6+1 de karından gördüm canım ben
canım dedigin gibi yaparım sarımsak koydum soganda ama dahada azdırdı dişimisoguk kompileks yapınca geçiyo ısınınca hayde bir daha allah yardımcım olsun ne deyim
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm
canım allahım nazardan saklasın ama ne bulantım var ne bir şey ama diş çok fena arkadaş tuturdu senin oglun olucak diye oglanlarda diş çok kötü agrımışbu bebek benim pek nazlı çıktı ters yaptım 4356 çıktı kese yok gel dedi 1 hafta sonra bakalım keseye kalbin atışlarına gittim kese var kalp atışı yok dedim normalmı dedi içerde birşeyler yaratılmaya başlamış ama dedi bu kerezde 10 gün sonra gel dedi bende diyorum 8 haftalık olsun öyle gideyim yoksa altan muayene edicek bu bebek çok nazlı bir kendini göstermedi gitti abileri öyle degildi kızmı acep bu :44::44::44:kaynanaya çektiysek erekekte bilemicem yane
cnm benım ya uzme kendını bu kadar senın uzuntulerını bebısınde hıssedıyo ıyı seyler dusunmeye calıs annende dogru soyluyo ılk 3 ay kendı ıhtıyacını anne vucudundan alabılıyo bebek o yuzden cok uzememye calıs kendını ayrıca senınkı bı hastalık sana sakat dıyenler utansın bence
canım benim dedgin dogru inan hamile kaldım herkez iyi gün dostuymuş bunu anladım ben inanın önceden evimden çıkmayan insanlar hamile kaldım kapımı açmadılar yanlış anlamayın ne olur bu lafımdan dolayı benim bir arkadaşım vardı derdiki hep senin en iyi arkadaşın cebin canım derdi sen millete hizmet et senden iyisi yok ama sen dedi hizmeti kez kimse yüzüne bakmaz dedi benimkide o hesap dogum ettim baş saglıgına geldiler evime okadar kötü oldumki başladılar işet ev iş okul vs sıralamaya dedidel sevtuncum başın sagolsun inan çok üzüldük dedim hiç zahmet etmeseydiniz baştan geliceginize sondan neden geldiniz dedim ah şöyle ah böyl evs dediler bende okadar snir oldumki dedim hayde bakıyım benim kimseye ihtiyacım yok rabbimden başka dedim postaladım gittim hepsini şimdi kimseler bilmiyo hamile oldugumu en azından bilmiyolarda gelmiyolar derim demi rabbime şikirler olsunki ban insanların gerçek yüzünü gösterdi aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar diye boş boşuna dememişler demicnm benım ya uzme kendını bu kadar senın uzuntulerını bebısınde hıssedıyo ıyı seyler dusunmeye calıs annende dogru soyluyo ılk 3 ay kendı ıhtıyacını anne vucudundan alabılıyo bebek o yuzden cok uzememye calıs kendını ayrıca senınkı bı hastalık sana sakat dıyenler utansın bence
ben kafayı yemeden gitmeliyim zatenbelirsizlik ne fena bişey.Allah herkesin bebeğine sağlık versin.kucağına almayı nasip etsin.bütün isteyenlere versin inşallah
bende anladım bebekimde ablam dediki çig koy geçiyo acıs deyince koydum kudurdu onu anlatmaya çalıştım emme hatlar karıştı azcik idare etSarımsak soğanları koymuycaksın canım. Yiyceksin yani ol bol. Benim arkadaşım faranjit boğaz iltihabı felan olurdu herakşam yatmadan 1*2 diş sarımsağı dilimler boğazını yaka yaka yutardı hap gibi. Ve geçerdi. Önemli olan düzenli devamlı kullanmak.
o sakat diyenlerin zihniyeti o kadar sakat ki bence çok fazla bir araya gelmemeye çalış.yazık onlara.acılası beyinler.
