2011 Ekim Anneleri

iyi espri valla güldüm bu halimle :)))))))
ben hiç bilmem o adetleri valla günü gelince öğrenirim herhalde
kız gitt..uyuyamıyosan bile gözlerini dinlendir ,yarın uzun olacakk senin için

tabi senin anında oldu ne olduğunu bile anlayamadın nida hanım. hele bi günün belli olaydı sabaha kadar yatabilir miydin görürdüm seni :))

topiği ayağa kaldırırdın sen

kız NİdAAA maş. 1 ay 5 gün mü oldu sen doğum yapalı, elvin dünyaya geleli. aboooo biz baya geriden geliyoruz yaaaaaaaaa

kız NİdAAA maş. 1 ay 5 gün mü oldu sen doğum yapalı, elvin dünyaya geleli. aboooo biz baya geriden geliyoruz yaaaaaaaaa

hanım hanıııım... kırkımız çıkıyo bizim haftayaaa..abla oldu benim kızım ..gerçi kendinden sora doğunlar daha büyük kalıyo yanında ama olsun :))
ayy valla benimki bi anda olmasa kafayı yerdim ben ..diyorum yaaa allah dağına göre kar verirmiş aynen öyle ,normal doğumdanda accayip korkuyodum zaten ,oda işime geldi ,ama bu göbek ve kilolar hiiiç işime gelmiyo..

iyi geceler canım ...yarın güzel haberlerini bekliyoruz ...kimsede numaran varmı ..yoksa bana özelden at istersen arıyım,merak ederim yoksam ...

:)) yok yok abla değilsiniz kabul etmiyo oğlum bi baktın talip oluruz kırk günün ablalığı mı olurmuş :))) benimki de zayıf kız miadını doldurduğu halde zayıf seninki gibi erken geleydi bildiğin çöptü yani :))

canım numaram aheste ve hanzade de var ama dur özeline geliyorum :))
dua et bana yarın için emi unutma

Büyük bir heyecanla bekliyorum haberlerini, inan heyecandan beni de uyku tutmadı. Ama su gelmesi demek zaten doğum ile ilgili bi başlama var demek. yarın inşallah doktora gittiğinde de hayırlı haberler alırsın. suyum bitecek die de korkma. doktorum bana su ne kadar gelse de hiç bi zaman bebeği sıkıntıya sokacak derecede gelmez, bi süre sonra bebeğin başı kanalı tıkar ve kalan su ona yeter demişti. o yüzden endişelenme sakın. Allah hayırlısı ile bebişini kucağına almak nasip etsin.
Benim de yarın 4 buçukta doktor ile randevum var. bizde cumartesi 40 haftayı dolduruoruz. keşke doktor "ooo.. açılman var, sen bu akşam gel hastaneye.." vb. bişiler dese... ya da bu gidişle haftasonu doğurursun dese... off.. off... git gide stress oluorum(

:))) bi de beni düşün heyecan tavan yapmış durumda . bulaşık makinamı çalıştırdım dolu değildi ama arkamda kirli işler bırakmak istemiyorum :)) ya suyum çok gelmedi bi de hamd olsun bebek de oynadığı için rahat içim. inş. dediğin gibi yarın ikimize de ooo açılma 5-6 cm dese doktorlarımız ve iki saate doğursak ne güzel olurdu :))
senin de az kalmış son günler hiç geçmiyor inş. yarın hayırlı haberlerle dönersin ben gidip namaz kılıp yatmaya çalışayım.

aklınıza geldikçe dua istiyorum sizden arkadaşlar.

Allaha emanet olun...

bacım Allahım yar ve yardımcın olsun...hem kuzun hem senin için bayram olsun inşallah bugün

benimkide mama yiyor....ama sanki annem gitse cidden endişelendiriyor...hele kırkımız çıksında hayırlısıyla

cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanır ayaklanırsın tavsiyelerin içinde çok teşekkürler onlardanda içmeye başlayayım bugün
cnm bende sadece kırkında yapılıyo sanıyordum ama annem öyle söyledi illa yapıcaz dışarı çıkartıcaz adet falan deyince çıktık bizde ama 40 ta bi daha yapıcaz
cnm 40tada bi yere götürüyorsun biraz uzak bi yer olması makbulmüş bide bebişte sende yıkanıyorsunuz ve kırklanıyorsunuz ben bu kadar biliyorum

cnm dualarım seninle allah yardımcın olsun inş kolay ve sorunsuz bi şekilde alırsın oğlunu kucacına

merhaba arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmayi nasip etsin bebeklerinizi. henüz doğum yapmamış arkadaşlar da hayırlısıyla kolayca alsınlar bebeklerini kucaklarına
ben ocak annesi olucam inş. sizlere danışmak istediğim birşey var bebek bezi almak istiyorum bayramdan sonra hastane çantamızı hazırlayım kafam rahat etsin diyorum. ben ilk başta 1 numara almak istiyorum ama internette gördüm kampayaya girmiş 4 lü paket halinde eğer 1 numara bebek bezinden 4 paket alırsam sizce elimde kalırmı 4lü alayımmı 1 tane mi alayım sizler nasıl yaptınız kaç numara ile başladınız 1 numara kullanan varsa kaç paket kullandınız çok soru sordum kusura bakmayın ve çook teşekkür ederim

Cnm ben de Beabe marka aldim salak gibi gittim 169 tl baydim uyduruk cantaya, hic gerek yok bence, ben esim istedigim yerlere götürmüyor diye mecburen bir avm den aldim, ama sen gez magazalari daha uyguna cok daha güzel cantalar bulursun.

