2011 Ekim Anneleri

amannn kuzuuu çok tatlı maşalah allah analı babalı büyütsün

Domatesli pilav MasaAllah cnm oglusuna.

Zehra gözün aydin cok sevindim Beyzanin emmeye baslamasina.

gözünaydın canım.Allah sağlıklı uzun ömür versin ege ye çok tatlı maaşaallah

Cok Tatli maşallah canım, şansı bahtı hep açık olsun Ege'nin..

Canom & Aheste geçmiş olsun kızlar...

Ege'nin domatesli annesi , maşallah kuzuna, çok tatlı...
Tuttuğu takımı da beğendik...

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. çok özledim burda sizinle muhabbet etmeyi ama oğlum küçük bir canavar ağlamaya başlayınca sadece benim kucağımda susuyor. annem de ne yapacağını şaşırdı zavallı kadın.. fırsat buldukça girmeye çalışıcam foruma.

allah hepimize analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzuları

Kızlar size bir sorum var;

Dedemiz diyor ki 10 dk bir göğsünü 10 dk da diğer göğsünü emzir iyi hoş tamam da benim kız ilkini emiyor ikinciye geçince kilitliyor resmen ağzını siz napıyorsunuz biz henüz tecrübesiz de emme konusunda

bizm ev serenata başladı zaten filiz hiç sorma:) her bi yandan ahestee çığlıkları geliyor o sendromu ben hamileleğimde yaşamıştım en başlarda nasıl bakcam diye, ama çok şükür geçti. geçer merak etme tatlı.. benim tel her gün saat beşte çalıyormuş eşim diyo niye kurdun uykumu bölünüyo diye benimde haberim yok ki duymuyorum bile, ama yusuf ıh dese sıçrıyorum hemen... dedim yusufun sesinden başka bişi duymuyorum ben işte bu yani tatlım

işte benim sana anlatmak istediğim durumda buydu, benimkiler kapalıydı ama evde inanılmaz saç yumakları oluşuyodu aklına gelen her yerde yani. bide burda zemin hep krem benim.. salon filanda kalebodur ya düşün artık, çok korttum bende ama şükür yavruya bişi olmadı. hatta misafirlerin arkasına eşim evi süpürdü dip köşe, bu evi kaç gündür süpürmediniz her yer batmış yumak olmuş tozlar diyodu, işte dedim sana bunu anlatmaya çalışıyorum.. ev süpürülse bile üstten üstten, kendini yormadan yapılırsa böyle oluyor. neyse canım kaka olayınada takma, yusuf her bezine yapıyodu ama çok şükür kilo aldı yani no problem

PFFFFFF kaç saattir ütüydü ,ev toparlama yemek ,arada elvinle beraber çok yordu beni ,akşama eşimden randevu aldım evi temizlicez ozamana kadar bayılmazsam tabii...

kızımı beğenen teyzelerimize çook teşekkürler..ee hadi kardeş resimlerini koyunda bizde beğenelim onlarıı ..ÖZELLİKLE ERKEK BEBEK GÖRMEK İSTİYORUUZZZ

NAZLI BEBEĞİNE MAŞŞALLAH ,KIZ MAVİŞMİ BUKIIZ??

kızlaar az önce bebeğim bayılmak suretişyle uyudu ,keza kendisi sabahtan beri gözler fıldır fıldır ,,sürekli bi bığırdama ,meme isteme falan ...neyse bi sesler geldi bi baktım kustu kusacak ,yada kustu ama kafasını düz çevirdiğinden çıkaramıyo ,halbuki yan yatırmıştım ,hemen kaldırdım ,yüz üstü tuutumn ,bi kustuu ,burnundan bile geldi yawrumun ,ama beyaz diil şeffaf ,aradada kesik sütler varr...sizede soruyum deim ,bildiğim kadarıyla sindirilmiş süt kusmak kötü bişey değil ,yani bu sindirmiş olduğunu gösteriyo ,ama kusması fazla emdiğindenmi ,yoksa üşüttümü kuşum ,sabah kahvaltısında evvelki gün akşam sağdığım sütü vermiştim ılıtıp ondanmı oldu yaa..bidaha sağmıcam ben galiba hep böyle oluyo amaaaa

