cnm daha benim hastaneden çıkmadan göğüsler yara olmaya başlamıstı o halde bile hep emzirmeye çalıştım görümcem gelmişti senin sütün az çocuk doymuyo p.tesi dra gittiğinde mamaya başlatır seni deyip durdu hep göğüslerimin acısı yarası bezeler falanda oluşunca dr antibiyotik tedavisine başladı sürekli boşaltacaksın memeni dedi mecbur pompa aldım bu arada drda mamaya gerek yok demişti herkes herşeyi çok bilir ya sonra biraz biberon biraz meme idare edip duruyorduk ama sütüm azalınca yavru çekiyo çekiyo gelmiyo yada çok az geliyo oda basıyo çığlığı genede tam bırakmadım emzirmeyi ama biberon daha rahatına geliyoMaşallah Mina ya kilo artışı güzel bence gayet sen de bol bol Still Tea iç ben çok faydasını görüyorum sen de görürsün umarım
Eliifff nazar mı değdi sana tatlım yaa? Sinirlerin harap olmuş ki normal uyku problemi benim kızda da çok var bazen gün içinde 6 saat uyanık durduğu oluyor aralarda 15 dk uyursa öpüp başıma koyuyorum aynı seninki gibi yani. Geçenlerde biz de bu yüzden eşimle tartıştık sinirimi ondan çıkardım çünkü. Sen emziriyordun ne oldu ki sağmak zorunda kaldın şimdi? Ben yaşadım bunu biliyorum çok zor Allah ım şifalar versin kuzum ya.
Elifim canım benim sinirlerin bozulmuş bence sütünde bu yüzden azalmış biraz daha rahat olmaya çalış canım inşallah tez zamanda çoğalacaktır... Sudenaz la tartışmışsınızBununla ilgili sakın vicdan yapma tatlım eminim %90 nımız aynı şeyleri yaşıyor keza bende rüzgarla gaz sorunu yaşadığı gece fena kapıştım eşim kaptı aldı elimden adam ertesi gün işe gidicek hiç umursamadım sabaha kadar pışpışladı çok kızmıştım çünkü rüzgara şimdi barıştık ama Kendini üzme tatlım esmer şekerlerim benim senide sudenazımıda öpüyorum
edacım çok sağol çooook çoook mutluyum tarif edemem. Darısı o sorunla mücadele etmek zorunda kalan herkesin başına allah ım o derdi vermesin.
Edaaa yaaa bana çok saydırdın mı erdem e yönlendirdim diye hiç memnun kalmamışsın okudum yazdıklarından :))
bebişin kimliğiyle beraber bqğlı bulunduğunuz ssk ya gidiyorsunuz 5 dkkada aktifleştiriyorlar tek yapmanız gereken bu sizin gitmenize gerek yok gidecek kişiye bebişin kimliğini verin yeter
Off yine selam sabah vermeden konuya daldım sabahtan beri açım kızlar yaaa çantam arabada kalmış param yok daha yeni aklıma geldi kredi kartımın montumun cebinde olduğu hemen yemek sipariş verdim. Kaç gündür annemlerde kaldığımız için ev tıkır tıkır hiçbir şey yok dolaptaŞansıma bisküvi buldum da onu yedim bu saate kadar idare etti
Ev işi çok zorluyor beni eşim her gün ütülü gömlek pantolon istiyor bebeğin ütülenecek kıyafetleri benimkiler derken dünya kadar ütüm birikti bir taraftan da şurada 2 hafta sonra mevlüt yapıcam dip köşe bir temizlik lazım. 1 ay kadar her gün yarım gün bir kadın çağırmayı düşünüyorum ama eşim çok karşı haftada 1 e bile laf ediyor. Nasıl ikna etsem bilmiyorum. Beyza hiç durmuyor tüm vaktimi alıyor inanın afedersiniz rahat rahat wc ye bile gidemiyorum olur dese çok şukela bir durum olacak ama bizimki biraz da inattır bakalım dua edin bana
selam kızlaarrr.....
hoşgeldin MAVİPATİKLİ ...nerelerdesin kızz..bidaha olmasın bak ..merak ettik senii..
