maşşallah canım Egeye..tebrik ediyorum senide ..bu günlerde benimde aklımdan geçtin ,domatesli görünmüyo nerelerde acaba dedim..
canım benim dr um dediki bebeğin göğsünüzde uyumasına izin vermeyin bide memeyi susturucu olarak kullanmayın belli aralıklarla emzirin dedi ,hatta görümcem peki ağlarsa nolcak dedi ,dr da o artık anne bi yolunu bulcak dedi ..bende ağlasa bile 2 saatin dolmasını bekliyorum zor olsada..
amannn kuzuuu çok tatlı maşalah allah analı babalı büyütsün
Domatesli pilav MasaAllah cnm oglusuna.
Zehra gözün aydin cok sevindim Beyzanin emmeye baslamasina.
maşallah cnm yakışıklı oğlusunabende seni aklımdan geçirdim bugün bayadır görmemiştim seni doğum yaptığından da haberim yoktu ama tahmin etmiştim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
gözünaydın canım.Allah sağlıklı uzun ömür versin ege ye çok tatlı maaşaallah
Cok Tatli maşallah canım, şansı bahtı hep açık olsun Ege'nin..
maşallah canımgüle güle büyüt egeni
inşallah düzelirsiniz canım en kötü şeylerden biri bu ki en yakının eşin ama sizin kayınvalidenlerden uzaklaşmanız lazım ancak öyle düzelirsiniz..
fatoş, irem çok geçmiş olsun kızlar Rabbim sizede şifa versin...
Filizcim normal canım ben hala desteksiz kalkamıyorum bazen...
zeynep canım yaa, nazik bi dönemdeyiz ve hepimiz aynıyız tatlım yaaa.. biraz bi bekle tatlım, bak Rabbim size bi hediye verdi ve kolay olmadı bu dimi tatlım... çoğumuzun eşi bazı dönemler anneci ya da aileci olabiliyor.. bence oluruna bırak, boş ver ailesini seve dursun her zaman onlarla olmucağını oda biliyor ve emin ol sen rahat bırakınca dönüp gelicektir.. sen hanzade hatundan taktik alsana biraz
burrcuuu maşallah minik cimbomluya, ne tatlı ayol Rabbim korusun ve size bağışlasın canım güle güle büyüt
canom canım üzüldüm msj ını okuyunca, şu adamı bi yola getirmek lazım topikçek düzelseke sana bi birifing versek:) zaten baştan akıl edip yemek söyleseydin tatlım yaa, beklemeseydin keşke...
bu arada galiba benim kocacımda lohusa depresyonuna girdişkayla karışık hiç benimle ilgilenmiyorsun, bana gelince böyle gülmüyorsunlar filan.. şaka gibi duruyor söyleyince ama ciddiyet payıda olabilir içinde dimi
bi de bana derdi, sen lohusalıkda kıskancan beni oğlumdan filan diyee.. amannn ne münasebet ayoll:82: bi de arada oğluma tek aşkım filan diyorum acayip bozuluyor
slm kızlarrr ben grip olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
dün gece bogazımın agrısından geberdim bu sabahta burnum akınca çok üzüldüm ogluma gececek diye derkennnnnn
oglum öksürmeye hapşırmaya başladı kakasının rengi sarıdan kahverengiye degişti ve çok cıvıklaştı vucududa ateş gibiydi
hemen hazırladım oglumu sağlık ocagına gittik ilk ogluma baktırdım şükürki bulaşmamış ama ben grip olmuşum hemen
antibiyotik yazdı dr ve evde maskeyle dolaşmamı söyledi evde maskeli beşler gibi geziniyorumeşimde öyle dolasacak
off inşallah ogluma geçmezzzzzzzzzzzz bu arada yeni bişi buldum royal malt diye bir içecek süt yapıyormuş eczanede
buldum 5 liira bakalım işe yarayacakmı kaptım 3 kutuheryerim dökülüyorrrrrrr
nida
canım mutfak çok soguktu petegini eşim tamir edicem diye parçaladı o yüzden bebişi oraya tasıyamadım
birde şansıma o sabah knt bitmişti
maşallahhhhhhhh
canım çok geçmiş olsun dogumdan sonra gaz sıkışması olunca bu agrılar olabiliyormuş bendede olmuştu ama dogumdan 1 hafta sonra inşallah iyileşirsin canım
filiz kız daha yeni dogum yaptın canım agrılarının olması normal azcık dayan iyileşecek dikişlerin kuzummm
Canom & Aheste geçmiş olsun kızlar...
Ege'nin domatesli annesi, maşallah kuzuna, çok tatlı...
Tuttuğu takımı da beğendik...
maşallahcanım oğlunuza, sağlıkla büyüsün inş,
canom ,aheste
geçmiş olsunnnn
zuleyha
cnm bir tarif paylaşılmıştı sen de aldın süt arttırıcı çay ben çok fayda gördüm ondan oğlum doyuyor şimdilik ve gaz da yok,
ısırgan,tane kimyon, rezene, anason .. ben hergün 3-4 kupa içiyorum.
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. çok özledim burda sizinle muhabbet etmeyi ama oğlum küçük bir canavar
allah hepimize analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzuları