günaydın kızlar ,ya benim nerdeyse 40 ım dolcak ama bu sabah bir miktar kanamam oldu yaa..dr umda yok hastanede ,şimdi arasam ulaşamam ..ne yapsam yaa..varmı böyle bişey yaşayan diicem bende baya erken doğurdum yaa..varmı dr unu arayıp sorabilecek yada bilgisi olan?
İyi geceler kızlar. sonunda bende doğurdum. ama ne doğum :) Sabah 8'de hastahaneye gittik açılmam biraz daha artmıştı doktor alttan sakız gibi bir ilaç verdi son model suni sancıymış :) saat 9 da başladı sancı saat 12de iki santim olmuştu. tabi o arada ben bayağı sezaryen yanlısı olmaya başladım. ebem gerçekten çok iyi ve motive ediciydi iki santim açıldıktan sonra doğurabilirsin gibi laflarla beni motive etmeye çalıştı. saat 2 buçuk 3e doğru sancılar 2-3 dakikada bir gelmeye başladı. nst'de herşey çok iyi görünüyordu. bir daha tuşeye aldılar açılma 5 santim olmuştu ebenin yüzü gülüyordu. ancak elini çıkardığında eldiven yeşil renkteydi oğlum kakasını yapmıştı. doktoru aradı bilgi verdi doktor ameliyatdaydı rahmin açılmasını hızlandıracak bir ilaç verilmesini istemiş onuda verdiler ama nst'de bebeğin kalp atışları 70-80 arası oldu bunun üstüne riske atamadık ve altı saatlik bir sancıdan sonra sezaryene aldılar ben ameliyat masasındayken bile hala sancı çekiyordum neyse en iyisi o kısımlara hiç girmeyelim :) kendime geldiğimde eşim ve hasta bakıcı beni yatağa yatırıyordu. dikiş sancılarım vardı biraz. o arada bebeğimiz geldi ben hala yarı baygınım tabi. kendime geldiğim ve onu gördüğüm anda tüm sancılar bitti hamdolsun.
oğlum bize sürpriz yaptı. son kontrolde 3.100 gram iken ve ben sürekli kilo konusunda muzdaripken 3600 gram doğdu. boyuda 50 cm
bunca beklemeye herşey zor olsada değdi çok şükür. ben sancı çekerken aheste aramış kayınvalidemle görüşmüş bugünde aradı sağolsun. bizi merak eden ve dua eden arkadaşlara teşekkür ederim.buda benim küçük oğlum.
Eki Görüntüle 280827 Eki Görüntüle 280828
Ben normal doğum yaptım, bana da yazdı doktorum be kullandım, ben de bağırsak çalıştırma yapmadı, oğlum sık çiş yapıyor ama sık beslendiğinden öyle olduğunu düşünüyorum ben...
Filizciğim, sonunda kavuştun oğluşuna, maşallah çok tatlı, Allah analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...
Eda tatlım, çok geçmiş olsun... Foto da süper, enişteye tebrikler...))
kızlarr felaket moralım bozuk,aglamaktan ıcım cıktı..kızım emzırdıkten ehemn sonra butun emdıgını cıkartıyor acı acı eksı eksı kokuyor kusmugu..bugune kadarda kusardı ama cok az olurdu..bugun sabah berı kusa kusa halı kalmadı cocugun...ne yapıyım ben yaa..ben mı usuttum o mu anlamadım..usutmus olsa kakasının rengı degısmezmıydı hem?:26:
irem canım yarın doktora götür bence
saol canım cevabın için ...drumada ulaştım oda normal dedi..canım normal benim ilk doğumumdan sonra kanamam 50 60 gün kadar sürmüştü dr gitmiştim emzirdiğim için dr normal demiştihormonlarla alakalıymış
hoşgeldin canım aramıza..bende ara ara mama veriyorum göğsümde süt yokken ,ama azcık veriyorum 30 ml kadar ,belki günde 2 kere ,bazende hiç vermiyorum yettiğini hissedersem ..ben kendini sağmanı öneririm sütü artırdığını düşünüyorum .başka hiç bişey bende aşırı süt artımına neden olmadı ,ama arkadaşlarında bu konuda iyi fikirleri var..dene istersen..arkadaşlar merhaba. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım kulübe. daha önce katılmadığımı bin pişman oldum çok güzel bi topik olmuş. benimde 25 günlük erkek bebişim var. yanlız hala emme problemimiz var karnı bir türlü doymuyo ve mama vermek zorunda kalıorum. benim durumlumda olanlar varmı. tavsiyelerinize ihtiyacım var. herkesin bebeği sağlıklı mutlu olur inşallah.