bu gece benim kız anamı ağlattı yaa..emzirdim yatırdım yarım saat olmadı gene kalktı ,baktım aç yüzümü gözümü öpüyo ,bidaha emzirdim ,bidaha yatırdım gene ağladı ,sanırım mamoşlarda süt azaldı doymadı yawrum neyse başardım sonunda ama sabah 7 olmuştu ,sonrada 3 saat müsade etti hanımefendi ama nasıl çığlık atıyo ,uyku sersemi kıza herüf bakıyo sanmıştımdaa bi uyandım kimse yokk hemen kalktım mama yaptım ,akşamdan çay suyu vardı 10-15 dk kaynamış o sandım ılıtıp yaptım mamayı ,fakat o musluk suyuymuş ,sonradan dank etti ,eşime klimanın önüne su koy demiştim ,kaba çaydanlıkla boşaltmış...kıza bizim bile içmediğimiz musluk suyunuda içirdim vesselamm inşallah bişicikler olmaz ,zaten burnumu tıkanıyo nedir ,bi hırıltılar duyuyo gibiyim ara ara ,bide kötü huy öğrendi ,doyduktan donra omzumda gaz çıkarıyorum yaa,orda uyuyo ,yatağına yatırıncada uyanıp ağlıyo hasbam ...aaa olmazki ama böyle koalamıyız biz evladım diyorum anlamıyooo
aa şahsen başvurmaya gerek yokmu
çok teşekkürler canm yaa
Off yine selam sabah vermeden konuya daldım sabahtan beri açım kızlar yaaa çantam arabada kalmış param yok daha yeni aklıma geldi kredi kartımın montumun cebinde olduğu hemen yemek sipariş verdim. Kaç gündür annemlerde kaldığımız için ev tıkır tıkır hiçbir şey yok dolaptaŞansıma bisküvi buldum da onu yedim bu saate kadar idare etti
Ev işi çok zorluyor beni eşim her gün ütülü gömlek pantolon istiyor bebeğin ütülenecek kıyafetleri benimkiler derken dünya kadar ütüm birikti bir taraftan da şurada 2 hafta sonra mevlüt yapıcam dip köşe bir temizlik lazım. 1 ay kadar her gün yarım gün bir kadın çağırmayı düşünüyorum ama eşim çok karşı haftada 1 e bile laf ediyor. Nasıl ikna etsem bilmiyorum. Beyza hiç durmuyor tüm vaktimi alıyor inanın afedersiniz rahat rahat wc ye bile gidemiyorum olur dese çok şukela bir durum olacak ama bizimki biraz da inattır bakalım dua edin bana
kız saçmalama delimisin aklımın ucundan bile geçmedi sen nasıl böyle düşündün aşkolsun
Sonuçta karar benim kararımdı seninle hiççççççç alakası yok tatlım benim
Ama erdeme saymadığımı bırakmadım düşündükçe bi dünya ihmalleri çıkıyor deli oluyorum
mesela,
- ben o hastaneye gittiğimde 22.30 du saat normal doğumu deniycez diye başladık ama sonunda sezo olma ihtimaline karşı bana hiç test vs.. Yapılmadı anestezi için hayatımda ilk defa narkoz yedim sormamışlar bile annemlere herhangibir alerjisi varmıdır vs.diye
- doktor zaten hiç yanıma gelmedi 2 günün sonunda ben odasına indim gazımı çıkardım taburcu olabilimiyim diye
- 1 tane ebe gelip bana bebeği nasıl tutucam nasıl emzircem sütün varmı yokmu diye sormadı ilgilenmedi 2 gün sütüm toplu iğne başı kadar çıktı çocuk açlıktan sarılık oldu,belki ilgilenseler mama falan verilirdi :26:
- fototeraapi 250 dediler çıkışta 300 aldılar
- sadece doktor ebe muhasebe değil raporlamada bile sorun yaşadım ssk dan doğum ücreti alabilmek için almam gereken evrağı bana gebelik takibimi yapan medicananın vermesi gerektiğini söyleyip başlarından savdılarMedicanayı aradım "nerede doğurduysanız orası verir" dedi tekrar raporlamaya inip bunu söylediğimde "hee tamam verelim o zaman" dediler
şuan aklıma gelmeyen biiiiiiiiiiiiiiii dünya ihmal ve ilgisizlik daha söz konusuölüceğimi bilsem erdem hastanesine gitmem bir daha
canım eşin izin vermiyosa haftada 2 gün çağır bide yemeklerini falan bolbol yap dolaba koyda aç kalma hemii..
ELİFF.. canım benim yaa..çok stres olmuşun sen ,doğumdan sonra hiç dışarı falan çıktınmı eşinle beraber ,biraz dışarı çıkın ,bebeği 1 saatliğine olsun birine emanet et , biraz kafanı toparla ,hatta bayram için üztüne bişeyler al moral olsun ,hem aramızda en fit olanda sen sin ,benimgi 2-3 tane koyu renk hırkayla dönmezsin eve ,hemde kafan dağılmış olur ...belki şimdi memeden yrılmıyodur ama ,şöyle günde 1 öğün mama versen 1 süre rahat edersin bencee....
yaaaa kızlarr imdaaatttt kızım gene ağlıyo yaaa..hiç böyle olmazdıı ...kucağıma alıncasustuuu(
yok cnm gezelim falan diye hiç çıkmadık bi kere hastaneye bi kerede annesine gittik zaten onun çalışma saatleride esnek haftada 2 gün erken çıkısı var onun dışında eve en erken geldiği 11 falan oluyo annem yanımdaydı oda gitti bugün kaldık kızımla başbaşa
cnm ya bilmiyorum ki önceden doğum rüyaları görürdüm şimdide süt rüyaları görüyorumElifcim acaba annenin gidecek olması mı etkiledi gece seni. Geçecek tatlım takma kafana oooo minik sudenaz hele bi azcık daha büyüsün hiçbir sıkıntısı kalmayacak inşallah. Hepimiz için geçerli ne kadar süre bekledik doğsunlar diye birazda büyüyüp sıkıntılarının azalmasını bekleriz ne olcak.
bi imdaattttt da ben çekiyim hazır yeri gelmişken
an itibariyle kerem bey kucağımda uyuyor:) hala yemeim yok, bulaşıkları makineye attım ve elde yıkanacaklara başlarken paşam uyandı. he tabi zar zor uyutmuştum önecede.. salon mutfak arası yaptım baya...
elifcim hepimiz aynıyız, dün öğleden sonra iki saat uyudu yusuf ve saat ikiden akşam ona kadar bizi mum etti başında... kocalarda sanırım aynı... bizde de durumlar vahimarada gülümsemesek bu bebeler aile faciası yaşatacaklar ayol
bu arada herkeşe selammmm
yok cnm gezelim falan diye hiç çıkmadık bi kere hastaneye bi kerede annesine gittik zaten onun çalışma saatleride esnek haftada 2 gün erken çıkısı var onun dışında eve en erken geldiği 11 falan oluyo annem yanımdaydı oda gitti bugün kaldık kızımla başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?