ay kalma niyetiyle ama 1 hafta felan anca kalıyolardı kavga ediyoduk kaynanayla resmen kavga yani bağırıp çağırıyodum çıkıp gidiyodum evden aynı günün akşamı onlarda biletleri kesilip kızlarına gidiyolardı. Ben haklıydım 2sinde de çünkü kayınpederim giderken kusura bakma kızım boşver sen onu sizin huzurunuz bozulmasın diyodu adam mahcup oluyodu kadının yaptıklarına onu kızına bırakıp tek geliyodu hiç kavga olmuyodu

Benim yavru kuş uyandı açlıktan battaniyesini yemeye çalışıyodu gidipde doyuriyim bari

he heee en çok fıstıklı baklava seçeneğini sevdim.hemen kocacııma söyliycem.. bide şırıl şırıl akmasın zaten sinir oluyodum hertarafım ıslanıyodu. bebeğe yetsinde gerisi önemli değil...

sabah tartıya çıktım 71.5 geldim bide oğlumu alıp çıktım ( en son bu şekil tarttığımda hastaneye gidince aynı kilo çıkmıştı !)
76.2 geldi hesaplıyom hesaplıyom olmuyo . 4.7 kilo oluyo. üstündeki kıyafetlerin aynısını ve çöpten bi tane dolu bez alıp tarttım 200 gr. geldi. 4.5 oluyo . 2 saat uğraştım öyle hesap yapıyom olmuyo böyle hesap yapıyom olmuyo... meğer tartı bozulmuş.görümcem söyledi ... amasanırım 3.800 falandır herhalde

ayyy inanmazsınız ben bi kere saydım tam 64 kere hıçkırdı... bi sinir oluyo bi sinir oluyo sormayın.. canı çıkıyo çocuğun bitene kadar. süt geçirir diyolardı ama yalan denedim hıçkırık tutunca emzirdim ama bi emiyo bi hıçkırıyo.onada fitil oluyo çocuk hiç sevmiyossss biz hıçkırığı... mide büyüyomuş güya ama ...

ben suan eşimden nefret ediyorum çok ilgisiz nişanlıyken böyle degildi isim olayıda tuz biber oldu üstüne bosanmayı düşünüyorum ondan napayım bilmiyorum çok gerginim anasından da nefret ediyorum

ben suan eşimden nefret ediyorum çok ilgisiz nişanlıyken böyle degildi isim olayıda tuz biber oldu üstüne bosanmayı düşünüyorum ondan napayım bilmiyorum çok gerginim anasından da nefret ediyorum

bak sana kendimden bahsedim benimkisi benimle evlenene kadar neler yaptı gözü boyadı hiltonda düyünler rezidans daireler her gün iş yerime orkideler bir dediğim iki olmaz ne istersem yapılır güneş gözlüğü taktırmazdı gözlerini göremiyorum derdi.evlendik koltukta yanlız oturmaz o kadar dürüst okadar mükemmeldiki anlatamam ama evlendik şekerim adi abisi ve mubarek annesi anında evimi sattı parasını aldılar tüm takılarımı aldılar elleriyle verdi beni kandırdı benimde umrum değil dünya malı dedim geçtim.şimdi en son yatağı 9 0cakta hamile kaldığım gece paylaştık hıı yine insanlığı var beni incitmiyor yormuyor değer veriyor ama bir eş gibi değil yakın arkadaş gibi gelir yanağımdan öper gider en yakın halimiz bu düşünüyorum düşünüyorum üstesinden gelemiyorum konuşuyorum sana öyle geliyo diyor ilk önce hamilesin zarar gelir diyodu öpüncede mi zarar geliyor sanki.sinirlerim çok bozuk.attım kendimi boşluğa makine gibi o boşlukta yaşıyorum

yazdıkların bi yerlerden tanıdık geliyor amaaaa....odun diyesim var artık kusura bakma kocacım !!!! ahanda şifremi de değiştiricem göremezsin yazdıklarımıııı. eveeeet şimdi bende döküleyim...
aynen evlenmeden önce nasıldı şimdi nasıl... bir dediğim 2 olmazdı.sabahlara kadar konuşup mesajlaşabilirdi...(şimdi sadece eve gelirken bişey lazımmı diye arar ve önceden seni seviyorumla kapanan telefon hadi görüşürüz diye kapanır.sanki arkadaşıyla konuşuyo.arkadaşıyla bile konuşrken görüşürüz kardeşim diye kapanıyo .... )her buluşmaya elinde bi gülle gelirdi...ben çalışıtığım için iş öncesi ancak saat sabahın 7 sinde buluşabilirdik ve o saatte orda olurdu taaa nerelerden gelip... her buluşmada ayrı bir heyecan olurduuuu!!! ya erkekler mi değişiyo acaba. biz de değişiyormuyuz diye düşünüyorum düşünüyorum bişi bulamıyorum kendimde önceden bir saniye vakit bulsa o 1 sn yi bile benimle geçirmek isterdi.arkadaşlarını ekerdi benimle buluşmak için... şimdiyse beni ekiyo arkadaşları için... sanki hiç yanımda durmak istemiyo. sanki kaçıyo benden her daim. ya akşam yemeği yiyoruz mutfaktaa masada yemek bitiyo hemen alıyo telefonunu dooğru odayaaa... ya 2 dk. bi menfaatin olmadan yanımda dur demi.adam mı yiyorum ben... ya tv izlicek yada ı phone uyla oynayacak.ı phone u batasıcaaa ben de acele acele bulaşıkları bitirip bir an önce onun yanına gidiim die uğraşıyorummm.
hasılı kelam benim adam çok değiştiii. bi kere ben onu severken yani lisedeyken 62 kiloydu şimdi 95 haaa evliliğimizin 1. yılında askere giderken 97 ydi. 77 yle geldi. o zaman çook güseldi ama gene aynı oldu. pufffffffffffffff kocam benim. bide dün evlendikten sonra çekilen muhtelif fotolara bakıyoduk orda benim bi fotomu gördü diyoki - aaaa ne kadar zayıfmışsın sen... dedim bunu bana söyliycek en son kişi sensinnn..

