2011 Ekim Anneleri

benimkinde hiç kan yoktu bacım, hayırlısı bekliyorum bakalım,dua edin yaa sanırım çok korkuyorum. korkudan olan sancılarımda gitti zaten

benimkinde hiç kan yoktu bacım, hayırlısı bekliyorum bakalım,dua edin yaa sanırım çok korkuyorum. korkudan olan sancılarımda gitti zaten

Korkma canım nişan beyazda olabiliyor rabbim hayırlısıyla doğum yapmanı nasip etsin kısa sürede inşallah kavuşursun sende canım bebişine :)

Eda çok geçmiş olsun fotonuz süper :)

Biz nöbetteyiz şimdi yatırdım daha hemen yatçam 1 saat yada yarım saat bölük pörçük ne kadar uyusam kar...

güle güle büyüt canım Allah sizi ayırmasın sağlık versin daha da.çok tatlı maşallah oğluşuna

canım çoook geçmiş olsun.fotoğrafta çok tatlı.

Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. 41 kere maşşallah çok tatlı oğluşun.

Edacım geçmiş olsun canım. Resminize bayıldıım

Edacim cok gecmis olsun cnm, masaAllah oglusunla sana da.

Dun gece esim bu gece nöbet bende ben bakacagim kizima dedi. sevindim, annemi salona yatirdim biz de kizin odasina yattik. Paşam 2den beri horul horul uyuyor bu nasil nöbet ben anlamadim

Son düzenleme:

günaydıııııııııııııııııııııın
oğlumu yıkadık mayıştı uyudu eşimde taze taze ekmek alıp geldiii hemennn kahvaltıya koşuyorum rüzgar uyanmadan yapmam gereken biiiiiiisürü şey var maraton başlasınnn

Benim tepem iyice atti, annemi de alip annemlere gidiyorum bugün, persembe ev temizlencek o zamana kadar gelmem ins, beni merak etmeyiiin dinlenebilicem ins artik

gunaydin nabersiniz bahimbizde bugun gunumuzu doldurduk saat 7den beri hafif hafif sanci var ama duzenli degil bir gelip bir kayip oluyor yenimide dun hastaneye acile goturmustuk midesini usutmustu bir gece orda kaldi bugun almaya gidecez insallah hastaneye gitmisken bebis gelmeye karar verir bu kurtulu veririm iyice SIKILIyor insan sonlarda

ayyy annesiii... maşallah maşallah... Allah nazardan korusun, sağlıklı sıhhatli analı babalı ömürler versin. Kıyamam ben çok tatlı kuzucuğun maşallah...
Darısı benim başıma, ben de yarın yatacağım saat 8'de hastaneye. bana da suni sancı vereceklermiş. Hafif akıntım var ama suyum ya da sancım yok. Tek istediğim yarın olmadan, suniye gerek kalmadan bugün kendi sancımın gelmesi. Yinede hayırlısı olsun bakalım.
Bu arada sana epidural taktılar mı?

günaydın kızlar ,ya benim nerdeyse 40 ım dolcak ama bu sabah bir miktar kanamam oldu yaa..dr umda yok hastanede ,şimdi arasam ulaşamam ..ne yapsam yaa..varmı böyle bişey yaşayan diicem bende baya erken doğurdum yaa..varmı dr unu arayıp sorabilecek yada bilgisi olan?

masallah allah nazardan saklasin gecmis olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah one kiz oyle heycanla anlatmissin ki gerilim muzigi eksikti

Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin inşallah. fotonuza bayıldım, maşallahhh....

günaydın kızlar gerçi o kadar çok dalıp uyandım ki geceden beri.günaydın mı tünaydın mı gece mi gündüz mü pek bi farkı kalmadı.ama kızımı şimdi uyuttum tekrar.babası sallıyo beşiği ama mızıldıyo yine.kahvaltıyı tam yapamadım kucağımda ahsen vardı eşim yedirdi biraz.buraya bi bakayım dedim.
kızlar kanamalarınız ne durumda? benim geçen hafta rengi açılmıştı şimdi dünden beri gene kanama şeklinde hatta yoğun sayılır sizin nasıl.daha ne kadar sürcekki.40 gün boyunca mı? doktoruma sormayı da unuttum.

Benim tepem iyice atti, annemi de alip annemlere gidiyorum bugün, persembe ev temizlencek o zamana kadar gelmem ins, beni merak etmeyiiin dinlenebilicem ins artik

niye tepen attı canım.inşallah dinlenirsin.öptük seni

Hanimlar aranizda sezeryan sonrasi infex kullanan var mi? Ilk kullandigim günden beri bagirsaklarim inanilmaz calisiyor, kizimin da öyle. Icini okudum emziren anneler kullanmamali süte gectigi icin diyor ama bana doktorum verdi. Dünden beri icmiyorum kestim kafama göre. Kullanan varsa ne kadar süre kullandiniz ayni sorun sizde de oldu mu?

kıyamam ya nazar mı değdi böyle.çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun

amanın amanın kim gelmiş.uzun yollardan gelmiş güzel oğlum kıyamam pek tatlı rabbim analı babalı büyütsün canım

günaydın canlarım ve minik kuzucukları.dün yataktayken misafir gelmeye başladı gece olmuştu son gurubu gönderdim çok yoruldum.ya millet çocuk takımı getirip duruyo bide gilcek gibi değiller ne yapsam onları acaba yığınla oldu bir yere bağışlayim diyorum ama bakalm.ben götüremem onları kimseye utanırım vallahi. koskoca başekim gitmiş hastane çıkışı almış ama gidirilcek gibi değil ceplerinde akrep var.özledim adanadaki arkadaşlarımı kalitelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…