ben de senin kadar giydiriyorum canım ya kızları duyunca acaba az mı giydiriyorum dedim ama ev de çok sıcak bizim özellike kızımla kaldığımız oda baya sıcak.sıkılmasın ateşlenmesin diye içine çıtçıtlı body üstüne hastane çıkışı.altına ayaklı pijama ve içine bi çift çorap daha bide kundağı oluyo üstünde .:44:
kızlarrr bi cvp verin bebğiniz kusuyo mu?
kızlar merhaba.okudum kızım uyurken bgnün geçmişini.eşlerden kayınvalidelerden dert yanılmış.tek tavsiyem sinir olmayın bebeğiniz için sütünüz azalır Allah korusun.inşallah zamanla herşey yoluna girecek.
bizim bgn hem benim hem kızımın doktor kontrolü vardı.doktor dikişklerime baktı güzel dedi ben sağ tarafı acıyo biraz dedim o da dikiş boğumu var orda karın zarı dikişinin dedi.geçcek dedi.demir haplarıma devam etcem.1 buçuk ay sonra tekrar kontrol var.ha bide lohusalık bitince 15 gün temiz kal ve norml hayatına öyle devam et dedi.yani ilişki içi falan.:26: yazık eşim de şafak sayıyodu 40 gün için.
kızımın sarılığı hala var 1 buçuk 2 aylık olana kadar ancak geçer dedi her bebekte aynı olmuyomuş.ama tahliller yapıldı gene ben çıktım bakmadım yoksa ağlaya ağlaya ölüyorum kan aldıklarını görünce.çok şükür kilo da almış boyu da uzamış.
kızlar bişey sorcam doktora sordum ama size de sorayım kızım emdikten sonra kusuyo yani süt çıkıyo geri.doyduğunu gösterirmiş ama gene de pimpirikleniyorum.sizde de oluyo mu.
ben de senin kadar giydiriyorum canım ya kızları duyunca acaba az mı giydiriyorum dedim ama ev de çok sıcak bizim özellike kızımla kaldığımız oda baya sıcak.sıkılmasın ateşlenmesin diye içine çıtçıtlı body üstüne hastane çıkışı.altına ayaklı pijama ve içine bi çift çorap daha bide kundağı oluyo üstünde .:44:
hah iyi üçümüzde aynı giydiriyomuşuz ,bende patikli pant altından çorap giydiriyorum ama çıkıyo sürekli ,acaba bağcıklı çorap falanmı bulsamm:26::26:Sansee bende senin gibi içine çıtçıtlı badi ayağına çorap ve üzerine tulum yada alt üst takım giysiriyorum külotlu çorap fialn giydirmiyorum ama battaniyesini belinden ayırmıyorum bende evim çok sıcak olmuyo çünkü ılık hep... Bide başını açık bırakmıyorum hiç saçı var çünkü her gün yıkıyoz üşümesin diye onun dışında yelek bile giydirmiyorum henüz.. İnşallah üşütmez bu haline bile çok sarıyosun diyolar bana sadece battaniyeye sarıyorum içi çok kalın değil aslında...
ben fırsat bulsam spor yapcam canım ya kitap okumakta iyi fikir stres te atarsın rahatlatır ve faydasıda olur elbet ama bi kendimi düzene sokmam lazım ev işi yapıyorum her gün gelen giden olursa hazırlıksız yakalanmayayım diye toz al sil süpür bebekle ilgilen yemek yap akşam oluyo şimdi makinada asılcak odadada kurumulş olup katlancak çamaşırlarım var ve henüz yemekte yapmadım minada mızır mızır bu gün bi derin uyumadı niyeyse... Aman neyse herşey oluyo zamanla, ilk başta artık hiç biş iyapamıcam diye düşünüyodum bebekle ama her boşlukta bişi yapmaya başladım 10 dk olsa değerlendiriyorum bebek sinemin dediği gibi gerçekten insanı pratikleştirip hızlandırıyormuş :)))
canım benimki dün gecede kustu ,meleklerimiz refleks olarak emdiği için bazen doyduklarını farkedemiyolar ,fazla olanda çıkıyo haliyle ,ama ben mutlu oluyorum beyaz beyaz girünce demek sütüm varmışşşkızlarrr bi cvp verin bebğiniz kusuyo mu?
