korkma bence bu iğnelerden oluyor kesin karar verdim, eski topikleir okudum bir sürü kadn bebeğini doğurmuş bu lekelerle ve özellikle iğne kullananlar yazmış canım ara ara diye istirahat et dinlen bende aynıyım, yarın için bana dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş.
günaydın,
ben 6+3de vajinal kontrolde duydum. mucizeyi..
6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. onu gördüm ultrasonda. önümüzdeki hafta kap atışlarını duyabiliriz dedi doktorum .çok mutluyum ve şaşkın:)
Ya bu listeye kendimi nasıl ekleyebilirim.Bende Ekim annesi olaCagiM insallah
slm kızlar bende aranıza bugün katılıyorum SAT 26 OCAK .. inşallah kolay sağlıklı bi hamilelik geçiririz..
ARKADASLAR HERKEZ KENDİNİ NASIL HİSSETİĞİNİ NELER YASADIĞINI YAZSINDA BAKALIM KİMLER AYNI SEYLERİ YAŞIYORRR
KADINLAR GÜNÜMÜZZZ KUTLU OLSUNN.......
BEN MİDE BULANTISINDAN ÖLÜYORUM HİÇ GEÇMİYOR KUSMA YOK AMA İÇİN İÇİN BULANIYOR ÇOK ŞİDDETLİ
GECE 3 KEZ FARKLI SAATLERDE KALKIYORUMM
ÇOK SIK ÇİŞİM GELİYOR
CANIM HİÇ BİŞİ YEMEK İSTEMİYOR AMA AŞERDİĞİM OLUYOR GARİP GARİP SEYLER DONDURMA FİLAN GİBİ KAR YAĞARKEN :)
VE ÇOK SIK ACIKIYORUMMM AMA BİŞİ YİYEMİYORUMMM
İŞTE BENİMKİLR BÖLE HADİ YAZINDA BAKAYIM TEKMİYİMMMM
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ......
kızlar ekşi erik istiyombu akşam market market dolaştık yok rüyamda görmeye başladım bugün de arıcaz bir limon yedim hala hırsımı alamadım
6. haftanın içindeyim.bende de tam aksine göğüs hassasiyeti gitti.o damarlar falan azaldı.ben de bu yüzden telaşlıyım.ada akıllı en önemli belirtim buydu çünkü.ben de aksine göğüs hassasiyeti azalan var mı bunu soracaktım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?