2011 Ekim Anneleri

maşallah paşama bizimde yarı kırkımız bugün
sizede 41 kere maaşallah

canım gözün aydın hayılı uzun ömrü olsun yavrunun.

canım Allah sabır versin ne diyelim başa gelen çekiliyor.
sen en güzelini yapmışsın ALLAHA havale et Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Nejlacım şimdi okudum geçmiş olsun oğlun alerji olmuş. Seni bayağı korkutmuş. Allah hepimizin yavrusunu esirgesin. Benimde oğlum çok gazlı. Bazen koşa koşa hastaneye götüresim geliyor korkudan. Ama ilaç almıyorum, çörek otu ve kimyon kaynatıp verince rahatlıyor biraz. Şimdi yine ağlıyor

sağol canımm alerji yaptı kullandığımız ilaç.gerçekten çok korktuk.aminn canımm.
bende o günden beri ilacı falan kestim evde dr verdiği diğer ilaacını bile vermiyorum sadece d vitaminini veriyorum ve yediklerimede dahada dikkat ediyorum.şükürler olsunki oğlum şimdi daha iyi.drmuz 4 aya kadar gaz problemi çekilir dedi.artık bir şekilde atlatıcaz bu sorunuda inş.

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun son zamanlarda başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi cnm benim kıyamam sana yaa allah nazarlardan korusun sizi resminizede ayrıca bittim çok şirinsiniz
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz kac günde dustu?2haftayi bitirdik benimki hala yerinde 18:

cnm dışarda 4 yada 5 dikişim vardı içerde kaç tane var bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole gittiğimde dışta 1 tane kalmıştı içerdekiler daha duruyordu onlar biraz daha geç iyileşir düşer demişti drum iyi bakmıssın çabuk iyileşmiş dedi birde
ben her wc ye girdiğimde antibakteriyel jelle yıkadım sonra fön makinesi tutup iyice kuruttum sonrada batikon sürdüm nemli bırakmamaya özen gösterdim

hayırlı pazarlar kızlar..

edaa tatlım çok geçmiş olsun.. malum mu oldu nedir, kaç gündür aklımdasın, arada girdim ben ama göremeyince merak etmiştim. hatta dün bi ara bi kaç msj yazıp çıkmak zorunda kaldım, seni sorcaktım bebeden akıl kalmıyo:) neyse canım çok çok geçmiş olsun, kendine de rüzgar oğluma da bolca oku emi canım, hatta her emişde oku, alışkanlık oluyor.. paşama bak maşallah ne güzel çıkmış, anasının üstünde

necla
Ahmet nasıl şimdi, geçen okudum ama dediğim gibi o an fırsat olmadı sonrada gördüğümde yazarım nasılsa geçmişi okuyamıyoruz dedim... dikkat et canım sende emi, geçmiş olsun...

ayy kılzar şimdi pc masasına düşüp bayılacam yaa.. bölük pör.ük uyumaktan ne olduğu anlamıyorum valla.. artık saatlerin bizim için anlamı kalmadı, yusufa göre ayarlıyoruz kendimizi:) güzel ama.. şimdi de acaba nerden başlasam dedim dedim kalktım buraya geldim.. bi ton iş var ama olması gerekeni yapcam gerisini sonra artık, çünkü dikişlerimin iyileşmicek böyle giderse.. neyse amann çekirdek aile baş başa kaldık zaten no proplem

kocacımda okuldan gelip bişiler yedi aceleden, azcık dinlenip pazara gitti.. baba olmakda kolay değil...

genetikerin (doğru yazmışımdır inş) neyse tatlım üzme kendini, böyle karışılası kolay bi durum değil ama bebeğini düşün ağlarsan süt kesilir allah korusun.. ne sinir bişi yaa, başında kocan var ama işte.. hayır hadi nezaketen sorulabilir ama onların da gönlü olmasa bile karışmamaları lazım. valla kayınvalidem bi ayy durdu, ama çok şükür bana en ufak bişi demedi.. ki yani kusurumuzda olmuştur illa ki.. neyse canım git dinlen boşver, şimdi buna konuşmasa başka bişeye muhakkak konuşacaklar, karışacaklar yani bari dinlenmiş olursun şu dönemde...

