annemler malatyada ekmek yaparken gözlemede yapıyolar ısırgan katıp ama ben ilk kez yaptım ısırganı tuzunu biraz fazla kaçırmışım ,ama yoğurtla karışınca yenebiliyo birazzcanım bravo sana, maşallah doğuştan anneymişsin sen, ısırgan pidesi yapılır gözleme gibi off ne güzel olur değilmi bilirmisn?
bu arada aynı sen gıbı camasır olayı benıde mahfettı..7 tane ınce ve kalın battanıyesı(kundagı )var.bazen aynı gunde 2 sı 3 u batıyor..yıkamak dert degıl ama kurutması olay..2 gunde kuruyor camasır...burdada havalar sogudu kalorıferler henuz yanmıyor(merkezı sıstem)basım belada anlıcagın..bende kızımı sadece zıbınla gezdırecegım gunlerın hayalını kuruyorum ..bırde dedıgın gıbı kustugu ıcın cok cabuk batıyor..cok alsan hemen buyuyunce elınde kalacak kullanamayacaksın az alsan yetmıyor kurumuyor öffffffffffff..Allahım su bebıkler hasta olmadan hemen bı yaz gelıverse..
canımmmmmmmmmmmm gözüm fena oldu iltihaplandı üstü kabuk bağladı bugün kontrole gittim kabuğu kaldırıp batikon sürdü doktor bayram sonrası tekrar gidicem daha önce bu kadar kötü olmamıştı adam ne yaptıysa artık toparlıyamadı gözüm
gaz ilacını günde 3 kez diyorlar ama ben bi sabah birde akşam bi çay kaşığı veriyorum yetiyor normalde içinde ölçek var 2,5 ml dedi doktor ama ben çay kaşığı veriyorum 2.5 ml fazla göründü gözümeama inan çoook fazla işe yaradı bizde melek gibi oldu kuzum çok rahat çıkarıyor gazını huysuzlanmıyor kesinlikle tavsiye ederim
Ahhhhh ahhhh kızlarrrr esas mesele simdiymiş dogum falan hikayee kaldı yanında...cogumuzun ortak sorunu süt olayı ..benmde yetersiz kalıyo malesef ama yılmak yok her yolu deniyorum.bir de üzerine emziremiyorum da suan bebegimin agzındaki pamukcuk gögüsme gecti mantar oldu gögsümde inanılmaz acıyoo(bagıra cagıra emzirmeye calısıyorum sağamıyorum da o da beter yaptı kan revan içinde kaldı gögsüm ..benm denedigim yöntemler de sunlar : boza,incir ,humana still tea,ısırgan otu cayı,dut kurusu ,tahin helvası,kompostolar ve bol su..dün gülbenin programında bir aktar varya o cıkmıstı anne sütünü arttırıcı kahvaltı örnegi verdi.telefonum yanımdaydı bende hemen resmini cektim ekliyorum simdi.illa keci sütü için diyo anne sütüne en yakın keci sütüymüş.ankaralılar bilir aoç nin keçi sütünü aldım ama içebilmm mümkün degil cok agır bir süt.bnde simdi o sütle irmik tatlısı yaptım iyi oldu tadı o agırlıgı kalmadı..Eki Görüntüle 284795
EDAcım çok sağol gülüm
gözünün tekrar iltahaplanmasına üzüldüm,geçecek inşallah
yarın bu gaz ilacını kendim bulmam lazım evin içi dışı gaz ilacı ve emzik doldu,kocama söylemeye yüzüm kalmadı inan
sen benim cimcimenin resmini facede görmedin arka arkaya doğuma gittiğimiz için,şimdi kaldırdım ama en kısa zamanda ağlamadığı vakitçekeceğim bir foto
Rüzgar Ali yi öpüyorum
bebegini emzirebilen anneler ne kadar şanslı oldugunuzun farkındamısınız bir aylık olduk hala almıyor memeyi görünce öcü görmüş gibi oluyor üzüntüden azaldı iyice sütüm makineyle sagmakta bir yere kadar tabine çok isterdim bitanecik evladım anne sütüyle beslensin denemedigim şey kalmadı biberona hastanede alıştı o gün bu gündür mememi almıyor
bebegini emzirebilen anneler ne kadar şanslı oldugunuzun farkındamısınız bir aylık olduk hala almıyor memeyi görünce öcü görmüş gibi oluyor üzüntüden azaldı iyice sütüm makineyle sagmakta bir yere kadar tabine çok isterdim bitanecik evladım anne sütüyle beslensin denemedigim şey kalmadı biberona hastanede alıştı o gün bu gündür mememi almıyor
annemler malatyada ekmek yaparken gözlemede yapıyolar ısırgan katıp ama ben ilk kez yaptım ısırganı tuzunu biraz fazla kaçırmışım ,ama yoğurtla karışınca yenebiliyo birazz
bu arada sormuştum ama görmedin sanırım ,şu çayın içine toz kimyon atsam olurmuki??
