Nejla, geçmiş olsun canım...
Filiz'den haber var mı arkadaşlar?
Bizim de bugün bir haftamız bitti...Çarşamba günü kontrole gittik, bebeğime işitme testi yapıldı, bir sorun çıkmadı çok şükür, sarılığı da düşük çıktı, topuk kanı alındı sağlık ocağında, çok ağladı kuzum... Eve geldik altını değiştirirken göbeği düştü... İyice kurusun diye bekledik, yarın da ilk banyosunu yaptıracağız annemle... Tabii 2 güne bir vücudunu sildik rahatlasın diye...
Bu arada ben de 61 kiloyum, doğum öncesine göre 4 - 5 kilo fazlam var...
Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Eşim huggies organik pamuklu aldı, "en iyisi buymuş" diyor, araştırmış biraz, arkadaşlarına da sormuş, bana da hep primayı önerdiler; henüz bir sorun yaşamadık çok şükür ama sizlerinde fikrini & tecrübelerini örenmek isterim...
merhaba arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmayi nasip etsin bebeklerinizi. henüz doğum yapmamış arkadaşlar da hayırlısıyla kolayca alsınlar bebeklerini kucaklarına
ben ocak annesi olucam inş. sizlere danışmak istediğim birşey var bebek bezi almak istiyorum bayramdan sonra hastane çantamızı hazırlayım kafam rahat etsin diyorum. ben ilk başta 1 numara almak istiyorum ama internette gördüm kampayaya girmiş 4 lü paket halinde eğer 1 numara bebek bezinden 4 paket alırsam sizce elimde kalırmı 4lü alayımmı 1 tane mi alayımsizler nasıl yaptınız kaç numara ile başladınız 1 numara kullanan varsa kaç paket kullandınız çok soru sordum kusura bakmayın ve çook teşekkür ederim
bu zamanda kimseye guvenmicen cnm internet var artik herseyi burdan ogrenebiliriz bak benimde ilk bebegim hiiiic bir Allahin kulu gece bizle kalmadi hep ben tek baktim kizima tecrubee konusundada 3 cocuk buyuten kayinvalidem kizimi soguk suyla yikadi dusun artik tecrubesini.. o gun bugundur ben yikiyorum bir daha yikayamaz aslaaa
Slm kızlar 20 ekım 2011 de 10 45 de pamük şeker kızımı spınal sezaryanle kücağima aldım 3380 gr 52 cm kızım haftalık kontrolüne gıttık herşey yolünda kızım az emıo üyküya düşkün ama kılo aldırmaya becerebılmısım 2 saatte bır üyandırım emzırmeye çalışıyorüm kendınıze ıyı bakın hepinizii öptüm yıne gırıcem forüma
Allaha nekadar şükretsem az.şükür için ne yapsam diyorum.ümreye gitsek bebekle çok zor olcak cesaret edemiyorum.biranönce kırkım çıksa teeccüte başlıycam.günlerce secde etsem ağlasam ,haykırsam az.eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat verdi bana.mucizemi verdi.depremde ölenlere bakıyorum kuzcuklarla rabbim zor sınavlara sokma bizi yediğimiz her lokmaya aldığımız her nefese binlerce şükür.ölen yavrularımı düşünüyorum yaşadığım acıları batumda ödülüm olsa gerek.dünyanın en büyük ödülü.eskiden uyandırıldığıma çok kızardım şimdi mutlu oluyorum özlemle alıyorum kuzumu kucağıma aylarca hasret kalmış gibi kavuşuyoruz her defasında.rabbim kimseyi evladından ayırmasın.hayırlı ömür hayırlı ölüm versin cenabı hak.amin
iyi akşamlar annişler.dün hiç giremedim topiğe çünkü çok zorbir gün geçirdim.
bir önceki akşam eşime buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine sab simplex isimli gaz damlasını aldırdım ve akşam verdim saat 11 gbi yatırdım saat 1 de kalktı altını değişmek için bir açtım tüm vücudu kıpkırmızı sonraeşimi uyandırdım tabi bu arada da oğlum ağlıyor o ağladıkça bende ağlıyorum oğluma ben ne yaptım diye neyse geceyi bir şekilde geçirdik tabi uykusuz sabah eşimi işe göndermedim ve bize yakın olan devlet hastanesine götürdük dr muayene etti ve ilacın alerjiyapmış olabileceğini söyledi sonra dudağının kenarlarında morluk farketti ve bir tıp terimi kullandı bende ne demek olduğunu sorunca ciğerleriyle iligili bir problem olabilir kırmızılığında ondan kaynaklanmış olabileceğini söyledi ve yatış yapıp izlemeye almalıyız dedi ilaç verdi bunları alın ve yatışişlemini onalayalım dedi eşim ilaçları aldı bu sırada kaynım aramış ve kocaelide ismiçok iyi anılan ve teşhisleri iyi olan bir dr varmış ona götürelim dedi bizde apar topar götürdük.korktuğumuz gibiolmadığını alerjiden kaynaklı olduğğunu ve dudağındaki morlukiçinde araştırma hastanesine yönlendirdi ve çocuk kardiyolojisinde kalp ekosu çektirmemizi söyledi ve 1 hafta sonrada kontrole çağırdı.daha sonrada kalp ekosunu çektirmeye gittik ve şükürler olsunkihiç bir sorun çıkmadı.
bugünde misafirim vardı.
eee doğuran varmı filizde gelişmeler var sanırım geçmişe bakmadım henüz.