canım bıraktıramazsınki zaten ,ben enson emsirdiğim göğsü bikez daha emsiriyorum ,doymazsa bırakıyo zaten ondan sonra diğerine geçiyorum yani şöyle oluyo ,sağ sol,sol sağ ,sağ sol ,yani aynı memeyi üst üste 2 kez emzirip sonra diğerine geçiyorum ve dk tutmuyorum ,doyunca birakıp b,idaha almıyo ,doymayıncada bırakıyo diğerini veriyorum hemen kapıyo ..ayy çok dağınık oldu ..anlatabildimmikii???

ayyyy zehra gözlerim doldu yaa inan bende çok sevindim duyunca amin canımcım amin.... duasız olur mu tabi, bende öyle zor zamanları duayla atlattığımı bilirim.. dün yusufn ilk aşısını yaptırdık ve dünden bu yana huysuz oğlum.. bana yapıştı resmen babasıyla bile uyumadı.. şimdide kucağımdaydı hep, beyimiz oturmayıda kabul etmedi gezmeyi istiyo.. en son tok olmasına rağmen memişi verdim susar diye azcık aldı ağzına ve hoppp sızıp kaldı:) zaten uyku akıyordu gözlerinden ama yok çok direnişti çıktı bu oğlan..

iyi iyi çok şükür, bağırsakların çalışması daha sağlıklı:) ayaklarındakiler geçti mi, elin geçmişti galiba.. hiç de denk gelemiyoz ki az muhabbet etsek:)

burcu hepimiz aynı durumdayız tatlım yalnız değilsin fırsat buldukça gel emi, gözlerimiz arıyor gelemeyen olunca..

kızlar haber vermeden gitmeyeyim dedim ögleden sonra ateşim 37.5 olunca hastaneye gittim çok fena oldum gözlerim karardı başım döndü hemde özgür kucagımdayken ( dr muayene etti faranjit olmuşum sinizütte cabası bir sürü ilaç verdi gitmişken özgürüde muayene ettirdik 54 cm 4 kilo 760 gram olmuş tosunumdr da sasırdı benim hasta olmama çünkü anne sütü hem anneyi hem bebegi korurmuş ama beni korumamış (eşim 1 saate gelirim demesine ragmen hala gelmedi bende karar aldım izmire gidiyorum kolu komşu bana bakacagına annem baksın tek ve son çarem bu nete gelemeyebilirim en az 10 gün falan sanırsam dua edin banada bu hastalık geçsin eşimin bu umursamazlıgı iyice sapıttı çocuga bakamıyorum hastayım gel dedim komşu baksın sana dedi kadın c.tesi gidecek eee o zaman kim bakacak bana yarın sabah 7:40 ta uçagım kalkıyor hepinizi gripsiz tarafımdan öpüyorum allaha emanetsiniz kuzucuklarrrrrrayrıca kalça ultrasonuda çektirdik herşey normalll ya bebişimin 1 ayda bu kadar kilo alması normalmiiiiiiiii?????

Son düzenleme:
canım ,adaçayı(acı elma yağı)doğru bende kullanıyorum çok iyi geliyor ayak altına ve karnına masaj yapıyorum rahatlıyor.tavsiye ederim.

canım çok geçmiş olsun.izmire geliyorsun demek ne güzel ,insana yine kendi annesinden fayda var.uzn kalcaksan bekleriz evimize kızımla ,sana da özgürede bakarız. kızkardeşin damla benim oturduğum semti biliyor beklerim. canom kalça ultrasonu nasıl çekiliyor,bizim haftaya çekilecek.

sağol canım iyileşirsem gelirim bebişini görürüzz
bebişin altını çıkarıyorsun bezi kalıyor sadece sağ ve sol kalçasından ultrason cihazıyla bakıyo toplasan 15 dk sürmüyor

canom geçmiş olsun şekerim, insana ne varsa anasından var, git hem dinklen hem annen bakar size ne güzel
keşke benim kaynanada gitsede annem gelse.
cumartesi yarı kırkımız çıkıyor hayırlısıyla 20 gün kaldı gitmelerine inşallah :))

kızlar ben bişey sormak istiyorum gebelikte oluşan kahverngi çizginiz kayboldumu.benim henüz geçmedi. nezaman geçicek bu.bilgisi olan varmı.

