canımcım şimdi benim evde serum izotonik var bebeğin burnu için ,damlalıklamı damlatıyım yoksa eczaneden fısfısmı istiyim??:26:
EDAAA
gözün nasıl oldu canım?
birde bu gaz ilacı kaç kez veriliyor
canımmmmmmmmmmmm gözüm fena oldu iltihaplandı üstü kabuk bağladı bugün kontrole gittim kabuğu kaldırıp batikon sürdü doktor bayram sonrası tekrar gidicem daha önce bu kadar kötü olmamıştı adam ne yaptıysa artık toparlıyamadı gözüm
gaz ilacını günde 3 kez diyorlar ama ben bi sabah birde akşam bi çay kaşığı veriyorum yetiyor normalde içinde ölçek var 2,5 ml dedi doktor ama ben çay kaşığı veriyorum 2.5 ml fazla göründü gözümeama inan çoook fazla işe yaradı bizde melek gibi oldu kuzum çok rahat çıkarıyor gazını huysuzlanmıyor kesinlikle tavsiye ederim
hayır ben kimyonumu serptim içiyorum da bunca hatun nikye bana cevap vermiyokiiiii:84::84::84:
Video : buz devri - ben anne oldum - İzle - Vidivodo izleyelim örnek alalım ..Elif sen sakın bu yöntemlesüt bulmaya çalışmaa
kızlaarrr nasılsınız??ya geçmişi hiç okuyamıyorum..
herşey yolunda mı diicem ama aksaklıklar vardır muhtemelen..en azından bizde öyle.. bugün kafama huni takıp deliim die gezsem yeridir!!
dün kocam evdeydi evi derli toplu tutmaya çalışıyorum ama kocam evde olunca nerdeeeee...ev savaş alanına döndü toparlıyalım nolur diince şimdi ben onu kaldırcam şimdi yaparız dedi dedi bi haltta yapmadı..ev öyle kaldı!!bide bu gece nöbetçi evde yok dün gecede bi kere bile uyanmadı yardım etmedi uyandırdım ama uyanmadı uyanamadı uykusu çok ağırdır saçmalar yatar normaldede..gene öle yaptı yattı..sabah oğlum 7 de kalktı emzirdim uyuyoken bende acck uyuyım dedim eşimin abisi geldi ısıtıcıyı bırakcaktı bize onu getirdi..saat 8 oldu neyse bi saat daha uyur oğlum dedim ama yoookk!!uyandı..oyalandım onla falan 9 gibi bidaha uyudu ben gene hemen yatağa girdim..10buçukta uyanmıştık ve bu saate kadar uyumadı daha yeni yattı...ev şuan hala berbat ağlıycam daha kahvaltı niyetine yeni bişeler yedim..emmek istiyo sürekli ama arsızlığına..çünkü emiyo bi süre sonra çürütüp kusuyo..dr fazla geliyo çok emiyo dedi..evet gerçektende öle yarım saatte bi emiyo bugün sinir oldum emzik verim dedim kabul etmiyo midesini bulandırıo..öööğğğ diyip tükürüo...altını açarken heryere çiş yaptı..üstünü değiştirdim kustu üstünü değiştirdim sonra gene öyle bi kustu ki ama bu sefer abartıp çok emdi veee hepsini dışarda buldumm..benim üstüm onun üstü koltuk heryer battı gene kıyafet değiştik..off hiç bu kadar yormamıştı beni bi yandanda kucakta gezmek istiyo..umarım bu kadar uyanık kalmaya gece uyur...bide bu evi nası topliicam..allahım yardımcımız olsun...
kız allah iyiliğini versin emi
cnm ben hiç anne sütü içmemişim annem derki 3 5 damla belki boğazından geçmiştir mamayla büyümüşüm allaha şükür bildiğim kadarıylada bi sorunum olmadı belkide bu yüzden bebeğim öyle yada böyle süt alsın istiyorum ama yetmiyorsa yapacak bişey yok....
evet kızlar mama önerilerinizi bekliyorum neyi ne kadar kullanıyorsunuz :26::26::26:
valla teselli etcektim ama tam hunilik olmuşun kızzzz bazı kısımları beni andırıyo sankii..valla okurken ben bile yoruldum ,Allah yardımcın olsun ,ama ben anladımki ,uyusunda şunu yapıyım ,uyusunda bunu ediyim dedikçe uyumuyo veletler ,bizde canımızı sıktığımızla kalıyoruz ,bence onunla uğraşırken hiç bişeye yetişmeye çalışma ,burak dağınık kalsın ,sen oğlunla vakit geçir..
kızzlarr sizde primada hangisi alıyosunuz, biz primaya geçcezde eşim markette söliyim hemenn
yook bacım yoook bugn bildiin kollladım uyumasını iş yapmak için ama fal taşı gibi gözleri bi dirhem kapamadı pardon arada tam memede sızıo ağzından çekiyorum gözler hooop açlıo!!sinirim alt üst yaa..şimdide ben hiç bişe yapmak istemiyorum yaycam kendimi...ama artık malesef yayamıycam çünkü gene uyandı!!!
kızzlarr sizde primada hangisi alıyosunuz, biz primaya geçcezde eşim markette söliyim hemenn
canım biraz suya azcık şeker koysan ona bandırıp versen emziği??
utanıyorum sölemeye ama bugün tatlı gelsin die bal sürdüm accık ama fayda etmedi anlıyo resmen çakal!!! iki çekio tadı gidince süt gelmiince tüüü..yapıo
utanıyorum sölemeye ama bugün tatlı gelsin die bal sürdüm accık ama fayda etmedi anlıyo resmen çakal!!! iki çekio tadı gidince süt gelmiince tüüü..yapıo
canım milupa 1 alıcaksın ,çoğu bebek bunun tadını seviyo ,ilk etapta bi 30 ml hazırla bakalım ,hala isterse emzirerek takviye yap ama bence doyar şimdilik ,misal ben bu sabah 60 verdim hüpletti zilli ,ben günde 1 kere veriyorum sadece ,dr um gerek yok dedi ,1 öğün verceksen hiç verme bebek alacağını alıyo demekki dedi ,ama sabah o saatte sütüm yok gibi oluyo ,bende 1-2 saat daha süre veriyorum mamoşlara ,hemde rahat ediyorum uyuyo melek gibi. hıı bu arada ben biberon olarak chicco nun cam -organik olanından kullandım ve şimdiye kadar biberona alışma gafletinde bulunmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?