Nejla, geçmiş olsun canım...
Filiz'den haber var mı arkadaşlar?
Bizim de bugün bir haftamız bitti...Çarşamba günü kontrole gittik, bebeğime işitme testi yapıldı, bir sorun çıkmadı çok şükür, sarılığı da düşük çıktı, topuk kanı alındı sağlık ocağında, çok ağladı kuzum... Eve geldik altını değiştirirken göbeği düştü... İyice kurusun diye bekledik, yarın da ilk banyosunu yaptıracağız annemle... Tabii 2 güne bir vücudunu sildik rahatlasın diye...
Bu arada ben de 61 kiloyum, doğum öncesine göre 4 - 5 kilo fazlam var...
Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Eşim huggies organik pamuklu aldı, "en iyisi buymuş" diyor, araştırmış biraz, arkadaşlarına da sormuş, bana da hep primayı önerdiler; henüz bir sorun yaşamadık çok şükür ama sizlerinde fikrini & tecrübelerini örenmek isterim...
Nejla cok gecmis olsun
Biz de prima kullaniyoruz memnunuz
Hanimlar benim kizim bana cok düstü mamoslarda uyumak istiyor sürekli. Doyma hissi mi yok yavrumun bazen oyle fazla geliyor ki saatlerce emdigi icin süt agzindan burnundan geri geliyor, korkutuyor beni. Bu durumu baska yasayan var mi?
Cnm annem diyor ki üsütmeyecekmissin kendini, sirtini ayaklarini kalin giysin dedi. Anne üşütünce kakasi yesile döner diyor
uykusuz her gece
selam kızlar.zombi gibiyim kan oturdu gözlerimeuykusuzluktan. kızım şimdi kucağımda uyuyo korkuyorum beşiğine koymaya uyanır diye.bir gece daha geçti.ama bu kadar mı sevilirmiş evlat annemi şimdi daha iyi anlıyorum.hiç kıyamıyorum kızıma.çok masum kuzum.
azcık ben de kapatayım gözlerimi bari uyurken kızım.
gunaydin kizlar,nasilsiniz..bebisim bugun 41 gunluk,ama arada yesil kaka yapiyor,internete bakitigimda,kimisi cok beslenen bebek yesil kaka yapar diyo,kimi yerde yetersiz beslenen diyo,kafam karisti,sizlerin bi bilgisi varmi bu konuda,gerci sizin bebeler henuz kucuk,yesil kaka yapmamistir.ben ekim gorunumlu eylul annesi oldum,40 imizda dun cikti,saglik durumumuzda iyi cok sukur ama bu yesil kaka olayina takildim,arada bir oluyo,tecrubeli annelerden,cocuk doktoru olan annelerden bilgisi olan annelerden,yada doktoruyla samimi olup sorabilecek annelerde cevap bekliyorum,hadi kizlar aydinlatalim su konuyu,cunku bugun yarin sizin basinizada gelebilir,bilelimde icimiz rahat olsun,simdiden tesekkurler,opuyoruz oglusumla..
tunaydunnasilsiniz acaba benden baska dogurmayan kaldimi diye merak ediyom
canım biz primanın 2 numarasını kullanıyoruz doğduğundan beri.86 lı paketin biri bitti.arada da hastanede yatarken farklı bi 20 tane daha kullandık.baya daha 2 numara kullancak gibiyiz.
evet zaten insan kendisinden başka kimsenin bebeğine bakabileceğini düşünmüyor.oyüzden de güvenmiyor.sağolsun yardımcı oluyo annem ama ben kendim bakıyorum geceleri de eşim yardım ediyo.benim kayınvalidem de ilk yıkadığımızda çağırmıştım özenir diye eli ayağına dolaştı gene annemle ben yıkadık :)
güle güle büyüt canım bebeğini sağlıkla inşallah.
aminn.valla okurken ağlıcaktım az daha.çok şükür hakikaten.Allah bizden ayırmasın yavrularımızı.
çok geçmiş olsun canım neyseki bişey yokmuş sevindim.
biz de prima kullanıoruz memnunuz canım.sızdırma falan yok.yapışkan bantları falan rahat ve bozulmuyor..
Kızlarrrrrrrrrrrr yardımmmm..benm vantuz kızım Asel ,memeden ayrılmak istemiyor uyuyor yataga koydugumda uyanıyor .sütüm de öyle bol degil az geliyor zaten yalancı emzik yerine kullanıyor beni.sanırım bir cogumuzda aynı durum var sütünüz cogaldı mı kızlar bugün benm 13. günüm ne zaman cogalıcak bu süt..yapmadıgım sey kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?