Allah razı olsum meltem Arhan 52 cm doğmuştu 56,5 olmuş 1 ayda senin prenseste uzamıştır Allah öyle yardım ediyorki meltem hamileykende bişey yiyemedim kusmaktan şimdide oğlumdan fırsat bulup yiyemiyorum sütüm yarıyor demekki Allahım hiçbirimizin yavrusunun rızkını kesmesi artırsın inşallah

kızlar foruma giremiyorum malum cemre ile zamanımız dolu dolu geçiyor.
banyo dışında pek kendime zaman ayıramıyorum, dünden beri de gündüz
uyursa ben de uyumaya çalışıyorum ama fazla uyuyamıyorum.
yemek olayımda fırsat bulursam oluyor.doğum yapmayan kaldımı bilmiyorum
ama yapmayan varsa allah bir avazda kurtarsın, doğum yapanlara da
allah analı babalı bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin. ben çıkıyorum
kız kalktı ve ağlıyor, emzirmem lazım

hımm bant alınacak demek ki ay ne bilim dikişlerini alcaz dedi sanki bana doktor. hemşireye de sordum pansuman yapılırken kaç dikiş var diye. bu estetik dikiş görünmez ki demişti demekki sizinkinden :))
ben de kaka yaptıkça mutlu oluyorum valla yetiyo diye sütüm. herkes biliyo zaten ağzı olan konuşuyo. kimseyi dinlememek lazım zaten.
ikinci gün hastaneden eve geldik çocuk gece çok ağladı kayınvalidem de gizli gizli demiş eşime şekerli su içirelim bu çocuk aç diye. eşim de bana söylüyo ay bi gerildim dedim şeker yapay bi şey vereceksem mama veririm. ki daha bismillah ya eve geldik. sinir oldum hamd olsun ertesi gün sütüm geldi de öyle sustu

bence de alakası yok. sağ ol canım cvp verdiğin için

ben de sık sık kontrol ediyorum gerçi ilk defa bugün ayaklandım adam gibi. annem gidince mecbur kaldım ayaklanmaya. eşim de işte. kendimi çok yalnız hissediyorum ben yaa

inan görümcem evi süpürmüştü 3 gün önce. dün bi daha eşim süpürdü ya diyo bu kanepelerin altı leş gibi. eee dedim ben boşuna mı diyorum sana bizim işmizi kimse bizim gibi yapmaz diye. bugün de geldi niye seni yalnız bıraktılar diyo. sinir oldum ya sanki ben gidin dedim. annesi geldi 10 dk oturdu gitti bayram işleri varmış. kardeşi de işe gitti. minnet mi edecem ben kalın diye. kimseye demem ben kalın diye canları isterse hayret bi şey

canom geçmiş olsun Allah şifa versin. inş. tez zamanda toparlanırsın da özgüre bulaşmaz.

hım doğru yağ demekki tamam canım sağ ol. ben de bi deniyeym inş. rahatlatır

kızlar ben bişey sormak istiyorum gebelikte oluşan kahverngi çizginiz kayboldumu.benim henüz geçmedi. nezaman geçicek bu.bilgisi olan varmı.