canım ben cumartesi günü pazarda gördüm ,ama poposunda kuyrukları yoktu ,farelisi falan vardı ,bidaha çıkarsam alıp yollamak isterim nidama ,haftaya fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ,bayramdan sonra olmazmı?kızlarro hayvanlı tulumları nerden aldınız bend eistiyoruuum bulamıyorum ne internette nede burada bayrama almak istiyorum kuzumaa
kızlarr felaket moralım bozuk,aglamaktan ıcım cıktı..kızım emzırdıkten ehemn sonra butun emdıgını cıkartıyor acı acı eksı eksı kokuyor kusmugu..bugune kadarda kusardı ama cok az olurdu..bugun sabah berı kusa kusa halı kalmadı cocugun...ne yapıyım ben yaa..ben mı usuttum o mu anlamadım..usutmus olsa kakasının rengı degısmezmıydı hem?:26:
Siyiricam simdi. Sinirimden agliyorum resmen. Millet kayinvalideden ceker ben kayinbabadan cekiyorum. Her gece 11de geliyorlar 1de kalkiyorlar, ne yatabiliyorum ne rahat rahat bebegimle ilgilenebiliyorum. Her gece kabuklu findik yemeler vs, kayinlarim da geliyor daha kimler kimler konu komsuya kadar getiriyorlar evime...Annem olmasa napardim bilemiyorum kadin hizmet edip evi temizlemekten benimle ilgilenemiyor bile.
Simdi esim izin verdi annemlere gidip dinlenmeme ama annemi ara dedi. Aradim kayinvalidem "iyi giiit" dedi ardina esime pat bi telefon, babasi...Telde bagiriyor duyuyorum. Yok kirkli bebek disari cikarilmazmis nereye gidiyormusum. Ben de esime bagirdim madem cok biliyorlar, 40 gün bebegi kimse görmek konu komsu akraba evime giren cikan belli degil ne uyuyabiliyorum ne bebegimi emzirebiliyorum dedim. Agliyorum sinirimden yazik annem üzüldü, benden bilecekler, ben götürmek istedim sanacaklar, diye. Afff afff ya kacip gidesim var nerelere gideyim...
merhabalar herkeseee.uzun zamandır giremedik siteye.ben de 8 ekim sabah saat sekizde kızım ZEYNEP BAŞAK ı kucagıma aldım cok sukur.3 310 gr 51 cm dogdu kızım.suan da 21 gunluk oldu.gecmıse bakamadım henuz.herkese sevgıler..........
Cnm kac gun devam ettin hapa? Kutuyu bitirdin mi? 12 saatte bir aliyordum ben dun kafama gore biraktim
Çok sinirliyim akşam misafir geldi eişmin akrabaları allahım çocuğu alamadım ellerinden,bi biri bi biri alıyo yok saçı şöyle, kaşı güzel ,eli nazik, çocuğu çatlatıcaklardı yaemzircem diye aldım beşiğe koydum az bi viyaklamasına ben mutfaktan gelene kadar almışlar gene eşim götürdü neyse onları geri geldi bi patladım dedim bu ne ya hiç mi çocuk görmemişler el kadr bebek canı çıktı dedim ellerinde bunun kemiği ne ki daha.. Bidaha dicem dedim kucağa vermiyoruz diye görgüsüzler ya bıktım milletten ya gelendende gidendende gına geldi bi yandan allahım affet eksik etme diyorum bi yandan yoruldum artık ya Boş günümn akşamım yok nerdeyse, zaten çocuk yaramaz eşimde geberdi artık hafta içi uykusuz işe git gel hafta sonu dinlencek adam gelen giden bitmiyo çocuk şimdi uyurken sıçrıyıp duruyo ay canım çok sıkkın yaaa
genetikerin valla benim sinir sistemim kaldırmaz o nasıl anlayışsız görgüsüz bri kayınpeder ya utanmaz rezil kusura bakma ama loğusa kadının evinde 11 den 1 e kadar ne işin var yaa her gün hergün
ay çok sinir oldum canım ya.bu ne saygısızlık.zaten insan 2 dk biri gelse rahat edemiyo.bgn benim kayınvalidemler geldi görümcemler falan Allahtan akşama kalmadılar valla gitsinler diye gözlerinin içine baktım.emzirmek sorun oluyo başka odayada gidemiyorum oturduğumuz odanın sıcaklığı iyi diye.sinirlenme canım ama konuş eşin halletsin.sen bişey dersen yüzgöz olursun.inş. düzene girer zamanla.
Canım, kutuyu bitirdim ama bebişle ilgilenmekten düzenli ve saati saatine içemedim ilacımı... Sanırım 8 günde bitirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?