slm kızlar..ben acayıp vıcdan azabı duyuyorum..kızım bu sabah oyle fecı kustukı boyle agzından fıskırdı ıctıgı sut burnundn geldı hemde defalarca...o sıra elektırıkte kesıktı ev soguk olunca ustunude degısemedım yavrum ıslak ıslak yattı oyle yarı baygın..sonra dayanamadım ustunu degısıyım dedım kı elektırık geldı sukur..ustunu daha kalın gıyrdırdım ayaklarının altına sıcak su torbası koydum..bıraz uyudu oyle..ama sımdı emzırmeye korkuyorum...bıraz once emzırdım sımdı yıne cıkardı bırazını..
esım bır arkadasına danısmıs..oda anne usuturse sutten bebege hemen gecer demıs..ıkı ayagımın serce parmagıyla 4. parmagımın arasında ıltıhab gıbı bısey oldu 2 gundur corab gıyemedım ..hava alsın cabuk ıyı olsun dıye ve bırazda usudum..cocugum dan cıkıyor sımdı..yıne kusmaya basladı..cok uzuluyorummm cok...cocugu yatırın ca basından ayrılamıyorum kusucakta bogazında kalacak dıye..yan yatırıyorum sureklı ama tamamı cıkmıyo yınede..tıkanıyor gıbı oluyorr..
irem kendini suçlama canım.bendede bu giydirme sorunu var.sıkı giydiriyorum anında islik döküyor.az giydiriyorum üşütcek diye korkuyorum şaşrdım kaldım vallahi
slmlar kızlar ne zamandır giremiyorum, ahterminafilizin doğumuna çok sevindim allah anneli babalı büyütsün, maşallah bebeğine canım benim
kızlar bebeğe tane kimyon veren varmı ben verdim çok rahatlattı, birtaraftanda kimseye söylemedim verdiğimi korktum ama zarar vermez gibi geliyor ne dersiniz???
yavrum resmen yarı baygın yatıyor zeyneb..evler soguk..kalorıferler ne zaman yanacak Allah bılır..elektırık ocagı evı ısıtmaya yetmıyo...off sastım vallahı..cocuk kat kat battanıyelerın ıcınde yatıyo
kıyamam ya nazar mı değdi böyle.çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun
sağolelifcim çok şükürki birşey çıkmadı.aminnnnn.nejla çok geçmiş olsun cnm bişey çıktımı diye korkarak okudum valla allah herkesin yavrusuna sağlık sıhat versin
ayten bende prima kullanıyorum cnm bi sorun olmadı şimdiye kadar
burcuuu bende uyku düzeninden muzdaribim herkes 40 ı çıkınca düzene girer diyor 40 a gün sayıyorum valla kaldııııııı 19
teşekkür edrim sibelcim.aminn.evet sanırım içerisindeki bileşenlerden birine karşı alerjisi var.Nejla okurken korktum walla, çok geçmiş olsun. Allah yavrucuklarımızı korusun. Alerjisi var demek o ilaçtaki bir maddeye. Allah beterinden saklasın canım.
sağol meltemciğim.evet çok gazlı bir oğlum var ama şuaralar yediklerimede çok dikkat ediyorum domatese varana kadar yemiyorum şükürler olsunki biraz daha rahatladı oğlum.aminnn..
cok gecmıs olsun nejla..bebegın gazından cok cekıyorsun anladıgım kadarıyla denemedıgın yol kalmadı..rabbım yardımcın olsun..bır kac sıkıntı verır sonra rahatlarsın Allahın ıznıyle..mesele sımdı sabredebılmek.
.
