2011 Ekim Anneleri

Selam kızlar
Gaz sancıları için acil tarif verir misiniz? Rezene içiyorum, günde iki kupa. Dün gece ilk kez sab simpleks damla verdik ağzına, 5 damla. çok faydası olmadı yaa off. kimyon falan diyodunuz bi ara. neydi o tariflerden alabilir miyiiimmm?

ben zinkoya başladım karnınada sıcak haflu koyuyorum

gece iki defa 40 cc veriyodum şimdi gün içindede saat 3 te 30 cc vericem . benim sütüm çok sulu, yağlı değil sanırım çok yok zaten hayırlısı.. emzieiyorum sürekli bakalım 1 ay tam bittiğinde nolucak... merak ediyorum..

sab sımplex verme bende verdim gaz çıkarmadı ama 1 yada 2 saate kalkan çocuk 5 saat gözünü açmadı araştırdım bende forumdada bu yönde şikayetler okudum kestim allahtan çabuk farkettim..

DENİZ ÇAY BU CANIM BENDE BUGÜN ALICAM...

Çayın yapılışı:
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
cnm ben ıhlamur koymuyorum yarım ölçüyü 3-4 kupa suya yapıyorum, acaip ii gelio gece içip yatarsam bebişin hiç gazı olmuyor misler gibi uyuyor.

ben zinkoya başladım karnınada sıcak haflu koyuyorum

zinko damla mı canım? sab simpleks bi işe yaramadı sanki yaa hepsi aynı mı acaba? sıcak havlu ben de koydum, ara ara saç kurutma makinası tutuyorum karnına, çok seviyor, çok rahatlıyor ama 24 saat karnında kalsın istiyor. küçük sıcak su torbasını havluya sarıp koyduğum da oldu ama geçici bu çözümler... kalıcı bişey lazım sanki.

bende buğün alacaktım sab simplex
ne tür şikayetler hanzade,ben çıldırcam uyusun artık uyusun

deniz kolik mi sare ,hep aynı saattemi başlıyor ağlamaları
zinko yağ içerikli bir damla ben kullandım fayda etmedi

vermeyim mi... 5 saat çokmuş yaa ne yapıyor bunlar çocuklara öyle. uyuşturucu gibi bi şeymiş desene, yazıktır yaa günah el kadar çocuklara. tamam dikkat ederim sağol.

tamam canım yazıyorum mutlaka. alıp yapıcam hemen çok teşekkür ederim hanzade. içip hemen emziriyo musun, ne kadar sürede etki eder?

evet damla günde 3 defa veriyorum

Hanimlar Sinemin yani mavipatiklerin numarasi olan var mi merak etmeye basladim iyice

Kizlar Sinem nerde hic girdi mi bugun?

Annem giderse ben biterim bu kiz bende yapisik surekli eve falan bakamam ben

İrem benim kiz da ayni yeni beze kaka yapmaya bayiliyor bekliyor resmen alti acilana kadar

demek benı merak ettınız ay cok mutlu oldum merak edılmek cok guzelmıs cok opuyorum sızı
habersız bıraktım kusura bakmayın ama ıyıyız hersey yolundamerak etmeyın carsamba kadın gelıcak dıye ısı gucu bıraktım nevresımdı suydubuydu ugrasıtım kadın cumaresıye ertelendı ve bı haftadır toz bıle almadım ev dandını ıcımden ne net ne tv bısey gelmıyo vakıtte olmuyo bebkle ugras onu koy oglumla uras yemek yemeye vaktm olmuyo bayramdada cok gelen olur onuda atlatıp bıdaha evımı temızletıyım hersey yoluna gırecek ınsallah hayatımızda
bugun anneöde buyuk oglan annem doktora gıdıyo bu ara anjıo olcak ananeme bakıyo abım seırdısında okuyodu o geldı o hasta yanı kafa bı mılyon onunda bana bakmaya gelen sozde gorumcem hala ankaradaymıs ankaradakı gorumcemde daha gelmedı zoıyarete pıslıkler annem saolsun ıdare edıyoruz
bugun son ıslerımı yapıcam oglanı yıkıycam esım nobetcı buyuk annemde nete daha rahat gırerım ınsallah yusufu emzırıp gelıyorum

bende buğün alacaktım sab simplex
ne tür şikayetler hanzade,ben çıldırcam uyusun artık uyusun

Canım ben çok methini duydum gerek arkadaşlarım gerek ailem ama dikkat ettim damladan sonra gaz çıkarmıyo... normalde kızım en fazla 2,5 3saate kalkar hiç 5 saat uyumadı. damladan sonra hemen uyuyo 5 10 dk içinde... hatta üzüldüm aç kaldı diye saat 11,30 dan sabah 5 e kadar uyudu, bi gün vermedim o gün uyumadı.. diğer gün verdim gene uyudu... nete baktım aynı şikayetlerden dolayı vermeyen çok var bende kestim bide kaçak bi ilaçmı sanırım.. sağlık bak onaylı depğilmiş..

