2011 Ekim Anneleri

slm kızlar..ben acayıp vıcdan azabı duyuyorum..kızım bu sabah oyle fecı kustukı boyle agzından fıskırdı ıctıgı sut burnundn geldı hemde defalarca...o sıra elektırıkte kesıktı ev soguk olunca ustunude degısemedım yavrum ıslak ıslak yattı oyle yarı baygın..sonra dayanamadım ustunu degısıyım dedım kı elektırık geldı sukur..ustunu daha kalın gıyrdırdım ayaklarının altına sıcak su torbası koydum..bıraz uyudu oyle..ama sımdı emzırmeye korkuyorum...bıraz once emzırdım sımdı yıne cıkardı bırazını..

esım bır arkadasına danısmıs..oda anne usuturse sutten bebege hemen gecer demıs..ıkı ayagımın serce parmagıyla 4. parmagımın arasında ıltıhab gıbı bısey oldu 2 gundur corab gıyemedım ..hava alsın cabuk ıyı olsun dıye ve bırazda usudum..cocugum dan cıkıyor sımdı..yıne kusmaya basladı..cok uzuluyorummm cok...cocugu yatırın ca basından ayrılamıyorum kusucakta bogazında kalacak dıye..yan yatırıyorum sureklı ama tamamı cıkmıyo yınede..tıkanıyor gıbı oluyorr..

slmlar kızlar ne zamandır giremiyorum, ahterminafilizin doğumuna çok sevindim allah anneli babalı büyütsün, maşallah bebeğine canım benim

kızlar bebeğe tane kimyon veren varmı ben verdim çok rahatlattı, birtaraftanda kimseye söylemedim verdiğimi korktum ama zarar vermez gibi geliyor ne dersiniz???

irem kendini suçlama canım.bendede bu giydirme sorunu var.sıkı giydiriyorum anında islik döküyor.az giydiriyorum üşütcek diye korkuyorum şaşrdım kaldım vallahi

irem kendini suçlama canım.bendede bu giydirme sorunu var.sıkı giydiriyorum anında islik döküyor.az giydiriyorum üşütcek diye korkuyorum şaşrdım kaldım vallahi

yavrum resmen yarı baygın yatıyor zeyneb..evler soguk..kalorıferler ne zaman yanacak Allah bılır..elektırık ocagı evı ısıtmaya yetmıyo...off sastım vallahı..cocuk kat kat battanıyelerın ıcınde yatıyo

bende 3 4 kez vermıstım canım..ıyı gelmıstı dedıgın gıbı..ama bebek doktorumuz verme bebek kaldıramayabılır ve ıshale cevırır dedı..yerıne metsıl verdı..oncelerı fayda etmıyor sanmıstım ama dr sureklı kullanırsan fayda eder dedıgı ıcın kesmemıstım kullanmayı cıdden sımdı cok faydasını goruyorum..gaz sorunu yasamıyoruz..ıstersen sende kullanma..

irem ne yapsak canım ya.kalerüfer neden yanmıyo hava baya soğudu.ben kilimada taktırdım banyosunu falan oturma odasında yaptırıyorum çalıştırıp.

kıyamam ya nazar mı değdi böyle.çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun

bilmem ki nazar mı deydi :26: çok saol arkadaşım geçsin inşallah tez zamanda göz çok önemliymiş bir kez daha hatırladım :) bu arada fotodaki tulum senin hediye ettiğin tulum tanıdık geldimi

sağolelifcim çok şükürki birşey çıkmadı.aminnnnn.

Nejla okurken korktum walla, çok geçmiş olsun. Allah yavrucuklarımızı korusun. Alerjisi var demek o ilaçtaki bir maddeye. Allah beterinden saklasın canım.
teşekkür edrim sibelcim.aminn.evet sanırım içerisindeki bileşenlerden birine karşı alerjisi var.

sağol meltemciğim.evet çok gazlı bir oğlum var ama şuaralar yediklerimede çok dikkat ediyorum domatese varana kadar yemiyorum şükürler olsunki biraz daha rahatladı oğlum.aminnn.

filizcimmm çok şükür sende kavuştun oğluna maaşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun.kilosuda çok iyi korktuğun gibi olmadı şükür.Allah onu size bağışlasın ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inş.sanada geçmiş olsun.

edammm çok çok geçmişolsun tatlım yaa nedir bu arpacıktan çektiğin.neyseki operasyonlada olsa geçmiş.
resminizede bayıldık oğlumla.

niye tepen attı canım.inşallah dinlenirsin.öptük seni

Siyiricam simdi. Sinirimden agliyorum resmen. Millet kayinvalideden ceker ben kayinbabadan cekiyorum. Her gece 11de geliyorlar 1de kalkiyorlar, ne yatabiliyorum ne rahat rahat bebegimle ilgilenebiliyorum. Her gece kabuklu findik yemeler vs, kayinlarim da geliyor daha kimler kimler konu komsuya kadar getiriyorlar evime...Annem olmasa napardim bilemiyorum kadin hizmet edip evi temizlemekten benimle ilgilenemiyor bile.

