Selam kızlar
Gaz sancıları için acil tarif verir misiniz? Rezene içiyorum, günde iki kupa. Dün gece ilk kez sab simpleks damla verdik ağzına, 5 damla. çok faydası olmadı yaa off. kimyon falan diyodunuz bi ara. neydi o tariflerden alabilir miyiiimmm?
Benim oğluşumda 4050 doğdu dün dr a gittik 4500 olmuş sütüm yetersi gelio sanırım. bende mamayı arttırmayı düşünüyorum ama bir yandan da üzülüyorum sütüm niye yaramıo diye. bir oğünde ne kadar veriosun.
Selam kızlar
Gaz sancıları için acil tarif verir misiniz? Rezene içiyorum, günde iki kupa. Dün gece ilk kez sab simpleks damla verdik ağzına, 5 damla. çok faydası olmadı yaa off. kimyon falan diyodunuz bi ara. neydi o tariflerden alabilir miyiiimmm?
ben zinkoya başladım karnınada sıcak haflu koyuyorum
gece iki defa 40 cc veriyodum şimdi gün içindede saat 3 te 30 cc vericem . benim sütüm çok sulu, yağlı değil sanırımçok yok zaten hayırlısı.. emzieiyorum sürekli bakalım 1 ay tam bittiğinde nolucak... merak ediyorum..
sab sımplex verme bende verdim gaz çıkarmadı ama 1 yada 2 saate kalkan çocuk 5 saat gözünü açmadı araştırdım bende forumdada bu yönde şikayetler okudum kestim allahtan çabuk farkettim..
gece iki defa 40 cc veriyodum şimdi gün içindede saat 3 te 30 cc vericem . benim sütüm çok sulu, yağlı değil sanırımçok yok zaten hayırlısı.. emzieiyorum sürekli bakalım 1 ay tam bittiğinde nolucak... merak ediyorum..
sab sımplex verme bende verdim gaz çıkarmadı ama 1 yada 2 saate kalkan çocuk 5 saat gözünü açmadı araştırdım bende forumdada bu yönde şikayetler okudum kestim allahtan çabuk farkettim..
DENİZ ÇAY BU CANIM BENDE BUGÜN ALICAM...
Çayın yapılışı:
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
cnm ben ıhlamur koymuyorum yarım ölçüyü 3-4 kupa suya yapıyorum, acaip ii gelio gece içip yatarsam bebişin hiç gazı olmuyor misler gibi uyuyor.
zinko damla mı canım? sab simpleks bi işe yaramadı sanki yaa hepsi aynı mı acaba? sıcak havlu ben de koydum, ara ara saç kurutma makinası tutuyorum karnına, çok seviyor, çok rahatlıyor ama 24 saat karnında kalsın istiyor. küçük sıcak su torbasını havluya sarıp koyduğum da oldu ama geçici bu çözümler... kalıcı bişey lazım sanki.
Hanimlar Sinemin yani mavipatiklerin numarasi olan var mi merak etmeye basladim iyice
Ayy Allah razı olsun buna bakayım diye girdim, aktara gidicem alıcam da bu gün canım çok sağol inşallah faydasını görürüz..
Canım 40 gün olunca sen o düzene alışıyosun bebek değil kandırıyolaaaaaaa bizi :))))
Ya bende merak ediyorum hiç aksatmazdı neti filanmı bozuldu acaba? Çoktandır gelmedi iyidir inşallah bebişlerde oda..
Hayatım benim 23 gün oldu bu gün 20 gün olduğunda rahatladım ilk zamanlar öyle geçiyo malesef emme sorununu 10 gün yaşadım sen ne kadar rahat olursan bebek o kadar rahat oluyo inan ben stres yaptığımdan emzirmeye çalıştıkça bebek ağlıyodu ne kadar rahatlarsan o kadar rahat edicek bebekte bu süreç geçici bir kaç gün dah asık dişini Allahın izniyle cokur cokur emcek annesi :)
Kizlar Sinem nerde hic girdi mi bugun?
Annem giderse ben biterim bu kiz bende yapisik surekli eve falan bakamam ben
İrem benim kiz da ayni yeni beze kaka yapmaya bayiliyor bekliyor resmen alti acilana kadar
hakkaten ya sinem ı bende gormuyorum kac zamandır..umarım bı sıkıntı yktur..ya annenız gıdınce ben ne yaparım dıye dusnmeyın kızlar..ben hıc zorluk cekmıyorum 2 gun oldu gıdelı..o varkende her ısımı kendım yapıyordum sımdıde..elhamdulıllah kızımda yardımcı oluyor bana ..sadece dun bıraz uzdu benı..mısafır gelcek bı yandan..ev toparlanacak bı yandannn..bı sepet camasırı asmam 1 saatten fazla surdu odaya gelıp kızı susuturup gerı gtmekten...olucak bunlarda alısın..
benımkını bana bagımlı alıstırmadım ben..olabıldıgınce kucagıma almıyorum..ustumde uyutmuyorum..yatarken mızırdanırsa da emzık le susturmaya calısıyorum..
bende buğün alacaktım sab simplex
ne tür şikayetler hanzade,ben çıldırcam uyusun artık uyusun
vermeyim mi... 5 saat çokmuş yaa ne yapıyor bunlar çocuklara öyle. uyuşturucu gibi bi şeymiş desene, yazıktır yaa günah el kadar çocuklara. tamam dikkat ederim sağol.
tamam canım yazıyorum mutlaka. alıp yapıcam hemen çok teşekkür ederim hanzade. içip hemen emziriyo musun, ne kadar sürede etki eder?
zinko damla mı canım? sab simpleks bi işe yaramadı sanki yaa hepsi aynı mı acaba? sıcak havlu ben de koydum, ara ara saç kurutma makinası tutuyorum karnına, çok seviyor, çok rahatlıyor ama 24 saat karnında kalsın istiyor. küçük sıcak su torbasını havluya sarıp koyduğum da oldu ama geçici bu çözümler... kalıcı bişey lazım sanki.
Canım ben çok methini duydum gerek arkadaşlarım gerek ailem ama dikkat ettim damladan sonra gaz çıkarmıyo... normalde kızım en fazla 2,5 3saate kalkar hiç 5 saat uyumadı. damladan sonra hemen uyuyo 5 10 dk içinde... hatta üzüldüm aç kaldı diye saat 11,30 dan sabah 5 e kadar uyudu, bi gün vermedim o gün uyumadı.. diğer gün verdim gene uyudu... nete baktım aynı şikayetlerden dolayı vermeyen çok var bende kestim bide kaçak bi ilaçmı sanırım.. sağlık bak onaylı depğilmiş..
cevap yazdığın için sağol hanzadem,bu ümidimde yıkıldı
şu çayı bende yapayım bakalım,gerçi rezene,kimyon ağacı çıkacak içimde
gazlı bebek çok zormuş
bende sab simplexe başladım, 3 gündür günde 1 defa 5 damla veriyorum, benimknde uyku yapmadı ama gaz çıkarıyor damladan sonra, rutin kullanınca iyi geldi sanki, ilk verdiğim gün işe yaramamıştı çünkü
ayy vermesemmiki artık
kızlar dr. danışın sorun belki her bebekte aynı etkiyi yapmıyordur canım bilemicem ama ben vermicem artık... doğal yolları denicem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?