hah iyi üçümüzde aynı giydiriyomuşuz ,bende patikli pant altından çorap giydiriyorum ama çıkıyo sürekli ,acaba bağcıklı çorap falanmı bulsamm:26::26:
bu arad benimde spor yapmam lazım artık ,mekiğe falan başlıyım diyorum 8-9 kilom var eski kiloma dönmeme ama ben 58 olmak istiyorum ,bununla beraben nerdeyse 13-14 kilo vermem lazım ,çok şeymi istiyorum acabaaa((( dr um dediki emzikliyken asla diyet yapma ,sütün azalır ,aslında sedece baklavayı kessem yeter ama ,oda süt yapiiiiiiiiiiiiiii (
canım benimki dün gecede kustu ,meleklerimiz refleks olarak emdiği için bazen doyduklarını farkedemiyolar ,fazla olanda çıkıyo haliyle ,ama ben mutlu oluyorum beyaz beyaz girünce demek sütüm varmışşş
bende bi uzun kollu çıtçıtlı badi bide üstüne yelek birde altına bi kat pantalon iki kat çorap giydiriyorum yaklarını sıcak tutayım diye evide hiç 23-24 dereceden aşağı düşürmüyorum dengede tutmak için kaloriferler yanana kadar sürekli ufo çalışıyor
Cnm pek uzun yazamıyorum, sağ elimde Uras var. Aynı şey benimkinde de oluyor. Kusmak değilde süt sızıyor ağzından. Netten baktım bende, çOk emmekten yazıyor. Annemde aynı yorumu yaptı. Bende paniklenmeyi bıraktım.
çok emdiğinde kusuyor evet ama çok sık değil bazen günde bi bazen iki günde bir
Canım meraba 1 gün arayla doğurmuşuz sanırım benim kızımında kontrolü vardı bri kaç gün önce ve yine deldiler ayacığınıneyseki düşmeye devame diyo ama çok yavaş düşüyo bizede 1 ay isonra ancak geçer dedi doktor.. ama rengi sanki normale dönmeye başladı yavrumun.. Maşallah kilo ve boy iyi gidiyo kuzunun.. Ya benimde içim acıyı ölüyorum onu ağlarken canı yanarken görünce.. İnşallah başka acılarını dertlerini hastalıklaırnı görmeyiz hiç birimiz.. İlişki için 40 +15 mi beklicekmişiz ? bide niyemiş diye sormadınmı dicemde sorulmaz dimi kuduruklar gibi ay benim deli gibi yere vurup kahkaha atan adamım yok ifadelerde
mama verdikten sonra kusuyo benimki bazen çok geliyo sanırım. normal korkma genzine kaçırmamaya dikkat et sadece yan çevir hemen..
hah iyi üçümüzde aynı giydiriyomuşuz ,bende patikli pant altından çorap giydiriyorum ama çıkıyo sürekli ,acaba bağcıklı çorap falanmı bulsamm:26::26:
bu arad benimde spor yapmam lazım artık ,mekiğe falan başlıyım diyorum 8-9 kilom var eski kiloma dönmeme ama ben 58 olmak istiyorum ,bununla beraben nerdeyse 13-14 kilo vermem lazım ,çok şeymi istiyorum acabaaa((( dr um dediki emzikliyken asla diyet yapma ,sütün azalır ,aslında sedece baklavayı kessem yeter ama ,oda süt yapiiiiiiiiiiiiiii (
canım benimki dün gecede kustu ,meleklerimiz refleks olarak emdiği için bazen doyduklarını farkedemiyolar ,fazla olanda çıkıyo haliyle ,ama ben mutlu oluyorum beyaz beyaz girünce demek sütüm varmışşş
evet canım en önemli ayakları zaten.ben oda sıcak diye artı bişey yapmıyorum ama banyo yaptırırken açıyoruz ufoyu.
