ay ne güzel demişsin canım.insan korkuyo işte ilk olduğundan tecrübe de sıfır.tecrübesi olanları da dinlemiyorum gerçi ben.saol cvbın için.
hmm... Evet çok pahalı ya o çantalar. Ben de gezecek gibi diilim de netten arıyorum. Ama bekleyeceğim belki hediye gelir :)) yani bebeğin herşeyi tamam, olur da ne ihtiyacın var alalım dien olursa çanta istesem mi diorum
bu arada benim doktorum medicana da diil ama doğum için orayı kullanacağız. Tabi bebişim doğmaya karar verirse...
hmm... Evet çok pahalı ya o çantalar. Ben de gezecek gibi diilim de netten arıyorum. Ama bekleyeceğim belki hediye gelir :)) yani bebeğin herşeyi tamam, olur da ne ihtiyacın var alalım dien olursa çanta istesem mi diorum
bu arada benim doktorum medicana da diil ama doğum için orayı kullanacağız. Tabi bebişim doğmaya karar verirse...
kızlar bu arada vaktıyle nıda sayesınde cok bahsı gecmıstı...bu genıtal bolge ,koltuk altı,gobek kararması falan fılan..nıdanın nazarının degdıgını dusunuyorum :::))) benım bembeyaz pambıkk gıbı kararmayan münüşüm son gunlerde suratle kararmıstı..ve boynumda goguslerımın altında ve karnımda kararmalar olmustu..dogumdan 3 4 gun sonra goguslerımdekı bu kararmalar kendılıgınden soyulmaya basladı altıdan da eskı rengı cıktıdun de mardınden (develı nın kesesini aldım)ozellıkle yazıyorum cok ıyı yapıyor cunku..sabah dusta goguslerımın ucları yara old. ıcın o kısımlar harıc etrafına,gobegıme ve dıkısleıme dıkkat ederek genıtal bolgeme kese yaptım..kesede kara kara derı parcaları vardı ..cok ıyı geldı..sureklı uygulanırsa cok fayda edecegıne emınım..dogumdan sonra gobeklerın karası orataya cıktı ama bu sekılde beyazlayacak emınım..hayır bısey degıl kalan yerlerım bembeyaz gobık kara abuk duruyo..
Kızlar çalışında bebeğinize kim bakıcak ben çok kararsızım kimseye bırakmak istemiyorum acaba sonra değişirmi fikrim? Şu anda kimseye güvenmiyorum benden iyi bakamazlar biş olu diye düşünüyorum, her an yanımda olsun istiyorum uzak kalmak istemiyorum nasıl işe gidicem bilmiyorum bu geçici bir düşüncemi acaba diye iş yerimi aramadım yoksa arayıp gelemicem 1 yaşına kadar filan başınızın çaresine bakın dicem...
Çalışan anneler siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Kızlar çalışında bebeğinize kim bakıcak ben çok kararsızım kimseye bırakmak istemiyorum acaba sonra değişirmi fikrim? Şu anda kimseye güvenmiyorum benden iyi bakamazlar biş olu diye düşünüyorum, her an yanımda olsun istiyorum uzak kalmak istemiyorum nasıl işe gidicem bilmiyorum bu geçici bir düşüncemi acaba diye iş yerimi aramadım yoksa arayıp gelemicem 1 yaşına kadar filan başınızın çaresine bakın dicem...
benimde kara duruyo göbeğim, çok sinir bozucu keseyi duymuştum kk da bende çıkıp alamadım bi türlü... Develikesesi dediğin hangisi hasırlımı sertmi kumaşlımı?
Selam vermeden konuya daldım :)
Biz annemlere tıpış tıpış geri döndük kızlar tek başıma yapamadım evde Beyza nın düzeni bozuldu o hasta ben hasta. Evde işler bir dünya kalkıp iş yapmayı bırak lavaboya gidemiyorum kahvaltı yapamıyorum süt sağamıyorum. Annemi aradım ağlayarak geldi aldı bizi ben sana gitme demiştim kızım diyerek şimdi Salı dan beri onlardayız iyi ki annem var diyorum en azından ev işi yapmıyorum yemek hazır geliyor önüme. Arada bebeği pış pışlıyor altını değişiyor. Allah razı olsun ondan.
Beyza da hırıl hırıl burnu falan da akıyor benden bulaştı nezle arada bir gün de ishal oldu onun dışında iyiyiz biz şükür.
Filiz naptı haberi olan var mı çok merak ettim onu?
benimde kara duruyo göbeğim, çok sinir bozucu keseyi duymuştum kk da bende çıkıp alamadım bi türlü... Develikesesi dediğin hangisi hasırlımı sertmi kumaşlımı?
zehra geçmiş olsun canım.. bende sanırım grip gibiyim, tam bilemedim çünkü bi iyi bi kötüyüm.. Yusuf unfa burnu tıkalı yavrum hergün temizliyorum ama yine aynı...
canım filizi aradımda öğlen biraz geçsin yine arıcam inş, haber veririm sizede...
zehra geçmiş olsun canım.. bende sanırım grip gibiyim, tam bilemedim çünkü bi iyi bi kötüyüm.. Yusuf unfa burnu tıkalı yavrum hergün temizliyorum ama yine aynı...
canım filizi aradımda öğlen biraz geçsin yine arıcam inş, haber veririm sizede...
Ne kesesi canım bu nerede satılır ben de almak istiyorum sinirimi bozuyor göbüşün karalığı
Selam vermeden konuya daldım :)
Biz annemlere tıpış tıpış geri döndük kızlar tek başıma yapamadım evde Beyza nın düzeni bozuldu o hasta ben hasta. Evde işler bir dünya kalkıp iş yapmayı bırak lavaboya gidemiyorum kahvaltı yapamıyorum süt sağamıyorum. Annemi aradım ağlayarak geldi aldı bizi ben sana gitme demiştim kızım diyerek şimdi Salı dan beri onlardayız iyi ki annem var diyorum en azından ev işi yapmıyorum yemek hazır geliyor önüme. Arada bebeği pış pışlıyor altını değişiyor. Allah razı olsun ondan.
Beyza da hırıl hırıl burnu falan da akıyor benden bulaştı nezle arada bir gün de ishal oldu onun dışında iyiyiz biz şükür.
Filiz naptı haberi olan var mı çok merak ettim onu?
Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum,maaşallah herkes yavrusuna kavuştu 2-3 kişi hariç. Ben de bugün itibariyle 39+4 haftalığım ve size bir sorum olacak. Öğretmenim ve pazartesi günü doğum öncesi iznim bitecek ama hala doğum yapmadım ve böyle giderse henüz olmayacak gibi pazartesiye kadar. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Okula dönemeyeceğim ama nasıl bir rapor almam gerekiyor? Rapor alacak olsam doğum sonrası iznimden düşecek mi o günler? Konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rabbim hepinizin yavrusunu saplıklı sıhhatli bir şekilde sizlere bağışlasın inş. ve darısı bizim başımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?