Bir de Akayda dogum yaptim ben yazmistim sana ama görmedin sanirim, simdi de medicana yi sormussun. Oraya bir arkadasim gidiyordu doktor kilosuna takti kafayi bi de kesin sezeryan diyordu 7. aydan itibaren. o yüzden Tobb Etu´ya gecmisler...

Ahtermina cnm ins saglikla alirsin bebisini kucagina, hayirli haberlerini bekliyoruz...

kızlar merhaba, bizden haber vermeden önce filizin durumunu bildiriyim..

şimdi aradım sancıları gelip gidiyormuş, açılması filan normalmiş daha nasıl doğum yapıcağı belli değilmiş suni vermemişler henüz... ben kayınvalidesiyle görüştüm, dua istedi... canım ya Rabbim yardımcısı olsun inş...

bu mübarek vakitte bizde dua edelim olurmu... kuzucuk sağlıkla gelir inş...

canım bence alabildiğin kadar al çok lazım oluyor ben büyük boylardan 5kutu bitirdim dahada devam ederiz 1numaraya

kızlar pamucuk pişikte yapıyomuş meğerse pişiğimiz ondanmış.gece beyşehirdeki doktor arkadaşları ayağa kaldırdım kalkın dedim ben uyumuyorum sizde uyumıycaksınız çare bulun ama hiç çözümler kafama yatmadı iğcee kazı diyolar araştırdım kazımak çok zararlıymış .ooyyyy doktor olmuşlar ama boş.eşime söyledim bu pamucuk diye ee anasıyla ikisi illa süt o diyolardı bak pamucuk çıktı akşam bak ışıltay tırmalıycam seni şimdi dedim delirdim kuzum 15dk. emerken 5dk. emiyo kesik kesik kusuyo zor buldum ben onu ya neler yaşadım kuzum için.sabaha kadar nöbet tuttum.bide yıkarken kaynanam illa başına su dökme diyo eee nasıl yıkıycam ben çocuğu kafası bitlensinmi elimi ayağıma dolaştırıyolar.oyyyyy yakacam kendimi ibret için

Bugun bebegıne kavusucak ınsaallah...ınanıyorum..rabbım kolaylastırsın dıledıgı sekılde hayırlısıyla gelsın bebısımız ınsaallah..mubarek gun hatrına MEVLAM yar ve yardımcın olsun...

Bugun bebegıne kavusucak ınsaallah...ınanıyorum..rabbım kolaylastırsın dıledıgı sekılde hayırlısıyla gelsın bebısımız ınsaallah..mubarek gun hatrına MEVLAM yar ve yardımcın olsun...

ammada hissesdermişin heeeeee kızın sanciları gelmiş ,normal olmazsa suni vereceklermiş bugün diyoruzz...sen yenimi inandın hay Allah iyiliğini versin irem yaaa

bu arada ekim bitmek üzere bakkk bu ay doğuramayanları çürük elma ilan etcem ona göreee...haydi hanımlar ıkının bakiiiimmm

Son düzenleme:

1 numaradan 3-4 paket yeterli oluyor.. biraz da bebeğin yapısına bağlı bunlar.. 2 numaradan 1 paket yeter sonrasında.. farkları fazla olmuyor 1 numarayla da ondan..
ben şimdiden 2 paket aldım daha 2 ayımız var.. maksimum 2 paket daha alırım
yeğenim 4 bucuk aylık oldu.. ilk zamanlar 4 paket kullandı ama 4.paketin yarısında küçük gelmeye başladılar.. 2 numara da 3-6kg olduğu için 1 paket kullandılar anca.. sonra 3 numaraya geçtiler.. tosuncuk 3kg doğdu 1 aylıkken 4800 olmuştü :) 3 aylıkken de 7kg olmuştu :) totoşları büyüyor hızlıca

Hala ne işi yapıyorsun sen ya güzelim...

İnşallah sağlıkla ve kolay bir doğumla alırsın kucağına yavrunu...
Allah yardımcın olsun canım...

Son düzenleme:

hmm... Evet çok pahalı ya o çantalar. Ben de gezecek gibi diilim de netten arıyorum. Ama bekleyeceğim belki hediye gelir :)) yani bebeğin herşeyi tamam, olur da ne ihtiyacın var alalım dien olursa çanta istesem mi diorum
bu arada benim doktorum medicana da diil ama doğum için orayı kullanacağız. Tabi bebişim doğmaya karar verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…