2011 Ekim Anneleri

Bendede göğüs hassasıyetı ılk zamanlara göre azaldı korkma canım vucut kendını alıstırıyo onun için gectı yıne bır buyume atağı yaşıcaz ve yıne göğüslerde acı olcakk

herkese günayddıın kızzzlarr

benimkilerin acısıda gitti. ama maş. büyüdüler ve hala o durumdalar.

2 gündür mide bulantılarım geçti yaa. inş. bişey yoktur

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.mide bulantısı zaten hiç yok mesela .olsa zaten belki göğüsü bu kadar takip etmicem mide bulantısının da geçmesi çok normal zaten olanlarda zamanla geçecek bir belirti.ama hiç bulanmaması sağlıksız bir hamileliğin göstergesi mi bilemiyorum.

Benım de hiçç bulanmıyorr sadece sabah diş fırçalarkenn

bırakın kızlarr mıde bulantısıymış şişlik miş bebeğimizin klalbı atıyor ve sağlıklı diye düşünelımm nasıl emır verırsek vucudumuza öle ılerlıcezzzzz

kokrmayalım kanaması olanlarda kokrmasıınn o kadr çok kişinin başına gelmişş
ve hep kucaklarına almışlar bebeklerinii

ben konuşuyorum bebeğimle biz seni seviyoruzz seni bekliyoruzz korkma bebeğimm diyee

sizde konuşunn sevildiklerını bılsınlerr

Günaydın kızlar,

Kağan kocatepenin uzman tvde bir videosu vardı. Orda söylüyordu, tüm hamilelerde belirtiler farklıdır, kimisinin midesi çok bulanır, kimisi hiç birşey hissetmez diye. Benim de bazı kokuları almadıkça hiç midem bulanmadı. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor hamilelik. Ayrıca benim de göğüs hassasiyetim azaldı bir ara pijama giyerken bile acıyodu. Ama hala bir sertlik ve büyüme var.

canım aynısı banada oldu korkma olur böyle şeyler
merhaba güzel insanlar günaydın hepinize diyeyim buruya işşallah girip yazmayı düşünüyorum ben pazartesi doktora gittim keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bu arda herşeyim normal çıktı bir şeyim hariç kum döükyosun dedi bana ilaç verdi 3 litre günde su iç dedi birde dişim apselenmiş gittim acile hamile oldugum için geri yolladı beni sana anca agrı kesici veririm dedi okadar ben bu dişten şaştımda kaldım ya okadar sızlıyoki allah yardımcım olsun ne deyim bu arada benide serklaj yetmezligi var yani rahim agzı açıklıgı 2 yarumu 5 aylıkken kaybettim bunuda 2 mayısta allah nasip ederse dikicekler rahimi minoset içtim dün dişim agrıyodu arkadaş kızdı neden içiyosun diye bebege zararı varmış kafayı yicem ben ya ablam oglunda içiyodu niden öyle bir şey dedi anlamadım gitti kusura bakmayın çok konuştum galiba biraz çeneliyimdirde kendim

Şekerim minosete izin veriyorlar ama ilk 3 aydan sonra izin veriyorlar sanırım. 1 tane içtim diye kendini huzursuz etme,1 taneden bir şey olmaz bence. İlaç alacağın zaman doktoruna danışmadan alma bence

cnm cok gecmıs olsun ıns bu sefer saglıkla alırsın bebısını kucagına mınosetı doktorum vermıstı bana hamılelıkte bı zararı yok benım bıldıgım o yuzden korkma

tabiki konuşucaz.buraya girip cevap vermeyince ya da konuşmayınca daha tuhaf oluyor amaç paylaşmak olduğu için doktorun verdiği ilaç kullanılıyor yaa arkadaşın bilmeden demiş olmalı.ilaç kullanılmaz önyargısından dolayı.geçen doktorum programındaki aytuğ da doktorun verdiği ilaçları kullanın bu bir önyargı size zararlı ilacı zaten vermez demişti o da kadın doğum uzmanı.minosetin içildiğini ayırca ben de duydum hamilelerde.kuma dişe denk gelmesi biraz zorlayacak tabiki.seninki yaramaz galiba maşallahherşey yolunda geçer ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Şekerim minosete izin veriyorlar ama ilk 3 aydan sonra izin veriyorlar sanırım. 1 tane içtim diye kendini huzursuz etme,1 taneden bir şey olmaz bence. İlaç alacağın zaman doktoruna danışmadan alma bence

canım biliyorum o ne dediyse onu içiyorum vallahi mide bulantısına razıyım diş agrısını kabir agrısı diye böşuna dememişler 2 tane dogum yaptım sancısını çok çektim gözünü seveyim dohum sancısının diş agrısı çok zor ya denemedigim kalmadı sag tarfım çok kötü sinir uçları açılmış dedi doktor okadarda agız saglıgına dikkat eden biriyim inanın başkaları fırçalamaz dişleri sapa saglam bense elimden fırça düşmez dişimin agrısından öldüm bittim ya

yapacağın en iyi şey akşamları yatarken sarımsağı soyup dilimleyip yutmak. ve yemekleri bol soğan- sarımsaklı pişirmek. doğal antibyotik. ancak bunları azimle düzgünce kullanırsan buunlargeçirir inş. canım. Çok geçmiş olsun

sanırım genetik canım. Babannem 85 yaşındaydı. Kendi dişleriydi bilirsiniz eski insanlar fırça felan kullanmaz. Herkezede takma diş diyordu nazar değmesin die. kendi dişleriyle vefat etti

