2011 Ekim Anneleri

ZUELEYHA arkadaşım ,sağarak veriyorsun galiba sen
anne memesini reddettirmeyen biberon varmış,onu bir araştır
diğer biberonlardan çok farklı
inşallah faydası olur MEDELA MARKASI

Son düzenleme:
RUMUZ SANA özel msj yazdım ,uzun yazdım galiba gitmedi
ama kötü günler geçirdim,rahatlayınca tekrar yazacam canım sana
sen ve oğluşunu merak ediyorum birde çocuk doktoru önerisi istiyorum
öptüm

arkadaşlar merhaba. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım kulübe. daha önce katılmadığımı bin pişman oldum çok güzel bi topik olmuş. benimde 25 günlük erkek bebişim var. yanlız hala emme problemimiz var karnı bir türlü doymuyo ve mama vermek zorunda kalıorum. benim durumlumda olanlar varmı. tavsiyelerinize ihtiyacım var. herkesin bebeği sağlıklı mutlu olur inşallah.

canım normal benim ilk doğumumdan sonra kanamam 50 60 gün kadar sürmüştü dr gitmiştim emzirdiğim için dr normal demiştihormonlarla alakalıymış

arkadaşlar sizleri çok özledim, 28 eylülde normal doğum yaptım, 3 kilo doğdu oğlum, şimdi 4 kilo civarı, biraz gazlı oğlum, zorlanıyoruz, bu arada yüzünde isilik gibi kızarıklık oldu, çok üzülüyorum, sivilce gibi her yeri, dr olur bazı bebeklerde dedi, bepanthen sür dedi ama hala geçmedi yavrumun yüzü, böyle olan varmı arkadaşlar, napcağımı bilemiyorum..

canım dogurdun demek cok sevındım rabbım analı babalı buyutsun bende soruyorum fılız kım ahtermınamı dıye ama cvp veren olmadı tebrık edemedım onun ıcın sancılar cekıp sezeryan olmussun rabbım ecrını verır ıns. guzel gunlerde buyut bebegını
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır sadece ahtermınamıydı o fılız dıye baktım aklım ondaydı dogurmayan kaldımı acaba ? cok yorgunum gelıcem ınsallah bı ara gorusuruz kızlar

Cnm kac gun devam ettin hapa? Kutuyu bitirdin mi? 12 saatte bir aliyordum ben dun kafama gore biraktim

slm kızlar herkes iyimi
geçmişi jet hızıyla yarım yamalak okudum
edaaa geçmiş olsun canımm foto süper inşallah tez vakitte iyi olur o güzel gözlerin

nejlaa geçmiş olsun o kızarıklık benim miniktede oldu isilikmiş ilaç kullandık ya onun etkisiymiş üst dudağın üstünde hafif morluk var gibiş dedim doktor her yeni doğamda olur 1.5 ayadüzelir demişti
hmm filiz doğum yapmış hayırlı olsun allah annelibabalı etsin

juju süt ve gaz sorunu varmış süt için incir üzüm hurma kompostoları ve pekmez şerbeti accayip işe yarıyor gaz içinse nurse harveys diye bitkisel bi şurup verdi doktor dere otu ve kimyon karışımı galiba maşallah kızımda öle bi sorun olmadı ondan sonra

aklımd apek bişey kalmadı kusura bakmayın

herkesi çok öpeirm
haa sansee senin durumu yaşayan arkadşaım var telaşlanma canım 40 ı bir hafta önce bitti ve kanaması açılmış doktor normal için temizlieniyo demiş umarım sneinkide öledir
canom uykusuz yarım yamalak haller bendede aynı unutkan asabi bi garip bişi oldum yani alışmamız lazım canım tek umudum 40ında güya düzelirmiş diyolar haydi bakalım ne olcak

herkesi çok öper kuzuları koklarım allaha emanet olun

kızlarr o hayvanlı tulumları nerden aldınız bend eistiyoruuum bulamıyorum ne internette nede burada bayrama almak istiyorum kuzumaa

kızlarr felaket moralım bozuk,aglamaktan ıcım cıktı..kızım emzırdıkten ehemn sonra butun emdıgını cıkartıyor acı acı eksı eksı kokuyor kusmugu..bugune kadarda kusardı ama cok az olurdu..bugun sabah berı kusa kusa halı kalmadı cocugun...ne yapıyım ben yaa..ben mı usuttum o mu anlamadım..usutmus olsa kakasının rengı degısmezmıydı hem?:26:

irem canım yarın doktora götür bence

irem canım yarın doktora götür bence

canım resmen burnumda..ayak parmaklarımda yara cıktı nasıl kasınıyo mantar gbı Allah korusun..nerdeyse yuruyemıyorum yavrum oyle baygın gıbı yatıyo . rabbım dayanma gucu ver..goturcem yarın canım..yuzune bakmaya kıyamıyorum hem ayaklarımıda gostercem kullndıgım antıbıyotıktenmı oldu acaba..