canım az önce baktım daha belirgin o çizgi. karnımın gerginliği geçti ya iyice kararmış çıkmış ortaya. bi de lekelerim olduğu gibi duruyo ne zaman geçecek bu lekeler yaaaa

ya kızlar gözümde sürekli yaş geziyorum iki gündür annemin gidişi beni perişan etti. bugün evde yalnız kaldım çok kötü oldum ya. bi eşim var bana destek o da yorgun yatıyo şimdi annemi arayıp hüngür hüngür ağlayasım var onu da üzmek istemiyorum. sanki ben yanlış yaptım sanki bebek için erken davrandım bi bebeğin sorumluluğunu alacak kapasitede değilim sanki . ne yapacam ben

canım benim lütfen kendini harap etme,sütünde proplem olur
lohusalığın ilk günlerinde herkes ağlıyor,bunun ilk yada son çocuk olmasıyla alakası yok,şuan tek istediğin destek seni çok iyi anlıyorum
sakinleş daha zor durumda olanlar var ALLAH inan yardımcı oluyor
olmadı bayramdan sonra annen tekrar gelir
inan benim yerimde olmak istemezsin

kaybolacakmıs ama ne zaman bılmıyorum..dogumdan sonra dahada belırgınlestı..ama ben kese yaptım kara kara lekeler cıktı..sureklı yapsak bence daha cabuk kurtuluruz sonucta derı parcası..
amın canım..evet hamısken sormustum ne yıyosunda bebıkın bu kadar kılolu dıye..bısey yıyemedıgını anlatmıstın..demekkı anne nın yıyıp yememesıyle alakalı degıl bu mesele..Allahın rızık vermesıyle alakalı..bende rabbım kızımın rızkını artır dıye dua edıyorum hamdolsunnn verıyor mevlamm ..
canım bu sekılde emzırırsen kı hıc tavsıye etmem...gogsunde sut bıtmeden dıgerıne gectıgın ıcın sut ıcerde bırıkır bu senı hasta eder..sutun gogusten tamamen boslmasını saglamalısın..
canım her bebekte resflu olurmus..yanı mıdenın ustundekı kapakcık acıkmıs buyurken kendılıgınden kapanırmıs..kusmada bundan olurmus..ben kızımın basının altına yastık koyuyorum gece gunduz bılmıyorum ondan mı ama nerdeyse hıc kusmuyor artık..fazla emdıgınden de kusabılır(kusmanın fazla emmeden kaynaklandıgını sutun rengınden anlarsın..süt gıbı ıctıgı gıbı cıkıyorsa fazla emılen sut ama eger kesık kesık cıkıyorsa sındırılmıs sut müş ve sütün bebege yaradıgının ısaretıymıs)
cok guzel anlatmıssın..aynen boyle yapılması gerekıyormuskı gogus tamamen bosalsın..
iyi iyi çok şükür, bağırsakların çalışması daha sağlıklı:) ayaklarındakiler geçti mi, elin geçmişti galiba.. hiç de denk gelemiyoz ki az muhabbet etsek:)

canım ellerıme de surdum 2 3 gun ılaclardan sukur ellerımdekıler gectı..ayagımdakı yaralar ıse dun fecı sekılde su toplamıstı..yanı oyle şişmıstıkı butun gun topalladım mısafırde vardı zor oldu topal ayakla..baktım olmıcak ılaclar iyice sısırıyor muhtemelen kendılıgınden patlıyacaktı..bende kızdırdım ocakta toplu ıgneyı ardından bastım kolonyayı (mıkrop kapmasın dıye)kendım patlattım bı haylı ugrastım ama ondan sonra zonklamasıda gectı ..tekrardan kükürtlü sabunla yıkayıp ılacladım..bugunde yıne pansuman yaptım..kasıntı ve acısı gectı yarada gecer Allahın ıznıyle ınsaallah 1 haftaya kadar..

hakkaten msn de de denk gelemıyozzz..

Kizlar Sinem nerde hic girdi mi bugun?

Annem giderse ben biterim bu kiz bende yapisik surekli eve falan bakamam ben

İrem benim kiz da ayni yeni beze kaka yapmaya bayiliyor bekliyor resmen alti acilana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…