kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum
kızlar benim sancılarım var az önce yarım çay bardağı kadar da su geldi. dua edin bana bu akşam gelmezse doktorla sözleştik yarın suni sancıyı deniyecez. hepinizden dua bekliyorum
slm kknın en güzel meleklerinin en güzel aneleri
bugün kızım 20 günlük oldu teyzeleri bizde onu babaneme götürdük adet öyleymiş biraz uzak bi yere götürmek iyiymiş uzun yol=uzun ömür diyorlar ben oların yalancısıyımsonra babanem kızımın başına un sürdü şeker ve yumurta verdi dedemde para verdi kızımın eldivenleriyle parayı bi tutuşu vardı bide cin gibi açmış gözlerini kocaman kocaman bakıyo çok şirindi baya bi güldürdü beni zilli
sütüm gitgide azalıyo kızlar ya kaç gündür nasıl dikkat ediyorum neler yapıyorum ama artacağına azalıyo iyice ne yapacağımı şaşırdım artık bizden haberler böyle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
slm kknın en güzel meleklerinin en güzel aneleri
bugün kızım 20 günlük oldu teyzeleri bizde onu babaneme götürdük adet öyleymiş biraz uzak bi yere götürmek iyiymiş uzun yol=uzun ömür diyorlar ben oların yalancısıyımsonra babanem kızımın başına un sürdü şeker ve yumurta verdi dedemde para verdi kızımın eldivenleriyle parayı bi tutuşu vardı bide cin gibi açmış gözlerini kocaman kocaman bakıyo çok şirindi baya bi güldürdü beni zilli
sütüm gitgide azalıyo kızlar ya kaç gündür nasıl dikkat ediyorum neler yapıyorum ama artacağına azalıyo iyice ne yapacağımı şaşırdım artık bizden haberler böyle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
İyi akşamlar kızlar
uzun zamandır topiğe giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. kızım bugün 16 günlük oldu. gaz sorunu hariç iyi sayılır ama bende sol bacağımda dizden altında damar tıkanıklığı oldu 5 gündür yürüyemiyorum. kalp damar cerrahisine gittim. renkli dobler çekildi bacağımdan. doktor korkulacak çok bişey olmadığını söyledi ve kan sulandırıcı iğneye başladı. bugün biraz daha iyi hissetim kendimi, doğumdan beri bir türlü toparlanamadım. önce sezeryan yan etkileri sonra göğüs ucu yaraları şimdide bacağımdaki sorunsürekli yatmak zorunda kaldım. umarım en kısa zamanda bacağımdaki sorun tamamen geçer, sanırım filizin sancıları başlamış, allah bir avazda kurtarır inşallah. bizden şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın görüşmek üzere iyi akşamlar.
İyi akşamlar kızlar
uzun zamandır topiğe giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. kızım bugün 16 günlük oldu. gaz sorunu hariç iyi sayılır ama bende sol bacağımda dizden altında damar tıkanıklığı oldu 5 gündür yürüyemiyorum. kalp damar cerrahisine gittim. renkli dobler çekildi bacağımdan. doktor korkulacak çok bişey olmadığını söyledi ve kan sulandırıcı iğneye başladı. bugün biraz daha iyi hissetim kendimi, doğumdan beri bir türlü toparlanamadım. önce sezeryan yan etkileri sonra göğüs ucu yaraları şimdide bacağımdaki sorunsürekli yatmak zorunda kaldım. umarım en kısa zamanda bacağımdaki sorun tamamen geçer, sanırım filizin sancıları başlamış, allah bir avazda kurtarır inşallah. bizden şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın görüşmek üzere iyi akşamlar.
İyi akşamlar kızlar
canım benim allah sağlıkla hayırlısıyla bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah dualarımız seninle inşallah suniye gerek kalmaz.
canım gelmeye başladıysa devam etmesi gerekiyo ..hadi bakalım inşallah ..hayırlı haberlerini bekliyoruz
ayy... hadi inşallah:) hayırlısı ile bir avaz da doğursun inşallah... benim de içimde ya bu gece ya da yarın akşama doğru olacak gibi bişiler var. hani cuma mubarek gün gelecek sanki oğlum... ama hayırlısı tabi...
ahtermına hayırlısıyla bugun alırsın bebısı..ınanıyorum..Allah kurtarsın..haddı hayırlı haberlerle gel..
filizim ah hadi hayırlısı canım yaa... allahım inş güzel bi doğum nasip eder en az benimki kadar güzel olsunkaderin aynı benimki gibi işliyo gözüküo bende dr.la sözleşmiştim gece sancım başladı ama yeterli değildi..sabah sözleştiğimiz saatte hastanedeydik suni sancıyla başladık..ve oğluşumu dünyaya getirdim..inş seninde çok çok güzel olur..
hadii canım hayırlısıı. Allah kolay bi doğum nasip etsin inşllhh. Sağlıkla al kucağına bebişini. dua ediyoruz senin için annem de ben de
allah yardımcın olsun canım umarım çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin dualarımız seninle...
canım hadi hayırlısı.Allah kolay sağlıklı ve hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah.
canım biliyorum zor ama kafana takmaman gerekiyormuş süt arttırıcı şeyleri yiyip oluruna bırakcan çünkü stres yaptıkça gelmez azalırmış.inşallah artar kısa zamanda bol bol olur sütün.bide yarı kırkında da mı çıkılırmış dışarı ben sadece kırkında sanıyodum.:26:
çok geçmiş olsun bizim bebeklerimiz aynı gün doğmuş
Filizcim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle dön canım.
imdatttttttttttttttttttttttttttttttt sütüm azaldıııı bebegim doymuyor nerdeyse ne yapıcamyemek yemege fırsatım olmuyor bebekle ilgilenmekten sürekli su içiyorum bebegim bugun çok agladı doymuyor galibaaa gögsüm sert olurdu butun gün yumuşacık kaldı ayrıca ben eşimden bişey istemeye utanır oldum nedense yaaa sanki bişey diyecek gibi hissediyorum canım tatlı istiyor ama diyemiyorum alırmısın diyee be oldu bana bilmiyorum
hadi hayırlısı canım inşallah suniye gerek kalmaz dualarımız seninleee
Geç gördüm belkide şu saatlerde oğlun kucağında değilsede rabbim kolay doğum nasip etsin bir an evvel açılman olsun ve hemencecik doğur canım... Arıcam ama ne durumdasın bilmiyorum, hele bi yarın olsun...
imdatttttttttttttttttttttttttttttttt sütüm azaldıııı bebegim doymuyor nerdeyse ne yapıcamyemek yemege fırsatım olmuyor bebekle ilgilenmekten sürekli su içiyorum bebegim bugun çok agladı doymuyor galibaaa gögsüm sert olurdu butun gün yumuşacık kaldı ayrıca ben eşimden bişey istemeye utanır oldum nedense yaaa sanki bişey diyecek gibi hissediyorum canım tatlı istiyor ama diyemiyorum alırmısın diyee be oldu bana bilmiyorum54:
eşim annem kayınvalidem hepsi horul horul uyuyor ben heyecandan titriyorum. nasık geçecek bu gece :))
bi kaç gün önce şifonyer almıştık oğluma kalktım onu ildim şimdi bi güzel. kıyafetlerini de kendi dolabımdan aldım buraya yerleştirecem birazdan. kimseye muhtaç olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?