iyi geceler kızlarr..çook uykususuzm ama uyuyamıyorum ,yorgunluktan adrenalin salgıladım galiba,daha bi hareketliyim ,ama aynı zamanda boğazım accayip ağrıyo ...neyse bu herkeşin bildiği şeylerr..bide basurum bi azdı anlatamam ,herkeşe söylediğim şeyi ,yani kuşburnu lapasını denedim totoşta..umarım işe yarar..
canım normal benim ilk doğumumdan sonra kanamam 50 60 gün kadar sürmüştü dr gitmiştim emzirdiğim için dr normal demiştihormonlarla alakalıymış
saol canım cevabın için ...drumada ulaştım oda normal dedi..

hoşgeldin canım aramıza..bende ara ara mama veriyorum göğsümde süt yokken ,ama azcık veriyorum 30 ml kadar ,belki günde 2 kere ,bazende hiç vermiyorum yettiğini hissedersem ..ben kendini sağmanı öneririm sütü artırdığını düşünüyorum .başka hiç bişey bende aşırı süt artımına neden olmadı ,ama arkadaşlarında bu konuda iyi fikirleri var..dene istersen..

kızlarr o hayvanlı tulumları nerden aldınız bend eistiyoruuum bulamıyorum ne internette nede burada bayrama almak istiyorum kuzumaa
canım ben cumartesi günü pazarda gördüm ,ama poposunda kuyrukları yoktu ,farelisi falan vardı ,bidaha çıkarsam alıp yollamak isterim nidama ,haftaya fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ,bayramdan sonra olmazmı?

canım gecmıs olsun acaba kakamı yapamadı bızımkı kaka konusunda sorunlu bıraz kaka yapaym derken ıkınmaktan kusuyo he ama kaka yok yada cokmu gazı var ondanda oluyougrasırken kusuyo bı dıger olasılık cok emıyo fazlasını atıyo olabılır. umarım atlatırsınız telas yapma canım bu arada dıkkat et doktora gıdınce sana sorucaktır fıskırtarakmı kusuyor kac kere kusuyor beslendıken sonramı dıye aklında bulunsun onun ıcın fıskırtarak kusmak bazen bı hastalıktan kaynaklanoyo ona dıkkat et oyleyse doktoruna soyle umarım gazdan fılandır canım bızımkı hemen hemen her emmeden sonra kusuyo gazını cıkarırsam yok uyur yatırırsam kusmuyo ama yıne agzından akıyo bende kaka ya cozum bulamadım esım alısır zamanla duzene gırer dıyo kaka yapıyo ama zorlanıyo gıbı kızarıyo gazla bırlıkte cıkıyo cogunlukla kaka

edacım operasyon gecırmıssın gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın

cok uykum var buyuk oglum gece kalkıyo yanımıza gelıyo bebegıyanımda gorunce soruo nedenyatagında deıl dıye bebegıyatırıyorum 2 saat sebepsız aglıyo tam bebek uyudu derken onla ugrasıyorum umarım bu gece kalkmaz herkese ıyı geceler

Çok sinirliyim akşam misafir geldi eişmin akrabaları allahım çocuğu alamadım ellerinden,bi biri bi biri alıyo yok saçı şöyle, kaşı güzel ,eli nazik, çocuğu çatlatıcaklardı ya emzircem diye aldım beşiğe koydum az bi viyaklamasına ben mutfaktan gelene kadar almışlar gene eşim götürdü neyse onları geri geldi bi patladım dedim bu ne ya hiç mi çocuk görmemişler el kadr bebek canı çıktı dedim ellerinde bunun kemiği ne ki daha.. Bidaha dicem dedim kucağa vermiyoruz diye görgüsüzler ya bıktım milletten ya gelendende gidendende gına geldi bi yandan allahım affet eksik etme diyorum bi yandan yoruldum artık ya Boş günümn akşamım yok nerdeyse, zaten çocuk yaramaz eşimde geberdi artık hafta içi uykusuz işe git gel hafta sonu dinlencek adam gelen giden bitmiyo çocuk şimdi uyurken sıçrıyıp duruyo ay canım çok sıkkın yaaa

irem geçmiş olsun kuzuna inşallah yediği yarıyo filan diyedir canım nazar değmişte olabilr bol bol okuyun..