artık ne romantiklik kaldı ne iltifattt ne yemeğe çıkmalar ne gezmeler tozmalar... hayatı iş-yemek ve arkadaşlarından ibarettt. bilseydim böyle olacağını vallahide billahi de evlenmezdim... bazen tepem atıyo çocuğumu da alıp gidesim geliyoooo bu muydu bu kadar mıydı... sevgi neydi aşk neydi.... diye başlıycammmm. benim aşık olduğum adam çoook eskilerde kaldııı...ben onu istiyorum. istemeye de hakkım var... benim suçum neee.. evlenmek mi... çocuğuna ana olmak mı... bilseydim yapmazdım.. ama artık çok geçç...

kaç gündür aklıma geldikçe ağlıyorummm .geliyo nooldu diyo kafasını sallayıp gidiyo... odun olmuş benim adamımdaaaa... ruhsuzzzz.... oğluyla konuşuyo güyaaa -oğluum annen bize küsmüş mü bilmem neee.... hiç anlamak istemiyo merak etmiyo... ibrahim sadrinin - bugün günlerden pazar ve ben seni çoook özledimini dinledim ve ağladım pazar günü saatlerceeee. o an için belki üzülüyo ama sonra unutuuup gidiyooo... pazar gününden beri aklıma geldikçe ağlıyorummmm. geceleri ben hüngür hüngür ağlarken o horul horul uyuyooooo...

sonracımaaaa. şimdi kaynanamda kalıyorum bide. yani bi akşam işten gelince yemek yerken görüyorum yüzünü bide sabah işe giderken . okadarrrr. neee biz evlimiyiz -karı kocamıyızzzz..... acabaaa. kim inanırki bunaaa.

boşluğunnnnnnnnnnn taaaaaaaaaa dibindeyimmmm hiç çıkmayacakmışçasına......

ve evliliği kurtarmak için neden hep bziim bişey yapmamız gerekiyooo. biliyorum ne yapmam gerektiğini ama neden ben... neden... sen ye iç yat umursama neden ben çırpınayım.... gittiği gidebildiği yere kadar gitsin wallaaa. gitmezse biter. zor bişey değil... evlenmek kolaysa boşanmak da kolay... ilk evlenen de biz değil boşanan da biz olmayızzzzz....

şimdi bide pazar günleri maç çıktı başımıza... zaten 1 den önce uyanmaz beyim... bi pazarın var demi onu da bize ayır demi...

hasılı kelam canımı çooooook sıkıyosun... benim 3 sene öncesinden hiçbi eksiğim yokkk. seninde yok !!!(35 kilo fazlan var ) beni beğenmiyo musun görevlerimi yeterince yapamıyor muyum ne biliim niye yani niyeeeee.... niyeee eskisi gibi değil herşeyyyy... bence şartlarda değişen hiçbişey yok... ve ben eskiden olduğu gibi yaşamak istiyorum. 1 kişi fazlamızla... aşk istiyorum heyecan istiyorum herşey istiyorum... fazladan bişey değil hakkımı istiyorummm... yıllarca emek verdiğim bu ilişkiyiii tıpkı o yıllardaki gibi yaşamak istiyorum...
haaa olmazsa noolur. olmaaaazzzzz.... ben istiyorum , eğer olmazsa senin yüzünden olmaz... olmayablirde , olmak zorundada değil zaten... ama şunu billll bennn boşluktayımmmm , doldurulması zor bi boşluk... ve önüme çıkan ilk umuda tutunurum sımsıkıııı... bilesinnn... bence bu umut olmak için uğraşmak senin elindeeeee... eğer istersen....

sence bunalımda mıyım? olabilir... lohusalık sendumu mu bu? olabilir.... depresyonda mıyım??? oda olabilr... ne yapayım , beni bu hale sokanlar utansın

şifremi falan da değiştirmiyorum.gir oku... yeter artık. konuşmadan anlamanı beklersemmmm ... buna ömrüm yetmeyebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…