ben ılk oglumu 4 aylıken sunnet ettırmıstım ama bu sefer daha erken sunnet ettırcem nekadar erken sunnet olursa okadar erken ıyılesıyo ılkını aksam 8 de sunnet ettırdım sabaha kadar huzursuzlugu oldu sonrasında gectı agrısı bı haftadada tamamen ıyılestı bayram sonrası dusunuyorm bakalım yaptırmayı yalnız ılkını urolog yapmıstı sanırım tam uyusmadıgından ortalarına dogru cok agladı canı acıdı sanırım bu sefer daha ıyı bırnı bulucam bırde dıkkıssız sunnetı arastırıcam
merhaba kızlar kusura bakmayın giremiyorum nete oğlum çok beter bişe.hep ağlıyo,göğüslerim taş gibi oldu emmiyo sıpa napıcam ben((bu arada spinal sezeryan oldum perşembe günü,herşey yolunda gitti dikişlerim acıyo.sizler naptınız.geçmişi hiç okumadım,sonra inşallah...ahtermina doğurdumu:)
canım ben aslında şimdi sünneti yaptırmayı düşünüyodum ama ben oğluma sünnet düğünü yapmak istiyorum geçen bi ablamıza söyledim şimdi sünnet ettirip büyüdüğü zaman düğününü yapıcam dedim oda nekadar saçma bu sefer insanlar altın toplamak için düğün yapıyo diye düşünecek dedi kafam karışık 6 yaşındamı yapsam karar veremiyorum
iyi akşamlar kızlar
Ben dün kızımdan ayrı bi gece geçirdim çok zordu. Yine annemlerdeyim dün akşam üstü istanbula gittim kızımı anneme emanet edip. Eve gittim sanki bişey unutmuşum bişey eksikmiş gibi hissettim sürekli. giderken kızımı bırakıp gittiğim için ağladım. Sanki günlerce kalıcakmışım gibi oldum Halbuki akşam gidip sabah geri döndüm. Bide giderken 2 saatte gittiğim yolu dönerken 1 saatte döndüm. Eşimde kızımı çok özledim ben dedikçe yavaş git diye tembihlemişti ama dinlemedim. Nasıl özlemişim kuzumu o da annesini özlemiş hemen emzirdim 1 saat tutum biraz emdi biraz oynadı boncuğum. Çalışan anneler sizin için gerçekten üzüldüm bugün nasıl bırakıpda gidicek.
Filizde doğurmuş sonunda gözümüz aydın
İyi geceler kızlar. sonunda bende doğurdum. ama ne doğum :) Sabah 8'de hastahaneye gittik açılmam biraz daha artmıştı doktor alttan sakız gibi bir ilaç verdi son model suni sancıymış :) saat 9 da başladı sancı saat 12de iki santim olmuştu. tabi o arada ben bayağı sezaryen yanlısı olmaya başladım. ebem gerçekten çok iyi ve motive ediciydi iki santim açıldıktan sonra doğurabilirsin gibi laflarla beni motive etmeye çalıştı. saat 2 buçuk 3e doğru sancılar 2-3 dakikada bir gelmeye başladı. nst'de herşey çok iyi görünüyordu. bir daha tuşeye aldılar açılma 5 santim olmuştu ebenin yüzü gülüyordu. ancak elini çıkardığında eldiven yeşil renkteydi oğlum kakasını yapmıştı. doktoru aradı bilgi verdi doktor ameliyatdaydı rahmin açılmasını hızlandıracak bir ilaç verilmesini istemiş onuda verdiler ama nst'de bebeğin kalp atışları 70-80 arası oldu bunun üstüne riske atamadık ve altı saatlik bir sancıdan sonra sezaryene aldılar ben ameliyat masasındayken bile hala sancı çekiyordum neyse en iyisi o kısımlara hiç girmeyelim :) kendime geldiğimde eşim ve hasta bakıcı beni yatağa yatırıyordu. dikiş sancılarım vardı biraz. o arada bebeğimiz geldi ben hala yarı baygınım tabi. kendime geldiğim ve onu gördüğüm anda tüm sancılar bitti hamdolsun.
oğlum bize sürpriz yaptı. son kontrolde 3.100 gram iken ve ben sürekli kilo konusunda muzdaripken 3600 gram doğdu. boyuda 50 cm
bunca beklemeye herşey zor olsada değdi çok şükür. ben sancı çekerken aheste aramış kayınvalidemle görüşmüş bugünde aradı sağolsun. bizi merak eden ve dua eden arkadaşlara teşekkür ederim.buda benim küçük oğlum.