filizcimmm çok şükür sende kavuştun oğluna maaşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun.kilosuda çok iyi korktuğun gibi olmadı şükür.Allah onu size bağışlasın ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inş.sanada geçmiş olsun.İyi geceler kızlar. sonunda bende doğurdum. ama ne doğum :) Sabah 8'de hastahaneye gittik açılmam biraz daha artmıştı doktor alttan sakız gibi bir ilaç verdi son model suni sancıymış :) saat 9 da başladı sancı saat 12de iki santim olmuştu. tabi o arada ben bayağı sezaryen yanlısı olmaya başladım. ebem gerçekten çok iyi ve motive ediciydi iki santim açıldıktan sonra doğurabilirsin gibi laflarla beni motive etmeye çalıştı. saat 2 buçuk 3e doğru sancılar 2-3 dakikada bir gelmeye başladı. nst'de herşey çok iyi görünüyordu. bir daha tuşeye aldılar açılma 5 santim olmuştu ebenin yüzü gülüyordu. ancak elini çıkardığında eldiven yeşil renkteydi oğlum kakasını yapmıştı. doktoru aradı bilgi verdi doktor ameliyatdaydı rahmin açılmasını hızlandıracak bir ilaç verilmesini istemiş onuda verdiler ama nst'de bebeğin kalp atışları 70-80 arası oldu bunun üstüne riske atamadık ve altı saatlik bir sancıdan sonra sezaryene aldılar ben ameliyat masasındayken bile hala sancı çekiyordum neyse en iyisi o kısımlara hiç girmeyelim :) kendime geldiğimde eşim ve hasta bakıcı beni yatağa yatırıyordu. dikiş sancılarım vardı biraz. o arada bebeğimiz geldi ben hala yarı baygınım tabi. kendime geldiğim ve onu gördüğüm anda tüm sancılar bitti hamdolsun.
oğlum bize sürpriz yaptı. son kontrolde 3.100 gram iken ve ben sürekli kilo konusunda muzdaripken 3600 gram doğdu. boyuda 50 cm
bunca beklemeye herşey zor olsada değdi çok şükür. ben sancı çekerken aheste aramış kayınvalidemle görüşmüş bugünde aradı sağolsun. bizi merak eden ve dua eden arkadaşlara teşekkür ederim.buda benim küçük oğlum.
Eki Görüntüle 280827 Eki Görüntüle 280828
iyi akşamlarrrrrr
uzun zaman oldu gelemedik topiğimize filizcim almışsın oğluşunu kucağına gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah safa mız maşallah
biz iyiz oğlumla çok şükür, günler nasıl geçiyor anlamıyorum, oğlum aynı babası çok mülayim hiç üzmüyor beni sakin bir bebek şimdilik
aylarr önce gözümde arpacık çıktığını yazmıştım hatırlarmısınız bilmem o arpacık arpalıkcıklıktan çıkıp arpaya dönüştü o da yetmedi aynı gözümde 2. arpacıkta çıktı ondan kısa bir süre sonranormal doğum için çabalarken ıkınmalarımdan ötürü iyice pörtleyip yer ettiler üstüne birde uykusuz geceler başlayınca sol gözüm arpacıklarımdan neredeyse kapandı dün ufak bir operasyonla ikiside alındı defalarca uyuşturucu iğne yapmalarına rağmen canım çok acıdı dünden beri gözüm kapalıydı bugün açıldı şuan şiş ve morluk var feci akıntı+ağrısıda cabası sabaha karşı artık uyumamış bayılmışım eşim oğlumuzu üzerime koyup fotoğrafımızı çekmiş inanın hissetmedim bile
paylaşim istedimbizden son durumlar böyle inşallah bütün anneler ve bebekleri iyidir hepinizi öpüyoruz hasretle
niye tepen attı canım.inşallah dinlenirsin.öptük seni
sağolelifcim çok şükürki birşey çıkmadı.aminnnnn.
teşekkür edrim sibelcim.aminn.evet sanırım içerisindeki bileşenlerden birine karşı alerjisi var.
sağol meltemciğim.evet çok gazlı bir oğlum var ama şuaralar yediklerimede çok dikkat ediyorum domatese varana kadar yemiyorum şükürler olsunki biraz daha rahatladı oğlum.aminnn.
filizcimmm çok şükür sende kavuştun oğluna maaşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun.kilosuda çok iyi korktuğun gibi olmadı şükür.Allah onu size bağışlasın ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inş.sanada geçmiş olsun.
edammm çok çok geçmişolsun tatlım yaa nedir bu arpacıktan çektiğin.neyseki operasyonlada olsa geçmiş.
resminizede bayıldık oğlumla.
Siyiricam simdi. Sinirimden agliyorum resmen. Millet kayinvalideden ceker ben kayinbabadan cekiyorum. Her gece 11de geliyorlar 1de kalkiyorlar, ne yatabiliyorum ne rahat rahat bebegimle ilgilenebiliyorum. Her gece kabuklu findik yemeler vs, kayinlarim da geliyor daha kimler kimler konu komsuya kadar getiriyorlar evime...Annem olmasa napardim bilemiyorum kadin hizmet edip evi temizlemekten benimle ilgilenemiyor bile.