canım aynısı banada oldu korkma olur böyle şeyler
Merhaba güzel insanlar günaydın hepinize diyeyim buruya işşallah girip yazmayı düşünüyorum ben pazartesi doktora gittim keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bu arda herşeyim normal çıktı bir şeyim hariç kum döükyosun dedi banaIlaç verdi 3 litre günde su iç dedi birde dişim apselenmiş gittim acile hamile oldugum için geri yolladı beni sana anca agrı kesici veririm dedi okadar ben bu dişten şaştımda kaldım ya okadar sızlıyoki allah yardımcım olsun ne deyim bu arada benide serklaj yetmezligi var yani rahim agzı açıklıgı 2 yarumu 5 aylıkken kaybettim Bunuda 2 mayısta allah nasip ederse dikicekler rahimi minoset içtim dün dişim agrıyodu arkadaş kızdı neden içiyosun diye bebege zararı varmış kafayı yicem ben ya ablam oglunda içiyodu niden öyle bir şey dedi anlamadım gitti kusura bakmayın çok konuştum galiba biraz çeneliyimdirde kendim
canım benim dedgin dogru inan hamile kaldım herkez iyi gün dostuymuş bunu anladım ben inanın önceden evimden çıkmayan insanlar hamile kaldım kapımı açmadılar yanlış anlamayın ne olur bu lafımdan dolayı benim bir arkadaşım vardı derdiki hep senin en iyi arkadaşın cebin canım derdi sen millete hizmet et senden iyisi yok ama sen dedi hizmeti kez kimse yüzüne bakmaz dedi benimkide o hesap dogum ettim baş saglıgına geldiler evime okadar kötü oldumki başladılar işet ev iş okul vs sıralamaya dedidel sevtuncum başın sagolsun inan çok üzüldük dedim hiç zahmet etmeseydiniz baştan geliceginize sondan neden geldiniz dedim ah şöyle ah böyl evs dediler bende okadar snir oldumki dedim hayde bakıyım benim kimseye ihtiyacım yok rabbimden başka dedim postaladım gittim hepsini şimdi kimseler bilmiyo hamile oldugumu en azından bilmiyolarda gelmiyolar derim demi rabbime şikirler olsunki ban insanların gerçek yüzünü gösterdi aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar diye boş boşuna dememişler demibundan sonra yaradanım var yanımda o yanımda oldugu sğrece bir şey olmaz bana
amin canım cümlemizinkinide
herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)
Herkese günaydın
Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim düşük olmuştu kalp atışını hiç alamamıştık. Bunda 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür maşallah. Üniversitede kan pıhtılaşma testi yaptrımıştık sonuçları dün çıktı ve MTHFR c677 Hetero Mutasyon saptanmıştır yazıyordu tabi nasıl panik oldum anlatamam. Cumarteside kontrole gidicem bu arada doktoru aradım cumartesi gelirken getir sonuçları dedi . Ama ben nasıl dayanayım cumartesiye kadar zübeyde hanımdaki doktorumu aradım bu seferde sonuçları al gel hastanedeyim dedi. Gittim hastaneye baktı sonuçları kan pıhtılaşma faktörün olduğunu gösteriyor tekrar düşük yapabilirsin emen kanı sulandırmaya başlamamız gerek dedi. Bir test daha yaptı zübeyde de kan testi Aptt galiba. Onda sonuçlar normal çıktı. En düşük dozda iğne yazdı. Kendin yapabilirsin deri altına dedi.Hergün 1 tane iğne yapıcam artık
Herkese günaydın
Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim düşük olmuştu kalp atışını hiç alamamıştık. Bunda 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür maşallah. Üniversitede kan pıhtılaşma testi yaptrımıştık sonuçları dün çıktı ve MTHFR c677 Hetero Mutasyon saptanmıştır yazıyordu tabi nasıl panik oldum anlatamam. Cumarteside kontrole gidicem bu arada doktoru aradım cumartesi gelirken getir sonuçları dedi . Ama ben nasıl dayanayım cumartesiye kadar zübeyde hanımdaki doktorumu aradım bu seferde sonuçları al gel hastanedeyim dedi. Gittim hastaneye baktı sonuçları kan pıhtılaşma faktörün olduğunu gösteriyor tekrar düşük yapabilirsin emen kanı sulandırmaya başlamamız gerek dedi. Bir test daha yaptı zübeyde de kan testi Aptt galiba. Onda sonuçlar normal çıktı. En düşük dozda iğne yazdı. Kendin yapabilirsin deri altına dedi.Hergün 1 tane iğne yapıcam artık
merhaba arkadaşlar benim bebegimde sanırım ekim sonunda olucak kasımada sarkabilir bilemiyorum.
6 haftalık hamileyim.
kızlar dün adet günümdü. iki gündür belim nasıl ağrıyor adet olcakmışım gibi...sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?