Eki Görüntüle 280827 Eki Görüntüle 280828
İyi geceler kızlar. sonunda bende doğurdum. ama ne doğum :) Sabah 8'de hastahaneye gittik açılmam biraz daha artmıştı doktor alttan sakız gibi bir ilaç verdi son model suni sancıymış :) saat 9 da başladı sancı saat 12de iki santim olmuştu. tabi o arada ben bayağı sezaryen yanlısı olmaya başladım. ebem gerçekten çok iyi ve motive ediciydi iki santim açıldıktan sonra doğurabilirsin gibi laflarla beni motive etmeye çalıştı. saat 2 buçuk 3e doğru sancılar 2-3 dakikada bir gelmeye başladı. nst'de herşey çok iyi görünüyordu. bir daha tuşeye aldılar açılma 5 santim olmuştu ebenin yüzü gülüyordu. ancak elini çıkardığında eldiven yeşil renkteydi oğlum kakasını yapmıştı. doktoru aradı bilgi verdi doktor ameliyatdaydı rahmin açılmasını hızlandıracak bir ilaç verilmesini istemiş onuda verdiler ama nst'de bebeğin kalp atışları 70-80 arası oldu bunun üstüne riske atamadık ve altı saatlik bir sancıdan sonra sezaryene aldılar ben ameliyat masasındayken bile hala sancı çekiyordum neyse en iyisi o kısımlara hiç girmeyelim :) kendime geldiğimde eşim ve hasta bakıcı beni yatağa yatırıyordu. dikiş sancılarım vardı biraz. o arada bebeğimiz geldi ben hala yarı baygınım tabi. kendime geldiğim ve onu gördüğüm anda tüm sancılar bitti hamdolsun.
oğlum bize sürpriz yaptı. son kontrolde 3.100 gram iken ve ben sürekli kilo konusunda muzdaripken 3600 gram doğdu. boyuda 50 cm
bunca beklemeye herşey zor olsada değdi çok şükür. ben sancı çekerken aheste aramış kayınvalidemle görüşmüş bugünde aradı sağolsun. bizi merak eden ve dua eden arkadaşlara teşekkür ederim.buda benim küçük oğlum.
offf offff öldüm bugun desem yeridir canım çıktıııı sabah 11 de uyanan oglum uyumayınca söyle hafiften bir duş aldırdım rahatlasın diye yok anacım yokkk
yatıyor 10 dk da bir kalkıyor emiyor uyuyo hopp uyanıyor deli olduk eşimle saat 3 te kahvaltı yaptım şaka gibi oda nasıl varyaa uyuttum bebegimi koşa koşa bu kadar hızlı yemek yiyecegim aklıma gelmezdi saat 7 ye kadar oglum huysuzdu 11 den akşam 7 ye kadar öldüm valla bişey var diye garibim birde çenesini titretip aglaması yokmuuu perişan oldum ben yaaa allahtan eşim evdeydi yoksa çıldırırdımm uyanmasını bekliyoruz şimdi annelik gerçekten çok zormuşşş akşam yemegini anlatmayayım resmen maraton halindeydim sütüm gelsin diye meyva suları su havuç suyu sıktım içtim sahlep içtim ögg geldi ama oglum aç kalmsında ben razıyım tıkınmayaaa
ay bu arada slm kızlarrrve ben kaçtım
Nejla cok gecmis olsun
Biz de prima kullaniyoruz memnunuz
Hanimlar benim kizim bana cok düstü mamoslarda uyumak istiyor sürekli. Doyma hissi mi yok yavrumun bazen oyle fazla geliyor ki saatlerce emdigi icin süt agzindan burnundan geri geliyor, korkutuyor beni. Bu durumu baska yasayan var mi?[/QUOcanim ayni sorunu bizde yasiyoruz maalesef dun gece odum koptu resmen surekli acikiyor canim benimkide bende dayanayip 3cc daha mama verdim oda burnundan geldi nefesi kesilecek gibi oldu dedim bu cocuk beni oldurecek korkudan neyseki duzeldi canim allahim aclarini gostermesin ins.