Simdi esim izin verdi annemlere gidip dinlenmeme ama annemi ara dedi. Aradim kayinvalidem "iyi giiit" dedi ardina esime pat bi telefon, babasi...Telde bagiriyor duyuyorum. Yok kirkli bebek disari cikarilmazmis nereye gidiyormusum. Ben de esime bagirdim madem cok biliyorlar, 40 gün bebegi kimse görmek konu komsu akraba evime giren cikan belli degil ne uyuyabiliyorum ne bebegimi emzirebiliyorum dedim. Agliyorum sinirimden yazik annem üzüldü, benden bilecekler, ben götürmek istedim sanacaklar, diye. Afff afff ya kacip gidesim var nerelere gideyim...
Siyiricam simdi. Sinirimden agliyorum resmen. Millet kayinvalideden ceker ben kayinbabadan cekiyorum. Her gece 11de geliyorlar 1de kalkiyorlar, ne yatabiliyorum ne rahat rahat bebegimle ilgilenebiliyorum. Her gece kabuklu findik yemeler vs, kayinlarim da geliyor daha kimler kimler konu komsuya kadar getiriyorlar evime...Annem olmasa napardim bilemiyorum kadin hizmet edip evi temizlemekten benimle ilgilenemiyor bile.
Simdi esim izin verdi annemlere gidip dinlenmeme ama annemi ara dedi. Aradim kayinvalidem "iyi giiit" dedi ardina esime pat bi telefon, babasi...Telde bagiriyor duyuyorum. Yok kirkli bebek disari cikarilmazmis nereye gidiyormusum. Ben de esime bagirdim madem cok biliyorlar, 40 gün bebegi kimse görmek konu komsu akraba evime giren cikan belli degil ne uyuyabiliyorum ne bebegimi emzirebiliyorum dedim. Agliyorum sinirimden yazik annem üzüldü, benden bilecekler, ben götürmek istedim sanacaklar, diye. Afff afff ya kacip gidesim var nerelere gideyim...
aman birdaha gitsinde gelmesin inş o arpacıklar.nejlam canım benğm saolasın ırsi bizde aynı operasyonu annemde ablamda bende birkaçkez geçirdik çıktımmı inmeyen cinsten biizim arpacıklarbizde oğlumla size bayılıyoruk kocaaman olmuş oğlumun abisi çok beyendik resimlerinizi maşallah
aman birdaha gitsinde gelmesin inş o arpacıklar.
sağol teyzesi evet büyüdü oğlum yakında 40 mız çıkıcak.
ayy canım sakin ol yaa kimsenin lafına bakma yazdıklarını ookuyunca biran kendi kayınpederimin yaptıklarını okuyormuşum gibi geldi benimde kayınpederim aynı.herşeye laf eder kaynanamdan çok o söylenir ve karışır.
sen kimseyi dinleme eşinde izin vermiş madem git dinlen boşverrr.
yaa varya şu insanlar neden huzur bozmak için uğraşırlar anlamış değilim.
canım hakikaten sinir bozucu bende benzer durum yaşadımaklım almıyor nasıl düşünemiyorlar emziren lohusa kadınsın rahat edemez çekinir vs.. diye düşünemiyorlar halbuki öyle ince düşünmeye de gerek yok Allah sabır versin tatlım
Merhabalaaar.
Yeşilim zeytinim resmen ameliyat olmuşun geçmiş olsun.Ay Allah birdaha göstermesin. Nazar olmuş sana nazar. Maşallah desin herkesler sana söyle deeee.
Genetik cim okurken cinlerim tepeme fırladı. Ne alaka 40 lı çocuğun dışarı çıkmaması yaa. Biz bugün 1 aylık olduk, 3 kez gezmeye gittik. Babası önceden inip arabamızı ısıtıyor, sonra gelip bizi alıyor. E gittiğimiz yer de sibirya değil. Ne olacak gidiyoz tabi. Kafayı mı yiyelim evde oturup dimi.
Merhabalaaar.
Yeşilim zeytinim resmen ameliyat olmuşun geçmiş olsun.Ay Allah birdaha göstermesin. Nazar olmuş sana nazar. Maşallah desin herkesler sana söyle deeee.
Genetik cim okurken cinlerim tepeme fırladı. Ne alaka 40 lı çocuğun dışarı çıkmaması yaa. Biz bugün 1 aylık olduk, 3 kez gezmeye gittik. Babası önceden inip arabamızı ısıtıyor, sonra gelip bizi alıyor. E gittiğimiz yer de sibirya değil. Ne olacak gidiyoz tabi. Kafayı mı yiyelim evde oturup dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?