Simdi esim izin verdi annemlere gidip dinlenmeme ama annemi ara dedi. Aradim kayinvalidem "iyi giiit" dedi ardina esime pat bi telefon, babasi...Telde bagiriyor duyuyorum. Yok kirkli bebek disari cikarilmazmis nereye gidiyormusum. Ben de esime bagirdim madem cok biliyorlar, 40 gün bebegi kimse görmek konu komsu akraba evime giren cikan belli degil ne uyuyabiliyorum ne bebegimi emzirebiliyorum dedim. Agliyorum sinirimden yazik annem üzüldü, benden bilecekler, ben götürmek istedim sanacaklar, diye. Afff afff ya kacip gidesim var nerelere gideyim...

nejlam canım benğm saolasın ırsi bizde aynı operasyonu annemde ablamda bende birkaçkez geçirdik çıktımmı inmeyen cinsten biizim arpacıklar bizde oğlumla size bayılıyoruk kocaaman olmuş oğlumun abisi çok beyendik resimlerinizi maşallah

ayy canım sakin ol yaa kimsenin lafına bakma yazdıklarını ookuyunca biran kendi kayınpederimin yaptıklarını okuyormuşum gibi geldi benimde kayınpederim aynı.herşeye laf eder kaynanamdan çok o söylenir ve karışır.
sen kimseyi dinleme eşinde izin vermiş madem git dinlen boşverrr.
yaa varya şu insanlar neden huzur bozmak için uğraşırlar anlamış değilim.

canım hakikaten sinir bozucu bende benzer durum yaşadım aklım almıyor nasıl düşünemiyorlar emziren lohusa kadınsın rahat edemez çekinir vs.. diye düşünemiyorlar halbuki öyle ince düşünmeye de gerek yok Allah sabır versin tatlım

aman birdaha gitsinde gelmesin inş o arpacıklar.
sağol teyzesi evet büyüdü oğlum yakında 40 mız çıkıcak.

Merhabalaaar.
Yeşilim zeytinim resmen ameliyat olmuşun geçmiş olsun.Ay Allah birdaha göstermesin. Nazar olmuş sana nazar. Maşallah desin herkesler sana söyle deeee.
Genetik cim okurken cinlerim tepeme fırladı. Ne alaka 40 lı çocuğun dışarı çıkmaması yaa. Biz bugün 1 aylık olduk, 3 kez gezmeye gittik. Babası önceden inip arabamızı ısıtıyor, sonra gelip bizi alıyor. E gittiğimiz yer de sibirya değil. Ne olacak gidiyoz tabi. Kafayı mı yiyelim evde oturup dimi.

merhabalar herkeseee.uzun zamandır giremedik siteye.ben de 8 ekim sabah saat sekizde kızım ZEYNEP BAŞAK ı kucagıma aldım cok sukur.3 310 gr 51 cm dogdu kızım.suan da 21 gunluk oldu.gecmıse bakamadım henuz.herkese sevgıler..........

Esim de babasindan cekiniyor, telde tamam dedi kapatti, giki cikmiyor simdi de...

Hastanede de aynisini yaptilar dolustular durdular odaya, hemsireler bile kizdi bu oda cok kalabalik havasiz diye. Cocuga cep telefonlarini yaklastirmayin dedigim halde kayinpederim cep telefonu sürekli cocugumun tepesinde. 15-16 yasindaki esimin kardesleri kuzenleri emziriyorum kapiyi bile calmadan pat diye iceri giriyorlar hastanede...Bu lohusa halimle beni bu kadar üzdüler ya hepsini Allah´a havale ediyorum...

çok saol rumuzum aslında operasyondan biraz büyükçeydi hakikaten ameliyathanede yapıldı işlem sezo olurken bu kadar korkmadım bendemi nazar boncuğu taksam acaba kendime oğlum gibi
bizde çok çıktık dışarı gezmeye değil ama devamlı hastanelere gittik oğlum daha 2 gün önce hastanede bana refakatçılık etti arpam alınırken bugün yarı kırkımız çıktı anneannemizi ikna edebilirsek meydana çıkıcaz

Sanki hastaneye gitmiyoruz hic, onlara gitseydim kalmaya hic 40 i mirki akillarina gelmezdi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…