Benim dişçim bana hamilelikle beraber mide bulantısı ve diğer şeylerden dolayı ağzın dengesi bozuluyor bu yüzden hamilelikte daha fazla çürük, apse gibi sıkıntılar yaşanıyor demişti. Yani sen kendinde suç arama şeker..

cnm cok gecmıs olsun ıns bu sefer saglıkla alırsın bebısını kucagına mınosetı doktorum vermıstı bana hamılelıkte bı zararı yok benım bıldıgım o yuzden korkma
canım korkmuyorum ama allah yardımcım olsun hemde grip oldum vallahi bu bbegin hastalıklı bir annesi var hem panik atagım kum döküyorum dişim kudurdu devamlı yatmam lazım rahimde yetmezlik var nedir bu yavrumun benden çektigi dün oturdum aglıyorum dişimin acısından annem kızdı neden aglıyosun diye dedim anne bu çocuk beni işşallah bırakıp gitmez daha çok küçük benle çekiyo garibim acıyı dedin dün sadece su içebildim yemek nafile ilaçlarımıda içtim yavrum aç kaldı diye aglıyorum annem dedi daha küçük yaradan rıskını veriri korkma senin kanından besleniyo daha dedi annelik böyle bir şey allahım bana bunu bagışlar işşallah çünkü yolun yarısına gelipte tamamlayamamak çok acı bir şey inanın ban yaşayaman anlayamaz şimdi bazılarınız ban kızıcak ama düşügün acısı nedirki acısı zordur ama 5 aylık erken dogum daha zor okadar tekmelerini hareketlerini hissediyosun helede insanların sana acıyarak bakmalarında cabası sakat bile diyen oldu ban bunun rahimi tutmuyo bebekleri bir ay sonra rahim kusuyo diyenler çok oldu benim suçum degilki bu hastalık herkezde olyuyo dikişle kurtuluyo ama normal bir hamilelik geöiremiyosun 9 ay bebek gibi yatıyosun ilaçları çok agır çarpıntı yapıyo kalbin dışarı çıkıcak gibi oluyo allahım ne verirse hayırlısını versin işallah tek dilegim yavrumu sag saglim dogum yapayım diyeyimki bakın bende sizin gibi saglamım ben sakat degilim demek istiyorum allah biliyoya
canım teyzemin kızı dediki çin takvimine bak baktım 2 oglumada erkek çıktı işin garibi buda erkek çıktı acep dogrumudur ne dersiniz

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN HERKESE... HAYIRLI , GÜZEL BİGÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE....
BENDE AYNI SENİN GİBİ BAŞLARDA AĞRI SIZI, SETLEŞME, BÜYÜME VARDI 6. HAFTAMIN İÇİNDEYİM ŞİMDİ HİÇ Bİ BELİRTİ YOK YANİ ESKİSİ KADAR DEĞİL ÇOK AZ VAR... ZATEN KÜÇ.... LER BİRAZ BÜYÜRLER DİYE SEVİNMİŞTİM... HERKESTE AYNI OLMUYO DEMEKKİ HAYIRLISI HERŞEYİN

canım dedigin gibi yaparım sarımsak koydum soganda ama dahada azdırdı dişimi soguk kompileks yapınca geçiyo ısınınca hayde bir daha allah yardımcım olsun ne deyim
sanırım genetik canım. Babannem 85 yaşındaydı. Kendi dişleriydi bilirsiniz eski insanlar fırça felan kullanmaz. Herkezede takma diş diyordu nazar değmesin die. kendi dişleriyle vefat etti
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm

canım allahım nazardan saklasın ama ne bulantım var ne bir şey ama diş çok fena arkadaş tuturdu senin oglun olucak diye oglanlarda diş çok kötü agrımışbu bebek benim pek nazlı çıktı ters yaptım 4356 çıktı kese yok gel dedi 1 hafta sonra bakalım keseye kalbin atışlarına gittim kese var kalp atışı yok dedim normalmı dedi içerde birşeyler yaratılmaya başlamış ama dedi bu kerezde 10 gün sonra gel dedi bende diyorum 8 haftalık olsun öyle gideyim yoksa altan muayene edicek bu bebek çok nazlı bir kendini göstermedi gitti abileri öyle degildi kızmı acep bu :44::44::44:kaynanaya çektiysek erekekte bilemicem yane

cnm benım ya uzme kendını bu kadar senın uzuntulerını bebısınde hıssedıyo ıyı seyler dusunmeye calıs annende dogru soyluyo ılk 3 ay kendı ıhtıyacını anne vucudundan alabılıyo bebek o yuzden cok uzememye calıs kendını ayrıca senınkı bı hastalık sana sakat dıyenler utansın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…