sizede 41 kere maaşallahmaşallah paşamabizimde yarı kırkımız bugün
canım gözün aydın hayılı uzun ömrü olsun yavrunun.merhabalar herkeseee.uzun zamandır giremedik siteye.ben de 8 ekim sabah saat sekizde kızım ZEYNEP BAŞAK ı kucagıma aldım cok sukur.3 310 gr 51 cm dogdu kızım.suan da 21 gunluk oldu.gecmıse bakamadım henuz.herkese sevgıler..........
Esim de babasindan cekiniyor, telde tamam dedi kapatti, giki cikmiyor simdi de...
Hastanede de aynisini yaptilar dolustular durdular odaya, hemsireler bile kizdi bu oda cok kalabalik havasiz diye. Cocuga cep telefonlarini yaklastirmayin dedigim halde kayinpederim cep telefonu sürekli cocugumun tepesinde. 15-16 yasindaki esimin kardesleri kuzenleri emziriyorum kapiyi bile calmadan pat diye iceri giriyorlar hastanede...Bu lohusa halimle beni bu kadar üzdüler ya hepsini Allah´a havale ediyorum...
sizede 41 kere maaşallah
canım gözün aydın hayılı uzun ömrü olsun yavrunun.
canım Allah sabır versin ne diyelim başa gelen çekiliyor.
sen en güzelini yapmışsın ALLAHA havale et Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın.
sağol canımm alerji yaptı kullandığımız ilaç.gerçekten çok korktuk.aminn canımm.Nejlacım şimdi okudum geçmiş olsun oğlun alerji olmuş. Seni bayağı korkutmuş. Allah hepimizin yavrusunu esirgesin. Benimde oğlum çok gazlı. Bazen koşa koşa hastaneye götüresim geliyor korkudan. Ama ilaç almıyorum, çörek otu ve kimyon kaynatıp verince rahatlıyor biraz. Şimdi yine ağlıyor
cnm çok geçmiş olsun son zamanlarda başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi cnm benim kıyamam sana yaaiyi akşamlarrrrrr
uzun zaman oldu gelemedik topiğimize filizcim almışsın oğluşunu kucağına gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah safa mız maşallah
biz iyiz oğlumla çok şükür, günler nasıl geçiyor anlamıyorum, oğlum aynı babası çok mülayim hiç üzmüyor beni sakin bir bebek şimdilik
aylarr önce gözümde arpacık çıktığını yazmıştım hatırlarmısınız bilmem o arpacık arpalıkcıklıktan çıkıp arpaya dönüştü o da yetmedi aynı gözümde 2. arpacıkta çıktı ondan kısa bir süre sonranormal doğum için çabalarken ıkınmalarımdan ötürü iyice pörtleyip yer ettiler üstüne birde uykusuz geceler başlayınca sol gözüm arpacıklarımdan neredeyse kapandı dün ufak bir operasyonla ikiside alındı defalarca uyuşturucu iğne yapmalarına rağmen canım çok acıdı dünden beri gözüm kapalıydı bugün açıldı şuan şiş ve morluk var feci akıntı+ağrısıda cabası sabaha karşı artık uyumamış bayılmışım eşim oğlumuzu üzerime koyup fotoğrafımızı çekmiş inanın hissetmedim bile
paylaşim istedimbizden son durumlar böyle inşallah bütün anneler ve bebekleri iyidir hepinizi öpüyoruz hasretle
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz kac günde dustu?2haftayi bitirdik benimki hala yerinde18:
bilmem ki nazar mı deydi :26: çok saol arkadaşım geçsin inşallah tez zamanda göz çok önemliymiş bir kez daha hatırladım :) bu arada fotodaki tulum senin hediye ettiğin tulum tanıdık geldimi
ayy kılzar şimdi pc masasına düşüp bayılacam yaa.. bölük pör.ük uyumaktan ne olduğu anlamıyorum valla.. artık saatlerin bizim için anlamı kalmadı, yusufa göre ayarlıyoruz kendimizi:) güzel ama.. şimdi de acaba nerden başlasam dedim dedim kalktım buraya geldim.. bi ton iş var ama olması gerekeni yapcam gerisini sonra artık, çünkü dikişlerimin iyileşmicek böyle giderse.. neyse amann çekirdek aile baş başa kaldık zaten no proplem
kocacımda okuldan gelip bişiler yedi aceleden, azcık dinlenip pazara gitti.. baba olmakda kolay değil...