orda yaşayanlar elektrikle ısındıkça sizin merkezi sistemi zor açarlar canım yaaa..dikkat et bebişe sen..
ayy sinemm...benım kızımda her emmeden sonra kusuyor du..ılk zamanlar emdıgı sutu cıkarıyordu sonra kesık kesık cıkarmaya basladı ve cok fazla cıkardı 2 3 gun..oturdum agladım artık hastalandı kızım dıye..sabahlara kadar uyumadım bekledım basında kusup tıkanıcak dıye..deneye yanıla kendımce yontemler gelıstırdım her anne gıbbı..
basının altına yastık koyuyorum (cok yararı oldu)emzırdıkten hemen sonra hıc sallamıyorum olabıldıgınce kıpırdatmıyorum ..yarım saate yakın emdıgı pozısyonda tutuyorum olabıldıgınce sındırsın sutu dıye..sonrada omzuma koyup gazını cıkarıyorum(hemen kaldırırsam oldugu gıbı cıkarıyor sutu)gazını cıkardıktan sonra (her zaman olmuyor artık)bır ıkı damla kadar kesık sut cıkarıyor..oda ıyıye ısaretmıs sutun bebege yaradıgını gosterırmıs zaten..he bıde dr muayenesınde okumustum ..emmeden once bebegınızın altı kuru olsun temız olsun dıyodu..once kavrayamadım ama yenı yenı cakıyorum..emdıkten sonra atını degısırsem popoyu kaldırırken ve kızı hareket ettırıken kusmasına sebep oluyorum..
ama once temızleyıp sonra emzırırsem hem uyumus oluyo hem altı temız oldugundan daha rahat uyuyabılıyor..yenıden acıkana kadar gıkı cıkmıyor..
bu arada aynı sen gıbı camasır olayı benıde mahfettı..7 tane ınce ve kalın battanıyesı(kundagı )var.bazen aynı gunde 2 sı 3 u batıyor..yıkamak dert degıl ama kurutması olay..2 gunde kuruyor camasır...burdada havalar sogudu kalorıferler henuz yanmıyor(merkezı sıstem)basım belada anlıcagın..bende kızımı sadece zıbınla gezdırecegım gunlerın hayalını kuruyorum ..bırde dedıgın gıbı kustugu ıcın cok cabuk batıyor..cok alsan hemen buyuyunce elınde kalacak kullanamayacaksın az alsan yetmıyor kurumuyor öffffffffffff..Allahım su bebıkler hasta olmadan hemen bı yaz gelıverse..
canım benim rica ederim umarım senin cimcimede de işe yarargörmedim kuzuyu çok sık giremediğim için yeni eklenen resimleri kaçırıyorum bekliyorum kuzumun resmini rüzgar alim de seni öpüyormuş sütlü sütlü geçmiş olsun dileğin içinde ayrıca teşekkür ederim inşallah geçer artık sıkıldım görünüşüde çok kötü neysee yazdığım gaz ilacı ile ilgili bir anne yazı paylaşmış onun bebeği çok çok fenaymış lavmanlar acile taşınmalar vs.. bir bu ilaç iyi gelmiş yazısınıda paylaşim http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/201125-gaz-sorunu-yasayan-annisler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?