2011 Ekim Anneleri

bende bi uzun kollu çıtçıtlı badi bide üstüne yelek birde altına bi kat pantalon iki kat çorap giydiriyorum yaklarını sıcak tutayım diye evide hiç 23-24 dereceden aşağı düşürmüyorum dengede tutmak için kaloriferler yanana kadar sürekli ufo çalışıyor

kızlarrr bi cvp verin bebğiniz kusuyo mu?

Cnm pek uzun yazamıyorum, sağ elimde Uras var. Aynı şey benimkinde de oluyor. Kusmak değilde süt sızıyor ağzından. Netten baktım bende, çOk emmekten yazıyor. Annemde aynı yorumu yaptı. Bende paniklenmeyi bıraktım.

Canım meraba 1 gün arayla doğurmuşuz sanırım benim kızımında kontrolü vardı bri kaç gün önce ve yine deldiler ayacığını neyseki düşmeye devame diyo ama çok yavaş düşüyo bizede 1 ay isonra ancak geçer dedi doktor.. ama rengi sanki normale dönmeye başladı yavrumun.. Maşallah kilo ve boy iyi gidiyo kuzunun.. Ya benimde içim acıyı ölüyorum onu ağlarken canı yanarken görünce.. İnşallah başka acılarını dertlerini hastalıklaırnı görmeyiz hiç birimiz.. İlişki için 40 +15 mi beklicekmişiz ? bide niyemiş diye sormadınmı dicemde sorulmaz dimi kuduruklar gibi ay benim deli gibi yere vurup kahkaha atan adamım yok ifadelerde

hah iyi üçümüzde aynı giydiriyomuşuz ,bende patikli pant altından çorap giydiriyorum ama çıkıyo sürekli ,acaba bağcıklı çorap falanmı bulsamm:26::26:

bu arad benimde spor yapmam lazım artık ,mekiğe falan başlıyım diyorum 8-9 kilom var eski kiloma dönmeme ama ben 58 olmak istiyorum ,bununla beraben nerdeyse 13-14 kilo vermem lazım ,çok şeymi istiyorum acabaaa((( dr um dediki emzikliyken asla diyet yapma ,sütün azalır ,aslında sedece baklavayı kessem yeter ama ,oda süt yapiiiiiiiiiiiiiii(

kızlarrr bi cvp verin bebğiniz kusuyo mu?
canım benimki dün gecede kustu ,meleklerimiz refleks olarak emdiği için bazen doyduklarını farkedemiyolar ,fazla olanda çıkıyo haliyle ,ama ben mutlu oluyorum beyaz beyaz girünce demek sütüm varmışşş

Son düzenleme:

benimde 10 kilom var fazla ben pilav hamur işi tatlı yemiyorum bol yeşil salata çorba yemek türlerini yiyorum ama coşmadan hani patlayana kadar değil suyu çok içiyorum mekik için erken bana ama oklavayla sağ sol yapıp belimi inceltebilirim artık 20 gün olsun başlıcam ufak ufak :) sende salma rejim yapma aö kalma elbet ama kalorisi yüksek gıdalardan hamur işlerinden kaçınmaya çalış üstüne bide kilo alma zor olur sora vermen :)

evet canım en önemli ayakları zaten.ben oda sıcak diye artı bişey yapmıyorum ama banyo yaptırırken açıyoruz ufoyu.

çok emdiğinde kusuyor evet ama çok sık değil bazen günde bi bazen iki günde bir

ben de paniklemesem iyi olcak doktora da sordum sizde oluyo diyosunuz.annem de aynı şeyi söylüyo.ben bu kıza pimpirikleinrken yaşlancam valla.gerçi iyi olsun da ben razıyım.

mama verdikten sonra kusuyo benimki bazen çok geliyo sanırım. normal korkma genzine kaçırmamaya dikkat et sadece yan çevir hemen..