ben de paniklemesem iyi olcak doktora da sordum sizde oluyo diyosunuz.annem de aynı şeyi söylüyo.ben bu kıza pimpirikleinrken yaşlancam valla.gerçi iyi olsun da ben razıyım.
sorma bide morarıyo elinin üstü sonradan baktıkça gözlerim doluyo çok minik daha kıyamıyorum.ne zormuş annelik ondan başka hiçbişey düşünmüyorum hiç.inş. geçer sarılığı bebeklerimizin biran önce.bol bol emzircez.en büyük ilacı bu.
valla sormadım canım dediğin gibi sorulmuyo bide o kadar unutmuşumki aklıma da gelmedi zaten.
hemen yazamadım kızlar kızım uyandı emzirdim ancak oldu.:44:
kızlar merhaba.okudum kızım uyurken bgnün geçmişini.eşlerden kayınvalidelerden dert yanılmış.tek tavsiyem sinir olmayın bebeğiniz için sütünüz azalır Allah korusun.inşallah zamanla herşey yoluna girecek.
bizim bgn hem benim hem kızımın doktor kontrolü vardı.doktor dikişklerime baktı güzel dedi ben sağ tarafı acıyo biraz dedim o da dikiş boğumu var orda karın zarı dikişinin dedi.geçcek dedi.demir haplarıma devam etcem.1 buçuk ay sonra tekrar kontrol var.ha bide lohusalık bitince 15 gün temiz kal ve norml hayatına öyle devam et dedi.yani ilişki içi falan.:26: yazık eşim de şafak sayıyodu 40 gün için.
kızımın sarılığı hala var 1 buçuk 2 aylık olana kadar ancak geçer dedi her bebekte aynı olmuyomuş.ama tahliller yapıldı gene ben çıktım bakmadım yoksa ağlaya ağlaya ölüyorum kan aldıklarını görünce.çok şükür kilo da almış boyu da uzamış.
kızlar bişey sorcam doktora sordum ama size de sorayım kızım emdikten sonra kusuyo yani süt çıkıyo geri.doyduğunu gösterirmiş ama gene de pimpirikleniyorum.sizde de oluyo mu.
Makarnaa cnm bizimki de emme sonrasi cikariyor fazlasini.
Ben de cok kat giydirmiyorum hatta sapka da takmiyorum hic bi tek banyodan sonra.
Benim doktorum 2 ay yok dedi iliskiye. 8 hafta devam edermis silinmeler.
hepimiz aynıyız canım olsun.. minada kolumda şu an çok az uyuyo zaten sürekli memede kalmak istiyo, sorma o morlukları daha yeni yeni geçiyo bizimde... gelmez tabi ama merak ettim sakıncası ne acaba ben aile hekimliğinde sorcam bunu :)
canim benim kizimda kusuyor hatta gecen gun misafirlerin ustune dogru fiskirtarakk kustu :)) kacirdi adamlar ayaklarini hahaha :)))
anneme sordum kusan cocuk iyiymis oyle dedi yani bence pimpiriklenme benim kardesim her kusmanin ardindan kusarmis agzinin dolusunca ve kardesimin bebekligi masallah tosuncuk gibiydi
İstanbul'daki arkadaşlar bir ricam olacak; avrupa yakasında sgk anlaşmalı iyi bir hastane & doktor tavsiyesine ihtiyacımız var; abimin eşi de hamile ve doktor arayışındalar; gittikleri hastane tahlilleri karşılamıyormuş devlet hastanesinde yaptırmak istemişler ordaki doktorda "daha çok erken, şimdi tahlillerle devleti 100-150 lira zarara uğratamam" ben demiş, kızcağız "kasığımda bir ağrı var onu soruyorum doğru düzgün cevap vermiyorlar" dedi dün akşam... Bir de 3 haftadır bebeğe 5 haftalık diyor doktorlar, tahlil de yaptıramamışlar, gerilmiş boş yere hamile haliyle... :-(((
Ben de topiğimize bir danışayım dedim...
kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum
kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?