2011 Ekim Anneleri

Sarımsak soğanları koymuycaksın canım. Yiyceksin yani ol bol. Benim arkadaşım faranjit boğaz iltihabı felan olurdu herakşam yatmadan 1*2 diş sarımsağı dilimler boğazını yaka yaka yutardı hap gibi. Ve geçerdi. Önemli olan düzenli devamlı kullanmak.

o sakat diyenlerin zihniyeti o kadar sakat ki bence çok fazla bir araya gelmemeye çalış.yazık onlara.acılası beyinler.

canım benim dedgin dogru inan hamile kaldım herkez iyi gün dostuymuş bunu anladım ben inanın önceden evimden çıkmayan insanlar hamile kaldım kapımı açmadılar yanlış anlamayın ne olur bu lafımdan dolayı benim bir arkadaşım vardı derdiki hep senin en iyi arkadaşın cebin canım derdi sen millete hizmet et senden iyisi yok ama sen dedi hizmeti kez kimse yüzüne bakmaz dedi benimkide o hesap dogum ettim baş saglıgına geldiler evime okadar kötü oldumki başladılar işet ev iş okul vs sıralamaya dedidel sevtuncum başın sagolsun inan çok üzüldük dedim hiç zahmet etmeseydiniz baştan geliceginize sondan neden geldiniz dedim ah şöyle ah böyl evs dediler bende okadar snir oldumki dedim hayde bakıyım benim kimseye ihtiyacım yok rabbimden başka dedim postaladım gittim hepsini şimdi kimseler bilmiyo hamile oldugumu en azından bilmiyolarda gelmiyolar derim demi rabbime şikirler olsunki ban insanların gerçek yüzünü gösterdi aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar diye boş boşuna dememişler demibundan sonra yaradanım var yanımda o yanımda oldugu sğrece bir şey olmaz bana
ben kafayı yemeden gitmeliyim zaten belirsizlik ne fena bişey.Allah herkesin bebeğine sağlık versin.kucağına almayı nasip etsin.bütün isteyenlere versin inşallah

amin canım cümlemizinkinide

bende anladım bebekimde ablam dediki çig koy geçiyo acıs deyince koydum kudurdu onu anlatmaya çalıştım emme hatlar karıştı azcik idare et yemeklere koyuyorum bol bol zaten
o sakat diyenlerin zihniyeti o kadar sakat ki bence çok fazla bir araya gelmemeye çalış.yazık onlara.acılası beyinler.

bende artık görüşmüyorum zaten işim olmazsa kimin ne olucagı bellimi bu dünyada bak benim eşimin bir akrabası var günahını almıyayım ama gelini 3 senelik evli tüp bebek merkezlerini araştırıyomuş bebek için eşim denk gelmiş bizede bebek düşünmüyoruz diyolar kadın ban sakat dedi oglum senin bu karıda iş yok sen bunu ver başka al dedi okadar kızdımki amcasının karısı olmasa beni beyenmezdi şimid altlı üstlğ oturuyolar gelin hiç yukarı bile çıkmıyo sen de rabbim sana neler vericek daha

kızlar ya cok panik ataksınız herseyden bırsey cıkarmayın mıdem bulanmıyor acaba sorunmu var??:))ya sacmalamayın boyle dusuncelerle bebegede zarar verıyorsunuz egeer bırsey olsaydı bebege allah korusun düşerdi değilmi.. kotu seyler getirmeyın aklınıza ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alacagız...:81:

merak ettim ilaç ne içiyosunuz siz bu arada bana progestoron ilacı verdi 100 mglık sabah 1 tane akşam 2 tane içiyorum zinko verdi günde 1 tane içiyorum folik plas verdi şimdide kum döküyorum diye antibiyotik verdi onları kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz maydonoz sogan hem yemeklik hende yeşili nane baharatlardan uzak durun et gruplarını biliyosunuz zaten salam vs zaten kereviz yemeyin nar yemeyim greyfıurf ve portakal yerseninz ilaçları 4 saat sonra için zehşrleme yapıyo dedi doktor haberiniz olsun
bu arada tekrardan işşallah girebilirsem girerim kahvaltı yapmam lazım benimkinin ilaç saatleri geliyo teyzeleri sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ederekten bek kaçıyorum

bende keseyı gördukten 2 hafta sonra kalp dınlemek ıcın çağırdı

dişi ağrıyan arkadaş ılac ıçmek ıstemıyorsan buz torması koy yanağındannn

herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)

çok güzel yazmışsın cnm ailenden başka kimse senın için gerçekten üzülemezzz üzülür belkı allah korkusu vardır temiz kalplıdır ama annen kadar değil

Herkese günaydın

Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim düşük olmuştu kalp atışını hiç alamamıştık. Bunda 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür maşallah. Üniversitede kan pıhtılaşma testi yaptrımıştık sonuçları dün çıktı ve MTHFR c677 Hetero Mutasyon saptanmıştır yazıyordu tabi nasıl panik oldum anlatamam. Cumarteside kontrole gidicem bu arada doktoru aradım cumartesi gelirken getir sonuçları dedi . Ama ben nasıl dayanayım cumartesiye kadar zübeyde hanımdaki doktorumu aradım bu seferde sonuçları al gel hastanedeyim dedi. Gittim hastaneye baktı sonuçları kan pıhtılaşma faktörün olduğunu gösteriyor tekrar düşük yapabilirsin emen kanı sulandırmaya başlamamız gerek dedi. Bir test daha yaptı zübeyde de kan testi Aptt galiba. Onda sonuçlar normal çıktı. En düşük dozda iğne yazdı. Kendin yapabilirsin deri altına dedi.Hergün 1 tane iğne yapıcam artık

herkeze gunaydın... dun doktor kontrolumuz vardı.. kalp atıslarımızı dınlemeye gıttık... cooook guzeldı... pıt pıt atıyodu kalbı... cok mutlu oldum:)

gozun aydın cnm bende dun duymustum ınsanı gercekten cok mutlu edıyo cok farklı seyler hısedıyosun o an allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm

Şekerim panik olunacak birşey yok, benzer sıkıntıdan bende de var. Ben de protrombin mutasyonu var. Ben de Coraspin ve Fragmin iğne kullanıyorum. İğneyi hergün karından kendi kendime yapıyorum. Bizim gibi sıkıntılar yaşayıp sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var. İçini ferah tut

merhaba arkadaşlar benim bebegimde sanırım ekim sonunda olucak kasımada sarkabilir bilemiyorum.
6 haftalık hamileyim.

BEBEĞİ SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSINDE BUNLAR YAN TEDAVI SADECE CANIM KORKMAA SEN HERGÜN IGNENI OL İYİKİ DR SANA BU TESTI YAPTIRMIS BAKK HERŞEY YOLUNDA BUNU BILMEDN ILERLEMIYORSUNUZ GEBELIKTEE

kızlar dün adet günümdü. iki gündür belim nasıl ağrıyor adet olcakmışım gibi...sizdede oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…