sorma bide morarıyo elinin üstü sonradan baktıkça gözlerim doluyo çok minik daha kıyamıyorum.ne zormuş annelik ondan başka hiçbişey düşünmüyorum hiç.inş. geçer sarılığı bebeklerimizin biran önce.bol bol emzircez.en büyük ilacı bu.
valla sormadım canım dediğin gibi sorulmuyo bide o kadar unutmuşumki aklıma da gelmedi zaten.
hemen yazamadım kızlar kızım uyandı emzirdim ancak oldu.:44:

nebiliyim canım işte panikliyorum hastanede falan yattık ya ben de panikatak gibi bişey oldu bidaha Allah korusun aynı şeyleri yaşamayalım diye dikkat etmeye çalışıyorum.doyuyolarmış sütün fazlası çıkarmış herkes öyle diyo.ama sizi de duyunca baya rahatladım
kilolara gelince daha 7 kilo verdim inş. gerisi gelir.

Makarnaa cnm bizimki de emme sonrasi cikariyor fazlasini.

Ben de cok kat giydirmiyorum hatta sapka da takmiyorum hic bi tek banyodan sonra.

Benim doktorum 2 ay yok dedi iliskiye. 8 hafta devam edermis silinmeler.

hepimiz aynıyız canım olsun.. minada kolumda şu an çok az uyuyo zaten sürekli memede kalmak istiyo, sorma o morlukları daha yeni yeni geçiyo bizimde... gelmez tabi ama merak ettim sakıncası ne acaba ben aile hekimliğinde sorcam bunu :)

canim benim kizimda kusuyor hatta gecen gun misafirlerin ustune dogru fiskirtarakk kustu :)) kacirdi adamlar ayaklarini hahaha :)))
anneme sordum kusan cocuk iyiymis oyle dedi yani bence pimpiriklenme benim kardesim her kusmanin ardindan kusarmis agzinin dolusunca ve kardesimin bebekligi masallah tosuncuk gibiydi

Makarnaa cnm bizimki de emme sonrasi cikariyor fazlasini.

Ben de cok kat giydirmiyorum hatta sapka da takmiyorum hic bi tek banyodan sonra.

Benim doktorum 2 ay yok dedi iliskiye. 8 hafta devam edermis silinmeler.

aynen canım bizimki de her emmeden sonra olmasa da kusuyo ama hepimizin bebiklerinde varmış demekkii
ever benim doktorum da 40 artı 15 dedi

benim de bi ayaklarımda sallıyorum bi kolumda bi meme ağzında uyuyo beşiğinde genelde geceleri uyumayı seviyo.sor bakalım ne dicek

ay ne güzel demişsin canım.insan korkuyo işte ilk olduğundan tecrübe de sıfır.tecrübesi olanları da dinlemiyorum gerçi ben.saol cvbın için.

canım ben yenibosna nisa hastanesi Asiye hanıma gittim, canomda öyle.
drdan memnunum ama hastane ssk gibi çok kalabalık, bilgin olsun.

bu arada kızlar bende bi çıtçıtlı üstüne ya tulum ya alt üst patikli takım ve ekstra bir çorap herzaman oluyo içinde, başlığıda hep takılı, bir battaniyeye sarılı ama yattığı zaman üzerine bide polar battaniye seriyorum, kaloriferlerde 1de yanıyo. eğerki polar battaniyesini örtmezsem zaten yanakları soğuyo minnoşumun , yanağından ve burun ucundan kontrol ediyorum sıcaklığını

kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum

kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum

canım benim allah sağlıkla hayırlısıyla bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah dualarımız seninle inşallah suniye gerek kalmaz.

canım gelmeye başladıysa devam etmesi gerekiyo ..hadi bakalım inşallah ..hayırlı haberlerini bekliyoruz

ayy... hadi inşallah:) hayırlısı ile bir avaz da doğursun inşallah... benim de içimde ya bu gece ya da yarın akşama doğru olacak gibi bişiler var. hani cuma mubarek gün gelecek sanki oğlum... ama hayırlısı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…