genetikerin (doğru yazmışımdır inş) neyse tatlım üzme kendini, böyle karışılası kolay bi durum değil ama bebeğini düşün ağlarsan süt kesilir allah korusun.. ne sinir bişi yaa, başında kocan var ama işte.. hayır hadi nezaketen sorulabilir ama onların da gönlü olmasa bile karışmamaları lazım. valla kayınvalidem bi ayy durdu, ama çok şükür bana en ufak bişi demedi.. ki yani kusurumuzda olmuştur illa ki.. neyse canım git dinlen boşver, şimdi buna konuşmasa başka bişeye muhakkak konuşacaklar, karışacaklar yani bari dinlenmiş olursun şu dönemde...
Gidemiyorum hicbir yere kaldim burda...Esim sirkete gidiyorum dedi cikti, halbuki bugün sirketi acmiyorlar bile, sirf annem var diye öyle dedi biliyorum, esofmanlari cekti gitti nereye gittiyse, huzurumu kacirdilar resmen, Allah´im bildigi gibi yapsin...
cnm çok geçmiş olsun son zamanlarda başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi cnm benim kıyamam sana yaaallah nazarlardan korusun sizi resminizede ayrıca bittim çok şirinsiniz
cnm dışarda 4 yada 5 dikişim vardı içerde kaç tane var bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole gittiğimde dışta 1 tane kalmıştı içerdekiler daha duruyordu onlar biraz daha geç iyileşir düşer demişti drum iyi bakmıssın çabuk iyileşmiş dedi birde
ben her wc ye girdiğimde antibakteriyel jelle yıkadım sonra fön makinesi tutup iyice kuruttum sonrada batikon sürdüm nemli bırakmamaya özen gösterdim
zeytin güle güle büyüt melisi canımduyunca tebrik ediyoruz kimsenin birbirini gördüğü yok malum:)
dr git bence, ihmal etme.. normal durmu nasıl bilmiyorum ama ben sezo oldum bi de dikişlerim iltihablandı bu yüzden sancı oluyor...
üff ben kalkıyım bari, Yusufcuğum uynama sinyalleri veriyor.. kalkıp balkonu yıkayım, belki çamaşır atarım bi sürü çamaşır birikmiş hepside ayrı ayrı kimbilir kaç makine olcakmutfağı toplamam lazım bulaşık var.. kalk aheste kalkkk
canım çok şükür şimdi iyi oğlum.sağol canım.hayırlı pazarlar kızlar..
edaa tatlım çok geçmiş olsun.. malum mu oldu nedir, kaç gündür aklımdasın, arada girdim ben ama göremeyince merak etmiştim. hatta dün bi ara bi kaç msj yazıp çıkmak zorunda kaldım, seni sorcaktım bebeden akıl kalmıyo:)neyse canım çok çok geçmiş olsun , kendine de rüzgar oğluma da bolca oku emi canım, hatta her emişde oku, alışkanlık oluyor.. paşama bak maşallah ne güzel çıkmış, anasının üstünde
necla Ahmet nasıl şimdi, geçen okudum ama dediğim gibi o an fırsat olmadı sonrada gördüğümde yazarım nasılsa geçmişi okuyamıyoruz dedim... dikkat et canım sende emi, geçmiş olsun...
Kızlar normal dogum yapanlar dikislerinizi sormuştum.kac günde dustu acep
Hanimlar aranizda sezeryan sonrasi infex kullanan var mi? Ilk kullandigim günden beri bagirsaklarim inanilmaz calisiyor, kizimin da öyle. Icini okudum emziren anneler kullanmamali süte gectigi icin diyor ama bana doktorum verdi. Dünden beri icmiyorum kestim kafama göre. Kullanan varsa ne kadar süre kullandiniz ayni sorun sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?