Gidemiyorum hicbir yere kaldim burda...Esim sirkete gidiyorum dedi cikti, halbuki bugün sirketi acmiyorlar bile, sirf annem var diye öyle dedi biliyorum, esofmanlari cekti gitti nereye gittiyse, huzurumu kacirdilar resmen, Allah´im bildigi gibi yapsin...

neyse canım üzülme, kimse içinde huzurunu bozma eşinde anlar ama işte... o da arada kalıyor gibi gitsin kafasını dağıtsın napcan.. sen otur bebğinle ilgilen bak bu anlar bi daha gelmicek.. kimsenin görgüsü yoksa sen söyle, emziriyorum kapıyı vurun filan vs.... üzüldüm yaa..

teşekkür ederim canım,ben baticon ile sık sık sildim.ama dikişin dışarda oan son kısmında atılan düğüm aynen duruyor yerinde.18 gün oldu.biraz acı da var hafif.minnoşu bırakıp doktora nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyorum.malum sürekli emmek istiyor.

zeytin güle güle büyüt melisi canım duyunca tebrik ediyoruz kimsenin birbirini gördüğü yok malum:)

dr git bence, ihmal etme.. normal durmu nasıl bilmiyorum ama ben sezo oldum bi de dikişlerim iltihablandı bu yüzden sancı oluyor...

üff ben kalkıyım bari, Yusufcuğum uynama sinyalleri veriyor.. kalkıp balkonu yıkayım, belki çamaşır atarım bi sürü çamaşır birikmiş hepside ayrı ayrı kimbilir kaç makine olcak mutfağı toplamam lazım bulaşık var.. kalk aheste kalkkk

slm kızlar cadım durmadı ki bi yazayım şuraya
uykusuzluktan parça parça uyumaktan neredeyse hiç geçmeyen bi baş ağrım var artık kocada hastalandı üstelik sabah evde kötü oldu biraz hastaneye gidecektik hazırlandık geçti aşkım daha iyiyim dedi işe gitti sonra orda kötüleşmiş sancılanmış (böbrek taşı var bu arada) hastaneye gitmişler öğlen geri eve döndü uyuyo şimdi ( kızım uyusa biraz bende uyusam ne güzel olur ama bir sürüde işim var of offff

Canım teşekkürler artık. Yogunuz gözden kaçırıyoruz kim ne zaman dogum yaptı bilmeyebiliyoruz.Canım ben de mutlu sağlıklı bir ömür dilerim minnosunla

canım çok şükür şimdi iyi oğlum.sağol canım.

Son düzenleme:
Kızlar normal dogum yapanlar dikislerinizi sormuştum.kac günde dustu acep

benım dıkıslerım de dısarda 4 5 tane kadar ıcerdede var ama ne kadar bılmıyorum..dogumdan 5 6 gun sonra bır kac tanesı dustu..dısardakılerden 2 tanesı dusmedı henuz..aslında ıyılestı ama ıpler duruyo pembe pembe :)içerdekılerden haberım yok halen duruyorlar.. :))
sadece tam epizyoya baslanılan noktada bır dıkısım atmıs ve yarım cm acılma yapmıs(doktorum oturmayacaksın 15 gun demıstı ama ıs guc bebek falan derken bu ımkansız tabı..halıyle sımdıye kadar coktan ıyılesmesı gerekırken hala ıyılesmedı ve sızlıyor bır tane dıkıs...her vc den sonra sıcak suyla yıkadım havlu kagıtla kuruladım..batıkonla sılıp kremını surdum ama dıkısı atmaktan kurtaramadık...benımde canım sıkılıyo genısleme olucak derı bırbırıne bırlesmıcek dıye

yslzytn cok gecmıs olsun canım....umarım tekrarlamaz ınsanın neresı acırsa canı orda oluyor..Allah tez vakıtte sıfa nasıp eylesın..

filiz Allah analı babalı buyutsun..cok bekledın yavruyu..Rabbım hayırlı kaderler yazsın ınsaallah...

benım yavru kusum da hasta dıye cok uzulmustum gunduz..aksama kadar sadece 1 kez emdı oda 5 dkbıle surmedı ıkı cektı bıraktı..ve butun gun oylece yattı..elhamdulıllah yenı yenı gozunu acıyor ..onunda benımde kusmadıgı surece keyfımız yerınde...

esımm bugun kızıma ayrı uzuldu benım ona uzulusume ayrı uzuldu...1 ay boyunca kesınlıkle elını suya sokmayacaksın vc ymıs banyoymus temızlemeyeceksın ben temızlıcem sen usutmeyeceksın dedısende kızımda hasta olmayacaksınız dedı..ıs yapmayı yasakladı...benım merhamet abıdesı kocammmmmm

Ben normal doğum yaptım, bana da yazdı doktorum be kullandım, ben de bağırsak çalıştırma yapmadı, oğlum sık çiş yapıyor ama sık beslendiğinden öyle olduğunu düşünüyorum ben...

Filizciğim, sonunda kavuştun oğluşuna, maşallah çok tatlı, Allah analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...

Eda tatlım, çok geçmiş olsun... Foto da süper, enişteye tebrikler... ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…