bizde oyleyiz canim bugun yine nobet var gunduz uyudu mafvoldum buyuk oglum gunduzleri uyumayip gece uyurdu bu gunduzleri genelde uyuyor.gunduz nasilsa geciyor ama gece zor ya.günaydın kızlar bu uyku sorunu ne zaman düzelecek yaaa gündüz uyusa gece uyumuyor gece uyusa gündüz uyumuyor sinir sistemim altüst oldu gece 2:35 ten 5:30 a kadar ayaktaydık emiyor uyumuyor sabah 11 den 1 e kadar pış pış yaptık emzik niyetine agzında memeciklerim zar zor uyudu geceleri babası kucagında uyuttugu için kucaga alıştı oda yetmiyormuş gibi eşimi beşiğini sallarken yakaladım ve kızdım ama eşim bu konuda çok duyarsız kucaga alıştırdıgı yetmiyormuş gibi şimdi beşik sallama huyunuda kaptı ne yapıcam bilmiyorum şimdi oda haklı ne diyeyim gecenin 3-4 ünde kalkıyo bebek uyutmak için sabah 6 da işe gitmesi gerek kolaya kaçıp sallıyor alışırsa ben ne yapıcam yaaa daha yeni bişeyler yedim oğlumu uyutmadan agzıma tek lokma koyamaz oldum tek duam 40 ımız çıkınca bu yaşadıklarımın hepsinin bir an evvel yok olması gündüzleri zorlanmıyorum ama geceleri resmen ızdırap butun gün canım çıkıyor birde geceleri böyle olması off off perişanım anlayacagız
canim gozunaydin cok tatliİyi geceler kızlar. sonunda bende doğurdum. ama ne doğum :) Sabah 8'de hastahaneye gittik açılmam biraz daha artmıştı doktor alttan sakız gibi bir ilaç verdi son model suni sancıymış :) saat 9 da başladı sancı saat 12de iki santim olmuştu. tabi o arada ben bayağı sezaryen yanlısı olmaya başladım. ebem gerçekten çok iyi ve motive ediciydi iki santim açıldıktan sonra doğurabilirsin gibi laflarla beni motive etmeye çalıştı. saat 2 buçuk 3e doğru sancılar 2-3 dakikada bir gelmeye başladı. nst'de herşey çok iyi görünüyordu. bir daha tuşeye aldılar açılma 5 santim olmuştu ebenin yüzü gülüyordu. ancak elini çıkardığında eldiven yeşil renkteydi oğlum kakasını yapmıştı. doktoru aradı bilgi verdi doktor ameliyatdaydı rahmin açılmasını hızlandıracak bir ilaç verilmesini istemiş onuda verdiler ama nst'de bebeğin kalp atışları 70-80 arası oldu bunun üstüne riske atamadık ve altı saatlik bir sancıdan sonra sezaryene aldılar ben ameliyat masasındayken bile hala sancı çekiyordum neyse en iyisi o kısımlara hiç girmeyelim :) kendime geldiğimde eşim ve hasta bakıcı beni yatağa yatırıyordu. dikiş sancılarım vardı biraz. o arada bebeğimiz geldi ben hala yarı baygınım tabi. kendime geldiğim ve onu gördüğüm anda tüm sancılar bitti hamdolsun.
Eki Görüntüle 280827 Eki Görüntüle 280828evet korkmustuk kilolarindan benimkide 3.615 dogdu demekki korkmiyacakmisiz cok sukur iyi dogdular
iyi akşamlarrrrrr
uzun zaman oldu gelemedik topiğimize filizcim almışsın oğluşunu kucağına gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah safa mız maşallah
biz iyiz oğlumla çok şükür, günler nasıl geçiyor anlamıyorum, oğlum aynı babası çok mülayim hiç üzmüyor beni sakin bir bebek şimdilik
aylarr önce gözümde arpacık çıktığını yazmıştım hatırlarmısınız bilmem o arpacık arpalıkcıklıktan çıkıp arpaya dönüştü o da yetmedi aynı gözümde 2. arpacıkta çıktı ondan kısa bir süre sonranormal doğum için çabalarken ıkınmalarımdan ötürü iyice pörtleyip yer ettiler üstüne birde uykusuz geceler başlayınca sol gözüm arpacıklarımdan neredeyse kapandı dün ufak bir operasyonla ikiside alındı defalarca uyuşturucu iğne yapmalarına rağmen canım çok acıdı dünden beri gözüm kapalıydı bugün açıldı şuan şiş ve morluk var feci akıntı+ağrısıda cabası sabaha karşı artık uyumamış bayılmışım eşim oğlumuzu üzerime koyup fotoğrafımızı çekmiş inanın hissetmedim bile
paylaşim istedimbizden son durumlar böyle inşallah bütün anneler ve bebekleri iyidir hepinizi öpüyoruz hasretle
yerim ben o yatisibenim oglani oyle yatirinca sanki surunecekmis gibi yapiyor odum kopuyor hemen ceviriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?