2011 Ekim Anneleri

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Ekim Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Ekim Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

ekimanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Ekim Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Ekim Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

cnm ben prima kullaniyorum cok memnunum hic sizdirmiyor tavsiye ederim

canım biz primanın 2 numarasını kullanıyoruz doğduğundan beri.86 lı paketin biri bitti.arada da hastanede yatarken farklı bi 20 tane daha kullandık.baya daha 2 numara kullancak gibiyiz.

evet zaten insan kendisinden başka kimsenin bebeğine bakabileceğini düşünmüyor.oyüzden de güvenmiyor.sağolsun yardımcı oluyo annem ama ben kendim bakıyorum geceleri de eşim yardım ediyo.benim kayınvalidem de ilk yıkadığımızda çağırmıştım özenir diye eli ayağına dolaştı gene annemle ben yıkadık :)

güle güle büyüt canım bebeğini sağlıkla inşallah.

aminn.valla okurken ağlıcaktım az daha.çok şükür hakikaten.Allah bizden ayırmasın yavrularımızı.

çok geçmiş olsun canım neyseki bişey yokmuş sevindim.

biz de prima kullanıoruz memnunuz canım.sızdırma falan yok.yapışkan bantları falan rahat ve bozulmuyor..

Son düzenleme:
selam kızlar.zombi gibiyim kan oturdu gözlerime uykusuzluktan. kızım şimdi kucağımda uyuyo korkuyorum beşiğine koymaya uyanır diye.bir gece daha geçti.ama bu kadar mı sevilirmiş evlat annemi şimdi daha iyi anlıyorum.hiç kıyamıyorum kızıma.çok masum kuzum.
azcık ben de kapatayım gözlerimi bari uyurken kızım.

gunaydin kizlar,nasilsiniz..bebisim bugun 41 gunluk,ama arada yesil kaka yapiyor,internete bakitigimda,kimisi cok beslenen bebek yesil kaka yapar diyo,kimi yerde yetersiz beslenen diyo,kafam karisti,sizlerin bi bilgisi varmi bu konuda,gerci sizin bebeler henuz kucuk,yesil kaka yapmamistir.ben ekim gorunumlu eylul annesi oldum,40 imizda dun cikti,saglik durumumuzda iyi cok sukur ama bu yesil kaka olayina takildim,arada bir oluyo,tecrubeli annelerden,cocuk doktoru olan annelerden bilgisi olan annelerden,yada doktoruyla samimi olup sorabilecek annelerde cevap bekliyorum,hadi kizlar aydinlatalim su konuyu,cunku bugun yarin sizin basinizada gelebilir,bilelimde icimiz rahat olsun,simdiden tesekkurler,opuyoruz oglusumla..

Cnm annem diyor ki üsütmeyecekmissin kendini, sirtini ayaklarini kalin giysin dedi. Anne üşütünce kakasi yesile döner diyor

çok sağol canım.

Cnm annem diyor ki üsütmeyecekmissin kendini, sirtini ayaklarini kalin giysin dedi. Anne üşütünce kakasi yesile döner diyor

tesekkur ederim canim ya,gercektende olabilir,ben bikac gundur usudugumu hissediyorum,ayaklarimada bisey giymiyorum corap patik vs.havalarda iyice sserinledi,daha dikkat edicem bi deneyeyim bakalim,cok sagoll

uykusuz her gece

benimde gözlerim ağrıyor mız mız mız mız sabaha kadar bi rahat uyuyamadı gaz sancısından çocuk... ş,mdi gene mememde neydi şu çay kimyon tarifi kızlar gaz için ya perişan oldu çocuk tabi bende

canım yeşil sebze türü yediysende olabilir stten geçer kakasına derler bizim orda...

Kızlarrrrrrrrrrrr yardımmmm..benm vantuz kızım Asel ,memeden ayrılmak istemiyor uyuyor yataga koydugumda uyanıyor .sütüm de öyle bol degil az geliyor zaten yalancı emzik yerine kullanıyor beni.sanırım bir cogumuzda aynı durum var sütünüz cogaldı mı kızlar bugün benm 13. günüm ne zaman cogalıcak bu süt..yapmadıgım sey kalmadı..

tunaydun nasilsiniz acaba benden baska dogurmayan kaldimi diye merak ediyom

Evet canım, biz de bugün itibari ile 40. haftayı tamamladık. Dün doktora gittim. 3cm açılma varmış, eğer hafta sonu olmazsa pazartesi sabahtan hastaneye gideceğiz ve suni sancı vereceklermiş.

Bu arada aranızda epidural+suni olan var mı? gerçekten epidural suni sancının verdiği sıkıntıyı kesiyor mu?

çokteşekkür ederim canım.

tunaydun nasilsiniz acaba benden baska dogurmayan kaldimi diye merak ediyom

ben ben ben de varım.
bu hafta pazartesi perşembe tekrar kontrol edecek doktorumuz gelmezse en geç cumaya kadar beklicez, doğumu başlatacak.
sunni sancı deneriz dedi ama korkuyorum herkes eğer açılma yoksa sunni sancı çok çektirir falan diyo aklım karıştı açıkçası ama bakalım bekliyorum belki kendiliğinden gelir cumaya kadar.

günaydın kızlar bu uyku sorunu ne zaman düzelecek yaaa gündüz uyusa gece uyumuyor gece uyusa gündüz uyumuyor sinir sistemim altüst oldu gece 2:35 ten 5:30 a kadar ayaktaydık emiyor uyumuyor sabah 11 den 1 e kadar pış pış yaptık emzik niyetine agzında memeciklerim zar zor uyudu geceleri babası kucagında uyuttugu için kucaga alıştı oda yetmiyormuş gibi eşimi beşiğini sallarken yakaladım ve kızdım ama eşim bu konuda çok duyarsız kucaga alıştırdıgı yetmiyormuş gibi şimdi beşik sallama huyunuda kaptı ne yapıcam bilmiyorum şimdi oda haklı ne diyeyim gecenin 3-4 ünde kalkıyo bebek uyutmak için sabah 6 da işe gitmesi gerek kolaya kaçıp sallıyor alışırsa ben ne yapıcam yaaa daha yeni bişeyler yedim oğlumu uyutmadan agzıma tek lokma koyamaz oldum tek duam 40 ımız çıkınca bu yaşadıklarımın hepsinin bir an evvel yok olması gündüzleri zorlanmıyorum ama geceleri resmen ızdırap butun gün canım çıkıyor birde geceleri böyle olması off off perişanım anlayacagız

slm annişler ve hamişler.dün oğlumun yaş günüydü.3. yaşımızı doldurduk.o artık bebeklikten çıktı.koskoca bi çocuk oldu.kızımda bi aylık oldu.3 yıldır anneyim ve bi aydırda 2 çocuk annesiyim.insan kendine inanamıyor.zaman farkına varmadan ne de çabuk akıyor.kızım gazdan ağlarken bu da büyüyecek mi diyorum ama Allah ömür verdiyse o kadar çabuk büyüyorlar ki anlayamıyorsun bile.kızımın yüzünü isilik bastı.çok çirkincik bi kıs oldu benim güzel kızım.ağzıda az pamukçuk oldu ama karbonatlı suyla silince iyi geliyo.inşallah artmaz.

ahterminayı merak ediyorum.az geçmişe baktım ama tam anlamadım.bi haber var mı?

canım bol bol sıvı al bende 15 günümdeyim ii sütüm dereotu tahin pakmeziçine ceviz koyup yiyorum bol meyve ve kefir bana ii geldi
bide milupanın stel tee onu içiyorum sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…