bende bugün ilk defa yapıcam deniz, nnpd den aldım tarifi ona çok iyi gelmiş kullanan ark. çok memnun en azından doğal.. inş. faydasını görürüz cnm..

günde 2+3 kupa özaellikle akşam yatarken ama sürekli ve düzenli şekilde yapmak lazımmış, nnpd gaz sorunu kalmadı diyor :)

Son düzenleme:
cevap yazdığın için sağol hanzadem,bu ümidimde yıkıldı
şu çayı bende yapayım bakalım,gerçi rezene,kimyon ağacı çıkacak içimde
gazlı bebek çok zormuş

sab sımplex verme bende verdim gaz çıkarmadı ama 1 yada 2 saate kalkan çocuk 5 saat gözünü açmadı araştırdım bende forumdada bu yönde şikayetler okudum kestim allahtan çabuk farkettim..

bende sab simplexe başladım, 3 gündür günde 1 defa 5 damla veriyorum, benimknde uyku yapmadı ama gaz çıkarıyor damladan sonra, rutin kullanınca iyi geldi sanki, ilk verdiğim gün işe yaramamıştı çünkü

ayy vermesemmiki artık

evet bakanlık onayı yok ama veren doktor arkadaşlarım var.ben vermem yinede

cevap yazdığın için sağol hanzadem,bu ümidimde yıkıldı
şu çayı bende yapayım bakalım,gerçi rezene,kimyon ağacı çıkacak içimde
gazlı bebek çok zormuş

Canım geç yazdım mina ağlaıd emzirirken yazmaya çalıştım Geç oldu kusura bakma.. Bi uyumadı bu gün sabah beri.. Bu çayı düzenli içersek faydası olur sanırım. Damlayla uyur ama dediğim gibi işte benim içim rahat etmedi... Sen kendi dr. danış istersen yine. Ben çok kötü olduğunda altını açıyorum sıcak ( yakmayacak kadar sıcak suya ıslak mendil yada pamuk batırıp siliyorum poposunu kukusunu sonra biraz bacaklarını ileri geri itip spor yapıyoz yavaşça biraz rahatlıyo en azından faydası oluyo.. Meşakkatli ama ilaçtan iyidir napalım.. şimdi gene ağlıyo (

selam kızlaarrr.....
hoşgeldin MAVİPATİKLİ ...nerelerdesin kızz..bidaha olmasın bak ..merak ettik senii..

bu gece benim kız anamı ağlattı yaa.. emzirdim yatırdım yarım saat olmadı gene kalktı ,baktım aç yüzümü gözümü öpüyo ,bidaha emzirdim ,bidaha yatırdım gene ağladı ,sanırım mamoşlarda süt azaldı doymadı yawrum neyse başardım sonunda ama sabah 7 olmuştu ,sonrada 3 saat müsade etti hanımefendi ama nasıl çığlık atıyo ,uyku sersemi kıza herüf bakıyo sanmıştımdaabi uyandım kimse yokk hemen kalktım mama yaptım ,akşamdan çay suyu vardı 10-15 dk kaynamış o sandım ılıtıp yaptım mamayı ,fakat o musluk suyuymuş ,sonradan dank etti ,eşime klimanın önüne su koy demiştim ,kaba çaydanlıkla boşaltmış...kıza bizim bile içmediğimiz musluk suyunuda içirdim vesselamm inşallah bişicikler olmaz ,zaten burnumu tıkanıyo nedir ,bi hırıltılar duyuyo gibiyim ara ara ,bide kötü huy öğrendi ,doyduktan donra omzumda gaz çıkarıyorum yaa,orda uyuyo ,yatağına yatırıncada uyanıp ağlıyo hasbam ...aaa olmazki ama böyle koalamıyız biz evladım diyorum anlamıyooo

kızlar dr. danışın sorun belki her bebekte aynı etkiyi yapmıyordur canım bilemicem ama ben vermicem artık... doğal yolları denicem bakalım..

kızlar dr. danışın sorun belki her bebekte aynı etkiyi yapmıyordur canım bilemicem ama ben vermicem artık... doğal yolları denicem bakalım..

doktor yazmıştı zaten canımya
hatta günde 4 defa 8er damla yazmışda ben bi defa 5 damla veriyodum.

bacaklarını ileri geri hareket ettiriyorum üzerini çıkartıp oda biraz fayda ediyor ama gazlı bebek çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…