genetikerin valla benim sinir sistemim kaldırmaz o nasıl anlayışsız görgüsüz bri kayınpeder ya utanmaz rezil kusura bakma ama loğusa kadının evinde 11 den 1 e kadar ne işin var yaa her gün hergün

Off okudukalrımıda unuttum neyse.. İnşallah lu gelen giden faslı biter en kısa sürede artık.. Çok yoruldum ben ya bebeğime bakamıyorum misafir gelince mutfağa git gel o arada gelen giden alıyor kucağına elleri temizmi hijyenikmi değilmi bilmiyorum mikrop kaçak diey korkuyorum..

iyi geceler kızlar.bgn misafir vardı hem öğlen hem akşam.çok rahatsız edici ya.kızım şimdi uyuyor.ama az emdi gibi geldi bekliyorum az daha emzireyim diye.sonra ben de biraz yatcam inş.akşam emerken ağladı bi rahatsızlığı var gibi.şimdi geçti sanırım kalabalıktan hoşlanmıyo.bide burnu tıkalı sinir oluyo emerken.Allahım onun sağlığı yerinde olsun da diğer şeyler çekiliyo bi şekilde.

ay çok sinir oldum canım ya.bu ne saygısızlık.zaten insan 2 dk biri gelse rahat edemiyo.bgn benim kayınvalidemler geldi görümcemler falan Allahtan akşama kalmadılar valla gitsinler diye gözlerinin içine baktım.emzirmek sorun oluyo başka odayada gidemiyorum oturduğumuz odanın sıcaklığı iyi diye.sinirlenme canım ama konuş eşin halletsin.sen bişey dersen yüzgöz olursun.inş. düzene girer zamanla.

güle güle büyüt canım sağlıkla inş.

Aff aff...Gelen giden demeyin bana...Nerelere gideyim ben, annemin hakkini nasil ödeyeyim. Yazik kadincagiz yatiyor kalkiyor 2. yi aman hemen yapma diyor. Kayinpederim bi de siyasetin icinde olan biri, güya görgülü saygili... Bi bana göstermiyor görgüsünü saygisini... Sabahtan aksama kadar sirkette birlikteler ona ragmen bir araya geldin mi yine is konusuyorlar o saate kadar, ben cekiliyorum bebegi de yatiriyorum hala kalkmiyorlar... Kabuklu findiklar, meyveler, icecekler havada ucusuyor. Yazik annem gece onlari topluyor gittiklerinde, kadin bana mi baksin bebege mi eve mi sasirdi vallahi.

Esim toz kondurmuyor ailesine, beni bastiriyor biliyorum ben, yoksa hakli oldugumu o da biliyor ama beni yüz bulup da saldirtmak istemiyor üstlerine. Küstüm ona da konusmuyorum. Gikini cikaramiyor babasina, onla mi evliyim babasiyla mi, kayinbaba bu kadar karisir mi ya aile icine?

Canım, kutuyu bitirdim ama bebişle ilgilenmekten düzenli ve saati saatine içemedim ilacımı... Sanırım 8 günde bitirdim...

Saolasin cnm cvbin icin. Ben de 8 gün 12 saatte bir ictim ama daha var kutuda, kafama göre biraktim, zaten dikislerimde falan sorun yok elh. Ilaci kesince wc ye zor yetismelerim de bitti, kizim da daha az kakasini yapar oldu...

Meltem cok gecmis olsun, hem corap hem patik giy, bunaldim deyip cikarma ayagindan sakin...

delirdimmmm .gece misafir vardı yine bide eltim oğlunu bize yolluyo devamlı sabah akşam çocuk bende.akşam çocuk gık diyo kucaklıyolar sinir oldum .bide emzirdim 15dk. oldu illa tekrar emzir doymadı dediler yine verdim sussunlar diye düzen alt üst oldu delirdim yaaaa .ölcem ben bunların elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…